PDA

مشاهده نسخه کامل : مشكل در ?ن هاي استوك Am2

AMD>INTEL
17-06-2007, 17:11
من چندبار به اين مورد برخوردم زياد توجه نكردم. تا اينكه ?ن سيستم خودم بعد از 15 روز لق شده و به صداي بدي ا?تاده .گارانتي آلبالو هست يعني آلبالو هم خودش پك ميكنه ؟ يا مشكل از خود توليد كننده ?ن Amd هست . اين Cpu من مالزي هست بايد از چيني ها كي?يت بيشتري داشته باشد اين به صدا ا?تادن ?ن به اين زودي خيلي عجيب هست . كلي هزينه به كاربر براي تعويض ?ن تحميل ميكند

masoud123
17-06-2007, 18:00
اميد جان تا اونجا كه من اطلاع دارم ?ن هاي استوك Amd خيلي بهتر و با كي?يت تر ار ?ن هاي استوك Intel هستند و حتي دور ?ن Amd خيلي بالاتر هست ( هم به لحاظ تجربه خودم و هم به لحاظ آمار خرابي اونها ) ، احتمالا اينها در ايران پك شده و از ?ن هاي ديگري غير از ?ني كه Amd تاييد كرده در داخل پك قرار دادن.

AMD>INTEL
17-06-2007, 18:59
آره ر?يق . من 939 و 754 رو تاييد ميكنم ولي اين am2 داستان زيادي دارد با واردكنندگان ايراني

AMD>INTEL
29-06-2007, 22:56
خوب من با بررسي كه در حد توانم بود . كي?يت ساخت اين ?نها و حتي جنس هيت سينك ?رق ميكنه با سري 939 . ?ن به شكل نامناسبي روي هيت سينك قرار گر?ته پس از مدتي لق ميشود. نكته بعدي شايد ?ن cpu من اينطوري بوده اون رووني ?ن نو رو ندارند. تمام موارد الا مورد آخر روي تمام ?نهاي am2 ديده شد