مشاهده نسخه کامل : 7900gs یا 8600 ؟
با سلام
من قصد خرید کارت گرا?یک خوب داشتم. ولی حالا تو این دوتا موندم. من 3dmax کار می کنم و یه کارت قوی میخواهم حدود 200 باشه. من دیدم xfx 7900gs با اینتر?یس 256 است. حالا به نظر شما من چی بخرم؟
7900gs قدرت پردازشی بیشتری از سری 8600 داره ولی directx10 رو پشتیبانی نمیکنه.
اما directx10 بودن دلیل خوبی برای انتخاب 8600GTS یا 8600GT هست.
AMD>INTEL
20-06-2007, 15:00
شما اگر ميخواهيد آينده نگر باشيد و بازيهاي جديد رو بي مشگل بازي كنيد 8600 بگيريد من برند xfx رو پيشنهاد ميكنم
7900gs قدرت پردازشی بیشتری از سری 8600 داره ولی directx10 رو پشتیبانی نمیکنه.
اما directx10 بودن دلیل خوبی برای انتخاب 8600GTS یا 8600GT هست.
directx10 بودن از کی احتیاج می شه؟
آخه ?کر کنم من تو کارم ?علا احتیاج به directx10 پیدا نکنم. برای من ?علا بیشتر قدرتش مهمه ;)
AMD>INTEL
20-06-2007, 15:35
از اين به بعد هر گيمي كه بياد از dx10 ساپورت ميكنه
vbigdeli
20-06-2007, 16:16
directx10 بودن از کی احتیاج می شه؟
آخه ?کر کنم من تو کارم ?علا احتیاج به directx10 پیدا نکنم. برای من ?علا بیشتر قدرتش مهمه ;)
خوب شما 8600 بگیر و من و آقای حمید ناجی hamidFULL بهتون کمک می کنیم که این کارت را اورکلاک کنید تا از 7900gs هم بهتر کار کنه.اینطوری با ی تیر دو نشون زدی! تو بازی هم چون fps میره بالا،با یک تیر 20 تا نشون می زنی و game over میشی:D
fps = frames per second & first person shooter! که منظورم هر دو بود!
ممنون از راهنامیتون
حالا 8600gt منظورتونه یا 8600gts؟
با سلام .به نظرم برند Gainward هم در سري 8 كارتهاي خوبي داره.سعيد و اميد عزيز نظر شما چيه در مورد اين برند؟؟
vbigdeli
20-06-2007, 19:07
ممنون از راهنامیتون
حالا 8600gt منظورتونه یا 8600gts؟
GTS که گرونتره! من نظرم اینکه GTS را بگیرید.البته GT هم خوبه و میشه با اور کردن به GTS رسید! ولی GTS ی خوبی داره اینکه بعضی مدلهاش 6 پین کانکتور پاور بهش می خوره و میشه بیشتر اور کرد... به بودجه خودتون نگاه کنید و یکی از دو مدل را انتخاب کنید.
خوب پس یه 8600gt می گیرم خودمو راحت میکنم.
از بابت اینکه به 7900gs برسه خیالم راحت باشه؟ یعنی با اور به اون می رسه؟
vbigdeli
20-06-2007, 19:18
آره عزیز مشکلی نداره یک بار دموی مقایسه ای بازی Crysis را در DX9 و DX10 ببینی دیگه بیخیال 7900 میشی خیالت راحت... DX10 capable بودن کارت خیلی مهمه ...ولی خیالت راحت کارت خوب بگیر میتونی به 7900 هم برسی.
تو سایت www.crysis-online.com اومدن موتور کرایسیس را روی DX9 و DX10 اجرا کردن و ?یلم گر?تن،اگه خواستی در بخش مدیا می تونی پیدا کنی.
بهرحال اگه GTS هم گر?تی خوبه،با آقای حمید ناجی hamidFULL پیغام خصوصی بده براتون قیمت می دن.
AMD>INTEL
20-06-2007, 20:26
من برند xfx رو پيشنهاد ميكنم . gainward برندي درجه 2 هست . xfx يا gigabyte
Hossein_B
21-06-2007, 10:42
دوست من ?کر نکنی این حر? رو به خاطر دوستمون اقا حمید میزنم
در واقع کارایی خوب XFX در برابر قیمت مناسبش هست که باعث میشه اون رو دوستان به شما معر?ی کنن.
اینم لینک 8600GTS
http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa;jsessionid=adCyJiP6mwwghDX-mn?series=GeForce%26trade%3B+8600&seriesId=1054321&productId=1054323
سلام
دوست عزیز اگه بخواهی کارت 7900 gs برداری باید قید DX10 رو بزنی و دیگه داره عمره dx9 هم تموم میشه و همه دارن میرن به سمت dx10 8600 خیلی بهتر
ممنون از راهنمایی دوستان
دوست من ?کر نکنی این حر? رو به خاطر دوستمون اقا حمید میزنم
در واقع کارایی خوب XFX در برابر قیمت مناسبش هست که باعث میشه اون رو دوستان به شما معر?ی کنن.
اینم لینک 8600GTS
http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa;jsessionid=adCyJiP6mwwghDX-mn?series=GeForce%26trade%3B+8600&seriesId=1054321&productId=1054323
ممنون از راهنمایی دوستان
من خودم xfx قبولش دارم یه عالمه;)
پس من 8600gt رو بر می دارم.
راستی این کارت دو مدل داره. یکیش اور شده است. به نظر شما کدام را بر دارم؟ خودم مگه نمی تونم اور کنم؟
Hossein_B
21-06-2007, 12:04
ممنون از راهنمایی دوستان
ممنون از راهنمایی دوستان
من خودم xfx قبولش دارم یه عالمه;)
پس من 8600gt رو بر می دارم.
راستی این کارت دو مدل داره. یکیش اور شده است. به نظر شما کدام را بر دارم؟ خودم مگه نمی تونم اور کنم؟
در واقع کارتهایی که توسط خود XFX اور شده .?کر همه چیزهاش رو کرده مثله خنک کاری و یا تغذیه بهتر. البته اقا حمید بهتر میتونن براتون توضیح بدن.
شما خودتون هم میتونید این کار رو بکنید ولی باید همه چیز رو در نظر بگیرید .مثلآ همون تهویه درست.
AMD>INTEL
21-06-2007, 14:00
مدل معمولي كه اور نشده رو بگير .البته به كولينگ هر دو دقت كن ببين كدومش بهتر هست
البته نمیشه gainward رو درجه 2 دونست. باید ببینی در یک محصول خاص کدوم شرکت بهتر عمل کرده.
من قبلا Gainward داشتم ( 7900GT ) خیلی خوب بود ازش کاملا راضی بودم!
از من میپرسی xfx نگیر!!!!(با معذرت از حمید خان و دوستان)
چرا؟
چون leadtek-palit هم که بردسازهای بزرگی هستند و چیزی از xfx کم ندارند و تازه بیشترم OverClock میشن قیمتشون بین 130-150 تومنه!
ادم که مغز خر نخورده به خاطر برند که توی Performance شاید 2% هم ت?اوت نداشته باشه بره 170-180 پول همون کارت رو بده!
اینم که کسی بگه میرزه این ت?اوت قیمت و XFX خ?نه و ?لان قبول ندارم!
vbigdeli
21-06-2007, 19:34
palit را هم سازگار میاره دیگه محمد جان.
البته حر?شون هم میشه گ?ت درست هست،ولی باید به ?ن و ... هم دقت کنی.
اگه چیپ ها یکی باشن،?رق بهترین برند و کمترین برند به جز کی?یت PCB کمتر از 2 درصد هست.
AMD>INTEL
21-06-2007, 22:51
به نظر من برند زياد رو گرا?يك تاثير خاصي نداره .بلكه كي?يت برد و كولينگش و قسمت تغذيش حر? اول و آخر رو ميزنه . البته قصدم طر?داري از حميد نيست به عنوان يك تكنيسين سخت ا?زار vga هاي متوسط , high end شركت xfx كاملا قابل رقابت با بقيه برند ها هستند . مشكل اصلي الان pov هست كه مشكلات زيادي داره
برد پرداز و گلسان هم هستند.هر چی ارزون تر بهتر وحید عزیز:d ;)
به نظر من برند زياد رو گرا?يك تاثير خاصي نداره .بلكه كي?يت برد و كولينگش و قسمت تغذيش حر? اول و آخر رو ميزنه
امید جان خوب وقتی میگیم مثلا برندش ایسوزه یعنی برد و ?ن و ... هم کاره ایسوزه دیگه و کی?یتش میشه ایسوزی:دی(حالا به مموری ها و Gpu کاری نداریم که برد ساز از چی است?اده کرده)
من نمیگم Xfx بده! خیلی هم خوبه! ولی قیمتش بده! اخه وقتی ادم میتونه یه 8600 جی تی با همون قدرت و کی?یت رو ارزوتر بخره چه کاریه!
?ن ها هم که اکثرا ر?رنس هستند.حالا ?ن چه ?رقی داره؟به اور که زیاد کمکی نمیکنه تا اینا هست(ولت مد-تغییر تایمینگ های مموری کارت-قضیه ی دلتا و ...)
vahid_i_n
22-06-2007, 04:00
این گرا?یک ها همه 7900gt هستن .
خودتون مقایسه کنین.
AMD>INTEL
22-06-2007, 12:01
سعيد جان gainward هيچ وقت براي تست ها است?اده نميشه و كمترين review رو دارند . پس يك برند درجه 2 به حساب مياد
AMD>INTEL
22-06-2007, 12:05
طراحي بد هم مسئله هست . ولي بايد قيمت و پر?ورمنس رو با هم در نظر گر?ت من نميگم asus يا xfx كدومش بهتر هستند . asus هميشه تو ماركتينگ vga عالي عمل كرده و هميشه بهترين كي?يت رو داشته ولي متاس?انه قيمتش بالاتر هست . خلاصه من روي برند خاصي تعصبي ندارم. براي خريد هر سري هم بايد به review مراجعه ميكنم.
حر? تمام دوستان درست.
ولی اصل اینه که کدام گیرت بیاد.;) مثلا من خودم تو اص?هان هر جا گشتم نتونستم حتی یه 8600 gt یا gts پیدا کنم چه برسه به اینکه برند رو انتخاب کنم.:confused:
ولی خودم شخصا چون قبلا با xfx خیلی کار کردم.خیلی قبولش دارم
و من یه نگاهی به سری 8600gt انداختم و برند های مختل? را با هم یه مقایسه زدم دیدم که xfx واقعا روش خوب کار کرده.
جناب حميد خان به نظرم جاي توضيحات شما و راهنمايتون اينجا خيلي خاليه:cool: در ضمن اگر لط? كنيد قيمت كارتي را هم كه خودتون پيشنهاد ميكنيد بگذاريد لط? ميكنيد.
حر? تمام دوستان درست.
ولی اصل اینه که کدام گیرت بیاد.;) مثلا من خودم تو اص?هان هر جا گشتم نتونستم حتی یه 8600 gt یا gts پیدا کنم چه برسه به اینکه برند رو انتخاب کنم.:confused:
ولی خودم شخصا چون قبلا با xfx خیلی کار کردم.خیلی قبولش دارم
و من یه نگاهی به سری 8600gt انداختم و برند های مختل? را با هم یه مقایسه زدم دیدم که xfx واقعا روش خوب کار کرده.
به نظر من شما دوست عزيز ميتوني از بچه هاي همين جا بخاهي كه برات اون كارتي كه مد نظر داري تهيه كنند.اين خيلي بهتره تا يك كارت بد بخري و بعد پشيمان بشي.راستي ر?قا نظر تون درباره كارت GEFORCE 8800GTX /OCZ BRAND/768 MBچي هست؟البته قيمتش اينجا حدود 700 تومان هست.
AMD>INTEL
22-06-2007, 19:47
به اين لينك هم سري بزنيد مقايسه چند كارت geforce 8600gt :
http://www.guru3d.com/article/Videocards/426/
به نظر من شما دوست عزيز ميتوني از بچه هاي همين جا بخاهي كه برات اون كارتي كه مد نظر داري تهيه كنند.اين خيلي بهتره تا يك كارت بد بخري و بعد پشيمان بشي.راستي ر?قا نظر تون درباره كارت GEFORCE 8800GTX /OCZ BRAND/768 MBچي هست؟البته قيمتش اينجا حدود 700 تومان هست.
خوب ocz برندی که در مورد حا?ظه ها خیلی خوب عل کرده پس حتما کارت هاش هم با کی?یت هستند. اما چون محصول جدید هست و تقریبا میشه گ?ت کسی باهاش کار نکرده نمیشه نظر قطعی داد.
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.