مشاهده نسخه کامل : ساخت واتر کولینگ
سلام
من اگه یک واتر کولینگ بسازم قیمتش چند میشه؟
تا جایی که من میدونم برای ساختش باید قطعات زیر باشه:
منبع پمپ شیلنگ رادیاتور cpu block
cpu block توبازار می?روشن؟ قیمتش چند هست؟
یک پمپ قوی و بی صدا با قیمت مناسب میشناسید؟
رادیاتور چی بزارم؟
AMD>INTEL
20-06-2007, 20:43
block آب رو ميتوني از ?روشگاه پلانر بگيري شماره تماسشم اينه 66952882
بیشتر مشکلم رادیاتوره block ?کر کنم همه جا باشه
در ضمن ?کر کنم قیمت thermaltake گرون باشه ارزونترشو میخوام
AMD>INTEL
29-06-2007, 22:45
تو ايران ?قط كولر tt هست . ساختنش هم تو ايران سخته چون تا بيائي به طر? حالي كني چي ميخواي پير ميشي . من يكي كه اطمينان نميكنم
من بیشتر از 20 تومن نمیتونم بدم.
vbigdeli
03-07-2007, 22:03
گر?تی مارو؟ با 20 تومان ?ن استاک هم نمیدن.
AMD>INTEL
03-07-2007, 23:01
20 تومن براي cpu block يا كل سيستم . حداقل بايد براي بلاك بايد 35 هزينه كني . البته بايد ترجيحا از شلنگ هاي مخصوص و مايع مخصوص واتر كولينگ به نام coolant است?اده كني. پمپ خوب هم بخواهيد اونم بايد هزينه كنيد. يك راديوتور پرايد يا كنداسور يخچال هم لازم داري
20 تومن براي cpu block يا كل سيستم . حداقل بايد براي بلاك بايد 35 هزينه كني . البته بايد ترجيحا از شلنگ هاي مخصوص و مايع مخصوص واتر كولينگ به نام coolant است?اده كني. پمپ خوب هم بخواهيد اونم بايد هزينه كنيد. يك راديوتور پرايد يا كنداسور يخچال هم لازم داري
منضورم block بود .برای کل سیستم 60-70
کنداسور یخچال سرعتو کم نمیکنه؟
گر?تی مارو؟ با 20 تومان ?ن استاک هم نمیدن.
مگه cpu block چه چیزه پیچیده ای داره؟ همش چند گرم مسه دیگه.
اولا مس گرونه
دوما هزینه ریخته گری
سوما هزینه تراشکاری
چهارما هزینه پرداخت نهایی
تست نشتی و ...
باعث میشه یه واتربلاک ساخت شرکت های معرو? گرون باشه. خودت بخوای دستی بسازی بیشتر تموم میشه.
البته به نظر من دستي ساختنش كمتر تموم ميشه /.
AMD>INTEL
05-07-2007, 02:02
علي جان خيلي از بچه ها دنبالش ر?تند نتونستند مو?ق بشن . بهتره از بلاك هاي آماده است?اده كنه چون هم هزينه برداره و هم زمان زيادي ميبره . از دست هر كسي هم بر نمياد
vbigdeli
05-07-2007, 08:33
والا کیوان که میگه تو شرکت های شرق آسیا قیمت مواد خام بشدت بالاست.رو این حساب اگه vga block آلومینیومی بخوای،شاید 10 تومان به مشابه مسی ارزونتر در بیاد!
وحید اگه بخوای با یه رادیاتور نرمال از بلک الومینیم است?اده کنی دمای سیپی یو از دمای یک ?ن استک اینتل بالاتر میره
بهترین براش مس هست که در تمام دنیا گرونه و ساختنش اینقدر هم که ?کر میکنید ساده نیست باید لوازم داشته باشید اگه از هاردویر سرم نشه این یکی رو خوب بلدم که ٤ سال دانشگاه متالورژی خوندم ;)
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.