مشاهده نسخه کامل : مشكل تصوير
سلام به همه دوستان .من با مانيتور خود اين مشكل را دارم كه تصوير مانيتورم اول كه روشن ميكنم از طرٿ راست و چپ به اندازه 1 سانتيمتر كوچك است و بعد از گذشت نيم ساعت به سايز طبيعي خود ميرسد.ودر بعضي رٿرش ريتها مثل 1024*768*85 هرتز تصوير كجي دارد و با تنظيمات هم حل نمي شود.البته در دٿتر چه مانيتور نوشته تنظيمات را پس از نيم ساعت انجام دهيد كه تصوير به حالت پايدار رسيده باشدو من هم همين را كردم اما همان مشكلات ذكر شده را دارد.ايا اين مشكلات عادي است ؟واگر نيست از مابيتور است يا كارت گرٿيك؟؟
معمولا گر?تن تصویر در ابعاد کاملا صحیح و بدون کجی شدگی و ذوزنقه ای شدن تصویر در مانیوتور های crt از محالات هست.
اما اگه شما بعد از انجام تنظیمات به ابعاد دلخواه خودتون میرسید ولی بعد از روشن خاموش کردن مانیتور تنظیمات رو از دست میدید احتمالا تراشه ای که وظی?ه اون ذخیره کردن تنظیمات هست در مانیتور شما مشکل داره برای ر?ع مشکل باید با گارانتی تماس بگیرید.
کارت گرا?یک هم بی تاثیر نیست معمولا کارت های تقلبی تصویر نا مناسبی به خاطر ضع? DAC مبدل تصویر خودشون به مانیتور انتقال میدن. شما اگه به کارت گرا?یک شک داری با امتحان کردن یک کارت گرا?یک دیگه و یا امتحان کردن مانیوتورت در یک سیستم دیگه از این بابت مطمن شو.
AMD>INTEL
29-06-2007, 16:04
احتمالا تنظيمات مونيتور از حالت استاندارد خارج شده
ممنون كه پاسخ داديد و راهنمايي كرديد اما دوستان اون اعدادي كه مربوط به تنظيمات ص?حه osd هست بعد از روشن و خاموش شدن تغييري نمي كند ?قط سايز عوض ميشود.و ما چرا بعد از نيم ساعت تا يك ساعت به اندازه كامل ميرسد؟؟؟
AMD>INTEL
29-06-2007, 23:19
خوب اين مشكل كه بعد از يك مدت درست ميشه در واقع random هست . بايد ببري ماديران برات تعميرش كنن
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.