مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد خرید رم Bus 800
123mahdi123
30-06-2007, 23:02
سلام دوستان میشه کمک کنید
من میخوام 2تا 512 با باس 800 بگیرم نمیدونم چی بگیرم چه رمی خوبه؟
یه ?روشنده به من گ?ت pattriot بخر آیا رم خوبی هست؟
ممنون
با سلام به شما
بله رمهای Patriot که ساخت شرکت معرو? آمريکايی هست از جمله چند برند مطرح دنيا محسوب ميشه که در ايران هم نمايندگی رسميشون رو ميتونی در بازار رضا واحد 54 پيدا کنی.
برای تخ?ي? بگيد بنده معر?ی کردم...
AMD>INTEL
01-07-2007, 01:25
gskill يا در انتخاب بعدي پاتريوت . gskill گرون تره ولي كي?يتش نسبتا بهتر و سازگاريش عالي با اكثر بردها
solidsnake
13-07-2007, 11:45
به نظر من شرکتهای ocz و corsair در تولید رم بهترین هستند تو ایران هم تا دلت بخواد ریخته
AMD>INTEL
13-07-2007, 13:52
corssair به نظر من خيلي گرون هست . gskill و team قيمت مناسبي تري دارند
اگه میخوای پاتریوت بگیری یادت باشه که اون سری که هیت سینک آبی داره رو نگیر چون باس 800 نیست یه مقدار تغییر ولتاژ دادن 667 هست اون سری که هیت سینک مشکی داره واقعا 800 هست .
اگه رم value میخوای ترنسند خیلی خوب از آب دراومده و میتونی از مرات رایانه تهیه کنی تو بازار رضا
اگه میخوای پاتریوت بگیری یادت باشه که اون سری که هیت سینک آبی داره رو نگیر چون باس 800 نیست یه مقدار تغییر ولتاژ دادن 667 هست اون سری که هیت سینک مشکی داره واقعا 800 هست .
اگه رم value میخوای ترنسند خیلی خوب از آب دراومده و میتونی از مرات رایانه تهیه کنی تو بازار رضا
نه دوست عزيز
اينجوری هم که شما ميگيد نيست. لط? کنيد آدرس اشتباهی در مورد کالايی که دقيق در مورد اون اطلاعات نداريد به دوستان نديد.
سری هتسينگ آبی که شما مثال زديد هم با باس 667 و هم با باس 800 در بازار موجود هست و سری هتسينک مشکی که شما با يه ديد کلی داريد در موردش صحبت ميکنيد دارای چندين مدل مختل? هست که برای مصار? گوناگون طراحی شده.
هيچ وقت يه شرکت توليد کننده رم مثل پاتريوت که در دنيا به عنوان يکی از 3 شرکت صاحب تکنولوژی توليد رم هست نمياد توليد خودش رو به اين صورتی که شما تصور ميکنيد روانه بازار کنه...
بهتر اينه که در مورد چيزی که اينجا ميگيد قدری هم قبلش تحقيق کنيد.
AMD>INTEL
13-07-2007, 15:28
منم از سايت patriot چك كردم . حر? احمدي عزيز درست هست
والا کیوان هم همین نطر رو داره من این مسئله رو از چندین ن?ر دیگه هم شنیدم اون سری که من منظورم هست 2*1 گیگ باس 800 با تایمینگ 5 هست. باز اگه من اشتباه کردم معذرت میخوام
Abolfazl-R
19-07-2007, 00:35
نه دوست عزيز
اينجوری هم که شما ميگيد نيست. لط? کنيد آدرس اشتباهی در مورد کالايی که دقيق در مورد اون اطلاعات نداريد به دوستان نديد.
سری هتسينگ آبی که شما مثال زديد هم با باس 667 و هم با باس 800 در بازار موجود هست و سری هتسينک مشکی که شما با يه ديد کلی داريد در موردش صحبت ميکنيد دارای چندين مدل مختل? هست که برای مصار? گوناگون طراحی شده.
هيچ وقت يه شرکت توليد کننده رم مثل پاتريوت که در دنيا به عنوان يکی از 3 شرکت صاحب تکنولوژی توليد رم هست نمياد توليد خودش رو به اين صورتی که شما تصور ميکنيد روانه بازار کنه...
بهتر اينه که در مورد چيزی که اينجا ميگيد قدری هم قبلش تحقيق کنيد.
ولي تا اوجايي كه من مي دونم پتريوت تو سري ساينيتور از چيپ Nanya و PSC / Powerchip است?اده مي كنه. حالا خوبه؟
آقا من 2 تا patriot 1 گيگ آبی گر?تم باس 800
118 گر?تم
هنوز امتحان نکردم......نکنه 667 باشه؟
کسی نيست؟؟؟؟؟
نه خیالت راحت باشه ٰ
Timingرم های شما چیه ؟ ?کر کنم آبی CL 5 هست و مشکی CL 4
AMD>INTEL
21-07-2007, 12:36
آقا من 2 تا patriot 1 گيگ آبی گر?تم باس 800
118 گر?تم
هنوز امتحان نکردم......نکنه 667 باشه؟
ميتوني مشخصاتشو براي ما بنويسي اينجا روش چي نوشته
نه خیالت راحت باشه ٰ
Timingرم های شما چیه ؟ ?کر کنم آبی CL 5 هست و مشکی CL 4
علی جان در مورد تايمينک درست گ?ت
من هم ?کر نمي کنم که مشکلی باشه. راستی گارانتی کدوم شرکت هست...
?کر کنم گارانتی Farayand باشه
?کر کنم گارانتی Farayand باشه
آقا تاييد ميشه، در مورد رمها خيالتون راحت. کاملا درست است.
?رآيند نماينده رسمی رمهای PATRIOT است.
بچه ها يه چيزی ميگم به کسی نگيد ها;)
من يه دو ماهی هست که به عنوان مدير بازار و مشاور ?روش گروه مهندسين ?رآيند با اين مجموعه وارد به همکاری شدم. که ماحصل اين تلاش 2 ماهه در حال حاضر اين شده که تونستيم اولين و تنها شرکت ايرانی باشيم که نمايندگی رسمی توزيع رمهای PATRIOT رو از شرکت مذکور اخذ کنيم.
خیلی جالبه .... :)
راستی حالا این Partiot های مشکی که CL 4 هستند با اون آبی ها که CL 5 هستند هیچ اختلا? قیمتی ندارند ؟
خیلی جالبه .... :)
راستی حالا این Partiot های مشکی که CL 4 هستند با اون آبی ها که CL 5 هستند هیچ اختلا? قیمتی ندارند ؟
شوخی ميکنی...;)
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.