مشاهده نسخه کامل : پیام تبریک
بعد از مدت ها انتظار اولین ?وروم تخصصی ایران دوباره باز شده و من خیلی خوشحالم و امیدوارم بتونیم در کنار هم ?عالیت خوبی داشته باشیم
تبریک ویژه با آقا سعید گل به خاطر این همه زحمت برای تنها سخت ا?زار ایران;)
بعد از مدت ها انتظار اولین ?وروم تخصصی ایران دوباره باز شده و من خیلی خوشحالم و امیدوارم بتونیم در کنار هم ?عالیت خوبی داشته باشیم
تبریک ویژه با آقا سعید گل به خاطر این همه زحمت برای تنها سخت ا?زار ایران;)
بستر بسیار بسیار مناسبی برای گردهم آمدن کاربران حر?ه ای و اهالی ?ن ایجاد شده امیدوارم با حمایت دوستان و همکاری شما این سایت و این ?روم تبدیل به بزرگترین پایگاه اینترنتی سخت ا?زاری ایران شود .
حسین عزیز از لط?ت ممنونم.
عدم وجود سایتی تخصصی به زبان ?ارسی در مورد مقوله پرطر?داری همچون سخت ا?زار که نبودش به شدت در کنار سایر سایت های تخخصی (نرم ا?زار، موبایل، گرا?یک و ...) حس می شد و همچنین عدم تمرکز متخصصین و دوست داران این حیطه و پراکندگی اونها در سایت ها و تالار های گ?تمان مختل? پایه و ایده اصلی تشکیل سایت سخت ا?زار شد. امیدوارم این سایت و تالار گ?تمان با کمک دوستان عزیزی مثل شما به هد?ش که بالابردن دانش و آگاهی تمام کاربران کامپیوتر در ایران هست برسه.
من ?کر میکنم اختصاص ?قط یک بخش کوچک در ?وروم ها به سخت ا?زار به خوبی جوابگوی وجوه مختل? دنیای سخت ا?زار نیست و به همین علت بهتر میدونم که به موضوعات گسترده اختصاصی مثل سخت ا?زار باید به صورت جداگانه پرداخته بشه.
پاگر?تن سایت و تالار گ?تمان هم تا این لحظه جز با کمک دوستان میسر نبوده، لازمه همینجا از دوست خوبم آقای علیرضا حقدوست که از شروع ?عالیت سایت با تمام وجود به پیشر?ت این سایت کمک کرده تشکر کنم.
اضا?ه : همین امروز چند رکورد جالب در سایت ثبت شد; عبور بازدید ها از مرز 100 هزار و همینطور 4000 بار نمایش مقاله "کارت گرا?یک خود را من?جر کنید" نوشته آقای حقدوست.
reza.analog
18-03-2007, 14:48
با سلام
درسته ما دیر اینجا رو پیدا کردیم ولی از همین الان حس خوشحالی خودم رو ابراز می کنم
خیلی خوشالم که توسط دوستان عزیز یک بستر مناسب برای رشد ?ضای علمی علاقمندان سخت ا?زار ?راهم شده
با تشکر :p
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.