مشاهده نسخه کامل : كاربرد PCI EXPRESS 1x
سلام
کاربرد PCI EXPRESS 1x چیست?
سلام
به ?روم ما خوش آمديد :
پورت PCI Express X1 در واقع قراره جانشين پورت PCI معمولي بشه ، يعني تمامي كارتهايي كه يك زماني روي PCI سوار ميكرديم مثل مودم و كارت شبكه و كارت كپچر ، در آينده روي PCI Express X1 نصب خواهند شد .
من كارت شبكه و كارت TVاش رو ديدم .
از شما ممنونم. هم برای خوش امد گویی و هم برای پاسختون.
حالا که ?همیدم برای چیه خیلی دوست دارم کارتهاشو ببینم. اگه لینکی سراغ داری برام بگو.
سلام.
این کارت های هم مثل کارت های pci معمولی هستند منتهی ابعاد کوچکتر و پایه کوتاه تر. یک نمونه کارت شبکه pci express :
http://www.xbitlabs.com/images/news/2005-01/pciexpressx1_gbe.jpg
علیک سلام.
ممنون.خیلی باحالید.هم اقا سعیدوهم اقا arh . از اینکه در کمتر از یک روز جواب میدید , کلی خوشحال شدم.
حالا چرا کاربرد این کارتها کمه؟خیلی گرونه یا خیلی تازه وارد؟(مثل خودم!!)
ممنون.
میخواستم ببینم مادربرد من از سی پیوهای core 2 due پشتیبانی میکنه یا نه؟
چیپست مادربورد 945pg و باس 1066 رو هم ساپورت میکنه.
AMD>INTEL
22-10-2006, 22:46
اسم و مدل مادربردت رو بايد بگي تا معلوم بشه ساپورت ميكنه يا نه . شما به سايت سازنده مادربردت مراجعه كني و تو قسمت cpu support مادربردت ببيني core2 رو ساپورت ميكنه يا نه
:confused: ر?تم اونجایی که گ?ته بودید اما مادربرد من از core 2 due پشتیبانی نمیکند.
حالا میخواستم بپرسم ?رق بین core 2 due با dual core چیست چون مادربرد من از dual core پشتیبانی میکند؟:confused:
AMD>INTEL
24-10-2006, 21:33
دوال كور : يعني cpu هاي دو هسته اي . مادربرد شما پنتيوم d دو هسته اي رو ساپورت ميكنه مثل سري 800 و 900
ولي conroe يا همون core 2 نسل جديد پردازنده هاي اينتل هستند . كه دو هسته اي هستند.
;) ممنون.
پس شما میخواهید بگویید که معماری یا هسته ی پردازنده ?رق میکند.
مثلا در پنتیوم d هسته پریسکات است و در core 2 هسته core?:)
AMD>INTEL
25-10-2006, 23:47
معماري conroe از نسل هاي قبليش خيل پيشر?ت داشته مخصوصا از نظر حرارت و پر?ورمنس
در مورده پردازنده های Core 2 Duo ,Core Duo ,Core Soloو Core 2 Quadro باید به عرضت برسونم که همشون از خوانواده Pentium M های قدیمن و حتی میتونیم طراحیشون رو با پنتیوم 3 مقایسه کنیم
هرچند برای دسکتاپ ?قط Core 2 Duo و Core 2 Quadro موجود هست ولی یادم هستش که آیسوس 1 Adapter برای بقیشون هم داده بود.
اسم هسته ها بدین شرح هستش:
E6300&E6400 Allendale
E6600&E6700&X6800 Conroe
QX6700 Kentsfield
همه هسته ها بر پایه 65 نانومتر ساخته شدن که الن دیل 2 مگابایت حا?ظه ال 2 داره کونرو 4 مگابایت و در نهایت کنتس?یلد از دو تا کونرو رویه 1 پروسسر ساخته شده پس 8 مگابایت کش داره .
تعداد خطوط لوله 12 عدد هستش . PPC اون حدود 2 برابر پنتیوم دی هستش (از لحاظ تءوری ) ولی من میگم بیشتره :)
سلام
م?هوم X چه چیزی را معلوم میکند(مثلا pci-express 16x) و مادربردی که 3 اسلات برای کارت گرا?یک دارد
چه قدرتی ایجاد میکند؟
به زبان ساده x بیانگر واحد سرعت خطوط pci-e هست. برای مثال گذرگاه pci-e 16x دقیقا 16 برابر از pci-e 1x سریعتره
اولا واحد x چیست؟مثلا گیگا هرتز؟
ثانیا منظور از خطوط همان "pipe-line" ها هستند یا خیر؟:(
AMD>INTEL
19-11-2006, 23:38
سرعت انتقال اطلاعات رو بر حسب x بيان ميكنن. علاوه pcie1x با 8x , 16x از نظر ظاهري هم ?رق ميكنه. اون خطوط هم خطوط انتقال ديتا هستند
جمله ی دوم نام?هوم است.
لط?ا منظور خود را دوباره بگویید.:confused:
PCI_EX1
در حالتexcod شده 5 گیگابیت در ثانیه و در حالتencod شده 4گیگابیت پر سکند دیتا ریت دارد
دقت کنید که 1x درست نیست بلکه x1 درسته.
اون x نشانگر سرعت نیست. بلکه نشان دهنده تعداد خطوط PCI Express است. منظورم اینه که مثلا x1 و x16 هر دو ?رکانس برابر دارند اما در x16 از 16 خط است?اده شده بنابراین پهنای باند 16 برابر داره.
رابط PCI Express یک رابط سریال هست که هر خط 250MB/s در دو جهت (upstream و downstream) پهنای باند داره.
اگر اشتباه نکنم ?رکانس این رابط باید 2 گیگاهرتز باشه.
رابط PCI Express رابط بسیار انعطا? پذیری هست.
مثلا میشه به یک شکا? x16 ?قط 8 خط اتصال اختصاص داد. مثلا تراشه nForce 570 SLI در حالت SLI همین کار رو انجام میده.
من حتی شنیدم در بعضی مادربردها ته شکا? x1 رو باز میذارن تا بشه کارتهای x4 یا حتی x16 رو روی اون سوار کرد.
Abolfazl-R
07-12-2006, 18:05
دقيقا 2.5GHz است.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.