PDA

مشاهده نسخه کامل : ?crossfire

khmusic
19-07-2007, 12:36
ببخشید که من اینقدر سوال میکنم اخه تازه وارد مبحث جذاب سخت ا?زار کامپیوتر شدم:) و چیز زیادی نمودنم !!
می خواستم بدونم crossfire چیه ؟ اگه لط? کنین به طور کامل برام توضیح بدین تا کاملا شیر ?هم بشم :D
باید بگم این سایت یکی از بهترین سایت های ?ارسی در زمینه سخت ا?زار است (به نظر خودم بهترینه)
واقعا از سایت خوبتون ممنونم

AMD>INTEL
19-07-2007, 13:04
تكنولوژي است?اده از دو كارت گرا?يك ati روي يك سيستم به كراس ?اير معرو? هست
http://en.wikipedia.org/wiki/ATI_CrossFire

AMD>INTEL
19-07-2007, 13:06
http://ati.amd.com/technology/crossfire/

khmusic
19-07-2007, 14:42
?قط باید ati باشه ؟
مثلا اگه بخواهیم دو کارت گرا?یک geforce رو با هم روی یک مین بزاریم کارت گرا?یکها باید مثل هم باشند یا نه ؟باید چه خصوصیاتی داشته باشند که بشه روی یک مین دوتا کارت گرا?یک گذاشت؟
میشه یک کارت گرا?یک ati و یه کارت گرا?یک geforce رو باهم روی یک مین گذاشت ؟

behi69
19-07-2007, 14:59
?قط باید ati باشه ؟
مثلا اگه بخواهیم دو کارت گرا?یک geforce رو با هم روی یک مین بزاریم کارت گرا?یکها باید مثل هم باشند یا نه ؟باید چه خصوصیاتی داشته باشند که بشه روی یک مین دوتا کارت گرا?یک گذاشت؟
میشه یک کارت گرا?یک ati و یه کارت گرا?یک geforce رو باهم روی یک مین گذاشت ؟

سلام.نخیر
اگه مادربرد کراس ?ایر داره کا?یست که یکی از کارتهای ای.تی.آی کراس ?ایر داشته باشد.کارت دوم لازم نیست که حتما داشته باشد و میتواند مدل دیگری باشد

ولی اگه اس.ال.آی پشتیبانی میکند.باید دو کارت انویدیا که هردو از یک مارک یک مدل اند و هردو اس.ال.ـی را پشتیبانی میکنند است?اده کرد.

مثلا برای کراس ?ایر با مادربرد مناسب آن:
ATI HD 2900XT and
ATI Radeon 9200

برای اس.ال.آی:
giga geforce 8800
and
giga geforce 8800

?علا شما نمیتوانید یک کارن انویدیا را با ای..تی.آی کنار هم بگذارید.

khmusic
19-07-2007, 20:46
میشه بگین چه مدلهایی از کارتهای گرا?یک جی ?ورس sli رو پشتیبانی میکنن مثلا 8600 sli رو پشتبانی میکنه؟
چجوری باید ب?همیم که یک مادر برد کراس ?ایر پشتیبانی میکنه ( مثلا برای اس ال آی روی خود اسم مادر برد نوشته اس ال آی و من برای کراس ?ایر چیزی ندیدم)

AMD>INTEL
19-07-2007, 21:07
سلام.نخیر
اگه مادربرد کراس ?ایر داره کا?یست که یکی از کارتهای ای.تی.آی کراس ?ایر داشته باشد.کارت دوم لازم نیست که حتما داشته باشد و میتواند مدل دیگری باشد

ولی اگه اس.ال.آی پشتیبانی میکند.باید دو کارت انویدیا که هردو از یک مارک یک مدل اند و هردو اس.ال.ـی را پشتیبانی میکنند است?اده کرد.

مثلا برای کراس ?ایر با مادربرد مناسب آن:
ATI HD 2900XT and
ATI Radeon 9200

برای اس.ال.آی:
giga geforce 8800
and
giga geforce 8800

?علا شما نمیتوانید یک کارن انویدیا را با ای..تی.آی کنار هم بگذارید.

ATI Radeon 9200
behi جان اشتباه نوشتي اين كارت agp هست
توحالت sli ميتونن دو تا كارت مثل هم نباشن ?قط بايد sli ready باشن

AMD>INTEL
19-07-2007, 21:11
چيپ هاي 975 اينتل كراس ?اير رو ساپورت ميكنند اگر مادربردي بگيري از اين چيپ است?اده كند ميتوني از حالت كراس ?اير است?اده كني

ebinem173
19-07-2007, 22:10
بالاخره چی شد؟
من یک کارت geforce 7600 gs دارم که sli هست
اما مادربوردم sli ساپورت نمیکنه
میخواستم بپرسم مادربورد چی بگیرم و که کارت گرا?یکم رو مجبور نشم عوض کنم و بتونم با یک کارت گرا?یک دیگه بصورن sli است?اده کنم؟
آیا کارت دوم حتم باید sli باشه؟
اگر مثلا 8600 gt باشه میشه بطور همزمان است?اده کرد؟
اگر جواب بله بود در مورد معر?ی مادربورد میخوام cpu دو هسته ای و 64 بیت amd روش ببندم و رم هم احتمالا دو تا 1 گیگ با باس 800

AMD>INTEL
19-07-2007, 22:16
شما cpu تون سوكت 775 هست يا 478

ebinem173
19-07-2007, 22:21
سی پی یو که انتخاب کردم و ار تا 2 یا 3 ه?ته دیگه نظرم عوض نشه میخوام بخرمش و بر روی سیستم جدید ببندم اینه نمیدونم چند سوکت هست
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000+
شاید هم اگر پولم کم بیاد 5600
?قط خیلی مهمه که قیمتش خیلی هم زیاد نشه

behi69
20-07-2007, 01:26
شاید تا همین چند وقت پیش وقتی تصمیم داشتید یك كارت گرا?یك را انتخاب نمایید به مواردی مثل مقدار ram كارت گرا?یك و یا سرعت clock آن یا حتی نوع خروجی توجه می كردید اما جدیدا انتخاب دیگری هم در پیش روی شماست كه انتخاب را برای شما سخت می كند.تكنولوژی جدید NVIDIA و ATI در این مقاله قصد دارم تا شما را به این تكنولوژی بیشتر آشنا كنم:
در واقع تكنولوژی SLI مربوط به NVIDIA وCrossfire ساخت ATI به ما امكان است?اده دو كارت گرا?یك را به طور همزمان می دهد.شما می توانید با این تكنولوژی آهنگ پخش تصاویر سه بعدی را دوبرابر نمایید.این كارتها بازیهای گرا?یكی را با بالاترین سرعت ممكن بالاترین وضوح و نرمی كامل اجرا می نمایند.و حتی بازدهی را تا ۹۰ درصد بالاتر می برند برای آنهایی كه MULTITASKING انجام می دهندكارتهای گرا?یكی دو تایی برتری بزرگی به شمار می اید. این تركیب چهار خروجی VGA را ?راهم می كند و روی هر یك از نمایشگرها می توان برنامه ای جداگانه به نمایش گذاشت.
یكی دیگر از كاربردهایی كه برای این نوع كارتها بیان می كنند امكان نمایش یك برنامه روی چند خروجی است مثلا بازی Flight simulator ۲۰۰۴ كه هنگام شبیه سازی پرواز می توان روی هر نمایشگر نمای مختل?ی را دید.
گاهی شنیدم كه بعضی ا?راد این نوع كارتهای گرا?یكی را تل? كننده انرژی می نامند اما واقعیت این است كه این كارتها به ویژه در Notebook ها همواره سعی می كنند تا از مصر? غیر ضروری انرژی جلوگیری كنند.مثلا ?رض كنید كه در حال كار با برنامه Word هستید . در این حالت این كارتها به حالت دو بعدی می روند و با خاموش كردن واحد های غیر ضروری از مصر? انرژی می كاهند.
این نوع كارتها بر پایه master-slave نصب می شوندو معمولا از نوع PCI EXPRESS هستند.

? مقایسه چیپ های sli و crossfire
از نظر توان پردازش سه بعدی محصول ATI كمی قویتر از Nvidia است اما در عمل ت?اوتی را میان این دو كارت نمی بینیم و این ت?اوت محسوس نیست نصب و راه اندازی كلرتهای SLI در مقایسه با Crossfire ساده تر است. اما همانطور كه گ?ته شد كارتهاس ATI سریعترند. یكی از توانایی های كارتهای Nvidia امكان نمایش درجه حرارت هر كدام از كارتهای گرا?یكی روی مانیتورمی باشد.در واقه چنین سیستم هایی به دلیل داشتن دو نوع كارت گرا?یك و وسایل جانبی دیگر خیلی سریع گرم می شوند و اهمیت این ویژگی كارتهای nvidia در اینجا آشكار می شود.برای جلوگیری از این وضعیت باید به این نكته توجه كنیم كه میان دو شكا? PCI EXPRESS ?اصله كا?ی وجود داشته باشد. به ویژه كارتهای دوتایی ?ن های بزرگی دارند كه ?اصله بین دو شكا? را پر می كند. اگر دمای كارت بالا رود بازدهی ?وق العاده پایین می آید پس سعی كنید در خرید مادر برد دقت داشته باشید كه ?اصله بین دو شكا? Pci express زیاد باشد.

نوشته شده توسط جلال موسوی راد
سایت همکلاسی

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

از کارت 6600 جی.تی به بعد اس.ال.آی پشتیبانی میشه.

khmusic
20-07-2007, 12:34
امید جان گ?ته بود که برای sli نباید دو کارت گرا?یک مثل هم باشه ?قط باید از اس ال آی پشتیبانی کنند میخواستم ببینم این موضوع درسته یا نه؟
اگه دو تا کارت گرا?یک 8600gts رو با هم وصل کنیم بهتره یا یک 8800gts با 320 مگ حا?ظه بزاریم بهتره؟

behi69
20-07-2007, 12:58
امید جان گ?ته بود که برای sli نباید دو کارت گرا?یک مثل هم باشه ?قط باید از اس ال آی پشتیبانی کنند میخواستم ببینم این موضوع درسته یا نه؟
اگه دو تا کارت گرا?یک 8600gts رو با هم وصل کنیم بهتره یا یک 8800gts با 320 مگ حا?ظه بزاریم بهتره؟

نمیدونم هر چی استاد بگن.

shadow
20-07-2007, 17:09
چون 8600 128 بیتیه کم میاره ولی یه دونه 8800 320 بیتیه
تو بنچمارک ها هم 2 تا 8600 ضعی? تر از 8800 عمل میکنند

Commando-BIG
27-07-2007, 20:38
آقاي AMD>INTEL عزيز آيا ميتوان كارت Radeon X850 رابا كارت HD 2900 xt در حالت كراس ?اير است?اده كرد؟

AMD>INTEL
27-07-2007, 20:47
چرا نشه . امكانش هست . ولي اين كار ?كر نكنم درست باشه چوت يك كارت dx9 ساپورت و ديگري dx10 ساپورت هستند x850 دو نسل قديمي تر از 2900xt هست .
البته ديگر استاتيد سايت مخصوصا جناب arh 100% اطلاعات كامل تر از من دارند

براي اطلاعات بيشتر به اين ص?حه مراجعه كنيد
http://ati.amd.com/technology/crossfire/certified.html

Commando-BIG
27-07-2007, 21:19
آقاي AMD>INTEL عزيز آيا شما مادر بردي از ايسوز ميشناسي كه سوكت Am2 باشه و كراس ?ايرم خيلي خوب پشتيباني كنه؟

AMD>INTEL
27-07-2007, 22:11
يك برد از شركت س?اير كه كاملا از كراس ?اير پشتيباني ميكنه . اگر تو ايران بود بهترين انتخاب بود
http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=159&grp=6

AMD>INTEL
27-07-2007, 22:13
اين هم برد كراس ?اير asus
ASUS M2R32-MVP
http://www.hartware.de/review_649.html
http://www.hartware.de/media/reviews/649/intro_s.jpg

Commando-BIG
28-07-2007, 13:11
يه دوتا سوال ديگه هم داشتم
1.گرا?يكهاي دو برند مت?اوت ولي با هسته هاي يكسان رو ميشه Cross Fire كرد؟
2.براي كراس ?اير كردن كارت X850 و HD 2900 XT احتياج به پل هست ؟،چون شكل پل هاشون با هم ?رق ميكنه.

Commando-BIG
28-07-2007, 13:15
آقاي AMD>INTEL عزيز اين برد س?ايري كه شما پيشنهاد كردي تو ايران پيدا نميشه
همينطور به جز دو تا PCI-E 16x ويه دونه PCI 1x و يه PCI اسلات ارتقاي ديگه اي نداره !ما كارتاي قديمي زياد داريم يه بردي ميخايم حداقل 4 تا PCI داشته باشه
اصلن ميخاستيم بدونيم برد هاي س?اير تو ايران نمايندگيش هست چون بعضي از برداش واقعان عاليه

AMD>INTEL
28-07-2007, 13:20
درسته bridge اين دو كارت با هم ?رق ميكنه به خاطر همين امكان كراس ?اير شدن اين كارت ها منت?ي هست . در پست قبلي حواسم به اين نكته نبود. ati به خاطر سريع تر شدن ارتباط مثل sli اقدام به وصل دو كارت كرده . در كل براي اطلاع بيشتر به سايت amd مراجعه كن . متاس?انه sli عموميت بيشتري دارد .