مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد خمیر سیلیکون
سلام.
می خاستم بپرسم "خمیر سیلیکون" واقعا برای پشت پردازنده لازمه؟ از کجا میتونم اونرو تهیه کنم؟:confused:
لط?ا عنوان سوالات تا حد امکان کامل و گویا باشه.
بله خمیر سیلیکون الان دیگه یکی از واجبات هر پردازنده و تراشه ای حساب میشه و به طور معجزه آسایی به خنک موندن تراشه/پردازنده کمک میکنه. از هر ?روشگاه کامپیوتری معتبری قابل تهیه هست. انواع ارزانقیمت چینی (کارشون بد نیست) تا انواع گرانقیمت حاوی پودر نقره و ...
AMD>INTEL
21-10-2006, 00:46
حتما لازم هست . كمك ميكنه گرماي cpu به هيت سينك منتقل بشه . در واقع يك جور رسانا حرارتي هست .
Abolfazl-R
21-10-2006, 16:16
حدودا چنده؟
قوطی کوچک چینی 1000 تومن من خریدم.
Abolfazl-R
21-10-2006, 21:43
ارزون هم هست. هيچ عكسي ازش ندارين يا طرز قرار گر?تنش روي سي پي يو ؟ جون من اگه هيچي هم حاليم نباشه بيام تهرون بپرسم ?روشنده منو راه مي ندازه ولي تو اين شهر بايد اول به يارو حالي كنم اين خمير چي هست اصل :)
عکس خاص که نه اما اونی که تو ایران هست مثل همین قوطی های کوچک آزمایشگاهیه به رنگ س?ید و نوشته چینی.
این هم یه مقاله کامل در مورد نحوه است?اده از خمیر سیلیکون یا چسب حرارتی :
http://www.hardwaresecrets.com/article/274
;) ممنون.
حالا به من بگین از کجا ب?همم که cpu من از HTT پشتیانی میکنه؟
AMD>INTEL
22-10-2006, 22:53
شما ديوايس منيجر رو باز كنيد . روي پرسسور كليك كنيد اگر دو تا cpu نشون داد يعني cpu شما htt ساپورت ميكنه
ر?تم دیدم ساپرت نمیکنه.
راستی خبری در مورد IBM خواندم نوشته بود این غول ابی پردازنده 5 گیگا هرتزی ساخته است.
در ضمن نوشته بود این در حالی است که اینتل و AMD در ساخت پردازنده با ?رکانس بالا ناتوان شدند.
تا انجایی که من میدانم بالاترین ?رکانس پردازنده مربوط بود به intel p4 570j که 3.8 گیگا هرتز بود.
(تک هسته ای, دسکتاپی)
internet
25-10-2006, 23:41
با سلام
من هم که اخيراً سي پي يو 3500 amd am2 خريدم و مادر بورد رو هم همراه بردم براي تست اون جا ?روشنده که نمايندگي amd بود داد بخش سخت ا?زار که نصب کنه روي مادر بورد بهش گ?تم خمير سيليکون نمي خواد گ?ت نه اين سي پي يو ها احتياجي نداره
حرارت سي پي يو هم الان 36 تا 40 درجه نمايش مي ده هم مادر بورد و هم setup آخه مادر بورد epox يه ديباگر داره که اگه اشتباه نکنم موقع کار کرد عادي دماي cpu رو نشون مي ده به هر حال دما در حدود 36 تا 40 در setup اوليه سيستم نمايش داده مي شه
حالا احتياجي به خمير سيليکون هست يا خير؟
AMD>INTEL
25-10-2006, 23:41
اشتباه هست كه همه چيز رو سرعت پردازنده بدونيم . اين دو شركت از راه هاي ديگه ميخوان بازدهي بهتر رو بدست بيارن مثلا معماري پردازنده و نحوه است?اده از كش و دستورات
AMD>INTEL
25-10-2006, 23:42
زير ?ن هاي استوك amd خمير سيليكون وجود داره .
AMD>INTEL جان سخن شما بجا اما حقیقت این است که این دو شرکت از روی اختیار این کار را نکردند.
در حقیقت مجبور شدند.در ضمن در یک مقاله که دو هسته ای های intel و amd را مقایسه کرده بود خواندم در همین معماری های جدید هم (با کاشه بالا و..) این طور نیست که هر چه کاشه بالاتر یا تراکم ترانزیستور بیشتر و امثالهم
بازده یا به قول شما performance بالاتری داشته باشد.عامل اصلی همان ?رکانس است که باید بالا رود تا بتواند از این
امکانات است?اده کند.
internet
26-10-2006, 14:24
با سلام
من هم که اخيراً سي پي يو 3500 amd am2 خريدم و مادر بورد رو هم همراه بردم براي تست اون جا ?روشنده که نمايندگي amd بود داد بخش سخت ا?زار که نصب کنه روي مادر بورد بهش گ?تم خمير سيليکون نمي خواد گ?ت نه اين سي پي يو ها احتياجي نداره
حرارت سي پي يو هم الان 36 تا 40 درجه نمايش مي ده هم مادر بورد و هم setup آخه مادر بورد epox يه ديباگر داره که اگه اشتباه نکنم موقع کار کرد عادي دماي cpu رو نشون مي ده به هر حال دما در حدود 36 تا 40 در setup اوليه سيستم نمايش داده مي شه
حالا احتياجي به خمير سيليکون هست يا خير؟
حالا من موندم ؟؟ کسي هم جواب اين رو نداد
با تشکر
AMD>INTEL
26-10-2006, 14:43
جناب mah نام كاربري من رو اشتباه نوشته بوديد كه اصلاح شد.
قوطی کوچک چینی 1000 تومن من خریدم.
قيمت مدل خوبش چنده (يعني مدل توپش):D
:( از تذکر شما ممنونم. بالاخره من تازه واردم. اما نظر خود را نگ?تید؟
AMD>INTEL
27-10-2006, 22:06
سرعت ممكنه 40% تاثير داشته باشه . نحوه است?اده از اين سرعت مهم هستش.
به نظر من هم معماری از صر?ا سرعت کلاک هسته مهم تر هست.
internet، همونطور که امید عزیز گ?ت ?ن های استوک خودشون خمیر سیلیکون دارن و احتیاجی به است?اده از این خمیر نیست. مگر اینکه خمیر بهتری داشته باشی که جایگزین کنی.
ForceX، قیمت خمیر نقره دار خوب هم اگه اشتباه نکنم 15 هزارتومن برای 5 سی سی هست
حر? شما بجا. اما من ?کر کنم نسبت معماری به ?رکانس مثل موتور ماشین به گیر بکس ماشین است.
نظر شما چیست؟
میخواستم راجع به تراکم ترانزیستور هم بپرسم.وقتی میگویند تراکم ترانزیستور صد میلیون یعنی این تعداد ترانزیستور
را کوچک کرده اند!!؟
به نظر من قیاس شما درست نیست.کارایی پردازنده هم دقیقا مثل تراشه گرا?یکی مضربی از ?رکانس کاری و خط لوله پردازش هست. مثلا تراشه گرا?یکی 6800gt با داشتم رقمی برابر 350 مگاهرتز در 16 خط لوله بسیار قوی تر از تراشه 7300 با سرعت 600 مگاهرتز در 4 خط لوله هست.
تراکم ترانزیستور هم به معنای تعداد ترانزیستور به کار ر?ته در پردازنده هست. البته ترانزیستور های بسیار کوچک.
:p با مثالی که شما زدید حر?م را پس گر?تم.
اما در مورد تراکم ترانزیستور بعضی از GPU ها هستند که تراکم ترانزیستور بیشتری نسبت به CPU ها دارند.
حال چرا با این تراکم GPU ها قدرت کمتری نسبت به CPU دارند؟:confused:
و اساسا چرا GPU ها باید تراکم بیشتری داشته باشند؟:eek:
AMD>INTEL
31-10-2006, 10:57
مقايسه gpu , cpu يك مقدار اشتباه هست. چون كار و پروسس كه gpu انجام ميده و همچنين بخشهائي كه داره به مراتب زيادتره نوع تخصصي cpu هست
اگر میشود بیشتر توضیح دهید.
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.