مشاهده نسخه کامل : XXX Edition
سلام من تازه عضو شدم و یه سوال دارم .
سوال 1 - 8600GTS XXX Edition و معمولیش چنده ؟
سوال 2- xxx edition یعنی چی و چه ?رقی با معمولیش داره ؟
خواهشا جواب بدید .
XXX نام اضا?ه شونده به تولیدات شرکت XFX هست که به صورت آورکلاک شده در کارخانه به بازار وارد میشند.
این به معنی برتری یا داشتن چیز خاصی نیست، شرکت های دیگری مثل ASUS و Leadtek هم محصولات آورکلاک شده خودشون رو با نام هایی مثل ASUS 8600GTS TOP و یا Leadtek 8600GT EXTREME به بازار عرضه میکنند.
قیمت رو باید از بازار بپرسید یا در تاپیک راهنمایی برای خرید کارت گرا?یک مطرح کنید.
AMD>INTEL
22-07-2007, 23:28
خوب هر شركتي يك سري محصولات اختصاصي دارد كه تغييراتي در كولينگ و سرعت دارند يعني از سرعت مرجع كارتهاي معمولي سرعتشون بالاتر هست . اين ا?زايش كاري بخاطر ?اكتوري اوركلاك هست . در صورتي خودتون اور كنيد كارت هاي معمولي رو بيشتر به صر?ه هست
HamidFULL
22-07-2007, 23:33
سلام من تازه عضو شدم و یه سوال دارم .
سوال 1 - 8600GTS XXX Edition و معمولیش چنده ؟
سوال 2- xxx edition یعنی چی و چه ?رقی با معمولیش داره ؟
خواهشا جواب بدید .
1.?علاً هيچ کدوم از اين 2 مدل XFX موجود نيست تا 2 ه?ته ديگه بارمون ميرسه
2.مارک XXX Edition مخصوص کارت های XFX هست و به اين معنيست که GPU و memory و shader به بهترين نحو و تا حداکثر ?رکانس ممکن و م?يد توسط کارخانه XFX اورکلاک شده و ديگه user نيازی به انجام overclock نداره البته با cooler stock البته کارت های XXX Edition حداکثر کارايی رو در بين هم رده های خودشون دارا هستند و با گارانتی performance مثلاً XFX 8600GT XXX کارايی يکسانی با 8600GTS Reference دارد و با قيمت کمتر!! و بعضاً با کولينگ بهتر مثل XFX 8600GT XXX Fatal1ty
از کمک همتون ممنونم خیلی بچه های باحالی هستید .
ولی یه سوال دیگه داشتم :
این 8600GTS XXX Edition بهتره یا یک 8800GTS 320MB معمولی ؟
در ضمن قیمت این 8600GTS XXX Edition چنده ؟
خوب مشخصه که یک 8800 در همه حال از یک 8600 قویتر هست.
قیمت رو هم لط?ا در بخش خودش بپرسید.
http://forum.sakhtafzar.com/forumdisplay.php?f=31
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.