مشاهده نسخه کامل : نا محسوس بودن اوركلاك در گيم ها
ببينيد من تاحالا تاثير اوركلاك را در گيم خوب نديدم .كارتم x1950pro asusهست ولي كارت قبليم 6600gt بود كه حتي بعد از اوركلاك تعثير من?ي داشت .واسه ي اين كه دوباره همين ات?اق ني?ته ديگه خيلي دنبال اور نيستم بعلاوه پك اور كلاك ايسوس بيشتر از 200 مگاهرتز براي حا?ظه و 100 مگاهرتز جا نداره بعلاوه اگر هم در اين حالت متعادل و stable باشه بيشتر از 5%ت?اوت نداره كه بشه تو گيم حس كرد.
amir-hosine
27-07-2007, 09:57
دوست من.اور کلاک کردن به قول مهندسان ?روم،کار ساده ای نیست!!
خوب.دلیل این حر?ت اینه که،خوب اور کلاک نمیکنند.
مثلا سعید جان که اور کلاکر هست،کارت گرا?یک 8600جیتی رو ?قط با یه اور بسیار ساده قدرتش رو بالاتر از 8600gts رسوند!!
همچنین برای اور کلاک باید منبع تغزیه خوب داشته باشی.
کولینگ خوب و تهویه ی مناسب کیس نیز از جمله چیزهایی است که حتما باید وجود داشته باشد تا دمای گرا?یک یا قطعات دیگر بالا نرود...
هیچ وقت هم اینجوری اور نکن.
به قثول دوستان،20 شماره 20 شماره به هر کدوم اضا?ه کن،10 دقیقه تو یه بازی سنگین بمون،برنامه ی Fraps رو هم نصب کن.بعد تو یک نقطه ی معین،ببین چند ?ریم میگیری.بعد اگه مشکلی نبود باز هخم 20 تا بزن.بعد هم برو اگه ?ریم بالاتر رر?ت و ص?حه شطرنجی و خراب نشد؟،اونو ادامه بده.
ولی با دیدن کوچکترین علامت نا اشنا و خطری و داغ شدن بیش از حد قطعات،?وران کامپیوتر رو ریست کن و تنظیمات رو به حالت اول بر گردون..ک.
در ضمن.من خودم تو این کار ینستم.ولی قدیما که اور میکردم همین کارو میکردم و مو?ق بودم...
ولی مهندسانی همچون هویا و سعید و امید جان میتونند به طور کامل کامل راهماییتون کنند و همچنینی دلیل رو ب?رمایند...
ممنون.
سلام،
اینکه میگید آورکلاک تاثیر من?ی گذاشته ات?اق بسیار نادری هست، ممکنه دو دلیل داشته باشه یکی آورکلاک بیش از حد و دیگری ضع? قطعات و منبع تغذیه.
برای مثال همین طور که امیر حسیت گ?ت خود من 8600gt دارم اما با یک کم حوصله و دقت بهترین حالت آورکلاک رو براش پیدا کردم و الان کمی بهتر از یک 8600gts داره کار میکنه...اینو میشه یه آورکلاک مو?ق دونست، برعکسش در آورکلاک پردازنده سیستمم به همین اندازه مو?ق نبودم!
بنا بر این آورکلاک رو میشه یه نتیجه نسبی دونست.
AMD>INTEL
27-07-2007, 10:16
دقيقا حر? سعيد درسته . مشخصات كامل سيستم با ذكر منبع تغذيه سيستم
من پاورم 450 acbelهست ولی تا همین حد 4تا ?ریم تو dirtتقریبا اضا?ه کردم تو 06 هم 6706تا گر?تم تو05 12105
his>lgخودمم ?قط اسمم شده ?ارتر
AMD>INTEL
21-10-2007, 20:51
میدونستین است?اده از 2 Id تو ?روم غیر قانونی هست !
من دیگه سه ماه هست که از اون است?ده نکردم
كارت من 8600 GT هست پاور هم 430A ?ن اضا?ه هم ندارم كه قدرت رو كم كنه دوستاني كه اين كارت رو اور كردند لط? كنند اعداد core , memory را اينجا بگويند تا دوستان است?اده كنند در ضمن حرارت كارت من رو نرمال 47 درجه هست
Evanescence
02-11-2007, 16:10
سعید خان شما چجوری به 1800 برای رم رسیدید ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.