مشاهده نسخه کامل : درایور کارت صدا
GHELGHELAC
01-08-2007, 00:16
سلام دوستان
امروز یه سیستم تعمیری برام آوردن که اگه سر کوچه بذاری آشغالی هم یه چیزی دستی میگیره تا ببره اما چاره چیست باید حتما راهش بندازم
اما مشکل
به سختی ویندوز ایکس پی رو روش نصب کردم همچیش اوکی به جزء کارت صدا:
creative vibra16
model: ct4180
البته باید بگم پورتش اسکازی(از این پورتهای مشکی احد دقیانوس که دو برابر پی سی آی طول داره) میباشد به سایت کریتیو هم ر?تم اما درایور شو پیدا نکردم
البته باید بگم که درایور ایکس پی داره چون طبق گ?ته صاحبش قبلا صداش تو XP نصب بوده
دوستان لط? نمائید اگر لینک ویا هر اطلاعات دیگری دارید قرار دهید
متشکرم
AMD>INTEL
01-08-2007, 00:25
دوست من يك كارت Vibra دست دوم براش بگير براش عوض كن . ارزش وقت گذاشتن رو نداره .
GHELGHELAC
01-08-2007, 00:49
ات?اقا من خودم یدونه ویبرا 128 اضا?ی دارم اما مشکل من یکی دوتا نیست(تراژدی خ?ن)
این سیستم قبلا یدونه مودم داشته که بعد از دو سه ماه کار کردن میزده پورت پی سی آی رو خراب میکرده طر? هم ور میداشته تو یه پورت دیگه جا میزده(واقعا مخ بوده!!!!!!!!!!!!! زحمت خرید یه مودم رو به خودش نداده) به این ترتیب بعد از یه سال هر چهار تا پورت پی سی آی رو تعطیلش میکنه!!!!!!!!
حالا من موندمو پورت اسکازیو کارت صدا!!!!!!!!
کارت صدایی میشناسید که پورتش اسکازی باشه درایور ایکس پیش هم راحت پیدا بشه؟
راستی چرا میگی amd > intel؟
AMD>INTEL
01-08-2007, 01:40
اون رو بي خيال . مطمئني اسلات ها خراب شدن ؟ مادربردش چي هست
GHELGHELAC
01-08-2007, 13:45
اون رو بي خيال
چی رو بی خیال؟
آره دادش 3-4 مودمو یه دونه کارت صدا و یه دونه کارت تی وی(هم روی ویندوز می و هم روی ایکس پی) روی تموم اسلاتهاش امتحان کردم اما جواب نداد که نداد(حتی سیستم تشخیص سخت ا?زار رو نمیده چه برسه بخواد نصبش کنه)
via-------------pa-2013
AMD>INTEL
01-08-2007, 14:37
منظورم آيدي من بود . براي اين برد نميشه معجره كرد بايد ببري براش تعمير كنن ولي به نظر من ارزش نداره
GHELGHELAC
02-08-2007, 00:35
منظورم آيدي من بود . براي اين برد نميشه معجره كرد بايد ببري براش تعمير كنن ولي به نظر من ارزش نداره
دوست عزیز من پستهای شما را در تالارهای دیگر مطالعه کرده ام و کاملا به دانش و آگاهی شما ایمان دارم(به همین دلیل پرسش مربوط به آیدی شما را مطرح کردم تا شاید با اظهار نظر در این زمینه اطلاعاتی ازشما دریا?ت کنم) اما...
من خودم قبل از زدن این تایپیک تمام گزینه های موجود را بررسی کرده و به این نتیجه رسیدم که بهترین راه حل ممکن پیدا کردن درایور کارت صدای موجود میباشد
در ضمن در ابندای تایپیک هم عرض کردم بنده خودم تعمیر کار هستم(البته نه به اندازه تسلط شما) و این سیستم هم برای تعمیر نزد من آورده شده(شما باید از روی مشخصات سیستم متوجه سطح درآمد صاحب آن که توانایی مالی بالایی ندارد و به سختی و با هزینه پایین این سیستم را برای است?اده خریداری کرده باشید) و به همین دلیل دست بنده برای تعمیرات باز نیست گ?تم شاید بتوانم از این طریق کمکی از دوستان بگیرم که شما هم با مطرح کردن سوالات گوناگون و همچنین راه حل های تکراری(برای من که قبلا ?کرش را کرده بودم تکراری بود) خیلی خوب جواب من را دادید
خب دیگر انتظاری ندارم البته از ابتدا هم نباید انتظاری میداشتم گویا کمک به هم نوع و بالا بردن سطح اطلاعات جامعه ایرانی(از شعارهای سایت) تبلیغی بیش نبوده و چیزی جز پول گره گشای مشکلات نیست
با تشکر و بدرود
AMD>INTEL
02-08-2007, 00:58
دوست من شما چرا اينطور حر? ميزنيد . خيلي از دوستان با راهنمائي هاي دوستان و من مشكلاتشون حل شده . ولير بعضي از مواقع نميشه كار زياي انجام داد شما بهتر هست به جاي خره گر?تن به سايتي كه صبح و شب براش زحمت كشيده شده به اطلاعات ?ني خود اضا?ه كنيد .
GHELGHELAC
02-08-2007, 02:23
چند تا سوال
1- مگه من چجوری حر? زدم(در هنگام زدن پست تمام تلاشم را کردم تا به کس توهین نکنم)؟
2- دوست عزیز درخواست درایور سخت ا?زاری که مطمئن هستم وجود دارد کار زیادی است؟
3- شما از کجای صحبتهای بنده متوجه سطح پایین اطلاعات من شدید؟ که پیرو آن پیشنهاد بالا بردن اطلاعات ?نی را میدهید(من ?کر میکنم نحوه گ?تار شما تئهین آمیز است نه من)
دوست من توجه کن در هنگام ایجاد ان تایپیک من انتظار نداشتم که 100 در 100 به جواب برسم اما شما که نتوانستی راه حلی پیدا کنی چرا صورت مسئله را پاک میکنی
دوست من يك كارت Vibra دست دوم براش بگير براش عوض كن . ارزش وقت گذاشتن رو نداره .
براي اين برد نميشه معجره كرد بايد ببري براش تعمير كنن ولي به نظر من ارزش نداره
خدا وکیلی این رسمشه؟
AMD>INTEL
02-08-2007, 02:36
اين شرح حالي كه از اين برد داديد . كه تمام اسلات هاي Pci اين برد خراب هست . از راه دور چه ميشه كرد. من ميتونم تا 20% كمك كن . چون اين سيستم در واقع Out Of Service هست . اين مادربرد به نظر من Mbtf زمان كاركرش هم خيلي وقت هست به پايان رسيد . خوتون جا هر كس ديگه بذاريد ببينيد چعه ميشه كرد با يك برد نسبتا خراب
GHELGHELAC
02-08-2007, 02:57
ای بابا
مثل اینکه شما متوجه درخواست من نشدید؟
مگر من از شما درخواست تعمیرات کردم و یا انتظار معجزه داشتم؟ دوست عزیز چند بار گ?تم باز هم میگم:
من ?قط درایور ایکس پی کارت صداش رو میخوام نه چیز دیگه ای
من انتظار معجزه ندارم اما شما حداقل میتونستید بگید که :
من در این مورد نتونستم چیزی پیدا کنم
نه جملاتی مثل ارزش وقت گذاشتن نداره
در ضمن شما هنوز پاسخی به 3 سوال پست قبلی من ندادید
AMD>INTEL
02-08-2007, 10:24
متاس?م. دوست من . من نميتونم كمكي به شما كنم.
GHELGHELAC
02-08-2007, 14:26
متاس?م. دوست من . من نميتونم كمكي به شما كنم.
Amd>intel عزیز بابت زحماتی که کشیدی از شما ممنون و سپاسگزارم امیدوارم جسارت و لحن تند بنده را در پستهای قبلی به بزرگواری خودت ببخشی
مو?ق و پیروز باشی
خدا نگهدار
AMD>INTEL
02-08-2007, 14:37
بعضي وقتها اينطوري ميشه . من هميشه دوست دارم كار كسي كه به مشكل خورده رو حل كنم ولي بعضي از مشكلات رو غير حضوري نميشه نظر داد
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.