مشاهده نسخه کامل : ماربرد Soyo : آري يا خير
AMD>INTEL
02-08-2007, 02:28
خيلي با خودم كلنجكار ر?تم براي ايجاد تاپيك . ولي ديدم وظي?ه اصلي من آگاه كرن خريداران از جنسي كه تهيه ميكنند. چند مدتي هست كه شركت PHONIRAN ماربردهاي معمولي شركت SOYO رو وارد كشور ميكند . نكته جالب اين مادربرهاي SOYO هم قيمت مادربردهاي خوشنامي مثل ASUS O MSI هستند .
http://www.soyousa.com/products/select.php?id=16
اين ليست تمام ماربرد هاي SOYO هست كه مدلهائي كه تو ايران هستن تو اين ليست قرار ندارند . پس اين برد هاي ريمارك توسط چه شركتي توليد ميشوند تنها حدس ?اكسان هست . به نظر من ?اكسان خوشنام تر از SOYO هست . حالا به غير از برد كرا?يك هاي اين شركت هم وار بازار شند .
اين قطعات با اين قيمت يعني توهين به شعور مصر? كننه
اميد، يه چيزی بگم...
اگه بگم از اون حر?هاست که خودت ميدونی منظورم چيه...:rolleyes:
...Soyo is dead , Many times ago. these products are just Shodow of Soyo Name. that's it
Now, It's just a OEM Products
خيلي با خودم كلنجكار ر?تم براي ايجاد تاپيك . ولي ديدم وظي?ه اصلي من آگاه كرن خريداران از جنسي كه تهيه ميكنند. چند مدتي هست كه شركت PHONIRAN ماربردهاي معمولي شركت SOYO رو وارد كشور ميكند . نكته جالب اين مادربرهاي SOYO هم قيمت مادربردهاي خوشنامي مثل ASUS O MSI هستند .
http://www.soyousa.com/products/select.php?id=16
اين ليست تمام ماربرد هاي SOYO هست كه مدلهائي كه تو ايران هستن تو اين ليست قرار ندارند . پس اين برد هاي ريمارك توسط چه شركتي توليد ميشوند تنها حدس ?اكسان هست . به نظر من ?اكسان خوشنام تر از SOYO هست . حالا به غير از برد كرا?يك هاي اين شركت هم وار بازار شند .
اين قطعات با اين قيمت يعني توهين به شعور مصر? كننه
دقیقا همینه همونطور که جناب احمدی گ?تند Soyo is dead , Many times ago
تا اونجا که من میدونم ?ونیران با یه شرکت چینی کار میکنه که اونام از اسم سویو
بر رو بردهاشون است?اده میکنن
من حتی چندتا برد برای سوکت 939 داشتم که با برچسب رو اسم Winfast نوشته بودن Soyo
به نظره منم ?اکسکان معتبرتره از این سویو هستش وتا وقتی خوده ?اکسکان باشه
ر?تن طر? این برند معقول نیست.
AMD>INTEL
02-08-2007, 10:15
نظر من هم همينه . ?قط خواستم اطلاع رساني كنم. چون با قيمت بالائي هم ?روخته ميشه .
ميدونيد من 2 سال پيش ميدونستم که Soyo آره ... و تموم.
حتی اينکه چه تعدادی و چه مدلهايی رو اون زمان تو انبارهاش موجود داشته...
حتی اين قضيه ?روشش توايران شده بود يه جور جک. حالا بماند ا?رادی که سنگ اين برند رو همچين به سينه ميزدند که نگو، حتی يه چند سطری رو هم تو اين Forum نوشته بودند...:rolleyes:
چه قدر اين بيخبری و بی اطلاعی تو دنيای امروز ميـتونه گرون تموم بشه
Now, It's Just a OEM Products
بابا زودتر می گ?تید
اون موقع که مادربرد من خراب شد و می خواستم یکی دیگه بخرم ات?اقا یکی از اون سه چهار مدل تو بازار یکیشونم سویو بود که من هر چی تو سایتش و تو گوگل گشتم پیدا نکردم این بود که کلا اونو بیخیال شدم و آخرم همینی که الانه گر?تم
پس شانس در وکردم
AMD>INTEL
02-08-2007, 13:21
احمدي جان شركت وارد كننده محصولات soyo كه محصولات شركت tt هم مياره . قيمت هاي اين شركت عموما 40% بالاتر از قيمت دلاري ميدهد. اميدوارم اين شركت يك تغييري تو سيستم ?روش و انتخاب قطعه داشته باشه . مثلا از چند ن?ر متخصص است?اده كند
A.Monajati
02-08-2007, 16:03
باسمه تعالی
کمی تامل در مورد بازار IT کشور و همچنین صحبت دوستان مرا بر آن داشت که چند خطی برایتان بنویسم.
بازار جهانی:
امروزه تولید از ابتدایی ترین قطعه تا مونتاژ نهایی برای کارخانه های بزرگی که صاحب نام و برند معتبر هستند نه تنها سود ده نیست بلکه زیان نیز به دنبال دارد. زیرا قیمت مواد اولیه، قطعات، هزینه ها و حتی دستمزدها در کشورهای مختل? با هم مت?اوت است.
شکی نیست که کمپانی FOXCONN یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قطعه یا همان Component است و خود نیز مادربردهایی با نام تجاری خود تولید می کند. این در حالی است که اکثر شرکت های مختل? س?ارش قطعه و حتی مونتاژ محصولاتشان را به FOXCONN سپرده اند که این امر شامل برندهای بزرگی همچون SONY و IBM نیز می شود.
و حالا کمپانی SOYO نیز به عنوان یک شرکت صاحب نام تجاری محصولات خود را به این شرکت س?ارش می دهد.چون به نظر می رسد با توجه به عرایض ?وق برای تولید قطعه بزرگی همچون مادربرد آمریکا خواستگاه مناسبی نباشد. ( به نقل از مدیر عزیز انجمن که سایت شرکت SOYO را در آمریکا معر?ی کرده اند )
اما بازار ایران:
آن چیز که در این چند صباح متوجه شدم بازار IT ایران بر خلا? بازارهای بزرگ جهانی بازار جنگ قیمت هاست نه کی?یت ها.
هیچ شرکتی سعی در ارایه بهتر خدمات و تولید یا وارد کردن کالا با کی?یت بهتر را ندارد، بلکه بیشتر می کوشد که با شکست قیمت ها کالای خود را به ?روش برساند و متاس?انه مشتریان ایرانی نسبت به کالاهای ارزانتر بدون در نظر گر?تن کی?یت و خدمات راغب تر هستند. بگذاریم و بگذریم !!!
امروزه ?ونیران ادعا می کند یکی از معدود شرکت های ارایه دهنده ی خدمات به یاد ماندنی است وحال آنکه این مسئله را به عرصه ظهور نیز رسانده است.
?ونیران امروزه با وارد کردن چندین نوع کالا از بهترین و معرو? ترین برندهای دنیا سعی دارد ?ضای جنگ قیمت ها را در هم شکند. وطلایه دار خدمات قبل از ?روش، در حین ?روش و بعد از ?روش باشد.
چه بسیارند شرکت هایی که از نام تجاری خوبی برخوردارند اما ....
اینها همه بدین معنی نیست که قیمت سبد خرید ?ونیران بالاتر از سبد خرید شرکت های دیگر است با یک مقایسه کوچک و با در نظر گر?تن نکات ملزومه ی مقایسه ازعان به این مهم به سهولت صورت می گیرد.
خوب است به تمام آنچه خواندید و شنیدید ?کر کنید، تمام جوانب را بسنجید و آنگاه دایه دار مسئله Remark در ایران باشید.
با سپاس
مناجاتی پور
AMD>INTEL
02-08-2007, 16:22
جناب مناجاتي .ت?اوت قيمت برد soyo با مشابه ?اكسان خيلي زياد هست . اون برندهائي كه به قول شما ارزون تر ميدن به خاطر ?روش بالائي كه دارند براشون به صر?ه هست . بعد مثلا asus كه پارسال به عنوان توليد كننده برتر از سايت xbit-labs شده . شما ميگيد نگيم ريمارك شما تو نت ?قط نام سري قديمي مادربرد هاي soyo رو پيدا ميكنيد . هيچ چيزي ديگر پيدا نميكنيد . ميدونيد ريمارك يعني كه برد ?اكسان رو به نام soyo ب?روشند. از لحاظ گارانتي من حر? شما رو قبول دارم. هيچ دشمني شخصي هم با ?ونيران يا مهندس محترمي مثل شما ندارم. ?كر كنم بايد كمي بيشتر تو برندي كه وارد ميكنيد دقت كنيد .
باسمه تعالی
کمی تامل در مورد بازار IT کشور و همچنین صحبت دوستان مرا بر آن داشت که چند خطی برایتان بنویسم.
بازار جهانی:
امروزه تولید از ابتدایی ترین قطعه تا مونتاژ نهایی برای کارخانه های بزرگی که صاحب نام و برند معتبر هستند نه تنها سود ده نیست بلکه زیان نیز به دنبال دارد. زیرا قیمت مواد اولیه، قطعات، هزینه ها و حتی دستمزدها در کشورهای مختل? با هم مت?اوت است.
شکی نیست که کمپانی FOXCONN یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قطعه یا همان Component است و خود نیز مادربردهایی با نام تجاری خود تولید می کند. این در حالی است که اکثر شرکت های مختل? س?ارش قطعه و حتی مونتاژ محصولاتشان را به FOXCONN سپرده اند که این امر شامل برندهای بزرگی همچون SONY و IBM نیز می شود.
و حالا کمپانی SOYO نیز به عنوان یک شرکت صاحب نام تجاری محصولات خود را به این شرکت س?ارش می دهد.چون به نظر می رسد با توجه به عرایض ?وق برای تولید قطعه بزرگی همچون مادربرد آمریکا خواستگاه مناسبی نباشد. ( به نقل از مدیر عزیز انجمن که سایت شرکت SOYO را در آمریکا معر?ی کرده اند )
اما بازار ایران:
آن چیز که در این چند صباح متوجه شدم بازار IT ایران بر خلا? بازارهای بزرگ جهانی بازار جنگ قیمت هاست نه کی?یت ها.
هیچ شرکتی سعی در ارایه بهتر خدمات و تولید یا وارد کردن کالا با کی?یت بهتر را ندارد، بلکه بیشتر می کوشد که با شکست قیمت ها کالای خود را به ?روش برساند و متاس?انه مشتریان ایرانی نسبت به کالاهای ارزانتر بدون در نظر گر?تن کی?یت و خدمات راغب تر هستند. بگذاریم و بگذریم !!!
امروزه ?ونیران ادعا می کند یکی از معدود شرکت های ارایه دهنده ی خدمات به یاد ماندنی است وحال آنکه این مسئله را به عرصه ظهور نیز رسانده است.
?ونیران امروزه با وارد کردن چندین نوع کالا از بهترین و معرو? ترین برندهای دنیا سعی دارد ?ضای جنگ قیمت ها را در هم شکند. وطلایه دار خدمات قبل از ?روش، در حین ?روش و بعد از ?روش باشد.
چه بسیارند شرکت هایی که از نام تجاری خوبی برخوردارند اما ....
اینها همه بدین معنی نیست که قیمت سبد خرید ?ونیران بالاتر از سبد خرید شرکت های دیگر است با یک مقایسه کوچک و با در نظر گر?تن نکات ملزومه ی مقایسه ازعان به این مهم به سهولت صورت می گیرد.
خوب است به تمام آنچه خواندید و شنیدید ?کر کنید، تمام جوانب را بسنجید و آنگاه دایه دار مسئله Remark در ایران باشید.
با سپاس
مناجاتی پور
آقای مناجاتی حس نمیکنید ?قط طر? ?روشتون را گر?تید ؟ :o آخه به نظر شما سویو صاحب نام هست الان ؟ بحث قیمت دلیلش اصلا این نیست ! و امید خان درست میگند چراکه سویو اگه قیمتش در حد برندی مثل ایسوس هست دلیلش این نیست بحث قیمت و ... هست . دلیلش اینه که ?روش بیشتری داره و در بازار جهانی در حال رقابت هست ! اما سویو نه یعنی اصلا در بازار جهانی سهم خاصی نداره ...
به نظر من دوستان خوب گ?تند : سویو خیلی سال پیش مرد ...
در ایران هم ممکنه بحث جنگ قیمت هم باشه اما همش این طور نیست ! چراکه با این حر? باید الان JetWay و ازراک بیشترین سهم ?روش را داشته باشند آیا دارند !؟!؟ ?قط نمیشه گ?ت قیمت هست . البته حر? من سر مادربورد های این شرکت هست ...
اما بحث اینجاست که شما بیایند و به من چند تا Review از سایت های معتبر از مادربورد های هم رنج بدید که توش سویو باشه و بهترین باشه ؟ نیست ! یعنی قیمت یک مادربورد از ایسوس و ... را داره اما کی?یت اون را نداره ... مطمئن باشید اگه داشت توی ریویو ها مطرح میشد !
سوالی چیزی هست ؟
البته یادم ر?ت بگم بنده کل شرکت ?ونیران را زیر سوال نمیبرم چراکه Tt را هم شما وارد میکنید...
با اجازه، بنده ?علا چيزی نميگم.
بهتره...!:rolleyes:
alidadash
02-08-2007, 20:18
سلام
بهتره نظر اعضاي محترم تحريريه مجله عصر شبكه رو هم بپرسيم چون بدجوري سنگ مادربوردهاي اين شركت رو به سينه ميزنن.(تقريباً هميشه يه خبر در مورد اين مادربوردها دارن)
نظر شما چيه آقاي محمد رضا پناهي؟
معلومه چرا به سینه می زنه !
یک عبارتی هست میگه : گربه هم که موشو میگیره در راه رضای خدا نمیگیره ! پس بدونید اگه مثلا یک مجله میاد تکنولوژی های جدید گیگابایت را معر?ی میکنه هزینه ای دریا?ت میشه و ... !
AMD>INTEL
02-08-2007, 22:00
دوستان بحث رو منطقي دنبال كنيم بهتر هست .
به نظره من این بحث سرانجام خوبی نخواهد داشت :/
معلومه چرا به سینه می زنه !
یک عبارتی هست میگه : گربه هم که موشو میگیره در راه رضای خدا نمیگیره ! پس بدونید اگه مثلا یک مجله میاد تکنولوژی های جدید گیگابایت را معر?ی میکنه هزینه ای دریا?ت میشه و ... !
دوست عزیز من حدس میزنم شما در سایت با اکانت دیگری هم عضو هستید لط?ا با اکانت اصلی خودتون صحبت ها رو ادامه بدید.
البته مطمن باشید مثالتون در مورد سایت سخت ا?زار صدق نمیکنه.
AMD>INTEL
02-08-2007, 22:16
ثمين جان اين بحث شايد تلخ باشه براي مديران ?ونيران ولي باعث ميشه از اين به بعد تو كي?يت و قيمت محصولاتي كه وارد ميكنند تجديد نظر كنند . شركت آواژنگ بعد از اين همه سال كه اسم و رسمي دارد . قطعات رو با قيمت زياتر از حد نمي?روشه . برندي كه تازه وارد هست كه soyo برند نيست .بايد با تخ?ي? بيشتر و سود كمتر .
AMD>INTEL
02-08-2007, 22:37
سايت سخت ا?زار از اول كه با دوستان شروع به كار كرد هد?ش اعتلاي دانش سخت ا?زار كامپيوتر و راهنماي خريد قطعات مناسب و هشدار نسبت به محصولات ريمارك و تقلبي . در مورد پاور به خاطر همكاري هاي مهندس عمراني به نتيجه خوبي رسيديم . بحث من چرا اين مادربرد رو به اسم soyo ?روخته ميشه به اسم واقعيش كه ?اكسان هست ?روخته نميشه . چه دليلي براي اصرار به نامي كه ديگر از صحنه توليد برد خارج شده . مثلا بيائيم از اسم شاتل كنيم اين يعني ريمارك چون قشر سخت ا?زار ايران معلوماتش در حدي هست كه بدونه دامنه ?عاليت هاي شركت ها در چه زمينه اي هست . من پيشنهاد ميكنم با شركت soyo مستقيما تماس بگيريم و جريان رو بپرسيم
AMD>INTEL
03-08-2007, 00:26
اين هم مادربرد 134 دلاري ?اكسان كه سويو ناميده شه : Foxconn C51XEM2AA- 8EKRS2H
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813186098
http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/13-186-098-04.jpg
AMD>INTEL
03-08-2007, 00:33
براي بار چندم عرض ميكنم من دشمني با كسي ندارم . حقيقتي بود . من اين برد رو تست نكردم اصلا جنبه ?نيش نظري نميدم شايد برد خوبي هم باشه . ولي نظر من اين روش درست نيست . از اسم شركتي كه قبلا برد ميزده الان توليدش متوق? شده است?اده بشه . اين سخنان من شاي كمي تلخ باشه . ولي انتقاد دوستانه هست نه اهانتي ميكنم نه جسارتي توقع دارم به عنوان يك كاربر دليل اينكار رو بدونم . اگر سعيد جان بد ميگم خودتت پست ها رو پاك كن .
AMD>INTEL
03-08-2007, 04:04
حالا اين برد epox 590 sli رو ببينيد . واقعا جاي تحسين دارد
http://www.epox.com.tw/assets/2006/10/17/product5695128915.jpg
اين هم مادربرد 134 دلاري ?اكسان كه سويو ناميده شه : Foxconn C51XEM2AA- 8EKRS2H
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813186098
http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/13-186-098-04.jpg
ات?اقا این یکی از بردهای خوب ?اکسکان برای AM2 بود که اون اوایل تو اکثر بنچها حضور داشت
حالا نمیدونم سویوشم هست یا نه!!
AMD>INTEL
03-08-2007, 13:46
ثمين جان كا?يه بري ويترين سبز سيستم رو ببيني تا اين برد رو به نام soyo ببيني با قيمت 170 هزار تومن
من هنوز چيزی نميگم.
بحث داره خوب پيش ميره.
I'm Reinforced Man :cool:
البته ?قط يه نکته:
EPOX was Retired and Out, too. Open Your Eyes My Friends
بهتره که دوستان علاقه مند حتما در بحث شرکت کنند و اگه موردی رو میدونند که به روشن شدن موضوع کمک میکنه حتما بیان کنند، به هرحال اینجا هم برای مخال? هم برای موا?ق امکان بیان نظر هست و سرآخر هم این خوانندگان هستند که نتیجه گیری خواهند کرد.
سلام ..
من نمي خواستم توي اين تاپيك بنا به دلايلي پست بدم . اما خب بحث يه جورايي داره پيش ميره كه ?كر مي كنم بهتر باشه منم نظر خودمو بدم . اين نظر كاملا شخصي است و ... !
اول اينكه من متوجه نمي شم چرا به سويو لقب Remark داديد ؟ علتش چيه ؟ چرا نگ?تيد OEM ؟
Remark خيلي بي انصا?يه ..
دوم اينكه شما كه قيمت برد سويو رو همينطور داريد مي گيد گرونه , قيمت ?اكسكانشو داريد توي ايران ؟
برد سويو با چيپست 590 SLI در مقابل برد هاي ديگه با همين چيپست چقدر اختلا? قيمت داره ؟
اگه اين برد همون برد ?اكسكان باشه ( كه Reference Board nVidia 590 SLI هست ) حتما به خاطر داريد كه يكي از گزينه هاي برتر در انتخاب AM2 بود ؟
سوم اينكه آيا شما برد سويو رو تست كرديد كه اينقدر مطمئن در مورد بد بودنش حر? مي زنيد .؟
هر كسي هر چقدر هم كه حر?ه اي باشه با ديدن يه برد نمي تونه نظر قطعي بده ( توي همين ?روم بود شخصي كه در مقابل يكي از برد هاي DFi نظر داد و نظرش اشتباه در اومد ! )
يكم بهتره منطقي باشيم . اگر واقعا گير داديد به Remark ( يا OEM ) كه شركت هاي بسيار ديگه هم هستن كه گير دادن به اونا واجب تره تا سويو . ( يا حداقل به همشون گير بديد - بيايد كل قطعات OEM و بگيد و .. )
اميدوارم هر وقت اين برد و تست كرديد و قيمتش رو با قيمت ?اكسكان سنجيديد و كل نتيج حاصله قابل قبول نبود بعد بيايد اينجا و بگيد اين برد با اين قيمت و با اين Performance ارزش خريد نداره . اونوقت منم قبول مي كنم ( مطمئنا از همه آتيشي تر خواهم بود توي اين زمينه !! )
توي اين تاپيك هر كي پست زد دليل نياورد . ?قط تحليل خودش بود ( نه تستي نه مقايسه قيمتي و نه .. ) . همين !
به نظر من واژه "گیر دادن" هم که شما به کار بردید بی انصا?یه، چند بار توضیح داده شد که این صحبت ها در جهت روشن شدن این موضوع هست بدون تردید یکی از طر?ین بحث داره اشتباه میکنه، بحث های که اینجا انجام میشه باید مشخص کنه که کدوم طر? اشتباه ?کر میکنه.
خوب من یک سوال دارم آیا بردی به نام Soyo درحال حاضر به غیر از ایران در کجا به ?روش میرسه؟ و با چه قیمتی؟
AMD>INTEL
03-08-2007, 18:04
من شرمنده از دوستان هاردم مشكل داشت .كمي دير كردم
پيام جان مسئله گير دان نيست . مسئله چيزي كه سعيد گ?ت هست .
جواب سوالاي منو نداديد ..
بحثي كه غير منطقي باشه و بدون دليل و مدرك اسمش ميشه گير .. شما دليل و مدرك براي حر?تون بياريد منم ديگه نمي گم گير . در غير اينصورت باز هم مي گم اين مسئله ميشه گير دادن به يه موضوعي بدون داشتن دليل و مدرك ( البته ?علا .. اميدوارم چيزي رو كنيد تا منم قانع بشم )
خوب من یک سوال دارم آیا بردی به نام Soyo درحال حاضر به غیر از ایران در کجا به ?روش میرسه؟ و با چه قیمتی؟
جواب اينم مي دم .. به موقعش - زماني كه پاسخ سوالامو گر?تم
AMD>INTEL
03-08-2007, 18:29
در چه مورد مدرك ميخواي . تو ص?حه قبل با مقايسه دو برد مي?همي كه soyo همون ?اكسان هست . سياست ?روش بردي كه به قول شما oem هست و رقيبي تازه تو بازار ايران هست با اين قيمت من به عنوان آدمي كه تو بازار بودم بهت ميگم ?روش خوبي نخواهد داشت .مثلا آواژنگ هميشه با سود معقول آهسته و پيوسته حركت ميكند. اين برد خيلي بايد ارزون ?روخته بشه تا مشتري جذب كنه . چون اسمش كه واقعي نيست .
ثمين جان كا?يه بري ويترين سبز سيستم رو ببيني تا اين برد رو به نام soyo ببيني با قيمت 170 هزار تومن
آره منم چندتا برد سویو از همین سبز سیستم گر?تم (جالبه تو مغازه انواع اقسام مادربرد رو دارن ولی تو ویترین
بیشتر بردها رو سویو تشکیل میده!!)
AMD>INTEL
03-08-2007, 18:33
با عكس ?اكسان ص?حه قبل مقايسه كردي ديدي خودش هست ؟
سلام ..
من نمي خواستم توي اين تاپيك بنا به دلايلي پست بدم . اما خب بحث يه جورايي داره پيش ميره كه ?كر مي كنم بهتر باشه منم نظر خودمو بدم . اين نظر كاملا شخصي است و ... !
اول اينكه من متوجه نمي شم چرا به سويو لقب Remark داديد ؟ علتش چيه ؟ چرا نگ?تيد OEM ؟
دوم اينكه شما كه قيمت برد سويو رو همينطور داريد مي گيد گرونه , قيمت ?اكسكانشو داريد توي ايران ؟
برد سويو با چيپست 590 SLI در مقابل برد هاي ديگه با همين چيپست چقدر اختلا? قيمت داره ؟
اگه اين برد همون برد ?اكسكان باشه ( كه Reference Board nVidia 590 SLI هست ) حتما به خاطر داريد كه يكي از گزينه هاي برتر در انتخاب AM2 بود ؟
سوم اينكه آيا شما برد سويو رو تست كرديد كه اينقدر مطمئن در مورد بد بودنش حر? مي زنيد .؟
هر كسي هر چقدر هم كه حر?ه اي باشه با ديدن يه برد نمي تونه نظر قطعي بده ( توي همين ?روم بود شخصي كه در مقابل يكي از برد هاي DFi نظر داد و نظرش اشتباه در اومد ! )
يكم بهتره منطقي باشيم . اگر واقعا گير داديد به Remark ( يا OEM ) كه شركت هاي بسيار ديگه هم هستن كه گير دادن به اونا واجب تره تا سويو . ( يا حداقل به همشون گير بديد - بيايد كل قطعات OEM و بگيد و .. )
اميدوارم هر وقت اين برد و تست كرديد و قيمتش رو با قيمت ?اكسكان سنجيديد و كل نتيج حاصله قابل قبول نبود بعد بيايد اينجا و بگيد اين برد با اين قيمت و با اين Performance ارزش خريد نداره . اونوقت منم قبول مي كنم ( مطمئنا از همه آتيشي تر خواهم بود توي اين زمينه !! )
توي اين تاپيك هر كي پست زد دليل نياورد . ?قط تحليل خودش بود ( نه تستي نه مقايسه قيمتي و نه .. ) . همين !
یکی ای مسائلی که برای من سوال بوده اینه که اگه اینا OEM هستن پس چرا تو سایت سویو هیچ خبری از مدلایی
که داره تو بازار ایران عرضه میشه نیست وتنها جایی که میشه اونرو دید تو سایت خود ?ونیرانه خوب این خودش یکی
از همون موارده که میتونه لقب ریمارک رو به سویو بده (اگه این طور نیست چرا ش?ا? سازی نمیکنن)
و دوم اینکه کسی اینجا نگ?ت بردای سویو بدن چون همون طور که میدونیم این بردا همون ?اکسکان هستن ولی یه
نگاه به قیمت بردهای سویو و همون مدلش با برند اسلی یعنی ?اکسکان گویایه همه چیز هست
مطلب بعد مورد پشتیبانی این مادربردها از لحاظ ?نی مثله بایوسهای اوناست که در بعضی از مدلها واقعا مشکل دارن
(من خودم دو مدل برای سوکت 939 داشتم ) که شرکت ?ونیران جواب گویه برطر? کردنه مشکلات اونا نیست
ودر بسیاری از موارد برای خریدار مشکل ایجاد میکنه...حال من وشما میدونم این برد ?اکسکان هستش و امکانش
هست با مراجعه به سایت یا بخش پشتیبانی ?نی سایت ?اکسکان اونو حل کرد(کما اینکه من مشکل اون دوتا برد رو
از همین سایت ?اکسکان پیگیری وحل کردم)
ثمين جان ..
يكي از موارد منطقي كه اشاره كردي همين مسئله بايوس هست . اينو قبول دارم .
اما هنوز با تعري? Remark موا?ق نيستم .
در ضمن در مورد ?روش اين برد در جايي خارج از ايران بهتره كمي تحقيق كنيد ../.
سلام ..
آقايان با اجازه...
با صحبتهای پيام عزيز مسئله رو شروع ميکنم
ميگم مسئله، چون برای کاربران اين قضيه جای سوال رو ايجاد ميکنه.
اول در مورد( OEM ( Original Equipment Manufacturer :
البته ثمين لط? کرد و توضيحات خوبی در اين مورد داد که من با اجازه تکميلش ميکنم.
اگه دقت کنيم شرکتهای زيآدی در دنيا هستند که توليد کننده برخی قطعات نيستند ولی صاحب تيم مهندسی و طراحی هستند، س?ارش توليد اين قطعات رو با نام تجاری خودشون به شرکتهای ديگه ميدند
مثلا Dell, HP, Sony, Acer تمامی اينها س?ارش ساخت مادربرد به کار ر?ته در PC or NoteBook رو به شرکتهای سازنده ای مثل ECS, Faxconn ميدند.
به اين ميگند OEM چون خود صاحب برند س?ارش توليد رو با نام تجاری خودش به صورت س?ارش ساخت به اونها ميده. حتی تو ايران هم از اين کارها ميشه. ?کر کنم نام مادربردهای Matrix رو همه يادشون باشه. يک نام که توسط صاحب اون براش مادربرد ساخته ميشد.
حالا اگه يکی بياد س?ارش ساخت رو بدون مجوز از صاحب برند و شرکت مادر بده بهش ميکن Remark. مثل خيلی از قطعاتی که به نام Sony تو بازار پيدا ميکنيد.
دوم در مورد قيمت.
معمولا س?ارش دهنده ها سعی ميکنند در بحث قيمت گذاری برای کالاهای OEM مبنای کار رو رقابت با سازنده اصلی اون قرار بدند. چون از قا?له عقب ميمونند و بازار رو از دست ميدند و علاوه بر اون برای شعور مصر? کننده و آگاهی اون ارزش قائل هستند.
سوم در مورد آزمايش برد.
درمورد تست قطعه ارزش کار وقتی هست که خود صاحب برند برای نمايان ساختن و ثابت کردن قدرت تيم مهندسی و طراحيش نمونه ساخته شده محصول خودش رو به تسترها ارسال کنه تا بحث برندسازی معنی پيدا کنه.
چهارم در مورد گيردادن.
در اين مورد با ساير شرکتها من حر?ی ندارم، ولی با واژه گير دادن مخال?م چون يه مقداری تنده و پسنديد نيست، چون ?کر نميکنم هيچ کدوم از ماها قصدمون تخريب باشه بلکه ميخواهيم ش?ا? سازی و اطلاع رسانی درست باشه تا به شعور جامعه و مصر? کننده اون توهين نشه. ناسلامتی ادعامون ميشه همه ايرانی هستيم و هموطنيم.
پنجم در مورد مقايسه.
وقتی با برآورد و ارزيابی اطلاعات به اين نتيجه ميرسيم که موضوع از پايه مشکل داره، ديگه بحث در مورد مقايسه و ارزشگذاری يکم بی معنی ميشه. چون قصد داريم چيزی رو ثابت کنيم که مبنايی برای اون نداريم.
ششم در مورد پشتيبانی.
سازنده وقتی از توليدات جديد محصولات با نام خودش خبر نداره، بحث پشتيبانی توليد خب مسلمه که اشکال داره يا وجود نداره يا اينکه پاسخگويی نيست.
ه?تم در مورد مصر? کننده.
بنده خدايی که با خوشخيالی يه کالايی رو ميخره که وجود خارجی و رسمی نداره.
هشتم ...
کم آوردم. ديگه چی بگم ...
پيام جان، وقتی شما يا هرکدوم از بچه های اين ?روم گير ميدید که هر موضوعی رو بايد با دليل روشنش کرد، حال ميکنم که کارتون از پايه درسته. حقم داريد بايد استدلال رو با دليل ثابت کرد که بعدا مو لای درزش نره.
باز اگه قانع نشدی بگو عزيز که آتيشت بزنم، داش....:cool:
راستی آقا پيام گل، اون قضيه DFI رو که گ?تی بازش ميکنی چی بود، نکنه من سوتی دادم خودم خبر ندارم.
بچه ها مديون من هستيد اگه اشکالات يا غلطام رو بهم نگيد و تذکر نديد. جدی ميگم.:)
شاد باشيد.
اگه دقت کنيم شرکتهای زيآدی در دنيا هستند که توليد کننده برخی قطعات نيستند ولی صاحب تيم مهندسی و طراحی هستند، س?ارش توليد اين قطعات رو با نام تجاری خودشون به شرکتهای ديگه ميدند
مثلا Dell, HP, Sony, Acer تمامی اينها س?ارش ساخت مادربرد به کار ر?ته در PC or NoteBook رو به شرکتهای سازنده ای مثل ECS, Faxconn ميدند.
به اين ميگند OEM چون خود صاحب برند س?ارش توليد رو با نام تجاری خودش به صورت س?ارش ساخت به اونها ميده. حتی تو ايران هم از اين کارها ميشه. ?کر کنم نام مادربردهای Matrix رو همه يادشون باشه. يک نام که توسط صاحب اون براش مادربرد ساخته ميشد.
حالا اگه يکی بياد س?ارش ساخت رو بدون مجوز از صاحب برند و شرکت مادر بده بهش ميکن Remark. مثل خيلی از قطعاتی که به نام Sony تو بازار پيدا ميکنيد.
ثمين جان ..
يكي از موارد منطقي كه اشاره كردي همين مسئله بايوس هست . اينو قبول دارم .
اما هنوز با تعري? Remark موا?ق نيستم .
در ضمن در مورد ?روش اين برد در جايي خارج از ايران بهتره كمي تحقيق كنيد ../.
حر?های جناب احمدی درست ولی من هنوزم با این قضیه نمیتونم کتار بیام,اگه ما میگیم که این کار ریمارک نیست
پس چرا اطلاعات این محصولات تو هیجا به غیر از سایته ?ونیران درج نشده ,چرا خوده سویو اینا رو توسایتش نمیزنه
که بازار ?روشه بیشتری داشته باشه...درمورده ?روشم از اونجا که من تاجر نیستم نمیتونم در این مورد نظربدم
ولی همون طور که خودت میدونی اطلاعات ما به منابع اینترنتی وابسته است و در مورد این مین من تو نت چیزی
پیدا نکردنم حالا ممکنه تو یه کشوره دیگه با یه اسمه دیگه به ?روش بره.
برای من سواله که ایا این قضیه مورد تایید خوده شرکت سویو هم هست یا نه؟!
AMD>INTEL
03-08-2007, 21:27
ثمين جان ممنون . خوب بحث رو باز كردي . در واقع موضوع ش?ا? شد
Commando-BIG
03-08-2007, 22:10
اقا خدا وكيلي ميگم ما مادربردايي رو كه تو سايت ?ونيران ميبينيم ميريم تو خود سويو اطلاعات كاملتري بدست بياريم اصلن همچون مدلي ندارند!راستي از كجا معلوم بقيه جنساشون Remark نباشن؟!
AMD>INTEL
03-08-2007, 22:31
بحث ?ونيران نيست . ما مشكلمون مادربرد هاي soyo هست
بحث ?ونيران نيست . ما مشكلمون مادربرد هاي soyo هست
دقیقا اصلا بحث شرکت یا ?رد خاصی نیست بحث سره محصولات SOYO هستش.
AMD>INTEL
03-08-2007, 22:53
شركتهاي ايراني بايد كم كم ظر?يت خودشون رو براي انتقاد و پاسخ گوئي تقويت كنند . شايد اين كار ما به ن?عشون باشه .
هنوز يه ن?ر سرچ نزده ببينه سويو كجا ?روش مي ره !!؟
حر?های جناب احمدی درست ولی من هنوزم با این قضیه نمیتونم کتار بیام,اگه ما میگیم که این کار ریمارک نیست
پس چرا اطلاعات این محصولات تو هیجا به غیر از سایته ?ونیران درج نشده ,چرا خوده سویو اینا رو توسایتش نمیزنه
که بازار ?روشه بیشتری داشته باشه...درمورده ?روشم از اونجا که من تاجر نیستم نمیتونم در این مورد نظربدم
ولی همون طور که خودت میدونی اطلاعات ما به منابع اینترنتی وابسته است و در مورد این مین من تو نت چیزی
پیدا نکردنم حالا ممکنه تو یه کشوره دیگه با یه اسمه دیگه به ?روش بره.
برای من سواله که ایا این قضیه مورد تایید خوده شرکت سویو هم هست یا نه؟!
ثمين جان
من سعی کردم با توضيحات کلی هم به اصل موضوع اشاره کنم و هم نظرم در در قالب اونها بيان کنم.
شک نکن که نظر من هم در مورد اين قائله مسئله Remark رو تاييد نميکنه .
اينجا، تو مملکت ما قوانين جهانی Copy Write عمل کردنی نيست وگرنه اين کار جرم محسوب ميشه و قابل پيگيريه.
بخونيد اينو خواهشا :
http://product.pchome.net/diy_mainboard_soyo_amn630_gr/pic_68838.html
هنوز يه ن?ر سرچ نزده ببينه سويو كجا ?روش مي ره !!؟
پيام جان دنبال چی هستی.
سوال من روهم در مورد DFI ايی که گ?تی بی پاسخ گذاشتی، پسر...؟
اينم بخونيد :
http://www.soyo.com.cn/topic.php?action=product&channelID=82&topicID=6&productID=87
?قط به آدرس سايتش خوب دقت كنيد ... ( به نظر كه ?ونيران نمياد !! )
البته اگه نگيد اينم يه سايت Fake هست !!
جناب احمدي ..
در مورد DFi هم بايد بگم شما نبودي .. نگران نباش ..
منم دنبال چيزي نيستم . نه ?ونيران مال منه نه سويو .
بحث من بيشتر با يكي از دوستانم بود .. نمي خواستم خودم قاطي بازي بشم ..
همين .. اين لينك ها رو هم دادم تا جوابي باشه بر صحبت هاي شما . ( اينكه اين برد Remark هست و ?قط در ايران ?روش مي ره و بايوس براي دانلود نداره و ... )
يه دوستي هم اينجا گ?ت كه : (( منبع علمي ما اينترنته براي سرچ ولي چرا من نتونستم Review پيدا كنم ؟ ))
اميدوارم جوابشو گر?ته باشه ..
اينم بخونيد :
http://www.soyo.com.cn/topic.php?action=product&channelID=82&topicID=6&productID=87
?قط به آدرس سايتش خوب دقت كنيد ... ( به نظر كه ?ونيران نمياد !! )
البته اگه نگيد اينم يه سايت Fake هست !!
جناب Gabana این لینکی رو که دادی خوشبختانه یا بد بختانه من از خود ?ونیران
پارسال گر?ته بودم!!!
بعد نگید که شرکتهای چینیم اصلا تو کار ریمارک نیستن
اصلا حر? شما تمام درست خوب چرا این شرکت سویو
نمیاد این محصولاتشو که در واقه همون ?اکسکان هستن
و ?رض میکنم که OEM خودشم باشن تو سایت مادر یا زبان
بین الملی که برای همه قابله ?هم باشه معر?ی کنه ...از چی میترسه!!!!
در ضمن این سایتهای چینی که از محصولات عکس میزارن مثله همینی که شما
گذاشتی یا Pconline.com.cn یا Hardspell از این عکسا زیاد میزارن ,چون کاره خودشونه
من خودم تو یه همین سایتها کارت گرا?یکی رو دیدم که با His X1950Pro IceQ3 مو نمیزد
ولی HiS نبود و قیمتشم ?وق العاده بود
باور کنید تو چین پره از این شرکتها که برای شما از این جور کارا انجام بده
در هر حال من نظرم رو گ?تم
خوش باشید
منم تا اونجايي كه مي تونستم نظرمو گ?تم . حداقل جواب خيلي از حر?اتونو دادم .
بقيه اش با خودتون . اصولا آدم اگه بخواد كم نياره بايد به زمين و زمان گير بده . مهم نيس . براي من نه سودي داره نه ضرري . اولش هم گ?تم بحث من با دوستي بود كه بحث اينجا رو شروع كرد .
حداقل براي اينكه خودم متوجه بشم بعضي مواقع اشتباه مي كنم و بايد سياست كاريمو ح?ظ كنم ..
شما هم خوش باشي عزيزم !
يه مورد ديگه رو هم ذكر كنم و برم ديگه ..
بحث OEM هر وقت پيش مياد ملت دنبال اينن كه مثلا Asus 1608 بگيرن چرا ؟ چون OEM Pioneer هست و با قيمت كمتر داره همون كار و مي كنه ..
اگه واقعا Soyo SY-AMN59-GR خود محصول ?اكسكان( C51 ) باشه و همون Performance و با قيمت كمتر ارايه بده خريدش چه اشكالي داره ؟
حداقل به اين سوال جواب بديد تا منم از جهل در بيام ./.
شب به خير
AMD>INTEL
04-08-2007, 00:11
علي جان اين شركتي كه لينك دادي خودش براي ?ونيران تغييراتي ميده كه از ?اكسان بشه سويو . نيست به خد اين برد تو هيچ كشوري
اين شركت واسطه هست . علي جان تو چرا اشنباه ميكني به اطلاعات سايت بي اعتبار چيني
يه مورد ديگه رو هم ذكر كنم و برم ديگه ..
بحث OEM هر وقت پيش مياد ملت دنبال اينن كه مثلا Asus 1608 بگيرن چرا ؟ چون OEM Pioneer هست و با قيمت كمتر داره همون كار و مي كنه ..
اگه واقعا Soyo SY-AMN59-GR خود محصول ?اكسكان( C51 ) باشه و همون Performance و با قيمت كمتر ارايه بده خريدش چه اشكالي داره ؟
حداقل به اين سوال جواب بديد تا منم از جهل در بيام ./.
شب به خير
پیام جان دقیقا رسدیم به همون سوالات اولیه....کسی نگ?ت اشکال داره(کما اینکه من خودمم از این
یردهای سویو داشتم) ولی اگه چند ص?حه قبل رو بخونی میبینی که قیمت برد سویو و ?اکسکان رو
امید گ?ته بود و اصلا عنوان تاپیکم همینو میگه که سویو داره تو ایران گرون ?روشی میکنه
اگه Asus یا Giga بودن میگ?تیم داره نونه اسمشو میخوره ولی سویو چی؟؟؟؟؟
منم تا اونجايي كه مي تونستم نظرمو گ?تم . حداقل جواب خيلي از حر?اتونو دادم .
بقيه اش با خودتون . اصولا آدم اگه بخواد كم نياره بايد به زمين و زمان گير بده . مهم نيس . براي من نه سودي داره نه ضرري . اولش هم گ?تم بحث من با دوستي بود كه بحث اينجا رو شروع كرد .
حداقل براي اينكه خودم متوجه بشم بعضي مواقع اشتباه مي كنم و بايد سياست كاريمو ح?ظ كنم ..
شما هم خوش باشي عزيزم !
اینم گیره من به جعبه مادربرد سویو :
البته ببخشید که یکم نا خواناست
اون ادرسه دومی www.iransoyo.com هستش ,www.soyo.ir بود که الن ?عال نیستن!
http://m1.freeshare.us/164fs401365_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?164fs401365.jpg)
همونطور که دوستان گ?تن کلمه گیر دادن بی انصا?ی , هد? ش?ا? سازی همین...اگه کسی ناراحت میشه ما دیگه.........حر? نزنیم بریم بخوابیم:D
اصولا آدم اگه بخواد كم نياره بايد به زمين و زمان گير بده
جناب اصولا من کم بیار خدایم ....اصلا برای چی بحث کم اوردن مطرح میشه ,کم اوردن پیش کی پیش چی.
باور کنيد بحث باحالی شده
من يکی که دارم حال ميکنم. بچه های پر که هرکدوم دارند برای متقاعد کردند کسی از اطلاعات روز به سهم خودشون است?اده ميکنند.
خوب يه لينک اين پايين ميذارم. شايد جواب خيلی ها رو بده.
باورتون نميشه آرشيو ايميلام رو کلی بالا پايين کردم تا اينو پيدا کنم.
راستی يه نکته مهم که بعدا برای کسی در هر جا و مقامی ادعا يا سوء ت?اهمی رو ايجاد نکنه.
اينجا يک ?روم هست و ماهيت ?روم محيطی است برای بحث در مورد مسائلی که مطرح ميشه تا به نتيجه برسه. پس حق اظهار نظر برای هر کسی آزاد است.
Soyo to quit motherboard business, shifts focus to components and materials
Emma Wang, Taipei; Steve Shen, DIGITIMES [Monday 15 November 2004]
Second-tier motherboard maker Soyo Computer plans to phase out production of its motherboards and instead focus on development and distribution of computer-related upstream components and plastic materials, according to company spokesperson Dave Liu.
Soyo will also change its corporate name to Hao Teng Technology (translated directly from its Chinese name), Liu noted.
The shift of business came following last week’s reshuffle of the company’s board of directors and board of supervisors.
The company held a provisional shareholders meeting last week to elect new directors and supervisors, after it recently completed the issuance of 39 million new shares through a private placement. The shares, which have a book value of NT$10, were sold to an investment firm at a discount of 70.1% (NT$2.99).
Liu also stated that Soyo is now in talks with at least three China-based companies to establish partnerships that would explore business opportunities in China.
The company currently has registered capital of NT$1.367 billion and plans to cut its capital by 28% in the first quarter of 2005, Liu noted.
http://www.digitimes.com/mobos/a20041115B3062.html
راستی آقا من يه کوچولو گيج شدم، يکی ميشه به من بگه اسم شري? GABANA چی هست. علی يا پيام ;)
خوب يه مطلب جالب ديگه.
بعداز اين اعلام رسمی د?تر مرکزی SOYO در آمريکا در اون تواريخ اعلام کرده بود که سياست اونها با شرکت SOYO تايوان يکی نيست و اونها همچنان با کمک شرکت چينی Soyo به توليدات مادربرد ادامه ميدهند اما بعد از اندک مدتی اين قضيه منت?ی شد.
در زير اعلاميه رسمی سويو در آمريکا رو قبل از بحث منت?ی شدن ميتونيد ببينيد. :o
Soyo Group Inc Still Producing Motherboards In US
Posted by: Chris Tom on Monday, November 15, 2004 - 03:34 PM
. Soyo Group, Inc here in the US will continue to offer boards. Here is a statement from them
?Thank you for your concern, and we appreciate the opportunity to clear up the confusion. SOYO Group, Inc. and SOYO Taiwan are totally separate companies. SOYO Taiwan?s decision to exit motherboard manufacturing does not materially affect SOYO Group. We have multiple motherboard suppliers and will continue to introduce new products to the market. Our current rebate and warranty programs remain in place and will be honored.
The SOYO USA operation remains unchanged, and we will continue selling motherboards, as well as peripherals, consumer electronics, portable storage, networking, and broadband telecommunications products and services designed to meet the needs of all markets ? from the end-user to the enterprise. We look forward to continuing our relationship with you and experiencing even greater success.?
http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1675&mode=thread&order=0&thold=0
خوب حالا اگه قدری پيگيريهامون رو گسترده کنيم به نتايج جالبی ميرسيم.
بعد از اون اعلام رسمی از سوی شرکت SOYO در تايوان و متعاقب اون در آمريکا، بحث ?روش مادربردهای اين برند در ساير کشورها منت?ی شد.
البته شرکت چينی SOYO - http://www.soyo.com.cn - به ادامه توليد اين مادربرد که به صورت OEM توسط شرکتهای داخلی چين توليد ميگيرد ادامه داده است. اما صر?ا در بازار چين.
در 2 تا مطلب بالايی هم اسم اصلی اين شرکت رو نوشتم.
اعتقاد دارم شرکت معظم ?ونيران با ارتباطاتی با اين شرکت زمينه حضور برخی از محصولات رو در ايران ?راهم کرده که البته در مورد برخی از اونها که توسط شرکت سويو چين توليد نشده هنوز علامت سوال باقيه که نمونش همين مدلی هست که اميد خان بهشون اشاره کردند و مبنای بحث هم از همين جا شروع شد.
البته من صراحتا به يک نکته اشاره کنم. بنده به بشخصه با سياست ?روش و بازاريابی مديران شرکت ?ونيران کاری ندارم اما با توجه به قيمت محصولاتی که در چين برای کاربران داخلی چين توسط شرکتهای چينی توليد ميشه بايد عرض کنم که اين محصولات از قيمتهای ?وق العاده مطلوبی و کاملا رقابتی در مقايسه با ساير برندها برخوردارند. حتی با يه نگاه به نوع مواد مورد است?اده در برد به اين نکته ميشه رسيد. پس اينکه جرا قيمت محصولات اين برند اينقدر در بازار ايران با قيمت بالايی به ?روش ميره، اون ديگه بر ميگرده به همون سياست ?روش آقايان...
بازم اگه چيزه جالبی يادم اومد يا ?هميدم بهتون ميگم.
?علا يه خورده شماها گرد و خاک کنيد. :cool:
البته من صراحتا به يک نکته اشاره کنم. بنده به بشخصه با سياست ?روش و بازاريابی مديران شرکت ?ونيران کاری ندارم اما با توجه به قيمت محصولاتی که در چين برای کاربران داخلی چين توسط شرکتهای چينی توليد ميشه بايد عرض کنم که اين محصولات از قيمتهای ?وق العاده مطلوبی و کاملا رقابتی در مقايسه با ساير برندها برخوردارند. حتی با يه نگاه به نوع مواد مورد است?اده در برد به اين نکته ميشه رسيد. پس اينکه جرا قيمت محصولات اين برند اينقدر در بازار ايران با قيمت بالايی به ?روش ميره، اون ديگه بر ميگرده به همون سياست ?روش آقايان...
:cool:
منظوره منم همینه....تمام.
اين هم يه نکته ديگه...
Which Soyo has quit the motherboard business?
Michael McManus, DigiTimes.com, Taipei [Monday 22 November 2004]
A recent report stating Soyo Computer was quitting the motherboard business has caused a bit of confusion among DigiTimes readers and led to a number of queries from Soyo customers concerned about the worth of their motherboard rebates.
The confusion arose from the fact that there are, in fact, three historically intertwined affiliated companies all named Soyo, and it is only the original parent company, Soyo Computer, that plans to phase out production of its motherboards.
The other two companies, the Soyo Group and Soyo Enterprise, will continue to market motherboards and PC peripherals, according to the two companies.
The original company, Soyo Computer, is a second-tier motherboard manufacturer that has seen its annual revenues decline from NT$3.8 billion in 1998 to NT$823 million last year. In 2002, the company’s wholly-owned US subsidiary was sold off and renamed the Soyo Group. The new company, which is listed on the US OTC market, also retained the rights to the Soyo brand name for the North and South American markets. However, Soyo Computer and the Soyo Group maintained close relations since Soyo Computer still had an equity interest in the Soyo Group and was its primary supplier of products, according to filings with the Securities and Exchange Commission (SEC).
In August of this year, Soyo Computer experienced a change of ownership and a management reshuffle, according to industry sources. The sources added that the new ownership will not continue its current relationship with the Soyo Group and will restructure its business. The company recently announced that it was quitting the motherboard business and shifting its product focus to upstream components and plastic materials.
As part of the restructuring, Soyo Computer also changed its Chinese-name from Mei-Jie to Hao Teng Technology. According to the sources, the company will probably change its English name as well and has given up all rights to the Soyo brand.
However, the Soyo Group will continue marketing its motherboard products. A newly affiliated company called Soyo Enterprise was formed in Taiwan and will provide R&D and manufacturing support for the Soyo Group. The new company will also market Soyo-branded products in Europe and Asia, while the Soyo Group will target its sales in the US and South American markets, Soyo Enterprise explained.
The two companies will focus on the sale of motherboards, consumer electronics and portable storage, according to the Soyo Group. In addition, the Soyo Group recently announced its entry into the voice-over-IP (VoIP) market with the introduction of its Z-Connect VoIP telephones and routers.
In 2003 the Soyo Group reported revenues of US$31.0 million, a decrease of 37% on-year, while in the first quarter of 2004 the company had net revenues of $8,594,302, down 9.5% on-year. In comparison, Soyo Computer had revenues of NT$823 million (US$25.4 million) in 2003, down 50% on-year. In the first quarter of 2004, the company had revenues of NT$209 million (US$6.5 million), down 41% on-year.
http://www.digitimes.com/mobos/a20041122PR204.html
:cool:
AMD>INTEL
04-08-2007, 01:20
كاش به مادربرد خلاصه ميشد . كارت هاي گرا?يك soyo هم تو پاساژ ايران ديده شده
اميد به من هم رحم کن، اين بحثشو ميشه بعدا ادامه بديم، خوابم مياد مسلمون...:o
AMD>INTEL
04-08-2007, 01:31
ok. شب خوش
masoud123
04-08-2007, 01:34
بحث خيلي جالبي شد ، من كه از خوندن اين تاپيك واقعا لذت بردم.
احمدي جان از اينكه با دليل و مدرك بحث رو ادامه مي دي واقعا لذت مي برم.
واقعا از بحث های ?نی شما عزیزان لذت میبرم ; انسانهایی کنجکاو , منطقی و علم گرایی که کمتر در بازار قطعات کامپیوتری ایران پیدا میشوند:cool:
خوب بعد از کلی کلنجار ر?تن با بحث مادربردهای SOYO، حالا اميد خان يه چيز جالب ديگه ای رو مطرح کرد که اينيکی از اون حر?است.
اميد هست ديگه چه کنيم...
من که چيزی رو پيدا نکردم که بخواد توليد VGA رو چه در گذشته و چه حال با نام SOYO تاييد کنه. البته مطمئن هستم که در گذشته طي? توليدات شرکت Soyo به LCD, Flash Memory & Media, Bluetooth Device, VoIP Harware, Portable Storage & PCI Card و مادربرد معطو? ميشد و در اون زمان اصلا توليد کارت گرا?يک در سياست توليدی اين شرکت نبود.
حالا که 2 تا د?تر مرکزی و اصليش در تايوان و آمريکا نوع توليداتشون رو که اصلا تغيير دادند اينکه VGA چه جوری ظاهر شده، نميدونم...:rolleyes:
مضا? بر اينکه نه سايتی و نه ر?رنسی در اين رابطه وجود نداره.
بچه ها شما چيزی بيشتر ميدونيد.:o
Commando-BIG
04-08-2007, 15:51
اقا يكي به بگه اين وسط ?ونيران گناهكاره يا بي گناه واگه گناهكاره پس چرا هيچ كسي به كار اينا نظارتي نميكنه
Commando-BIG
04-08-2007, 15:53
ما هم تعجب كرديم وقتي ديديم ?ونيران تو يكي از روزنامه ها تبليغ جنسي رو كرده كه اصلن وجود نداره؟
اقا يكي به بگه اين وسط ?ونيران گناهكاره يا بي گناه واگه گناهكاره پس چرا هيچ كسي به كار اينا نظارتي نميكنه
به نظره من بازار IT ایران گناهکاره که این اجازه رو میده که چنین ?عالیتهایی بتونه توش رشد کنه وبزرگ بشه.
سلام بر همه این تاپیک رو دیروز دیدم و گ?تم یه سر بزنم ببینم چی هست و ایا پیدا میشه به سایت تمام ?روشنده ها در ایتالیا و المان ر?تم متاس?انه همچین مارکی وجود نداشت خواستم بهتهن بگم مواظب این اجناس باشین نکنه made in tehran باشن :(
خب به نظر من مادر بورد اهمیت بیشتری داره ولی گرا?یک اینقدر ها هم حساس نیست
چون اکثر شرکتها pcb هاشونو از oem سازها میخرن و مونتاژ میکنن
یادمه یه چینییه تو خونش کارت گرا?یک می ساخت خانمشم مسئول ?روشش بود
که البته مشکلی نداشت ولی کی?یتش پائین بود همین
متاس?انه مردم کشور ما همیشه تو بازار گول خوردن و ?روشنده هم جنسی رو می?روشه
که واسش سود داره... آدمای منص? تو بازار ما از بین میرن....
من تا حالا بدی از مادر بورد soyo ندیدم ولی بعضی مدلاش خیلی خوش قیمتن
بعضی هاشم اصلا نمیارزن و خریدار باید آگاه باشه که خدا رو شکر دارن آگاه میشن
بلاخره رقابت همینه باید همه حضور داشته باشن!!!!
AMD>INTEL
05-08-2007, 01:17
اينجا بحث asus نيست . لط?ا تاپيك رو منحر? نكنيد . ممنونم
اينجا بحث asus نيست . لط?ا تاپيك رو منحر? نكنيد . ممنونم
ات?اقا اینکه شرکت بزرگی مثل ASUS هم س?ارشاتشو به FOXCONN میده خیلی مهمه چون اون شرکت با اون عظمتش این کار و می کنه چه برسه به SOYO
Foxconn ?قط سوکت اسوس رو میزنه نه ما بقی PCB
Mod chip
05-08-2007, 13:58
الان Foxconn رقیب Asus هست ولی حتما میدونید که Asus قرار برای سال 2009 یا 2008 به 2 یا 3 شرکت تقسیم بشه این ات?اق برای برند Asus هم می?ته مثل Acer که بخش موبایلش رو به BenQ داد. asus هم میخواد بخش نوتبوکش و یکی دو بخش دیگش رو از بقیه بخشاش جدا کنه و حتی ممکنه به یک نام دیگه وارد بازار بشه این بخاطر بزرگ شدن بیش از حد کمپانی asus هست حتما میدونید که Asus بزرگترین سازنده مینبورد تو دنیا هست . حالا میگن یکی از گزینهای اصلی Asus برای برای تولید مینبوردهاش بعد از این تقسیم Foxconn هست . در هر صورت اینکه از سال اینده Asus دیگه حداقل یه درصدی از مینبوردهاشو دیگه خودش تولید نمیکنه یه چیز تقریبا محتمله ولی اینکه تحت چه نامی ممکنه این محصولات رو بیرون بده هنوز معلوم نیست .
http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20070726062241.html
http://arstechnica.com/news.ars/post/20070703-asus-announces-plans-to-split-company-branding.html
http://laptoplogic.com/news/detail.php?id=2257
دقیقا ,یکی از کارها ?اکسکان تولید تجهیزات روی برد هستش!
دوستان سلام
من چند تا تاپيک بچه ها رو خوندم، لازم دونستم يه سری نکات رو تذکر بدم که نسبت بهش تقاضا دارم که توجه کنيد.
ببينيد بچه ها، موضوع اينکه يه شرکت مثل ASUS مياد به چند تا شرکت تقسيم بشه يا اينکه بخشی از مرحله توليد محصولاتش رو به شرکتهای ديگه واگذار ميکنه به اين سادگی که بعضی آقايون تصور ميکنند يا توضيح ميدند نيست.
شرکتهای بزرگ و مطرحی مثل FAXCONN, ASUS, ACER يا خيلی های ديگه از تعاري? پيشر?ته مديريتی در مراحل مختل? است?اده ميکنند. در واقع تو اين جور شرکتها علم مديريتی که خيلی ها دارند تو دانشگاه درسشو ميخونند داره مراحل جديد و ايده های تازه ای رو طی ميکنه و در واقع خيلی از درسهای که بعدا بچه ها تو دانشگاه يا کتابهای علمی و تخصصی ميخونند بر گر?ته از کارها و تجربياتی هست که تو اين قبيل شرکتها ابتدا طرح ريزی و انجام ميشه و بعدا تو کتابهای و مجلات پيدا ميشه.
در مورد اينکه مديران Asus چرا ميخواهند به چند شرکت کوچکتر تقسيم بشند بحث پيشر?ته مديريتی و آناليزهای بسيار پيشر?ته علمی وعملی وجود داره. کاهش هزينه های توليد، ا?زايش واحدهای کوچک تحقيقی و عملياتی، بسط و توسعه نيروی کار پيشر?ته و متخصص و پراکنده نمودن سرمايه در واحد های کوچک (يه جور سرمايه گذاری در داخل خود سازمانها و شرکتها) در جهت دست يابی سريع تر به اصلا سرمايه و سود بيشتر. تمامی اين موارد تهنا بخشهای کوچکی از انديشه های پيشر?ته مديريتی است.
يه نکته جالب بهتون بگم، شرکت سونی ژاپن يکی از طرحهای مديريتی پيشر?تش اينگونه هست که هر ساله چند درصد از سود خالص خود را به عنوان کمک هزينه تحقيقاتی به شرکتهای الکترونيکی ديگه که در واقع رقيبان خودش هست اختصاص ميده. حالا اگه گ?تيد چرا...؟
مديران سونی اعتقاد دارند با اين کار و در واقع کمک مالی به شرکتهای ديگه و بخش تحقيقات توليدشون کمک ميکنند تا طرحهای نو و جديد خودشون رو توليد و به بازار عرضه کنند و در عوض بخش تحقيق و توليد و طراحی سونی بايد دستگاهی توليد کنه که برتر و بهتر از محصول شرکت رقيب باشه. در واقع اونها با بخش کوچکی از سود خودشون و کمک به شرکتهای رقيب به توليد محصول برتر ميپردازند و سود بيشتر رو عايد خودشون ميکنند و بدينگونه خودشون رو به عنوان قدرت برتر در عرصه تکنولوژی همواره مطرح ميکنند.
در مورد اينکه گ?ته شد Acer بخش توليد موبايلش رو به BenQ داده ( حالا نميگم اگه اينجوريه پس چرا BenQ ر?ته بخش توليد و ساخت شرکت زيمنس رو خريده ). يا 2 - 3 موضوع ديگه ای که در بالا به اون اشاره شد. با تمامی احترام به نظرات شما بايد بگم آدرسی که ميديد يا استدلالی که داريد يا حتی برخی از اطلاعاتتون درست نيست. :o
تصور ميکنم در اينجا وارد شدن به بحثهای استراتژی مديريتی قدری زود هست و شايد هم مسائل ديگه ای رو به همراه داشته باشه که قدری ادامه دادنش سخت باشه.
بعدا و در جای ديگه ای اگه دوستان تمايل داشته باشند ميشه اين موارد رو بررسی کرد.
تا وقتی ر?رنس اطلاعات شما از مطالب داخلی باشه زياد روش حساب نکنيد چون بعضی از اين خوراکها يا با غرض ورزی يا با عدم آگاهی کا?ی به اطلاع رسانده ميشه. دايره اطلاعاتتون رو برای اين گونه اظهار نظرها بايد خيلی وسيعتر کنيد.
اميدوارم از صحبتهای بنده دلگير نشده باشيد. :)
در مورد اينکه بحث توليد کارت گرا?يک با نام مورد نظر ما در اين بحث زياد اشکالی نداره ، بايد بگم. ما به دنبال اين نيستيم که اين کار چیش اشکال داره و چی نداره چون هنوز به اون مقدار از ظر?يت جامعه بازاری ما نرسيده است.
در واقع مبنای بحث اينجا در اين مورد است که نبايد با نامی که دارای جايگاهی در دنيای توليد کننده گان مادربرد بوده يا هست به دليل سودجويی به گونه ای است?اده کرد که اين وسط مصر? کننده ای که با اين نام از قبل آشنا بوده و ذهنيتی نسبت به اون داشته رو گول زد.
از اين قبيل کارها در مورد برخی محصولات با نام تقلبی شماها زياد برخورد داشتيد. نمونش SONY: خيليها (چينيها که اوليش هستند) برای ?روش هر جنس که امکان ?روشش سخت يا محال است يه ليبل SONY روش ميزنند بعد ميگن It's a Sony
حالا ديگه خودتون قضاوت کنيد اين کار با توليد کارت گرا?يک با يه نامی که اصلا کارت توليد نميکنه چقدر ...!!!
آقا اينی که گ?تی طر? تو خونش کارت گرا?يک توليد ميکرده ، شوخی بود ديگه...:rolleyes: يه جورايی اولش تا خوندم ?کر کردم ما رو هولو گير آوردند .... بعدش مطمئن شدم که شوخی بوده...:p
ات?اقا اینکه شرکت بزرگی مثل ASUS هم س?ارشاتشو به FOXCONN میده خیلی مهمه چون اون شرکت با اون عظمتش این کار و می کنه چه برسه به SOYO
اين نتکته ای رو هم که شما گ?تيد درست نيست. شرکت Asus همونطوری که هيوا خان اشاره بهش کرد، دقيقا در راستای سياستهای مديريتی و توليدی خودش بخشی از قطعات مورد است?اده بر روی برد رو از اين شرکت خريداری ميکنه، مثل خيلی های ديگه: ECS, GIGABYTE, ABIT, MSI البته اين قضيه هميشگی نيست و بسته به قرارداد و قيمت کالای مورد نظر ميتونه تغيير کنه. همه اينها بر ميگرده به مبحث کاهش هزينه های توليد و است?اده از نيروی کار کمتر.
جالب اينکه شرکت FAXCONN تا چند سال پيش زمينه اصلی کارش صر?ا ساخت قطعات بوده و يه چند سال کوتاهی هست که در زمره توليد کنندگان مادربرد و کارت گرا?يک وارد گشته. حالا اينکه چرا تيراژ توليدش اينقدر بالا هست يا اينکه به اين سرعت رشد کرده برميگرده به کارخانجات عظيم توليدی که در اختيار داره.
Mod chip
05-08-2007, 21:30
دوستان سلام
من چند تا تاپيک بچه ها رو خوندم، لازم دونستم يه سری نکات رو تذکر بدم که نسبت بهش تقاضا دارم که توجه کنيد.
ببينيد بچه ها، موضوع اينکه يه شرکت مثل ASUS مياد به چند تا شرکت تقسيم بشه يا اينکه بخشی از مرحله توليد محصولاتش رو به شرکتهای ديگه واگذار ميکنه به اين سادگی که بعضی آقايون تصور ميکنند يا توضيح ميدند نيست.
شرکتهای بزرگ و مطرحی مثل FAXCONN, ASUS, ACER يا خيلی های ديگه از تعاري? پيشر?ته مديريتی در مراحل مختل? است?اده ميکنند. در واقع تو اين جور شرکتها علم مديريتی که خيلی ها دارند تو دانشگاه درسشو ميخونند داره مراحل جديد و ايده های تازه ای رو طی ميکنه و در واقع خيلی از درسهای که بعدا بچه ها تو دانشگاه يا کتابهای علمی و تخصصی ميخونند بر گر?ته از کارها و تجربياتی هست که تو اين قبيل شرکتها ابتدا طرح ريزی و انجام ميشه و بعدا تو کتابهای و مجلات پيدا ميشه.
در مورد اينکه مديران Asus چرا ميخواهند به چند شرکت کوچکتر تقسيم بشند بحث پيشر?ته مديريتی و آناليزهای بسيار پيشر?ته علمی وعملی وجود داره. کاهش هزينه های توليد، ا?زايش واحدهای کوچک تحقيقی و عملياتی، بسط و توسعه نيروی کار پيشر?ته و متخصص و پراکنده نمودن سرمايه در واحد های کوچک (يه جور سرمايه گذاری در داخل خود سازمانها و شرکتها) در جهت دست يابی سريع تر به اصلا سرمايه و سود بيشتر. تمامی اين موارد تهنا بخشهای کوچکی از انديشه های پيشر?ته مديريتی است.
يه نکته جالب بهتون بگم، شرکت سونی ژاپن يکی از طرحهای مديريتی پيشر?تش اينگونه هست که هر ساله چند درصد از سود خالص خود را به عنوان کمک هزينه تحقيقاتی به شرکتهای الکترونيکی ديگه که در واقع رقيبان خودش هست اختصاص ميده. حالا اگه گ?تيد چرا...؟
مديران سونی اعتقاد دارند با اين کار و در واقع کمک مالی به شرکتهای ديگه و بخش تحقيقات توليدشون کمک ميکنند تا طرحهای نو و جديد خودشون رو توليد و به بازار عرضه کنند و در عوض بخش تحقيق و توليد و طراحی سونی بايد دستگاهی توليد کنه که برتر و بهتر از محصول شرکت رقيب باشه. در واقع اونها با بخش کوچکی از سود خودشون و کمک به شرکتهای رقيب به توليد محصول برتر ميپردازند و سود بيشتر رو عايد خودشون ميکنند و بدينگونه خودشون رو به عنوان قدرت برتر در عرصه تکنولوژی همواره مطرح ميکنند.
در مورد اينکه گ?ته شد Acer بخش توليد موبايلش رو به BenQ داده ( حالا نميگم اگه اينجوريه پس چرا BenQ ر?ته بخش توليد و ساخت شرکت زيمنس رو خريده ). يا 2 - 3 موضوع ديگه ای که در بالا به اون اشاره شد. با تمامی احترام به نظرات شما بايد بگم آدرسی که ميديد يا استدلالی که داريد يا حتی برخی از اطلاعاتتون درست نيست. :o
تصور ميکنم در اينجا وارد شدن به بحثهای استراتژی مديريتی قدری زود هست و شايد هم مسائل ديگه ای رو به همراه داشته باشه که قدری ادامه دادنش سخت باشه.
بعدا و در جای ديگه ای اگه دوستان تمايل داشته باشند ميشه اين موارد رو بررسی کرد.
تا وقتی ر?رنس اطلاعات شما از مطالب داخلی باشه زياد روش حساب نکنيد چون بعضی از اين خوراکها يا با غرض ورزی يا با عدم آگاهی کا?ی به اطلاع رسانده ميشه. دايره اطلاعاتتون رو برای اين گونه اظهار نظرها بايد خيلی وسيعتر کنيد.
اميدوارم از صحبتهای بنده دلگير نشده باشيد. :)
من چکیده ای از خبرهایی که خوندم رو گ?تم چیزی از خودم درنیوردم .
صحبتهایه جناب احمدی کاملا تایید میشه
AMD>INTEL
05-08-2007, 23:31
من هم موا?قم . اين تاپيك براي ش?ا? سازي هست ولي بعضي از دوستان ?كر ميكنن من قصد تخريب شركت ?ونيران رو دارم . از اينجا علام ميكنم . مشكل من از اسم soyo هست
دوست عزیز من حدس میزنم شما در سایت با اکانت دیگری هم عضو هستید لط?ا با اکانت اصلی خودتون صحبت ها رو ادامه بدید.
البته مطمن باشید مثالتون در مورد سایت سخت ا?زار صدق نمیکنه.
چند روزی نبودم ...
دوست عزیز مثال بنده چه ربطی به سایت اصلی سخت ا?زار داره ؟ :D نام مجله را هم میتونم نام ببرم اصلا بحث سایت نیست ...
AMD>INTEL
07-08-2007, 13:25
بايد شكرت ?ونيران پاسخگو باشه . قطعات رو براي تست به ?روم ب?رسته تا توسط كارشناسان ما تست بشه . البته ن?راتي كه تاييد ميشن از مديريت سايت ?قط اينو ميتونم بگم هيچ تلاشي براي ش?ا? سازي انجام ندادند
solidsnake
07-08-2007, 15:54
البته با عرض معذرت از آقای مناجاتی باید قبول کرد که سویو یک برند بسیار معمولی هست درسته که ?ونیران با برندی همچون tt اسمی برای خود دست و پا کرده ولی کلا سویو از لحاظ کی?یتی اصلا مادربردی در حد استانداردهای جهانی نیست ?ون ایران باید از لحاظ قیمت هم یخوده به خودش بیاد هم پاورها و هم کیسها رو با یک قیمت بالا داره به ?روش میرسونه واسه این هست که اکثر یوزرها از پاورهای غیر استاندارد است?اده میکنند در کل سویو اون برندی نیست که بشه روش بحث ?نی کرد
AMD>INTEL
07-08-2007, 16:38
متاس?انه برند هم نيست . ?قط يك اسم ...
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.