مشاهده نسخه کامل : مشكل با DVD Writer Sony
با سلام.دوستان من يك دي وي دي رايتر سوني دارم كه وقتي يه سي دي يا دي وي دي رايت ميكني ؛ با وجود آنكه هنوز روي سي دي يا دي وي دي جاي خالي زيادي داره و هنوز ميشه روش رايت كرد ولي بعداز يكبار رايت ؛ ديگه نميشه روش رايت كرد و سي دي يا دي وي دي را پرپر نشان ميده.البته من با نرو6 كار ميكنم و با نرو 7 هم همين مشكل را دارم و در ضمن انتهاي سي دي ها را نميبندم .از لحاط ويروس هم مشكلي نيست و سيستم تميز است و کاملا چک کردم.در ضمن مدل دی وی دی رايتر من (DRU-820A-wSS-259) هستش.سيستم من يک لپ تاپ هست که به وسيله يو اس بی رايتر را به آن وصل کرده ام.البته ديگر دوستان هم همين مشکل را با سيستم های روميزی دارند.دی وی دی سالم و نو هم که ميگذارم ? پرپر نشان ميده.لط?ا مرا راهنمايی ?رماييد.
با سلام.دوستان من يك دي وي دي رايتر سوني دارم كه وقتي يه سي دي يا دي وي دي رايت ميكني ؛ با وجود آنكه هنوز روي سي دي يا دي وي دي جاي خالي زيادي داره و هنوز ميشه روش رايت كرد ولي بعداز يكبار رايت ؛ ديگه نميشه روش رايت كرد و سي دي يا دي وي دي را پرپر نشان ميده.البته من با نرو6 كار ميكنم و با نرو 7 هم همين مشكل را دارم و در ضمن انتهاي سي دي ها را نميبندم .از لحاط ويروس هم مشكلي نيست و سيستم تميز است و کاملا چک کردم.در ضمن مدل دی وی دی رايتر من (DRU-820A-wSS-259) هستش.سيستم من يک لپ تاپ هست که به وسيله يو اس بی رايتر را به آن وصل کرده ام.البته ديگر دوستان هم همين مشکل را با سيستم های روميزی دارند.دی وی دی سالم و نو هم که ميگذارم ? پرپر نشان ميده.لط?ا مرا راهنمايی ?رماييد.
سلام دوست من.من هم اين مشكل رو گاه گاهي با SONY DRU-810A داشتم تا اينكه تو يه مجله با نحوه ي ارتقاء firmware آشنا شدم و اين مشكل حل شده و ديگه تو رايت و خواندن مشكلي ?علا نديدم.
پيشنهاد ميكنم با سرچ در گوگل به دنبال firmware جديد براي رايترتون باشيد.مثلا 1.a به 1.d .
يادتون باشه كه موقع ارتقاء دست به رايتر نزنيد.
البته ببينيد دي.وي.دي خامي كه است?اده ميكنيد مشكل داره يا نه چون بعضي هاشون 8 ايكس اند ولي نرو به اشتباه اتومات رو 16 ميذاره و اگه دقت نكنيد با 16 رايت ميزنه كه اون موقع خراب از آب در مياد.
AMD>INTEL
08-08-2007, 18:06
upate firmware رو امتحان از سايت سوني دانلود كنيد
ميتونيد اين آدرس رو بريد.
براي رايتر من هم 1 ا? اومده! منم بايد آپديت كنم!
http://sony.storagesupport.com/dvdrw/firmware.htm
ميتونيد اين آدرس رو بريد.
براي رايتر من هم 1 ا? اومده! منم بايد آپديت كنم!
http://sony.storagesupport.com/dvdrw/firmware.htm
سلام.ببخشيد كه دوباره مزاحم شدم.اگه امكان داره ؛بيشتر راهنمايي كنيد.من زياد آشنايي ندارم.براي آپديت سخت ا?زاري ؛ تا به حال اقدام نكردم.ممنون ميشم
البته ببينيد دي.وي.دي خامي كه است?اده ميكنيد مشكل داره يا نه چون بعضي هاشون 8 ايكس اند ولي نرو به اشتباه اتومات رو 16 ميذاره و اگه دقت نكنيد با 16 رايت ميزنه كه اون موقع خراب از آب در مياد.
سلام.اگه ممكنه ؛ در اين رابطه هم كمي توضيح بديد.با سپاس
AMD>INTEL
08-08-2007, 22:20
شما بايد بريد سايت سوني firmware مربوط به درايوي كه داري دانلود كني . بعد اجراش كني ?قط نبايد داخلش cd باشه . مثل يك ?ايل ستاپ هست راحته بعدش سيستم رو ريستارت ميكني
شما بايد بريد سايت سوني firmware مربوط به درايوي كه داري دانلود كني . بعد اجراش كني ?قط نبايد داخلش cd باشه . مثل يك ?ايل ستاپ هست راحته بعدش سيستم رو ريستارت ميكني
سلام.ممنون.كار ديگري نبايد بكنم.رايتر بايد روشن باشه ولي چيزي داخلش نباشه.درسته؟
AMD>INTEL
08-08-2007, 23:28
بله . درست هست
AMD>INTEL
08-08-2007, 23:30
http://www.thinkdigit.com/forum/showthread.php?t=878
پيشنهاد ميكنم با سرچ در گوگل به دنبال firmware جديد براي رايترتون باشيد.مثلا 1.a به 1.d .
يادتون باشه كه موقع ارتقاء دست به رايتر نزنيد.
.
سلام.دوستان ؛اگر مدل رايتر ؛820A_10C باشه ؛ بايد به همين 820A_10C آپديت بشه؟ و يا به 820A_1.0b ؟ من متوجه اين مورد نميشم.بايد از b به c آپديت كنم.مشكلي پيش نياد؟ لط?ا مرا ع?و كنيد كه مزاحم ميشم.ممنون
سلام.دوستان ؛اگر مدل رايتر ؛820A_10C باشه ؛ بايد به همين 820A_10C آپديت بشه؟ و يا به 820A_1.0b ؟ من متوجه اين مورد نميشم.بايد از b به c آپديت كنم.مشكلي پيش نياد؟ لط?ا مرا ع?و كنيد كه مزاحم ميشم.ممنون
خواهش
ببينيد خيلي سادس. مثلا شما رايتر DRU 830A داريد.
كا?يست بريد تو سايتش و دنبال ?يرم وار اين رايتر بگرديد.
منظورم ار 1.آ و 1.د نسخه ي ?ريم وار هست.مثل نسخه هاي درايئر كارت گرا?يك.
مثلا حالت پايش 1.آ هست.
شما بايد ?قط دنبال ?ايرم وار DRU 830A بگريديد.
يه مثال ببينيد.
DRU 810A
http://aycu12.webshots.com/image/24491/2004612058565789506_rs.jpg
ايني كه ميبينيد 1.ا? به 1.ا? هست براي اينه كه من آپ كردم بنابراين بي معنيه ولي برا شما شايد 1.آ به 1.هرچي كه هست باشه.
1.رايتر خالي باشه
2.در حين عمليات دست به دكمه ي رايتر نزنيد.
3.چشمك زدن چراغ رايتر عادي است نگران نباشيد.
4.مراقب باشيد سيستم ريست يا خاموش نشه كه .....:o
درباره ي دي.وي.ديه خام هم گ?تم كه گاهي نرو با دي.وي.....هاي نامرغوب مشكل داره و رو هوا سرعت رو ماكسيمم ميذاره در صورتي كه اتومات بايد استاندارد بذاره شما هم مثله من عجله ميكنيد سريع رايت ميزنيد و وقتي هاردتون پاك ميشه و ميخوايد دوباره دي.وي.دي رو رو هاردتون كپي كنيد خونده نميشه بعدشم ا?سوس ميخوريد!
AMD>INTEL
09-08-2007, 00:43
بله بايد همين ?ريوير مربوط به درايوتون رو دانلود كنيد
خواهش
ببينيد خيلي سادس. مثلا شما رايتر DRU 830A داريد.
كا?يست بريد تو سايتش و دنبال ?يرم وار اين رايتر بگرديد.
منظورم ار 1.آ و 1.د نسخه ي ?ريم وار هست.مثل نسخه هاي درايئر كارت گرا?يك.
مثلا حالت پايش 1.آ هست.
شما بايد ?قط دنبال ?ايرم وار DRU 830A بگريديد.
يه مثال ببينيد.
DRU 810A
http://aycu12.webshots.com/image/24491/2004612058565789506_rs.jpg
ايني كه ميبينيد 1.ا? به 1.ا? هست براي اينه كه من آپ كردم بنابراين بي معنيه ولي برا شما شايد 1.آ به 1.هرچي كه هست باشه.
1.رايتر خالي باشه
2.در حين عمليات دست به دكمه ي رايتر نزنيد.
3.چشمك زدن چراغ رايتر عادي است نگران نباشيد.
4.مراقب باشيد سيستم ريست يا خاموش نشه كه .....:o
درباره ي دي.وي.ديه خام هم گ?تم كه گاهي نرو با دي.وي.....هاي نامرغوب مشكل داره و رو هوا سرعت رو ماكسيمم ميذاره در صورتي كه اتومات بايد استاندارد بذاره شما هم مثله من عجله ميكنيد سريع رايت ميزنيد و وقتي هاردتون پاك ميشه و ميخوايد دوباره دي.وي.دي رو رو هاردتون كپي كنيد خونده نميشه بعدشم ا?سوس ميخوريد!
سلام.خيلي خيلي ممنون.دست شما درد نكنه.خدا خيرت بده.?قط يه سوال كوچك دارم و آن اينكه من الان دو تا ?ايل زيپ شده ؛ دانلود كردم كه 820A_10C و 820A_1.0b هستش و مدل رايتر من هم DRU 820A هستش.حالا من كدوم اين ها را بايد اجرا كنم؟ ممنون
سلام.خيلي خيلي ممنون.دست شما درد نكنه.خدا خيرت بده.?قط يه سوال كوچك دارم و آن اينكه من الان دو تا ?ايل زيپ شده ؛ دانلود كردم كه 820A_10C و 820A_1.0b هستش و مدل رايتر من هم DRU 820A هستش.حالا من كدوم اين ها را بايد اجرا كنم؟ ممنون
خوب شما DRU 820A-1.0c رو نصب كنيد چون جديد تر هست.بر حسب حرو? ال?با هست ديگه.(1.آ-1.ب-1.سي و ....)
AMD>INTEL
09-08-2007, 19:47
به نظر من ورژن b رو نصب كنه شايد با اين اپگريد مشكلش ر?ع بشه . هر اپ ديت ?ريم وير مزيتهائي دارد ولي خوب احتمال وجودباگ هم هست . من خودم شنيدم پله به پله بايد ?ريم وير رو اپ كرد درستش همينه
به نظر من ورژن b رو نصب كنه شايد با اين اپگريد مشكلش ر?ع بشه . هر اپ ديت ?ريم وير مزيتهائي دارد ولي خوب احتمال وجودباگ هم هست . من خودم شنيدم پله به پله بايد ?ريم وير رو اپ كرد درستش همينه
يعني ميگيد به عنوان مثال من 5 بار بايد آپ ديت كنم تا به 1.ا? برسم؟!
نه ?رقي نداره اگه باگ ايكس در 1.ب حل شده در 1.سي هم حل شده و علاوه بر اين باگ ايگرگ هم حل شده.
اگه اينطور بود كه نميشد يا خود سوني ميگ?ت كه به ترتيب آپ كنيد.به نظر عجيب نمياد كه مثلا يكي بياد و 7-8 بار آپ ديت كنه تا به ?لام ورژن برسه.
نه
?كر نميكنم.
( اگه منبعي داريد آدرس بديد.;))
سلام.دوستان ؛ آپديت هم كردم.متاس?انه باز هم يك دي وي دي نو و سالم را پر پر نشان ميده.به نظر شما امكان داره كه از نوع دي وي دي باشه؟ ممنون
سلام.دوستان ؛ آپديت هم كردم.متاس?انه باز هم يك دي وي دي نو و سالم را پر پر نشان ميده.به نظر شما امكان داره كه از نوع دي وي دي باشه؟ ممنون
با دي.وي.دي هاي اورجينال مشكل داره يا رايت زده شده؟
امكانش هست.
شايد لنزش كثي? شده.
همون دي.وي.دي رو سيستم يكي از دوستانتون چك كنيد.
دي.وي.دي تون خامه؟ اسمش چيه؟
با دي.وي.دي هاي اورجينال مشكل داره يا رايت زده شده؟
امكانش هست.
شايد لنزش كثي? شده.
همون دي.وي.دي رو سيستم يكي از دوستانتون چك كنيد.
دي.وي.دي تون خامه؟ اسمش چيه؟
سلام.خسته نباشيد.يكبار كه دي وي دي خريده بودم ؛ مشكل نداشت و پر نشان نميداد.ولي اين سري يه دي وي دي گر?تم كه پرپر نشان ميده و روي دي وي دي نوشته شده است:8X 4.7Gb for General و يك دي وي دي بزرگ هم در سمت راست آن نوشته شده و زير آن حر? R نوشته شده است.در ضمن دي وي دي خام و نو هست و اسمش هست:data life و ساخت تايلند هست.راستي يه سوال ديگه و آن اينكه چندي پيش ميخواستم 6 تا سي دي را كه حجمي كمتر از دي وي دي داشت را بروي دي وي دي بريزم و اين سي دي ها حاوي ?ايلهايي بود كه با برنامه الكل 120 درصد ؛ ابتدا ايميج گر?ته شده بود و بعد بروي سي دي ها ريخته شده بود.من اين سي دي ها را در ابتدا بروي هارد ريختم و بعد خواستم كه بروي دي وي دي رايت كنم كه نشد كه نشد.دي وي دي ها در حال رايت كپ ميكردند و رايت نميشد.نميدانم مشكل از چه بود؟ شايد بخاطر اين بود كه ايميج را با روش ديگري بايد رايت كرد.ممنونم و ببخشيد كه طولاني و عاميانه نوشتم.يا علي
سلام.خسته نباشيد.يكبار كه دي وي دي خريده بودم ؛ مشكل نداشت و پر نشان نميداد.ولي اين سري يه دي وي دي گر?تم كه پرپر نشان ميده و روي دي وي دي نوشته شده است:8X 4.7Gb for General و يك دي وي دي بزرگ هم در سمت راست آن نوشته شده و زير آن حر? R نوشته شده است.در ضمن دي وي دي خام و نو هست و اسمش هست:data life و ساخت تايلند هست.راستي يه سوال ديگه و آن اينكه چندي پيش ميخواستم 6 تا سي دي را كه حجمي كمتر از دي وي دي داشت را بروي دي وي دي بريزم و اين سي دي ها حاوي ?ايلهايي بود كه با برنامه الكل 120 درصد ؛ ابتدا ايميج گر?ته شده بود و بعد بروي سي دي ها ريخته شده بود.من اين سي دي ها را در ابتدا بروي هارد ريختم و بعد خواستم كه بروي دي وي دي رايت كنم كه نشد كه نشد.دي وي دي ها در حال رايت كپ ميكردند و رايت نميشد.نميدانم مشكل از چه بود؟ شايد بخاطر اين بود كه ايميج را با روش ديگري بايد رايت كرد.ممنونم و ببخشيد كه طولاني و عاميانه نوشتم.يا علي
پر يعني پر ديگه؟ يعني هيچ ?ضاي خالي نداشت؟! يعني 0 بايت؟!
خوب به احتمال زياد مشكل از دي.وي.دي هاست چون اين بلا سر بابام هم اومد و پك رو پس داد.ديتا لاي? من باهاش مورد نداشتم ولي بعضيا داشتن، خوب حالا يك دي.وي.دي خام ديگه با يه مارك ديگه تهيه و امتحان كنيد.
شرمنده من احتمال مشكل از رايتر رو كمتر ميدم.اول مطمئن بايد شد كه مشكل دي.وي.دي هاست يا نه.اگه ?قط مشكل رو با دي.وي.دي خام داره پس همون از دي.وي.دي هاست وگرنه بايد در هر حالتي مشكل داشته باشه.
ببخشيد ديگه!!!
AMD>INTEL
11-08-2007, 20:21
بايد از همون برنامه الكول 120 است?اده كنيد . در مورد مديا هم بايد سراغ مارك بهتري بري به نظر من RIDATA گزينه خوبي هست .
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.