مشاهده نسخه کامل : لط?ا یکی به دادم برسه!!
من یک هارد sata دارم و روی سیستمم به خوبی جواب نمیده مثلا بعضی اوقات ویندوزم بالا نمی آد یا اینکه وقتی دارم کار میکنم سرعتم کم میشه بعدشم یه ص?حه آبی میاد هر د?ه یک پیعام مینویسه بعد هم که سیستمو ریست میکنم دیگه مادر بورد هاردو نمیشناسه .
و برای اینکه سیستمم دوباره بالا بیاد باید سیستمو یه مدتی خاموش کنم بعد روشن کنم تا سیستم هاردمو بشناسه
من مادر بورد قبلیمو عوض کردم ولی مشکلم حل نشد خیلی از راهها رو هم امتحان کردم که یه مدتی سیستم درست کار میکنه ولی همچین که امیدوار میشم درست شده دوباره این مشکل برام پیش میاد.
اگر شما لط? کنیدو اگه راهی به نظرتون میرسه جلوی پای من بگذارید ممنونتون میشم.
با تشکر
Abolfazl-R
27-10-2006, 14:17
شما هاردت چيه؟
مشخصات هارد من maxtor ,sata1,160gig
AMD>INTEL
27-10-2006, 21:53
پاور سيستم هم بنويسيد ؟
POWER: PORCHE 450W /MOTHERBOARD:msi 865pe Neo3-v /CPU:2.8celeron LGA /GRAPHIC:XFX Gforce 128 CDR+CDRW:asus /RAM:512 kingmax tinyBGA
AMD>INTEL
28-10-2006, 13:04
هارد رو با برنامه Hdtune تست كن. البته پاور شما جز پاورهاي درجه 3 هست. حداقل يه 480 وات گرين تهيه كنيد.
سلام
من هاردمو با این برنامه امتحان کردم ولی هاردم مشکلی نداشت.
یکی از حالاتی که برام پیش میاد اینه که حرکت ماوس خیلی آروم میشه بعد هم یکهو وای میسه بعد یکد?عه ص?حه ی آبی میاد و بعد باید سیستم ریست بشه.
یا اینکه در همین اوضاع وقتی ویندوز بالا میاد مینویسه که ?لان ?ایلتون از ?لان پوشه ویندوز گم شده درست یادم نیست ولی اکثرا از پوشه ی windows>>sys event یا یه همچین چیزیه .
خیلی از کمکهای شما تشکر میکنم.
سلام
من هاردمو با این برنامه امتحان کردم ولی هاردم مشکلی نداشت.
یکی از حالاتی که برام پیش میاد اینه که حرکت ماوس خیلی آروم میشه بعد هم یکهو وای میسه بعد یکد?عه ص?حه ی آبی میاد و بعد باید سیستم ریست بشه.
یا اینکه در همین اوضاع وقتی ویندوز بالا میاد مینویسه که ?لان ?ایلتون از ?لان پوشه ویندوز گم شده درست یادم نیست ولی اکثرا از پوشه ی windows>>sys event یا یه همچین چیزیه .
خیلی از کمکهای شما تشکر میکنم.
خوب حالا چرا گير دادي به هارد ، توي ص?حه آبيه ويندوز چي نوشته ؟ از كجا اينقدر مطمئن هستي كه هاردت مشكل داره ؟
شما زماني كه ويندوز نصب ميكني براي شناسوندن هاردت از ديسكت است?اده ميكني يا هاردت به صورت خودكار زمان نصب ويندوز شناخته ميشه ؟ :confused:
AMD>INTEL
01-11-2006, 00:03
تاييد ميشه كاملا . برنامه memtest ميتونه كمك كنه به شما براي تست رم. اول از رم سيستمت مطمئن باش
سلام
من رم را هم قبلا تست کردم ولی سالم بود
البته یکی از خطاهای ص?حه ی آبی مربوط به رم بود که رم را تست کردم ولی رمم سالم بود dump of physicalmemory
یه همچین چیزی بود خطاش.
یه سوال دیگه که دارم اینه وقتی من تمام ?ایلهای داخل یک درایو مو سلکت میکنم همراه با هیدنهاش و مجموعشو میبینم بعد روی درایو کلیک راست میکنم و مجموعشو میبینم نزدیک به 5 گیگ ت?اوت داره علت چیه ؟؟؟
با تشکر از شما
سلام
من رم را هم قبلا تست کردم ولی سالم بود
البته یکی از خطاهای ص?حه ی آبی مربوط به رم بود که رم را تست کردم ولی رمم سالم بود dump of physicalmemory
یه همچین چیزی بود خطاش.
یه سوال دیگه که دارم اینه وقتی من تمام ?ایلهای داخل یک درایو مو سلکت میکنم همراه با هیدنهاش و مجموعشو میبینم بعد روی درایو کلیک راست میکنم و مجموعشو میبینم نزدیک به 5 گیگ ت?اوت داره علت چیه ؟؟؟
با تشکر از شما
سلام
ممكنه كه page file ها و اطلاعات ساير برنامه ها مثل برنامه هاي Recovery اون ?ضا رو اشغال كرده باشند
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.