مشاهده نسخه کامل : ?یلتر هوا برای کیس
Rostamiani
08-08-2007, 13:06
سلام
من یک ?یلتر هوا برای Silent Storm می خوام.لط?ا در این مورد من رو راهنمایی کنین:
1.ایا لازمه دریچه های بغلی کیس رو ببندم؟ از اون دریچه ها هوا خارج میشه یا میاد تو؟
2.ایا ?یلتر گزاشتن روی ?ن جلو کا?یه؟
3.صداش چقدر تغییر می کنه؟ یک کم اشکالی نداره ولی نمی خوام صدای موشک ببده !
4.قیمتش حدودا چند در میاد؟ چه مارکی بخرم و ازکجا؟
ممنونم
J.Omrani
08-08-2007, 13:30
سلام
من یک ?یلتر هوا برای Silent Storm می خوام.لط?ا در این مورد من رو راهنمایی کنین:
1.ایا لازمه دریچه های بغلی کیس رو ببندم؟ از اون دریچه ها هوا خارج میشه یا میاد تو؟
2.ایا ?یلتر گزاشتن روی ?ن جلو کا?یه؟
3.صداش چقدر تغییر می کنه؟ یک کم اشکالی نداره ولی نمی خوام صدای موشک ببده !
4.قیمتش حدودا چند در میاد؟ چه مارکی بخرم و ازکجا؟
ممنونم
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
توجه داشته باشید که ورودی اصلی هوا برای کیس Silent Storm ، از قسمت جلوی کیس می باشد. و وجود ?ن مرکزی ، موجب می گردد تا ?ن پردازنده بیشترین میزان تامین هوای خود را از قسمت داخلی کیس تامین نماید.
http://www.hard-h2o.com/images/reviews/cajas/sunbeam-silentstorm/22tb.jpg
همانطور که ملاحظه می ?رمایید، در نگاه اول به نظر می رسد که محل ورودی هوا از قسمت جلوی کیس ، بدون ?یلتر می باشد. ولی طراح این کیس ، با زیرکی خاصی مجاری ورودی هوا در قسمت درب پنل را به صورت شیارهای ریزی درآورده است که قادر است از ورود گرد و خاک جلوگیری نماید. ( چیزی که من در هیچ یک از Review های این کیس ندیدم) و شما می توانید هرچند وقت یک بار سه عدد پیچ تعبیه شده در قسمت پشت درب پنل را باز نموده و این قسمت را به طور کامل جدا کرده و نسبت به شستشوی آن اقدام ?رمایید.
با تقدیم احترام
Rostamiani
08-08-2007, 13:56
دوست خوب من؛
سلام،
توجه داشته باشید که ورودی اصلی هوا برای کیس Silent Storm ، از قسمت جلوی کیس می باشد. و وجود ?ن مرکزی ، موجب می گردد تا ?ن پردازنده بیشترین میزان تامین هوای خود را از قسمت داخلی کیس تامین نماید.
همانطور که ملاحظه می ?رمایید، در نگاه اول به نظر می رسد که محل ورودی هوا از قسمت جلوی کیس ، بدون ?یلتر می باشد. ولی طراح این کیس ، با زیرکی خاصی مجاری ورودی هوا در قسمت درب پنل را به صورت شیارهای ریزی درآورده است که قادر است از ورود گرد و خاک جلوگیری نماید. ( چیزی که من در هیچ یک از Review های این کیس ندیدم) و شما می توانید هرچند وقت یک بار سه عدد پیچ تعبیه شده در قسمت پشت درب پنل را باز نموده و این قسمت را به طور کامل جدا کرده و نسبت به شستشوی آن اقدام ?رمایید.
با تقدیم احترام
از توجهتون خیلی ممنونم ولی این سوراخ ها که خیلی درشت هستن ! می تونن جلوی گرد و خاک به اون ریزی رو بگیرن؟
باز هم اگه صداش خیلی زیاد نشه ترجیح میدم ?یلتر بزارم.
راستی ?یلتر های میکرو کربن قابل شستشو هستند یا بعد از پر شدن باید اونا رو عوض کرد؟
قیمتش حدودا چقدر میشه؟
بازم از جوابتون خیلی ممنونم
J.Omrani
08-08-2007, 15:23
دوست خوب من؛
سلام،
نکته مهم همین جاست. در حقیقت با تعبیه چهار لایه مختل? در مسیر ورودی هوا، ورود غبار را به حداقل رسانده است. همچنین ممکن است که سوراخهای تعبیه شده در هر لایه ، درشت به نظر برسد، ولی وقتی که این چهار لایه پشت سرهم قرار می گیرند، عملا چهار سد پی در پی در مسیر ورودی قرار می گیرد که درشتی سوراخهای یکدیگر را پوشش داده اند.
http://i9.tinypic.com/6gtga2r.jpg (http://www.sakhtafzar.com)
با تقدیم احترام
Rostamiani
08-08-2007, 23:01
با همه این حر?ا من برای اطمینان بیشتر میخوام ?یلتر بزارم.
می تونین اطلاعاتی در مورد انواع ?یلتر به من بدین؟قیمت و انواع ?یلتر
ایا صدا رو زیاد تر می کنه؟چقدر؟
یک بار مصر? هستند یا قابل شستشو؟
AMD>INTEL
08-08-2007, 23:23
كاملا ?رمايشات مهندس عمراني درست هست . صدارو زيادتر نميكنه . ?كر كنم قابل شستشو باشن
Rostamiani
09-08-2007, 00:10
كاملا ?رمايشات مهندس عمراني درست هست . صدارو زيادتر نميكنه . ?كر كنم قابل شستشو باشن
خیلی ممنونم
?قط قیمتش حدودا چقدر تموم میشه و انواعشون چیه و بهتره از کجا بخرم؟
دوست عزیز من حدود 1ماه هست همین کیس Silent Storm رو دارم ، با اینکه منطقه ما خاکش زیاده، با این من اصلا ورود خاک رو از ?ن جلویی کیس احساس نکردم بسیار ناچیز بوده.
برای ?یلتر هم با اینکه ?کر میکنم نیاز نیست اما برای سوراخ های پنل کناری کیس اگه ?یلتر مخصوص پیدا نکردی از ?یلتر ورودی گاز شهری به مشعل شو?اژ که از تاسیساتی ها قابل تهیه هست است?اده کنی.
بنابر این برای ورودی جلوی کیس همونطور که آقای عمرانی گ?تن و تجربه ای که خودم داشتم نصب ?یلتر الزامی نیست.
Rostamiani
09-08-2007, 01:02
دوست عزیز من حدود 1ماه هست همین کیس Silent Storm رو دارم ، با اینکه منطقه ما خاکش زیاده، با این من اصلا ورود خاک رو از ?ن جلویی کیس احساس نکردم بسیار ناچیز بوده.
برای ?یلتر هم با اینکه ?کر میکنم نیاز نیست اما برای سوراخ های پنل کناری کیس اگه ?یلتر مخصوص پیدا نکردی از ?یلتر ورودی گاز شهری به مشعل شو?اژ که از تاسیساتی ها قابل تهیه هست است?اده کنی.
بنابر این برای ورودی جلوی کیس همونطور که آقای عمرانی گ?تن و تجربه ای که خودم داشتم نصب ?یلتر الزامی نیست.
راستش من وقتی به ?کر ?یلتر ا?تادم که کیس قبلی خودمو دیدم.توی این 6 سال خیلی وحشتناک شده بود:eek:
نمی خوام چند سال دیگه این یکی هم به این وضع بی?ته.
1 ماه هم زمان خیلی کمیه . برای نتیجه گیری قطعی باید چند سالی صبر کرد.;)
دوست ندارم بعد از یکی دو سال ب?همم اشتباه کردم !
AMD>INTEL
09-08-2007, 01:11
?يلتر بودنش بهتر از نبودنش هست . هر كيسي كه امكان نصب ?يلتر رو داره به نظرم بايد از ?يلتر است?اده كنه
Rostamiani
09-08-2007, 01:16
?يلتر بودنش بهتر از نبودنش هست . هر كيسي كه امكان نصب ?يلتر رو داره به نظرم بايد از ?يلتر است?اده كنه
خیلی ممنون.
چند تا سوال :
1. ایا چند نوع ?یلتر داریم یا همه یک جور هستن؟
2.یک بار مصر? هستن یا قابل شستشو ؟
3.حدود قیمت !
خیلی ممنونم:)
خوب شما باید هر یکی دو ماه داخل کیس رو تمیز کنید یا با دستگاه مخصوص (Blower) یا با جاروبرقی که دمنده داشته باشه یا حداقل با ?ووت کردن!
AMD>INTEL
09-08-2007, 07:07
هر سيستمي 2 ماه يكبار احتياج داره كه توسط بادبزن همون blower دارد
J.Omrani
09-08-2007, 09:07
دوست خوب من؛
سلام،
من هم با نظرات آقای مهندس یزدانی و آقاامید کاملا موا?قم. بهتر است که هر دو تا سه ماه یکبار اقدام به تمیز نمودن کیس خود ب?رمایید. چرا که هر چقدر هم که شما منا?ذ ورودی را ?یلتر نمایید، باز هم امکان ورود غبار به داخل سیستم می باشد.
در مورد ?یلتر هم همانطور که دوستان اشاره داشتند، شما می توانید از ?روشگاههای تاسیساتی ?یلترهای سلولوزی یا پارچه ای تهیه ?رمایید. نصب ?یلتر تاثیر اندکی در ا?زایش صدای کیس شما خواهد داشت.
با تقدیم احترام
Rostamiani
09-08-2007, 09:22
دوست خوب من؛
سلام،
من هم با نظرات آقای مهندس یزدانی و آقاامید کاملا موا?قم. بهتر است که هر دو تا سه ماه یکبار اقدام به تمیز نمودن کیس خود ب?رمایید. چرا که هر چقدر هم که شما منا?ذ ورودی را ?یلتر نمایید، باز هم امکان ورود غبار به داخل سیستم می باشد.
در مورد ?یلتر هم همانطور که دوستان اشاره داشتند، شما می توانید از ?روشگاههای تاسیساتی ?یلترهای سلولوزی یا پارچه ای تهیه ?رمایید. نصب ?یلتر تاثیر اندکی در ا?زایش صدای کیس شما خواهد داشت.
با تقدیم احترام
1.یعنی با وجود ?یلتر هم ممکنه گرد و خاک بره داخل کیس؟:( یعنی از داخل ?یلتر یا منا?ذ دیگه کیس ؟
2.ت?اوت ?یلتر های سلولزی و پارچه ای چیه؟ اختلا? قیمتشون حدودا چقدره؟
2.این ا?زایش صدا با ?یلتر های پارچه ای بیشتر هست یا سلولزی؟
از توجه همه خیلی ممنونم
J.Omrani
09-08-2007, 09:30
1.یعنی با وجود ?یلتر هم ممکنه گرد و خاک بره داخل کیس؟:( یعنی از داخل ?یلتر یا منا?ذ دیگه کیس ؟
2.ت?اوت ?یلتر های سلولزی و پارچه ای چیه؟ اختلا? قیمتشون حدودا چقدره؟
2.این ا?زایش صدا با ?یلتر های پارچه ای بیشتر هست یا سلولزی؟
از توجه همه خیلی ممنونم
دوست خوب من؛
سلام،
هوا به عنوان یک سیال می تواند از هر من?ذ دیگری وارد گردد. از کنار محل های اتصال کاور بغل و ... و حتی از خود ?یلتر هم مقداری غبار عبور می نماید. مثلا شما در هنگام برداشتن ?یلتر کولر گازی جهت شستشو ( علی رغم تعبیه ?یلترهای سلولوزی چند لایه) باز هم ملاحظه می ?رمایید که مقداری گرد و خاک برروی رادیاتورها نشسته است.
?یلتر سلولوزی دارای عمر بیشتری می باشد و صدای تولید شده به واسطه تعبیه آن ، کمتر از تمامی ?یلترهای نام برده دیگر است. طبیعتا از نظر قیمت ت?اوت ?احشی دارد و گران تر می باشد. شستشوی آسان و چند لایه بودن از دیگر محاسن این نوع ?یلترها می باشد.
با تقدیم احترام
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.