مشاهده نسخه کامل : Bios G1975x
rockstar
09-08-2007, 10:09
khoda kone yeki javab bede
chejoori bios update konam
aya dual boodane in mother board farghi nadare too in kar
MAMNOON
(farsi nadare chi kar konam)
با سلام خواهشا ?ینگلیش ننویس :) به قسمت ساپورت سایت asusسر بزن و نوع چیپست و مدل مادربوردت را انتخاب کن و اخرین ?ایل بایوس را انتخاب کن و دانلود کن سپس ان را از طریق برنامه asus EZ flash در مادربردت انو را اپدیت کن
AMD>INTEL
14-08-2007, 16:31
با برنامه asus update راحت ميتونيد بايوس رو ?لش كنيد . بايوس هم از قسمت ساپورت سايت asus دانلود كن.
:) برنامه asus up date برنامه جالبی نمی باشد چون خودم امتحانش کرده بودم و مشکلاتش را می دونم است?اده از این نرم ا?زار را پیشنهاد نمی کنم چون ممکنه بایوس دچار مشکلات عجیب غریب شود
من تا حالا 5یا 6 تا بایوس با این نرم ا?زار عوض کردم و کوچکنرین مشکلی نداشتم
lمن آخرین بار بایوس مادربوردمو با این نرم ا?زار غوض کردم که کارت صدام مدام disable می شد تا اینکه تو forum سایت asus خوندم اگر از طریق داس این کار را انجام بدم مشکلم حل میشه:)
:) البته این را متذکر یشوم که این مطلب ?قط در مورد مادربرد asus با چیپ 975x صدق می کنه و من مادر برد های دیگر را با asus update ?لش می کنم
AMD>INTEL
15-08-2007, 01:03
يعني چي ؟ وقتي asus تو سيدي مادربرد گذاشته يعني ميشه است?اده كرد. خوشحال ميشوم عيب اين برنامه رو بدونم .منتظر دليل شما هستم
AMD>INTEL
15-08-2007, 01:10
يك نكته مهم : بعد از اپ ديت بايوس يك بار بايد clear cmos كنيد
:) cmos clear انجام دادم اما مشکل حل نمی شد یعنی بعد از هر بار ریست سیستم باید وارد بایوس می شدم و ساند را enable می کردم
:) با تشکر اگه این لینک ببینی متوجه منطورم میشی
http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&SLanguage=en-us
AMD>INTEL
15-08-2007, 01:22
مشكل از مادربردتون بوده . با يك مورد نميشه يك برنامه رو زير سوال برد !
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.