مشاهده نسخه کامل : نماينده مستقيم Genius و محصولات آن در ايران
دوستان سلام
اين بخش رو با اجازه مديران عزيز ايجاد کردم تا اگه مسئله ای در قالب پيشنهاد، انتقاد و اخبار و تحولات محصولات شرکت Genius بود در اختيار شما عزيزان و يا شما در اختيار بقيه و بنده قرار دهيد.
بيشتر از 6 ماه هست که اينجانب به سمت مشاور بازار شرکت Genius در ايران منسوب شدم. علت اينکه اين موضوع رو زودتر بيان نکردم دليل خاصی نداشت و الان با يه سوالی که در يه بخش ديگه مشاهده کردم متوجه شدم که بايد زودتر در اين مورد اقدام ميکردم تا اطلاع رسانی صحيح و کا?ی انجام گيرد.
به هر حال بنده در خدمت شما عزيزان هستم تا اگه مورد، سوال يا پيشنهاد و انتقادی در مورد عملکرد اين شرکت و نمايندهای اصلی توزيع کننده کالا در ايران و يا محصولات آن داشتيد با من در ميان بزاريد.
البته سعی ميکنم تا در صورت امکان به معر?ی محصولات برتر شرکت Genius هم بپردازم که در اين مورد به کمک شما دوستان خوبم نيز احتياج دارم.
در انتها اگه سوال يا مورد خاصی صر?ا در مورد Genius بود ميـتونيد با اين ايميل که در ذيل هست نيز با من در تماس باشيد.
Ahmad_ahmadi@geniusnet.com.tw
شاد باشيد...:)
ضمن تبریک به شما آقای احمدی به خاطر این مو?قیت. ?کر میکنم اگه بیشتر در مورد وظای?ی که در این سمت دارید و همینطور برد این سمت (از نظر انتقال نظرات و خواسته های کاربران) توضیح بدید بهتر خواهد بود.
و همینطور اگه امکانش هست در مورد ?عالیت هایی که از ابتداری دستیابی به این سمت داشتید توضیح بدید.
ممنون.
ضمن تبریک به شما آقای احمدی به خاطر این مو?قیت. ?کر میکنم اگه بیشتر در مورد وظای?ی که در این سمت دارید و همینطور برد این سمت (از نظر انتقال نظرات و خواسته های کاربران) توضیح بدید بهتر خواهد بود.
و همینطور اگه امکانش هست در مورد ?عالیت هایی که از ابتداری دستیابی به این سمت داشتید توضیح بدید.
ممنون.
سعيد جان مثل هميشه لط? داری.
بايد عرض کنم در مورد اين پست و وظاي?ی که بر عهده اون هست موارد گوناگونی وجود داره که من به صورت مختصر به پاره ای از اونها اشاره ميکنم:
1 - ارزيابی وضعيت بازار
2 - آناليز موقعيت برندهای موجود و محصولات آنها
3 - بررسی وضعيت مارکتينگ رقبا
4 - آگاهی از قيمت محصولات رقيب و ضريب ن?وذپذيری اونها بر اساس پارامترهای مختل?
5 - بررسی وضعيت تبليغات و معر?ی محصولات جديد به بازار
6 - بر اساس نياز بازار اجرای طرحهای تبليغاتی
7 - بررسی وضعيت عملکرد شرکتهای توزيع کننده کالاهای Genius و نيز رقبا
8 - برگزاری جلسات کارشناسی با شرکتهای مذکور
9 - ملاقات با ?روشندگان و بازديد از بازارهای ?روش
10 - تهيه گزارش از روند کار و پيشر?ت يا پسر?ت مطابق با برنامه هد?
11 - تهيه Forecast و RoadMAP در راستای سياست کاری
12 - و ...
اما در مورد بحث دوم سوال شما:
بالطبع هر ?ردی از منظر خود دارای نقاط نظر و ديدگاههايی ميباشد که مسلما بخش عمده ای از آنها بر همه پوشيده است. بيان اين موارد، انتقال تجربيات، خواسته ها از يک کالا و برند و همچنين کاستی ها و کمبود ها در روند شکل گيری يک حرکت درست که تکامل بخش نيازهای بازار مصر? باشد بسيار اهميت دارد و چه بسا همين موارد کمک شايانی به مو?قيت حضور يک برند و توليد کننده و در نتيجه محصولات اون در بازار خواهد نمود.
پس دوستان تا هر مقدار که تمايل دارند در اين زمينه ميتوانند همراه باشند.
اينکه چه جوری شد که بنده با اين شرکت همکاری کنم، لط? دوستان، قدری تجربه و نهايتا قسمت ...:)
جناب احمدی منم به شما تبریک میگیم باعثه ا?تخاره
شما تحت نظر خود سرکت Genius ?عالیت میکنید یا نماینگی هاشون تو ایران
میشه یکم توضیح بدید.
AMD>INTEL
10-08-2007, 01:51
?كر كنم بررسي بازار ايران رو داشته باشيد و سنجيدن پتانسيل هاي موجود براي حضو در ايران . كاري تحقيقاتي هست
جناب احمدی منم به شما تبریک میگیم باعثه ا?تخاره
شما تحت نظر خود سرکت Genius ?عالیت میکنید یا نماینگی هاشون تو ایران
میشه یکم توضیح بدید.
بازم از لط? دوستان ممنون
بله ثمين جان ، بنده با هماهنگی خود شرکت Genius در ايران ?عاليت ميکنم و يکی از وظاي?م هم دقيقا اون چيزی هست که اميد خان ?رمود. همچنين عملکرد نمايندگی هاشون رو نيز بررسی ميکنم.
AMD>INTEL
10-08-2007, 13:01
خوب شركت genius معمولا براي بررسي محصولاتش تو مديا هاي مختل? هزينه ميكنه . تو ايران هم اينطور هست .احمدي جان چه خوب ميشد كه سايت سخت ا?زار رو به بهشون معر?ي ميكردي تا بررسي محصولاتش رو تو خاورميانه سايت سخت ا?زار انجام بدهد
خوب شركت genius معمولا براي بررسي محصولاتش تو مديا هاي مختل? هزينه ميكنه . تو ايران هم اينطور هست .احمدي جان چه خوب ميشد كه سايت سخت ا?زار رو به بهشون معر?ي ميكردي تا بررسي محصولاتش رو تو خاورميانه سايت سخت ا?زار انجام بدهد
ممنون اميد جان
واقعيتش يه سری برنامه های جديد در ذهنم هست که دارم رو اونها کار ميکنم تا به صورت يه Plan به شرکت Genius ارائه بدم. در مورد اين سايت هم يه کاری ميخوام بکنم. تا ببينم چی ميشه...
سلام اقا احمدي يك درخواستي دارم
http://www.dove.co.nz/products/Genius/Keyboards/hw973l2.jpg
ميواستم بودنم اين كيبورد شما ميتونيد وارد كنيد و اينكه قيمت اين كيبورد تا چه حد
مشخصات (http://www.dove.co.nz/products/Genius/Keyboards/HW973l.htm#Specifications)
سلام اقا احمدي يك درخواستي دارم
http://www.dove.co.nz/products/Genius/Keyboards/hw973l2.jpg
ميواستم بودنم اين كيبورد شما ميتونيد وارد كنيد و اينكه قيمت اين كيبورد تا چه حد
مشخصات (http://www.dove.co.nz/products/Genius/Keyboards/HW973l.htm#Specifications)
با سلام به شما دوست خوبم
خدمتتون عرض کنم، بحث واردات و س?ارش محصولات شرکت جنيوس بر عهده 2 شرکت محترم شاب و متم ا? میباشد و بنده وظی?ه نظارت بر عملکرد اونها و برسی ?عل و ان?عالات بازار رو برعهده دارم.
یه تماسی میگیرم و اگر پاسخ برای موردی که شما مد نظرتون بود مثبت باشه بصورت پيغام خصوصی بهتون اطلاع خواهم داد.
شاد باشید ... :)
سلام خيلي ممنون ميشم
?قط به خدا كنه قيمتش ار 60 دلاذ بيشتر نباشهولي ?كر نمي كنم
سلام خيلي ممنون ميشم
?قط به خدا كنه قيمتش ار 60 دلاذ بيشتر نباشهولي ?كر نمي كنم
با سلام
سعي ميكنم اطلاعت امر بشه.
اما قول نميدم.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.