مشاهده نسخه کامل : کدام مادربورد؟
file1382
11-08-2007, 11:10
من بین این دو مدل مادربورد یکی را می خواهم انتخاب کنم الان دیگه ?کرم کار نمی کنه
GA-M55plus-S3G
و
GA-M55s-S3
اولی کارت گرا?یکش آنبورد است ولی نمی دونم مقدار رم کارت گرا?یکش چقدر است دومی کارت گرا?یک آنبورد نداره
چون در حال حاضر نمی خواهم قیمت زیاد بشود مادر بورد اولی را ترجیح می دهم تا بعدا یک کارت گرا?یک خوب برایش بخرم ولی نمی دونم اصلا مادربورد کارت گرا?یک آنبورد کارایی داره یانه
خواهش می کنم راهنماییم کنید اولی را بخرم تا قیمت پایین بشه یا دومی را بخرم که یکباره کاری باشه؟
ممنون
کارت گرا?یک آنبرد برای تمام کارهای روزمره به جر "اجرای بازی های کامپیوتری" مناسبه. بنابر این اینتخاب خوبی خواهد بود و در آینده میتونید کارت گرا?یک هم تهیه کنید.
سلام، ضمن تشکر از سایت پر محتوی شما ، بنده برای کارهای روزمره خود در یک شرکت با روزانه نیاز به حدود 10 ساعت بررسی سایت های خارجی و همچنین نگهداری اطلاعات شرکت و بازیابی سریع آنها، در حال آپگرید کردن کامپیوتر خود هستم حال آقائی که قصد اسمبلینگ قطعات را دارد اقلام زیر را پیشنهاد داده، ازتون خواهشمندم نظر انتقادی و اصلاحی خودتون را برام اعلام کنید و بمن بگید کدوم یکی را می پسندید،؟؟؟؟ و آیا با این قیمت بهتر از اینها را میشناسید؟؟؟
پیشاپیش از مساعدت شما و بقیه دوستان کمال تشکر را دارم
قربانت ، مهدی
1 = ( M_b = Amd ( M2n_e
2 = ( Cpu = Amd ( 3800x_2
3 = ( Hard = Samsing ( 300
4 = ( Ram = Apacer ( Ddr_2 – 667_1 Gig
5 = ( Graph = Giga ( P8_512_7100
6 = Modem = Zoltrix
1 = mainboard: abit kn9 sli
2 = cpu :amd 4000 x2
3 = hdd: hitachi 320 sata2
4 = ram: patriot 2*512 pc800
5 = vga: nvidia 8500gt xfx 256 mb
6 = modem: gigabyte vista ready
دوست عزیز لط?ا سوال خودتون رو در بخش مشاوره خرید سیستم مطرح کنید. پست شما پاک خواهد شد.
آقا سعید نازنین، درود بر شما، از اشتباه خود عذرخواهی میکنم، سعید جان این دو سایتی که داده اید برای چیست؟؟
اگر میتونید برای انتخاب یک کامپیوتر بهتر منو راهنمائی کنید ممنون خواهم شد چون ?ردا قراره قطعات خریداری بشه
قربانت مهدی
masoud123
11-08-2007, 20:28
سلام، ضمن تشکر از سایت پر محتوی شما ، بنده برای کارهای روزمره خود در یک شرکت با روزانه نیاز به حدود 10 ساعت بررسی سایت های خارجی و همچنین نگهداری اطلاعات شرکت و بازیابی سریع آنها، در حال آپگرید کردن کامپیوتر خود هستم حال آقائی که قصد اسمبلینگ قطعات را دارد اقلام زیر را پیشنهاد داده، ازتون خواهشمندم نظر انتقادی و اصلاحی خودتون را برام اعلام کنید و بمن بگید کدوم یکی را می پسندید،؟؟؟؟ و آیا با این قیمت بهتر از اینها را میشناسید؟؟؟
پیشاپیش از مساعدت شما و بقیه دوستان کمال تشکر را دارم
قربانت ، مهدی
1 = ( M_b = Amd ( M2n_e
2 = ( Cpu = Amd ( 3800x_2
3 = ( Hard = Samsing ( 300
4 = ( Ram = Apacer ( Ddr_2 – 667_1 Gig
5 = ( Graph = Giga ( P8_512_7100
6 = Modem = Zoltrix
1 = mainboard: abit kn9 sli
2 = cpu :amd 4000 x2
3 = hdd: hitachi 320 sata2
4 = ram: patriot 2*512 pc800
5 = vga: nvidia 8500gt xfx 256 mb
6 = modem: gigabyte vista ready
دوست من هر دوي اينهايي كه نوشتي براي كارهاي اداري و روزمره خوب هستند و دومي انتخاب بهتري مي باشد.
دومي رو كه نوشتي انتخاب كن.
راستي در انتخاب پاور هم حتما دقت كن و حداقل يك پاور 450 وات واقعي بگير و يكي از برندهاي Green يا Acbel رو بهت پيشنهاد مي دم.
AMD>INTEL
11-08-2007, 22:26
شما asus m2a-vm بخريد داراي گرا?يك تو كار خوبي هست .
آقا امید سلام من در شیراز هستم چند روزه دنبال مادربرد میگردم پیدا نکردم چون نوشته اید برای شهرستان قطعه ارسال میکنید لط?آ ب?رمائید آیا میتونید این دو قطعه زیر را برام ب?رستید؟؟ ضمنآ قیمتشون را هم مرقوم ?رمائید
( mainboard = Amd ( M2n_e
mainboard= abit kn9 sli
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.