مشاهده نسخه کامل : Game Have Fun!(No)!!s
rockstar
11-08-2007, 18:17
من می خوام یه چیزایی روشن شه که ?کر کنم خیلی ها دوست دارن مثل من متوجه شن
از استادان سخت ا?زار می خوام یه حالی به این عنوان بنده بدین:)
خوبه که ?ارسی مینویسی ولی عنوان رو باز انگلیسی نوشتی، ?ارسی بنویس لط?ا
rockstar
11-08-2007, 18:44
می خوام بدونم میشه سیستمی داشت که 2 سال تمام بازی ها به صورت high
جواب بده
اخه هر چی با بیل قطعه تو این کیس میریزیم پور نمیشه
نظرتون در مورده این چیه ؟
E6850
9800GTX (G92).DX10.1
In November
4Gb ram 1333
Main =???
شما باید کمک کنین من ?کر میکنم این cpu از 3Ghz میتونه 5.3 اور بشه البته منبع نمیدونم معتبر بود یا نه
دقیقا من می خوام اینده رو ببینم مثلا :alan Wake
?کر کنم بهتر ?علا بحث SLI رو وسط نکشیم
بنده وسط پاییز قراره 5تا سیستم که 2 سال اینتوری باشه ببندم
حالا از شما دوستان کمک میخوام (Plz)
لط?ن هزینه رو در نظر بگیرین
rockstar
11-08-2007, 18:56
می خواستم بدونم ایا 4هسه ای ها برترن یا 2 هسته ای ها واسه بازی ایا بازی ها با 4 هسته ای ها سازگار می شن؟ یا اصلا مشکل از4 هسته ای هاست لط?ا اینده رو پیشبینی کنین:p
پیشبینی آینده در هر زمینه ای بخصوص سخت ا?زار خیلی سخته. هنوز pci-e2 نیومده خبر از اومدن pcie3 میرسه.
به نظرم خودت رو اینقدر عذاب نده یه سیستم به روز بگیر و امیدوار باش که زمان بیشتری رو بورس باشه.
در باره سوالت هم هسته بیشتر = سرعت بیشتر.
یه زمانی ?رقی نمیکرد اما الان بازی ها و نرم ا?زار ها دارن به طر? است?اده بهینه از پردازنده های دو هسته ای پیش میرن.
AMD>INTEL
11-08-2007, 19:41
درسته . ولي وقتي سرعت بيشتر ميشود كه برنامه يا game مورد نظر از توانائي پشتيباني ازچهار هسته رو داشته باشد . كلا بستگي به توقع كاربر دارد
Mod chip
12-08-2007, 02:39
جواب بده
E6850
9800GTX (G92).DX10.1
In November
4Gb ram 1333
Main =???
شما باید کمک کنین من ?کر میکنم این cpu از 3Ghz میتونه 5.3 اور بشه البته منبع نمیدونم معتبر بود یا نه
اووو خوب چه کاریه شما نص? این پول رو بده یه سیستم الان بخر همه بازیها رو در گرا?یک حداکثر اجرا کن . سال دیگه هم نص? دیگشو بده یا این سیستم رو بروز کن یا یه سیستم جدید بگیر . 4 گیگ رم DDR3 1333Mhz الان میدونی چند میشه ؟ ?کر میکنه راحت حدود 700-600 تومنی بشه . اون کارت گرا?یک هم وقتی بیاد قیمتش زیر 800-700 تومن بدون شک نیست در صورتی که بایه کارت 400 تومنی هم الان میشه بازیها رو در حداکثر گرا?یک بازی کرد البته بستگی به رزولوشن هم داره . نکته مهم اینه که تعداد ?ریم ها بعد از 60-50 ?ریم در ثانیه دیگه برای چشم و مغز انسان اونقدر ?رقی نمیکنه و شاید ?قط باعث یکمی وضوح بیشتر بشه (البته چشم انسان توانایی دیدن حتی 100 ?ریم در ثانیه یا بیشتر رو هم داره) برای مثال یه ?یلم DVD که خوب ?یلمه دیگه و حرکات طبیعی 30 ?ریم در ثانیه هست حالا تو ?رمتهای HD این تا 60 ?ریم هم رسیده ولی منظورم اینه که بعضی مواقع کارت گرا?یک خ?نتره اصلا هیچ تاثیری تو بازی نداره مثلا 120 ?ریم در ثانیه یه کارت گرا?یک یه بازی رو اجرا کنه ?قط قدرتش رو نشون میده و این 120 ?ریم به هیچ درد دیگه ای نمیخوره .
AMD and no more
12-08-2007, 09:23
به نظر من با این پردازنده ها ، مادربوردها و کارتهای گرا?یکی که در ایران هست هرگز نمی شه در مورد این موضوع که بشه سیستمی تهیه کرد که تا 2 سال به روز باقی بمونه غیر ممکنه
AMD and no more
12-08-2007, 09:53
جواب بده
E6850
9800GTX (G92).DX10.1
In November
4Gb ram 1333
Main =???
با این سیستمی که بالا نوشتی ظاهرا گزینه قیمت رو کنار گذاشتی منم این مطالبی که پایین در می نویسم روی قیمتش بحث نمی کنم.
در ضمن من یه پیشنهاد دارم اگه واقعا می خواهی اینقدر زیاد هزینه کنی و سیستمت برای بازی به روز باشه اینتل تهیه نکن یه بزرگواری بکن و اخبار AMD رو که در همین سایت هستش مطالعه بکن مطمئن باش نظرت درباره خرید این سیستمی که در بالا نوشتی عوض می شه.
من یه توضیح کوتاه می دم بدش خودت برو بیشتر دربارش بخون البته اگر عجله ای برای خرید سیستم نداری چون نمیشه هم عجله داشته باشی و هم بهترین سیستم دنیا رو .
ببین دوست عزیز اینتل خیلی کمپانی بزرگیه من نمی خوام یه طر?ه به قاضی برم ولی CPU های اینتل یک مشکل اساسی دارند اون هم وجود یک ?رکانس برای ارتباط با رم و کارت گرا?یک هستش به همین خاطر هستش که پردازنده های AMD با ?رکانس کاری پایینتر کاریی بالاتری رو در بازی از خودشن نشون می دن.
البته در حال حاضر CPU های AMD چندان کاری خوبی نسبت به اینتل ندارند. ولی CPU هایی که تا چند ماه آینده ارائه می شوند با ?رکانس 5.2GHZ با کارت گرا?یک ارتباط برقرار می کنند که البته با یک چیپست جدیدی مثل RD790 که ?قط ATI crossfire رو پشتیبانی می کنه می تونی از 4 کارت گرا?یک است?اده کنی :)
می بینی که چقدر دست باز می شه یعنی هر وقت بعد دو سال دیدی سیستمت کم آورد ?قط کا?یه که یک کارت گرا?یک به سیستمت اضا?ه کنی تازه تمام این سیستم ها هم از PCI-E2.0 پشتیبانی می کنند در مورد PCI-E3.0 خیالت راحت باشه که تا سال 2011 ارائه نمی شه (اگرم ارائه بشه 6 ماهی طول می کشه که تو ایران بیاد;))
به نظر من شما اگر می خواهی 2 سال سیستمت به روز نشه و بهترین بازیها رو هم انجام بدی این کار تقریبا غیر ممکنه ولی کاری که می تونی بکنی این هستش که یه سیستم با بیس عالی بخری که هر وقت خواستی بازی جدیدی رو اجرا کنی با یه تغییر کوچیک مثلا در کارت گرا?یک بتونی توانایی های سیستمت رو ارتقا بدی.
ولی اگر عجله داری سیستمی که در بالا نوشتی خوبهامیدوارم بهترین خرید رو انجام بدی .;)
پیشبینی آینده در هر زمینه ای بخصوص سخت ا?زار خیلی سخته. هنوز pci-e2 نیومده خبر از اومدن pcie3 میرسه.
به نظرم خودت رو اینقدر عذاب نده یه سیستم به روز بگیر و امیدوار باش که زمان بیشتری رو بورس باشه.
در باره سوالت هم هسته بیشتر = سرعت بیشتر.
یه زمانی ?رقی نمیکرد اما الان بازی ها و نرم ا?زار ها دارن به طر? است?اده بهینه از پردازنده های دو هسته ای پیش میرن.
درسته هنوز پلي استيشن 3 جا ني?تاده كليپ تبليغ PS9 اومده!!!
جواب بده
E6850
9800GTX (G92).DX10.1
In November
4Gb ram 1333
Main =???
به نظره بنده بهتره یه سیستم روز قوی بخری و سال بعد اگه کم آورد رم یا گرا?یک بهش اضا?ه میکنی !!! تازه اگه بخوای برای این قطعات صبر کنی شاید تا اون موقع شاید از ک? بازیها در بیای پس بهتره تا دیر نشده بهترین سیستمه روز رو بخری و حال کنی !!! زیاد به ?کر آینده نباش چون اگه بخوای بهش ?کر کنی باید قید زمان حالتو بزنی !!! پس تو حال زندگی کن !!!
rockstar
12-08-2007, 19:21
دوستان عزیز من نگ?تم سیستم روز
من منظورم سیستمی بود که جواب بده اگه کم اورد اور شه بعد هم که عمرش تموم شده دیگه...
اگه ممکنه در مورد AMD و حرکت جدیدش توضیح مختصری بدین تاریخ Release?راموش نشه
AMD>INTEL
12-08-2007, 19:28
با اين طرز ت?كر هيچ وقت نميتونيم سيستم تهيه كنيم .
دوستان عزیز من نگ?تم سیستم روز
من منظورم سیستمی بود که جواب بده اگه کم اورد اور شه بعد هم که عمرش تموم شده دیگه...
اگه ممکنه در مورد AMD و حرکت جدیدش توضیح مختصری بدین تاریخ Release?راموش نشه
AMD رو به نظر من بیخیال (اساتید عصبی نشید این ?قط نظر بود !!! :)) این جا رو نگاه کن ====>
http://www23.tomshardware.com/cpu.html
AMD>INTEL
12-08-2007, 23:58
لغت بيخيال به نظرم زياد جالب به نظر نميرسه اين براي علاقه اي كه به amd دارم نيست . اين دو شركت رقابت ن?س گيريست سالها داشتند . amd در ?اكتور قيمت خيلي عالي كار ميكنه . اينتل هم ?علا قدرتش بيشتره . نميشه مطمئن بود اين وضع هميشگي باشد
لغت بيخيال به نظرم زياد جالب به نظر نميرسه اين براي علاقه اي كه به amd دارم نيست . اين دو شركت رقابت ن?س گيريست سالها داشتند . amd در ?اكتور قيمت خيلي عالي كار ميكنه . اينتل هم ?علا قدرتش بيشتره . نميشه مطمئن بود اين وضع هميشگي باشد
ببخشید سعی میکنم دیگه از این ال?اظ به کار نبرم !!!
AMD>INTEL
13-08-2007, 16:29
مسئله اي نيست هر جور شما راحتيد ميتونيد صحبت كنيد . من قصدم روش مطرح كردن يك بحث بود چون نه تو amd و نه تو اينتل سهام دارم .
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.