مشاهده نسخه کامل : تهیه یک سیستم حر?ه ای و کاملا به روز ، برای تست محصولات جدید گرین..................... نظر شما چیست؟
J.Omrani
12-08-2007, 14:29
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
شرکت آینده سیما با کمک مدیریت محترم سایت سخت ا?زار، قصد دارد تا یک سیستم کاملا حر?ه ای جدید را تهیه نماید. هد? از این اقدام تست محصولات جدید این شرکت ( مانند کیسهای Tuniq3, Swish, Excellent,... و پاور GP1230B ) می باشد. لذا در اعلام مشخصات مورد نظر خود ، هیچگونه محدودیتی از نظر قیمت نخواهید داشت و صر?ا موجودیت و در دسترس بودن اقلام مورد نظر، در اولویت قرار خواهند داشت.
قطعات مورد نیاز؛
1- پردازنده
2- مادربرد
3- گرا?یک ( حتی المقدور 2*8800Ultra )
4- رم
5- سیستم کولینگ ( این مورد پس از انجام تستهای اولیه و به جهت نصب نهایی برای اورکلاک نمودن سیستم توسط تیم محترم نویسندگان سایت سخت ا?زار ،مد نظر می باشد و در شرایط متعار? تست لحاظ نخواهد شد)
خواهشمند است در این موارد ?قط نظر شخصی خود را اعلام ?رمایید . تصمیم گیری نهایی برعهده تیم محترم نویسندگان سایت سخت ا?زار خواهد بود.
در پایان از همکاری و مساعدت شما دوستان خوبم، کمال تشکر و سپاس را دارم.
با تقدیم احترام
Mod chip
12-08-2007, 15:52
CPU : Intel Core 2 Quad QX6850
MainBoard : Asus P5K3-Deluxe
VGA : Asus 8800Ultra این (http://forum.persiantools.com/t86500.html) کارتم این دوستمون برای ?روش گذاشتن واقعا ?وق العادست ?قط ج?ت نداره . میتونین دو تا GTX بگیرین اورشون کنین اینطوری بعدا میتونین واتر کولینگ هم روی GTX ها است?اده کنید یا میتونین از Asus EN8800GTX AquaTank است?اده کنید .
Ram : نمیدونم .
masoud123
12-08-2007, 17:56
يك سيستم حر?ه اي بايد شامل همه چيز باشه كه ديگه كامل بشه.
مثل كارت صدا
مودم
كپچر كارت
حداقل 2 تا هارد
حداقل 2 تا Dvd درايو
AMD>INTEL
12-08-2007, 18:17
Cpu:q6600
Main:giga P35-dq6
Ram:4gb Team Exterme D9 Chipset
Hdd:2*250 Samsung Raid 0
Vga 2*8800gtx Sli
Sound Creative Xfi Fatality
J.Omrani
12-08-2007, 18:53
يك سيستم حر?ه اي بايد شامل همه چيز باشه كه ديگه كامل بشه.
مثل كارت صدا
مودم
كپچر كارت
حداقل 2 تا هارد
حداقل 2 تا Dvd درايو
دوست خوب من؛
سلام،
در مورد این اقلام، مشکلی وجود نخواهد داشت. ما هارد را سه عدد 500 و اپتیکال را دو عدد پایونیر در نظر گر?ته بودیم. ولی اگر موارد مهم دیگری به نظر شما می رسد، از ما دریغ ن?رمایید. هد? از اعلام چهار قلم اولیه ، صر?ا در نظر گر?تن اساس یک سیستم بود و می توان قطعات جانبی کاملی را برای آن درنظر گر?ت.
با تقدیم احترام
AMD>INTEL
12-08-2007, 19:18
سيستم Craycy Cool گيگابايت در كنار خنك كنندگي كيس Tuniq3 مجموعه خوبي درست كرده . رم هاي Team اكستريم از چيپست هاي ميكرون D9 است?اده ميكنند . البته رم پيشنهادي ديگر من Gskill 4-4-3-5 هست . كه داراي هيت سينك و چيپ Promos هست .
هارد هم Raid 0 به نظر من براي نمايش سرعت بهترين هست .
براي درايوهاي اپتيكال بهتر هست . از نمونه ساتا است?اده شود .
كارت گرا?يك Asus 8800gtx گزينه هاي خوبي براي Sli هستند . كه با اوركلاك به حد مدل Ultra ميرسن . چون كيس ضع?ي از نظر كولينگ و برق نخواهد داشت
masoud123
12-08-2007, 19:38
به نظر من اگه CPU رو از سري Extreme انتخاب كنيم براي تست بهتر باشه ، هم بحث دماي درون كيس رو ميشه بهتر سنجيد و هم در بحث اوركلاك از نهايت حد ممكن ميشه بهره برد.
QX6700 يا X6800
اگر مادربورد blitz Formula بتوانید تهیه کنید واقعا عالی (البته میدونم که داخل ایران هنوز نیامده)
AMD>INTEL
12-08-2007, 20:03
موجود بودن قطعات مهم هست . ?كر نكنم بشه پيدا كرد . q6600 ايدهآل ترين انتخاب هست كه با اوركلاك به پر?ورمنس بالائي ميرسيم
ShirAli-khan
12-08-2007, 21:17
چرا هارد رو raptorX انتخاب نمیکنید .؟
سلام
دوستان شايد بدونند ٬ اخيرا من يک تجربه مشابه داشتم اما خوب از بسياري جهات با اين کار مت?اوت هست٬ رو حساب اون تجربه ٬ پيشنهاد من اينه :
در وحله اول بايد در نظر گر?ت که اين سيستم قراره براي چه کاربردي توسعه پيدا کنه ؟
هد? از این اقدام تست محصولات جدید این شرکت ( مانند کیسهای Tuniq3, Swish, Excellent,... و پاور GP1230B ) می باشد.
مدت زمان زيادي است که سختا?زارهاي حر?هاي و high-end در بازار Gamers يا به قول سعيد enthusiast جاي ميگيرند٬ به طوري که امثال بنده هم که Gamer نيستم مجبور شدم از سختا?زارهاي حر?هاي اين رده در پروژهام است?اده کنم. به همين خاطر توسعه يک سيستم با کاربرد Gaming نه تنها ميتونه جديد ترين تکنولوژيهاي روز دنياي سختا?زار رو به همراه داشته باشه بلکه در اوليت بالاتر منظر تبليغاتي بسيار مساعد تري هم داره .
مسلما اونهايي که دارند چند ميليون هزينه ميکنند براي اين سيستم ٬ بدشون نميآيد حسابي تو چشم برو باشه و تو چند تا نمايشگاه هم به عنوان سيستم حر?هاي که با کيس و پاور گرين داره کار ميکنه برندش. به همين خاطر معقوله زيبايي ظاهري هم اهميت ?راواني خواهد داشت.
اما خوب اين وسط يک مشکلي وجود داره و اون هم موجود نبودن سختا?زار هاي روز دنيا در ايران هست.
اما در مورد سختا?زار هاي اين سيستم :
پردازنده Quad Core ٬ گزينه بي برو برگرد اين سيستم هست٬ چرا که بيشترين توان مصر?ي در بين پردازندههايي که در حال حاضر توليد ميشوند رو داره ٬ اما در مورد قدرتمند ترين مدلش من آمار دقيقي ندارم که پردازنده هاي QX6850 يا Q6700 هم تو ايران موجود هستند يا نه ٬ با اين حال گزينه Q6600 هم چنان وجود داره ٬ اين مدل Q6600 که الان تو بازار هست و من تهيه کردن 105 وات مصر? توان داره .
چون معقوله تبليغاتي و اسمي اين سيستم احتمالا براي دوستان با اهميت تر از کارايي و به صر?هبودن اقتصادي قطعات اون خواهد بود٬ ميشه روي حا?ظههاي DDR 3 که اخيرا مادربردهاش در بازار عرضه شدند مانور داد ٬ اما در مورد خود تهيه ماژولهاي حا?ظه DDR 3 متاس?انه من هيچ ايده اي ندارم. به همين خاطر بايد تحقيق بشه در اين مورد که آيا امکان تهيه مادربرد و رم DDR 3 وجود داره يا نه .
اون چه که مسلم هست مصر? تون DDR 3 به مراتب کمتر از DDR 2 هست (1.5 ولت در برابر 1.8 ولت) اما خوب خيليها عقلشون به چشمشون هست.
http://www.pclaunches.com/entry_images/1106/14/asus_StrikerExtreme.jpg
اما اگه به اين نتيجه رسيديد که روي DDR 2 مانور بديد ٬ مادربرد Striker Extreme از ASUS رو پيشنهاد ميکنم ٬ به اين خاطر که يکي از مادربردهاي کاملا شناخته شده موجود در بازار هست و تو رده خودش جزو بهترينها است٬ هرچند قيمتش بالا هست اما از همه نظر کامله و به نوعي شاهکار ASUS در رده مادربردهاي Gamer به شمار ميره . من اين مادربرد رو با Q6600 بستم و واقعا به اين نتيجه رسيدم که ASUS از نظر تکنولوژيکي ٬ چندين سال جلوتر از ساير مادربر سازان مطرح دنيا هست.
http://media.bestofmicro.com/I/4/4540/3/4540.jpg
همه چيز در اين مادربرد کارشناسي شده هست٬ زيبايي ظاهري ?وقالعادهاي داره و براي زماني که مادربرد در کيسهاي شيشهاي قرار ميگيره ٬ در جايجاي اون ٬ LED هاي ريز آبي کار شده که با يک دکمه روي IO Panel کنترل ميشه ٬ IO Panel داراي يک LCD کوچک هست و نوشتههاي USB يا PS2 يا... با LED روشن ميشوند .
http://www.iamxtreme.net/coolaler/ES680i/680ISLI_29.JPG
براي رم هم من Crucial Ballistics Tracer يا Corsair XMS2 dominator يا ماژولهايSLI Memory از OCZ رو تو بازار ديدم که به نظر براي اين کار مناسب ميآيند :
تصوير Dominator
http://www.pcstats.com/articleimages/200702/CorsairDOMpc28800_Mobo.jpg
Mod chip
12-08-2007, 22:04
برای اورکلاک به گمونم Asus P5K3 گزینه مناسبتری باشه . هاردم به نظرم یه هارد Raptor X 150 میتونه عالی باشه برای درایو Primary .بجای دو تا هارد 500 هم بهتره از یه هارد 32 مگ با?ر 1 ترابایت هیتاچی بگیرید پر?رمنس ?وق العاده ای داره این هارد .
با سلام خدمت دوستان خوب بخصوص جناب عمرانی
در حال حاضر اگه اجازه بديد نظرات دوستان رو ابتدا ميشنوم و در نهايت اگه موردی به نظر حقير رسيد خدمتتان اعلام ميکنم.
تنها يک مورد که در ابتدا قصد بيان نظر خود را دارم. بشخصه با انتخاب مادربرد GigaByte برای اين منظور مخال? هستم. نظر عليرضا رو منهم تاييد ميکنم.
در مورد قطعات اگه موردی بود که در ايران نبود و قصد تهيه اون رو داشتيد رو کمک بنده هم ميتـونيد حساب کنيد، هر چند تصور ميکنم منابع شما بسيا ر غنی تر از بنده باشه...:)
شاد باشيد...
من ن?همیدم میخواین چه کار کنید
J.Omrani
13-08-2007, 13:42
من ن?همیدم میخواین چه کار کنید
کیوان جان؛
سلام،
?کر می کنم علیرضای عزیز، خیلی خوب در این مورد توضیح دادند. چند هد? مشخص در این زمینه وجود دارد:
- تست کیس های جدید و اعلام نتایج توسط تیم محترم نویسندگان سایت سخت ا?زار.
- تست پاور جدید GP1230B و اعلام نتایج توسط تیم محترم نویسندگان سایت سخت ا?زار.
- ثبت نتایج اورکلاک توسط تیم محترم نویسندگان سایت سخت ا?زار.
- است?اده تبلیغاتی از این پروژه در جراید مختل? ، نمایشگاهها ، سایت گرین و ....
با تقدیم احترام
DX10 killer
13-08-2007, 14:34
پیشنهاد های دوستان واقعا عالی ست که دیگه جایی رو برای نظر دادن من باقی نمیذاره.
اگه یه کارت ?یزیک هم اضا?ه کنید واقعا عالی میشه .البته ?کر نکنم توی ایران باشه ولی با کمک برخی از دوستان میتونید از خارج از کشور تهیه کنید .البته تاثیر زیادی توی تست ها نداره.ولی توی جنبه تبلیغاتیش میتونه سهم بسزایی داشته باشه
یک مشکلی که اینجا هست اینه که مادربورد هایی که از چیپ انویدیا است?اده می کنند ?قط از تکنولوژی اسلای پشتیبانی می کنند.
پس بهترین گزینه : Striker Extreme
Mod chip
13-08-2007, 15:09
پیشنهاد های دوستان واقعا عالی ست که دیگه جایی رو برای نظر دادن من باقی نمیذاره.
اگه یه کارت ?یزیک هم اضا?ه کنید واقعا عالی میشه .البته ?کر نکنم توی ایران باشه ولی با کمک برخی از دوستان میتونید از خارج از کشور تهیه کنید .البته تاثیر زیادی توی تست ها نداره.ولی توی جنبه تبلیغاتیش میتونه سهم بسزایی داشته باشه
اره موا?قم عالیه .
یک مشکلی که اینجا هست اینه که مادربورد هایی که از چیپ انویدیا است?اده می کنند ?قط از تکنولوژی اسلای پشتیبانی می کنند.
پس بهترین گزینه : Striker Extreme
راست میگیا حواسم نبود اصلا .:confused: مثل اینکه بهترین انتخاب Asus Striker Extreme هست مگه اینکه بجای 8800 از HD 2900 است?اده بشه .
AMD>INTEL
13-08-2007, 16:26
من اشتباه كردم در مورد مادربرد بايد مادربردي پيدا كنيم كه چيپش nforce 680isli داشته باشد . البته asus p5ne sli هم با چيپ nforce 650i sli ميشه است?اده كرد. مهم configuration هست نه اسم و رسم قطعات . دوستان توجه كنند كل سيستم بايد مجموعه خوبي تشكيل بده . اون مادربرد گيگابايت هم حواسم نبود . ولي من با نظر جناب احمدي و همچنين عليرضا خوبم مخال?م. جناب احمدي بهتر هست كمي نگرش بهتري به gigabyte داشته باشيد . در مورد جلو بودن asus ازنظر ?ني هم با عليرضامخال?م . خلاصه بايد مادربردي براي اين كار در نظر گر?ته شود كه هم تو بازارايران باشد هم جوابش رو پس داده باشه . در مورد نوع مادربرد hiwa عزيز ?كر كنم بهترين كارشناس هست . من تا حدودي ميشناسم ولي اكثر بچه هاي تجربه عملي درباره مادربردهاي جديد ندارند . بهتر هست كار انتخاب برد رو به hiwa بسپريم. در مورد رم توضيحاتم رودادم به خاطر تايمينگ س?ت اين رم gskill به نظر من بهترين انتخاب هست . در مورد هارد هم raptor x نيست تو بازار . ?كر كنم تو هارد وسترن يا سامسونگ تو حالت raid 0 رو ميشه جايگزين رپتوري كه نيست تو بازار كرد. در مورد كارت ultra هم من نظرم موا?ق نيست ميشه با كمي اوركلاك تا حد ultra ر?ت با gtx . ?علا حر?ي ندارم. شرمنده كه زياد حر? زدم
بنظر من P5K3 Premium/WiFi-AP نسبت بهStriker Extreme انتخاب بهتري هست چون ddr3 ساپورت ميكنه و سيستم هاي روز همه ديگه بر پايه ddr3 هستند
سلام ...
اول اينكه از پيشنهاد جناب عمراني لذت بردم . كار جال توجهي هست و قطعا نتيجه هيجان انگيزي هم خواهد داشت .
در اين مورد من نظرات خودم مي گم :
اول در ارتباط با پردازنده بايد بگم كه بهتره يه تحقيق گسترده تر انجام بديد و با جستجو در ?روم هاي مطرح سخت ا?زار ببينيد پردازنده منتخب اووركلاكر ها چي بوده . نوع و مدل دقيق و مدل نامبر دقيقش رو بدست بياريم تا دچار FSB Wall نشيم . در اين مورد بهتره نظر هيوا رو هم بپرسيد چون قطعا نظرات كامل و ?ني خواهد داشت .
حتما هم لازم نيست پردازنده چهار هسته اي باشه . اگر بحث اوور كلاك و ركورد زدن باشه ميشه با پردازنده هاي دو هسته اي هم اين كار رو كرد . در مورد تبليغ هم بن نظر من وجود پردازنده دو هسته اي و يا چهار هسته اي تاثير چنداني نداره - اون نتيجه كار هست كه اگر م?يد باشه مي تونه نمايش جالبي داشته باشه . پس چه بهتره كه دو هسته اي برداريد و نتيجه بهتري داشته باشيد .
در مورد برد هم باز نظر من همينه . سيستم ها منتخب چي بودن در ?روم هاي ديگه . چه Configuration ي داشتن و ... / برد منتخب چي بوده و .. سوالاتي از اين دست .
همينطور دقت در حد FSB كه برد مي تونه ارايه بده - مثال چه بردي تونسته بالاي 600 FSB داشته باشه ... پس انتخاب مي تونه اينطوري باشه ..
كلا پيشنهاد من برد ايسوس خانواده چيپست P35 هست . ( هم بدليل كي?يت بالا و هم قابليت بالا در اوور كلاك )
در مورد رم باز هم دو بحث هست . بحث زيبايي و كارآيي . ميشه رم هاي غول OCZ و برداشت و يا ميشه رم هاي BallistiX و برداشت . خيلي جلب توجه نمي كنن ولي كارآيي ?وقالعاده اي خواهند داشت . Bus رم پيشنهادي هم مهم هست . ( براي رسيدن به نتايج بالاتر ) معمولا رنجي كه طي ميشه جالب توجه هست . مثلا از 667 برسي به 1010 با حال تره تا از 800 برسي به 1000 ! ( نه سعيد خان !! :دي )
هارد هم به نظر من هر چي باشه ?رق نميكنه . ?قط RAID Configuration داشته باشيد .
در مورد گرا?يك هم اساتيد نظر خواهند داد .
مي مونه Cooling . باز بسته به قصد حركت ميشه نظر داد . اگه قرار ركورد زده بشه , ركورد با Air Cooling با حال تره تا Water . ترجيحا براي ركورد هم به ?كر Air Cooling باشيد و هم واتر ( البته اگر پول موجود باشه ! )
واتر هم به چيزي جز Swiftwch ?كر نكنيد !! خيلي جذابه !! :دي البته يكي بايد از دبي وارد كنه .
حتي واسه بالار?تن كي?يت كار هم ميشه Thermal Compound اسم و رسم دار تهيه كرد و براي ركورد است?اده كرد
ديگه خيلي رويايي ميشه !
مو?ق باشيد /..
AMD>INTEL
13-08-2007, 18:09
من thermal paste آرتيك سيلور براي مهندس كنار گذاشتم.
Mod chip
13-08-2007, 19:32
سلام ...
اول اينكه از پيشنهاد جناب عمراني لذت بردم . كار جال توجهي هست و قطعا نتيجه هيجان انگيزي هم خواهد داشت .
در اين مورد من نظرات خودم مي گم :
اول در ارتباط با پردازنده بايد بگم كه بهتره يه تحقيق گسترده تر انجام بديد و با جستجو در ?روم هاي مطرح سخت ا?زار ببينيد پردازنده منتخب اووركلاكر ها چي بوده . نوع و مدل دقيق و مدل نامبر دقيقش رو بدست بياريم تا دچار FSB Wall نشيم . در اين مورد بهتره نظر هيوا رو هم بپرسيد چون قطعا نظرات كامل و ?ني خواهد داشت .
حتما هم لازم نيست پردازنده چهار هسته اي باشه . اگر بحث اوور كلاك و ركورد زدن باشه ميشه با پردازنده هاي دو هسته اي هم اين كار رو كرد . در مورد تبليغ هم بن نظر من وجود پردازنده دو هسته اي و يا چهار هسته اي تاثير چنداني نداره - اون نتيجه كار هست كه اگر م?يد باشه مي تونه نمايش جالبي داشته باشه . پس چه بهتره كه دو هسته اي برداريد و نتيجه بهتري داشته باشيد .
در مورد برد هم باز نظر من همينه . سيستم ها منتخب چي بودن در ?روم هاي ديگه . چه Configuration ي داشتن و ... / برد منتخب چي بوده و .. سوالاتي از اين دست .
همينطور دقت در حد FSB كه برد مي تونه ارايه بده - مثال چه بردي تونسته بالاي 600 FSB داشته باشه ... پس انتخاب مي تونه اينطوري باشه ..
كلا پيشنهاد من برد ايسوس خانواده چيپست P35 هست . ( هم بدليل كي?يت بالا و هم قابليت بالا در اوور كلاك )
در مورد رم باز هم دو بحث هست . بحث زيبايي و كارآيي . ميشه رم هاي غول OCZ و برداشت و يا ميشه رم هاي BallistiX و برداشت . خيلي جلب توجه نمي كنن ولي كارآيي ?وقالعاده اي خواهند داشت . Bus رم پيشنهادي هم مهم هست . ( براي رسيدن به نتايج بالاتر ) معمولا رنجي كه طي ميشه جالب توجه هست . مثلا از 667 برسي به 1010 با حال تره تا از 800 برسي به 1000 ! ( نه سعيد خان !! :دي )
هارد هم به نظر من هر چي باشه ?رق نميكنه . ?قط RAID Configuration داشته باشيد .
در مورد گرا?يك هم اساتيد نظر خواهند داد .
مي مونه Cooling . باز بسته به قصد حركت ميشه نظر داد . اگه قرار ركورد زده بشه , ركورد با Air Cooling با حال تره تا Water . ترجيحا براي ركورد هم به ?كر Air Cooling باشيد و هم واتر ( البته اگر پول موجود باشه ! )
واتر هم به چيزي جز Swiftwch ?كر نكنيد !! خيلي جذابه !! :دي البته يكي بايد از دبي وارد كنه .
حتي واسه بالار?تن كي?يت كار هم ميشه Thermal Compound اسم و رسم دار تهيه كرد و براي ركورد است?اده كرد
ديگه خيلي رويايي ميشه !
مو?ق باشيد /..
بیشتر حال میده یه رم DD3 1333 رو تا 1600Mhz! یا حتی بیشتر اورکلاک کنی میدونی ?رکانس 1600 برای رم برای هرکسی میتونه جالب باشه مخصوصا برای یوزرهای که کمتر اطلاعات دارن از نظر تبلیغاتی ?کر میکنم خیلی جلب توجه کنه چون جدیده و یه چیز جدید همیشه جلب توجه میکنه , ?رکانس 1000 یا حتی بیشتر هم خیلی چیز طبیعیه الان دیگه . ولی خوب از طر?ی بخاطر است?اده از SLI هم نمیشه طر? مینهای P35 ر?ت مگه اینکه قید SLI رو بزنی یا CrossFire است?اده کنی .
درسته دوست من ..
اما هنوز كه هنوزه رم هاي Ddr2 انتخاب اول برو بچ هست ! Ddr3 هم هزينه بالا مي ره و هم انتخابش محدود هست . در هر صورت تصميم نهايي با مهندس عمراني هست . ولي اگر به پيشنهاد بچه ها هم نگاه كنيد اكثرا Ddr2 را پيشنهاد دادن /.
درسته دوست من ..
اما هنوز كه هنوزه رم هاي Ddr2 انتخاب اول برو بچ هست ! Ddr3 هم هزينه بالا مي ره و هم انتخابش محدود هست . در هر صورت تصميم نهايي با مهندس عمراني هست . ولي اگر به پيشنهاد بچه ها هم نگاه كنيد اكثرا Ddr2 را پيشنهاد دادن /.
بيشتر از اين که بحث کارايي مطرح باشه ٬ به نظر مياد که بحث تبليغاتي مطرح هست٬ اونم براي عموم مردم نه براي طي? خاص end-user ها.
به همين خاطر با اين که خريد DDR3 از نظر کارايي و قيمت به صر?ه نيست ٬ اما اگه هد? اين باشه ٬ گزينه مناسبي خواهد بود .
حالا اينقدر بحث DDR3 ميشه ٬ اصلا رمهاش تو بازار کسي ديده ؟
masoud123
13-08-2007, 21:29
من ?كر نمي كنم در حال حاضر با Ddr3 به پر?رمنس خوبي برسيم (در حد قيمت و تايمينگ) و همون Ddr2 در حال حاظر انتخاب بهتري مي تونه باشه.
به نظر من بهتر بجای Ddr3 از 4 یا 8 گیگ رم Ddr2 با باس 1000 و .... است?اده بشه
AMD>INTEL
13-08-2007, 22:04
ddr3 رو ?علا بيخيال شيد .
Mod chip
14-08-2007, 00:45
1600Mhz پر?نس نداره ! اگر قرار این سیستم برای تبلیغات است?اده بشه باید از چیزهایی که جذابیت تبلیغاتی دارن است?اده بشه البته پر?رمنس هم اهمیت زیادی داره رمه با ?رکانس 1000 خیلی چیز معمولیه وقتی پکهای رمهای Ddr2 با ?رکانس 1066 زیاد تو بازار پیدا میشه هیچ جذابیتی هم نداره . رم Ddr3 هم ?قط مشکلش قیمتش هست که بعید میدونم از این جهت جناب عمرانی مشکلی داشته باشن . بازم من کوچیک همه هستم ?قط نظرم گ?تم همه استادید .
AMD>INTEL
14-08-2007, 00:52
مهندس من از واتر كولينگ مخالم. ruby orb بانور قرمز يا blueorb انتخاب بهتري هست و سيستم كوانيك liquid ?قط نوي كيس رو شروغ ميكنه .
بنده با سی پی یو Q6600 موا?قم ولی مشکلی که وجود داره اینه که استپینگی که در حال حاضر در بازار ما وجود داره زیاد به درد نمیخوره و باید منتظر استپینگ G0 باشیم
به همین دلیل میتونیم روی دو هسته ای ها هم مانور بدیم، مثل X6800
در مورد مادربرد هم نظر بنده روی P35-DQ6 بود ولی با توجه به اینکه این مین CF هست و نمیشه روش Sli بست و همچنین با عنایت به این موضوع که کارتهای Geforce محبوبیت بیشتری نسبت به Ati دارند (در اذهان عمومی کشورمون) و یوزرها این کارتها رو بیشتر می پسندند، در نتیجه این مین منت?ی میشه و بهترین گزینه همون استرایکر هست
در مورد رم به نظر من بهتره روی OCZ SLI ready ?کر کنید که هم برند شناخته شده ایست و هم پر?ورمنس خوبی داره.
ضمن اینکه باسش 1066 هست و Cl4 هم هست که خوراکه!
?کر کنم تا 1500 بتونیم ببریمش
هارد هم بی برو برگرد من نظرم روی هیتاچی 750 گیگ با 32 مگ با?ر هست، البته میتونیم دو تا 320 گیگ هیتاچی رو Raid0 کنیم
گرا?یک هم میتونید دو تا Asus 8800Gtx ( آکوا) رو sli ببندید
کولینگ هم Blue orb بردارید ( واتر نباشه بهتره)
ولی خداوکیلی دلتون میاد توی این سیستم اسمی از گیگا نباشه ؟!
ولی خداوکیلی دلتون میاد توی این سیستم اسمی از گیگا نباشه ؟!
مودمش رو گیگا بگیرید :D
masoud123
14-08-2007, 18:09
ميشه اسم طرح رو گيگا بذاريم.
AMD>INTEL
14-08-2007, 18:58
?قط بايد به پر?ورمنس نگاه كرد . اسم تعيين كننده چيزي نيست
Abolfazl-R
14-08-2007, 23:09
Intel QX6850 چون ق?ل مولتي پلاير نداره
ASUS BLITZ FORMULA
4x1GB OCZ PC2-9200 Watercooling
2x ASUS 8800GTX Aquatank
2x WD Raptor X 150GB
1TB TOSHIBA OR HITACHI
ASUS BLITZ FORMULA
4x1GB OCZ PC2-9200 Watercooling
2x ASUS 8800GTX Aquatank
2x WD Raptor X 150GB
1TB TOSHIBA OR HITACHI
مادربرد و هاردی که میگید گیر نمیاد ( یا اقلآ خیلی سخت گیر میاد)
?کر میکنم کلآ سری اکستریم مالتیشون ?ری باشه
بچه ها نظری در مورد پست #31 ندارید؟
AMD>INTEL
14-08-2007, 23:38
هارد رپتور معمولي تو بازار نيست چه برسه به سري x . همون raid 0 جوابگو هست
J.Omrani
18-08-2007, 14:53
دوستان عزیز؛
سلام،
با مشورتی که جناب آقا حمید دادند، کارت 8800Ultra برند XFX موجود می باشد. نظر شما در این مورد چیست؟
با تقدیم احترام
Mod chip
18-08-2007, 16:09
دوستان عزیز؛
سلام،
با مشورتی که جناب آقا حمید دادند، کارت 8800Ultra برند XFX موجود می باشد. نظر شما در این مورد چیست؟
با تقدیم احترام
من دیروز این Asus 8800GTX Aqua Tank رو از نزدیک دیدم واقعا واتر کولینگ ?وق العاده ای داره .
دوستان عزیز؛
سلام،
با تقدیم احترام
به نظر من ایسوس آکواتانک بگیرید بهتره
مهندس جان ..
از اين سيستم چه خبر ؟
هنوز براي تهيه كردنش اقدامي نكرديد ؟ موضوع واقع جالبي بود . منتظر خبر هاي شما هستيم /.
J.Omrani
23-08-2007, 14:41
مهندس جان ..
از اين سيستم چه خبر ؟
هنوز براي تهيه كردنش اقدامي نكرديد ؟ موضوع واقع جالبي بود . منتظر خبر هاي شما هستيم /.
پیام جان؛
سلام،
ما برای جمع کردن این سیستم تا یک ماه دیگر زمان داریم و می خواهم نظر شما و سایر اساتید را پیوسته تا آن موقع داشته باشم و در نهایت با یک جمع بندی نهایی (البته باز هم با مشورت شما و سایر دوستان) اقدام به تهیه آن خواهیم نمود.
تست آن هم که دست شما و مدیران محترم را می بوسد.
با تقدیم احترام
خوب تا الان به چه نتيجهاي رسيديد آقاي عمراني ؟ قطعات کليدي رو انتخاب کرديد ؟ رو کدوم قطعات هنوز شک داريد ؟
J.Omrani
23-08-2007, 18:17
خوب تا الان به چه نتيجهاي رسيديد آقاي عمراني ؟ قطعات کليدي رو انتخاب کرديد ؟ رو کدوم قطعات هنوز شک داريد ؟
علیرضای عزیز؛
سلام،
تصمیم با خود شما خواهد بود. ولی با بررسی پیشنهاد دوستان، ?کر می کنم سیستم ذیل بد از آب در نیاید:
CPU: Intel Core2 Quadro Q6700
MB: ASUS Striker Extreme
Memory: Corsair XMS2 dominator
HDD: Hitachi 750GB 32Mbuffer
ODD:2*DVD-RW SATA
CPU Cooling: Tuniq Tower 120
VGA: EVGA or ASUS 8800Ultra!
به نظر شما چطور خواهد شد؟ در مورد گرا?یک خیلی مرددم. چرا که صحبت از سری 8950 است که می تواند برای این کار (حداقل از جنبه تبلیغاتی) ?وق العاده باشد. رم های DDR3 هم همینطور.
با تقدیم احترام
علیرضای عزیز؛
سلام،
تصمیم با خود شما خواهد بود. ولی با بررسی پیشنهاد دوستان، ?کر می کنم سیستم ذیل بد از آب در نیاید:
HDD: Hitachi 750GB 32Mbuffer
به نظر شما چطور خواهد شد؟ در مورد گرا?یک خیلی مرددم. چرا که صحبت از سری 8950 است که می تواند برای این کار (حداقل از جنبه تبلیغاتی) ?وق العاده باشد. رم های DDR3 هم همینطور.
با تقدیم احترام
خوب خيلي عالي هست ٬ راستي مطمئن هستيد که نميخواهيد از liquid cooling است?اده کنيد ؟
در مورد کارت گرا?يک هم به نظر من 8800 Ulta گزينه مناسبتري نسبت به 8800GTX Aqua tank هست٬ هم کاراييش بهتره و هم مصر? توانش بيشتره !
کسي تحقيق کرد ببينه رمهاي DDR3 تو ايران قابل تهيه هستند يا نه ؟ در چه مدل يا ?رکانسي ؟
روي 8950 زياد حساب باز نکنيد چون نه باره نه به دار :rolleyes:
نظرتون در مورد RAID 5 چيه ؟ اين روزها به ندرت Gamer هاي حر?هاي ازش استقبال ميکنند چون هيچ چيز ٬ performance ي که RAID 0 داره رو نداره ٬ اما خوب به عنوان يک تکنولوژي جديد که دو سه سالي هست در کامپيوترهاي Desktop راه يا?ته ميتونه بار تبليغاتي مناسب رو انتقال بده.
من تو دوره کارآموزيم خيلي با اين RAID ها ور ر?تم ٬ الان همه پديدهها رو رو در قالب آرايههاي RAID ميبينم. :D
اگه ?کر ميکنيد ارزش تبليغاتي 5 به کارايي بهتر 0 ميارزه ٬ روي سه تا هارد برنامه ريزي کنيد.
100 در 100 اگه هيوا الان اينجا بود گير مي داد به اين Striker !!
مي گ?ت Commando بگيريد !! :دي
================================
من يه چند تا سوال دارم :
1. اول اينكه بحث است?اده قطعات اسمي ( مثل همين Striker يا Dominator ) هست يا بحث رسيدن به ركورد مناسب ؟
چه چيزي بيشتر جلب توجه مي كنه ؟ است?اده از قطعات با اسم و نام خ?ن يا ركورد جذاب ؟
2. چه قطعاتي از گرين قراره تست بشه ؟ چه مدلي از پاور ؟
Tuniq Tower هم جزو اين مجموعه هست . در اينصورت نيازي به واتر كولينگ هست ؟ ( براي رسيده به ركورد بهتر )
3. ?رضيه خريد Liquid Cooling از نظر شما قابل قبوله جناب مهندس ؟
====================================
در مورد سيستم بالا هم ?علا در مورد چند قطعه نظر مي دم .
من ?كر مي كنم احتياجي با هارد 750 نباشه - حداقل دو تا 160 كه RAID شده باشه كا?يه ./
دو تا DVD رايتر هم احتياجي نيست . اگر قراره دو تا اپتيكال باشه بهتر يه DVD ROM اضا?ه كنيد /.
پردازنده هم به نظر چهار هسته اي احتياجي نيست بنا بر دلايلي كه قبلا گ?تم ..
علیرضای عزیز؛
سلام،
HDD: 2*Hitachi 750GB 32Mbuffer
ODD : DVD-RW SATA
با تقدیم احترام
آقای عمرانی سلام
اگه میخواید که رم رو ddr3 بگیرید باید توجه داشته باشید که باید یکی از مینهای p35 بگیرید که در این صورت باید از sli چشم پوشی کنید، چون p35 قابلیت sli نداره
به جاش cf داره که اونم در حالت 16x-4x کار میکنه که زیاد دلچسب نیست و ضمن اینکه از نظر تبلیغاتی sli پسندیده تره
پس یک راه کار میمونه : یک مین ddr2 support بگیرید و از رمهای pro ( مثل همینdominator) است?اده کنید
البته نظر بنده بر اینه که ocz sli ready بگیرید که با sli ـی که انجام خواهید داد بهترین پر?ورمنس رو داشته باشه و اینو هم مدنظر داشته باشید که نام ocz از نظر تبلیغاتی عامه پسندتر از corsair هست ( منظورم اینه که در بین مردم ocz بیشتر شناخته شده تر و پسندیده تر است)
در مورد گرا?یک هم باید خدمتتون عرض کنم که تا اونجایی که بنده اطلاع دارم کارتی به نام 8900 و 8950 تولید نخواهد شد
پس بهترین گزینه از نظر تبلیغاتی و پر?ورمنس کارتهای سری 8800 هستند که اینجا بهترین انتخابها اینا هستن:
8800gtx
8800ultra
بنده ابتدا asus 8800gtx aqua رومدنظر داشتم ولی دیدم که کارت 8800ultra میتونه به طرحمون جلوه خاصی بده!
در کل نظر بنده روی 8800ultra هست ، و اما انتخاب برند برای 8800ultra :
بهترین انتخابها اینا هستند :
1- xfx 8800ultra xxx
2- evga 8800ultra superclocked
من با مورد اول یعنی xfx موا?قترم ،
چون هم از نظر جنبه تبلیغاتی عامه پسندتر هست و هم اینکه پر?ورمنس بالاتری نسبت به evga داره و هم اینکه پیدا کردنش آسونتره
من کلاکهای این دو کارت رو براتون مینویسم تا متوجه بشید :
xfx:
core clock: 675mhz
mem clock: 2.30ghz
shader clock: 1500mhz
evga:
core clock: 655mhz
mem clock: 2.25ghz
shader clock: 1650mhz
در کل باید روی xfx 8800ultra xxx ?کوس کرد که هم از نظر تبلیغاتی و هم از نظر پر?ورمنس در اولویته که میتونید با hamidfull هماهنگ کنید برای تهیه این نوع کارت ( یادتون نره دو تا بگیرید واسه sli !!! :d)
این هم عکس xfx 8800ultra xxx هست که از لحاظ هیـبت هم قابل قبوله:
http://www.i4u.com/images/2007/reviews/xfx8800ultraxxx/gallery/xfx8800ultraxxx-front.jpg
با asus هم واسه گرا?یک مخال?م، چون با وجود xfx جایی برای ایسوز نمیمونه ( چه جنبه تبلیغاتی چه کارایی)
راستی cpu هم qx6850 بردارید که کارایی خیلی خوبی از خودش به نمایش گذاشته و fsb1333 هست که جنبه تبلیغاتی خوبی خواهد داشت
در کل من نظرم روی این قطعات هست:
cpu: c2e qx6850
mb: asus striker
ram: ocz sli ready
vga: xfx 8800ultra xxx
hdd: 2*hitach 750gb 32mb buffer- for raid0
odd: sata dvd rw + dvd rom
cooling: tuniq tower 120
:D:D:Dmodem: gigabyte
ممنون از توجهتون
امیدوارم صحبتهای بنده مورد عنایتتون قرار گر?ته باشه
با حر?تون مخال?م، چون اسم 4 هسته ای میتونه از جنبه تبلیغاتی خیلی موثر باشه
من يه چند تا سوال دارم :
1. اول اينكه بحث است?اده قطعات اسمي ( مثل همين Striker يا Dominator ) هست يا بحث رسيدن به ركورد مناسب ؟
چه چيزي بيشتر جلب توجه مي كنه ؟ است?اده از قطعات با اسم و نام خ?ن يا ركورد جذاب ؟
Tuniq Tower هم جزو اين مجموعه هست . در اينصورت نيازي به واتر كولينگ هست ؟ ( براي رسيده به ركورد بهتر )
من ?كر مي كنم احتياجي با هارد 750 نباشه - حداقل دو تا 160 كه RAID شده باشه كا?يه ./
دو تا DVD رايتر هم احتياجي نيست . اگر قراره دو تا اپتيكال باشه بهتر يه DVD ROM اضا?ه كنيد /.
من ?کر میکنم یکی دیگر از جنبه هایه تبلیغاتی این سیستم نمایش توان پاورهای گرین هستش
بنابراین به مواردی که اشاره کردید احتیاج هستش ;)
. اول اينكه بحث است?اده قطعات اسمي ( مثل همين Striker يا Dominator ) هست يا بحث رسيدن به ركورد مناسب ؟
من ?کر ميکنم گزينه اول اولويت بيشتري پيدا ميکنه براشون
اگه میخواید که رم رو ddr3 بگیرید باید توجه داشته باشید که باید یکی از مینهای p35 بگیرید که در این صورت باید از sli چشم پوشی کنید، چون p35 قابلیت sli نداره
به جاش cf داره که اونم در حالت 16x-4x کار میکنه که زیاد دلچسب نیست و ضمن اینکه از نظر تبلیغاتی sli پسندیده تره
پس یک راه کار میمونه : یک مین ddr2 support بگیرید و از رمهای pro ( مثل همینdominator) است?اده کنید
البته نظر بنده بر اینه که ocz sli ready بگیرید که با sli ـی که انجام خواهید داد بهترین پر?ورمنس رو داشته باشه و اینو هم مدنظر داشته باشید که نام ocz از نظر تبلیغاتی عامه پسندتر از corsair هست ( منظورم اینه که در بین مردم ocz بیشتر شناخته شده تر و پسندیده تر است)
با اين حساب بايد دور DDR3 رو خط کشيد چون SLI خيلي واجب تر هست
در مورد OCZهم حر?تون منطقيه اما من بازهم نظرم روي Corsairهست٬ چون هم از نظر بينالمللي شناخته شده تر است و هم اينکه رم ثابت سيستم تست اکثر سايتهاي معتبر است.
اما خوب از نظر کارايي اختلا? اندکي با OCZ FlexXLC داره که ?کر نکنم اين مدل تو ايران باشه
راستی cpu هم qx6850 بردارید که کارایی خیلی خوبی از خودش به نمایش گذاشته و fsb1333 هست که جنبه تبلیغاتی خوبی خواهد داشت
?کر نکنم تو ايران در دسترس باشه
در هر حال ....
موردي مثل E6700 مي تونه گزينه مناسبي باشه . اوور خور خوبي هم داره
چهار هسته اي هم اگر G0 پيدا بشه مناسب هست
J.Omrani
25-08-2007, 10:17
دوستان عزیز؛
سلام،
خوب خيلي عالي هست ٬ راستي مطمئن هستيد که نميخواهيد از liquid cooling است?اده کنيد ؟ :rolleyes:
علیرضای عزیز؛ این مورد به نحوه تست شما بستگی دارد و اگر لازم داشتید، حتما تهیه خواهیم نمود.
نظرتون در مورد RAID 5 چيه ؟ اين روزها به ندرت Gamer هاي حر?هاي ازش استقبال ميکنند چون هيچ چيز ٬ performance ي که RAID 0 داره رو نداره ٬ اما خوب به عنوان يک تکنولوژي جديد که دو سه سالي هست در کامپيوترهاي Desktop راه يا?ته ميتونه بار تبليغاتي مناسب رو انتقال بده.
من تو دوره کارآموزيم خيلي با اين RAID ها ور ر?تم ٬ الان همه پديدهها رو رو در قالب آرايههاي RAID ميبينم. :D
اگه ?کر ميکنيد ارزش تبليغاتي 5 به کارايي بهتر 0 ميارزه ٬ روي سه تا هارد برنامه ريزي کنيد.
در این مورد، شما صاحب نظر هستید و هر طور که صلاح بدانید، اقدام خواهد شد.
من يه چند تا سوال دارم :
پیام جان؛ هر دو مورد را در نظر داشته باشید. مهم انتخابی بهینه در این دو مورد است.
در مورد قطعاتی که قرار است از گرین است?اده شود، علاوه بر کیس و پاور ، Tuniq Tower120 نیز مد نظر می باشد.
پس با مشورت دوستان عزیز، تا حالا به این نتیجه رسیدیم:
CPU: Intel Core2 Quadro Q6700 ( در صورت موجودی در بازار ، QX6850 )
HDD: 3*Hitachi 750GB 32Mbuffer
VGA: 2*XFX 8800ultra xxx
Liquid Cooling: As per Hiwa's advise
راستی جناب هیوای عزیز چرا این تاپیک را قابل نمی دانند. قطعا نظرات ارزشمند ایشان بر پایه تجارب خاصشان، به ما خیلی کمک خواهد نمود.
با تقدیم احترام
AMD>INTEL
25-08-2007, 12:24
بايد با دقت و مدارك بيشتري انتخاب قطعه رو جلو برد. بهتر هست روي تركيبي پيش بريم كه مشكل كان?ليت رو نداشته باشد . من با مهندس هماهنگ ميكنم
AMD>INTEL
25-08-2007, 12:29
رم همون ocz flex يا ocz sli edit
هارد هم دو تا 1tb هيتاچي
مادربرد با استريكر موا?قم
liquid هم كولر مستر
cpu coooling هم بايد از كولينگي مثل blue orb است?اده بشه كه بار نئون تونيك ست بشه
اگر نظر من مطرح كردنش ?ايده داشته باشه
هارد هم دو تا 1tb هيتاچي
liquid هم كولر مستر
cpu coooling هم بايد از كولينگي مثل blue orb است?اده بشه كه بار نئون تونيك ست بشه
من هم نظرم روی ocz sli ready هست
من هم نظرم روی ocz sli ready هست
پس با مشورت دوستان عزیز، تا حالا به این نتیجه رسیدیم:
CPU: Intel Core2 Quadro Q6700 ( در صورت موجودی در بازار ، QX6850 )
VGA: 2*XFX 8800ultra xxx
Liquid Cooling: As per Hiwa's advise
رم ocz sli ready ( بنا به دلایلی که قبلا گ?تم)
odd هم دو تا dvd rw میخوایم چیکار آخه ؟!! یکیشو dvd rom کنید !
گرا?یک هم که خوبه
سی پی یو هم اگه qx6850 پیدا کنید واقعا عالی میشه
هارد هم خوبه
مادربرد هم خوبه
راستی مودم گیگا یادتون نره !!! :d
J.Omrani
25-08-2007, 13:24
هارد هم دو تا 1tb هيتاچي
liquid هم كولر مستر
به نام انکه جانشین همه نداشتن هاست
امید جان؛
سلام،
Tuniq Tower120-LFB نور آبی هم دارد. نظرتان چیست؟
http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/images/top.jpg (http://www.sakhtafzar.com)
امید جان: ما که همیشه زحماتمون روی دوش شماست... (ارادتمندیم تا ابد...)
با تقدیم احترام
AMD>INTEL
25-08-2007, 16:44
مهندس مارس يا blue orb
AMD>INTEL
25-08-2007, 16:45
گرا?يك رو aqua tank asus خيلي شكيل هست . كابلهاي uv شركت tt براي ديتا
AMD>INTEL
25-08-2007, 16:46
مهندس كوچيكيتم
galerydevil
04-09-2007, 10:41
مهندس كوچيكيتم
بنظر بنده کوچک چیپست های Nvidia در OVerclock خیلی ضعی? تر از چیپ های intel هستند
AMD>INTEL
04-09-2007, 10:43
دوست من حر? من رو به خودت نگير . چطور به اين نتيجه رسيدي
AMD>INTEL
04-09-2007, 10:53
اين هاردهاي يك ترابايت هيتاچي واقعا عالي هستند . مخصوص تو حالت raid 0
بعد از تقریبا دو ماه این قضیه به کجا رسید.؟
J.Omrani
03-11-2007, 18:22
بعد از تقریبا دو ماه این قضیه به کجا رسید.؟
دوست خوب من؛
سلام،
این پروژه مربوط به نمایشگاه تهران بود و به دلیل عدم شرکت در نمایشگاه، پرونده آن بسته شد. البته وظی?ه من بود که زودتر این خبر را به شما می دادم و بابت تاخیر شرمنده شما شدم.
با تقدیم احترام
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.