مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی هارد دیسک
Hard_Man
14-08-2007, 02:51
سلام
یک درایو روی هارد رو می خوام اختصاص بدم به ?ایل های برنامه ها و بازی ها به نظر شما بصورت primary تعری?ش کنم یا logically ؟
AMD and no more
14-08-2007, 08:20
به نظر من Primary بهتره
هیچ ?رقی از نظر سرعت نداره.
Hard_Man
15-08-2007, 19:16
چند تا سوال دارم
1) اگه روی یک سیستم یک درایو primary باشه بعد دو سیستم عامل نصب کنید، سیستم عامل دوم هم برای بوت شدن از همون درایو primary است?اده می کند؟
2) وقتی دو تا درایو primary داشته باشید، در هر زمان یکیشون می تونه active باشه، اونوقت سیستم عامل درایو primary دو م رو می شناسه یا نه؟(یه جا خوندم که ?قط درایو primary active رو می شناسه)
3) برای درایوی که توش سیستم عامل نصب می شه ظر?یت 50 GB باعث کند شدن سیستم و صدمه دیدن هارد دیسک در دراز مدت نمی شه؟
4) ?رق درایو primary و logical ?قط در قابلیت بوت شدن هست یا در سرعت هم با هم مت?اوت هستند؟
لط?ا بصورت کامل جوابم رو بدید خیلی ممنون! :)
Hard_Man
16-08-2007, 15:34
چند تا سوال دارم
1) اگه روی یک سیستم یک درایو primary باشه بعد دو سیستم عامل نصب کنید، سیستم عامل دوم هم برای بوت شدن از همون درایو primary است?اده می کند؟
2) وقتی دو تا درایو primary داشته باشید، در هر زمان یکیشون می تونه active باشه، اونوقت سیستم عامل درایو primary دو م رو می شناسه یا نه؟(یه جا خوندم که ?قط درایو primary active رو می شناسه)
3) برای درایوی که توش سیستم عامل نصب می شه ظر?یت 50 GB باعث کند شدن سیستم و صدمه دیدن هارد دیسک در دراز مدت نمی شه؟
4) ?رق درایو primary و logical ?قط در قابلیت بوت شدن هست یا در سرعت هم با هم مت?اوت هستند؟
لط?ا بصورت کامل جوابم رو بدید خیلی ممنون!
کسی نظری نداره؟
Hard_Man
16-08-2007, 17:20
من همچنان منتظرم !!!!
AMD>INTEL
16-08-2007, 19:04
معمولا از درايو لوجيكال براي برنامه و اطلاعات است?اده ميكنند . پارتيشين primary ?قط براي درايوي هست كه ويندوز نصب ميشود هست . شما هميشه يك درايو primary داريد و بستگي به ظر?يت هارد ميتونيد بقيه رو لوجيكال درايو بسازيد . ظر?يت درايو c همون pr براي xp 20 گيگ و براي ويستا 35gb هست . البته اين نظر شخصي من هست . چون اگر درايو رو كوچيكتر از اين بگيريم عموما به مشكل كمبود ظر?يت تو درايو c بر ميخوريم .
چند تا سوال دارم
لط?ا بصورت کامل جوابم رو بدید خیلی ممنون! :)
سلام دوست من
هر هاردديسک يا logical Drive يي ميتونه يک دونه primary partiotion داشته باشه که داخل اون پارتشين٬ Boot table و MBR ذخيره ميشه ٬ اما چون اين پارتيشن تو سيستم ?ايلهاي ابتدايي خيلي محدوديت ايجاد ميکرد٬ ي پارتيشن ديگر به نام Extended Partition در نظر گر?تند که داخل اون ميشه به تعداد مطلوب logical partition ساخت.
بنابر اين شما همواره يک Primary Partition ?عال خواهيد داشت و ساير پارتيشنهاتون بايد به صورت logical داخل ?ضاي extended ايجاد شوند.
اينها ?قط نوعي تقسيم ?ضا هستند و هيچ ربطي به کارايي و عملکرد هارد ندارند٬ ضمن اينکه ?ضاي زياد پارتيشن OS هيچ محدوديتي براش ايجاد نميکنه ٬ اگر شما مدام Fragment هايي که داخل اون ايجاد ميشه رو برطر? کنيد٬ چون هرچه ?ضاي بيشتري در پارتشين وجود داشته باشه ٬ احتمال رخدادن Fragment بيشتر خواهد شد.
Hard_Man
16-08-2007, 19:39
AMD>INTEL و ARH بسیار ممنون ولی من هنوز جواب دو تا سوال اولم رو کامل نگر?تم
ببینید حداکثر 4 درایو پرایمری می شه درست کرد که یکی از اون ها می تونه extended باشه
یعنی من غیر از درایو های logical که درون extended هستند می تونم 3 primary دیگه داشته باشم
حالا
اولاً اگه من دو درایو primary بسازم بعلاه یک extended . در یکی از پرایمری ها xp بریزم و در دیگری vista وقتی با xp بیام بالا درایو primary که توش ویستا هست ، شناسایی می شه یا نه؟
دوماً اگه ?قط یک درایو primary بسازم + یک extended و در پرایمریxp بریزم و در یکی از logical ها ویستا ، آیا ویستا هم برای بوت شدن از درایو پرایمری xp است?اده می کند؟
AMD>INTEL
16-08-2007, 19:56
دوست من شما بايد يك پرايمري داشته باشيد و بقيه بايد لوجيكال باشند. پرايميري ?قط يكي هست . لوجيكال چند تا
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.