مشاهده نسخه کامل : برنامه ای برای قطع برق شکا? Pci در مادربورد وجود داره؟
من یه برنامه میخوام تحت ویندوز باشه و با اون بشه برق شکا? pci در مادربورد رو قطع کرد . ایا همچین برنامه ای وجود داره
من یادم میاد در مادربرد های قدیمی همچین امکانی وجود داشت اما در مادربرد های جدید ?کر نمیکنم.
AMD>INTEL
14-08-2007, 15:14
به نظر من هم نشدني هست . البته با يك تعمير كار حر?ه اي مشورت كنيد شايد بتونه كاري كنه .
من این سوال رو به خاطر این میپرسم بعضی وقتها ادم نیاز داره برای مدت طولانی با کامپیوتر کار کنه
و در این مدت از قطعه هایی مثل مودم اینترنال یا کارت دی وی بی است?اده نکنه
من نمیخوام در مدتی که از این قطعات است?اده نمیشه در اونها جریان برق وجود داشته باشه چون حتی
در زمانی که از قطعه ای مثل کارت دی وی بی است?اده نمیشه جریان برق موجود در اون موجب گرم شدنش
و در نتیجه اتلا? انرژی کامپیوتر و همچنین کاهش عمر قطعه میشه. برای همین دنبال چنین برنامه ای هستم
AMD>INTEL
14-08-2007, 20:20
دوست من اين كار امكان پذير نيست . مگر اينكه شما اين كارت ها رو از اسلات pci جدا كنيد .
من این سوال رو به خاطر این میپرسم بعضی وقتها ادم نیاز داره برای مدت طولانی با کامپیوتر کار کنه
من نمیخوام در مدتی که از این قطعات است?اده نمیشه در اونها جریان برق وجود داشته باشه چون حتی
در زمانی که از قطعه ای مثل کارت دی وی بی است?اده نمیشه جریان برق موجود در اون موجب گرم شدنش
و در نتیجه اتلا? انرژی کامپیوتر و همچنین کاهش عمر قطعه میشه. برای همین دنبال چنین برنامه ای هستم
ببینید اینی که شما میگی از نظر بهینه سازی مصر? سوخت! کار خوبیه اما بدون وجود امکان سخت ا?زاری هیچ نرم ا?زاری نمیتونه این کار رو انجام بده.
حالا که بیشتر ?کر میکنم یادم میاد که مادربر 486 من در بایاسش امکان خاموش کردن اسلات های PCI رو داشت قطعا این کار به کمک چیپ مانیتورینگ روی برد انجام میشد.
خلاصه این کار شما امکان پذیر نیست مگه اینکه سازندگان مادربرد این امکان رو به صورت پیش?رض در بایاس و برد، قرار بدن
قطعاتی که نمی خواهید ازآنها است?اده کنیدرا درsetup یاdevice manager,غیر?عال کنید.بااین کار جریان مصر?ی آنها تاحد زیادی کاهش می یابد.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.