مشاهده نسخه کامل : مشكلي كه علتش را نمي دانم
profesorjd
15-08-2007, 23:46
با سلام
چند وقتي است كامپيوترم در بدو شروع ويندوز در ص?حه Wellcome ريست ميشود ! گاهي با برنامه گرا?يكي كار ميكنم هيچ ات?اقي نمي ا?تد ولي بعد از چند ساعت با يك بازي ساده ويندوز ريست ميشود !
ويروس يابم NOD 32 با آخرين آپديت است و SpySweeper آخرين ورژنش ! ويروسي نيا?تم اگر چه به هنگام شروع ويندوز در اولين روشن شدنش بعيد است كار ويروس باشد . رمها تست كردم مشكلي نداشت و به توصيه يكي از دوستان ?ن پردازنده را هم عوض كرده اورجينالش گذاشتم . اما .. باز هم بعد در اولين روشن شدنش ريست كرد ولي در ادامه هيچ ات?اقي ني?تاده است . علت آن چه چيز يا چيزهايي ممكن است باشد . اساتيد راهنمايي ?رمايند . ضمنا بگويم من هم ويستا دارم و هم XP_SP2 و در اولين روشن شدن كامپيوتر در هر دو سيستم عامل گاهي ريست ميشود
با سلام
چند وقتي است كامپيوترم در بدو شروع ويندوز در ص?حه Wellcome ريست ميشود ! گاهي با برنامه گرا?يكي كار ميكنم هيچ ات?اقي نمي ا?تد ولي بعد از چند ساعت با يك بازي ساده ويندوز ريست ميشود !
ويروس يابم NOD 32 با آخرين آپديت است و SpySweeper آخرين ورژنش ! ويروسي نيا?تم اگر چه به هنگام شروع ويندوز در اولين روشن شدنش بعيد است كار ويروس باشد . رمها تست كردم مشكلي نداشت و به توصيه يكي از دوستان ?ن پردازنده را هم عوض كرده اورجينالش گذاشتم . اما .. باز هم بعد در اولين روشن شدنش ريست كرد ولي در ادامه هيچ ات?اقي ني?تاده است . علت آن چه چيز يا چيزهايي ممكن است باشد . اساتيد راهنمايي ?رمايند
ص?حه ابی هم دارید؟
profesorjd
15-08-2007, 23:52
ص?حه آبي Wellcome ويندوز تا ميايد ريست ميشود آنهم در اولين روشن شدن و وقتي ريست ميشود تا ساعتها ممكن است ات?اقي ني?تد
ص?حه آبي Wellcome ويندوز تا ميايد ريست ميشود آنهم در اولين روشن شدن و وقتي ريست ميشود تا ساعتها ممكن است ات?اقي ني?تد
خوب میتونه مرتبط با درایور هم باشه .
روی حالت vga mode بالا بیاید ببینید بازم ریستارت دارید.
profesorjd
15-08-2007, 23:54
در ويستا هم ريست ميشود . ضمنا من سخت ا?زار جديدي نصب نكردم كه مشكل به آن ربط پيدا كند . مشكل اينه كه ?قط در اولين روشن شدن . مثلا اگر كامپيوتر را خاموش كنم بعد از 2 ساعت ديگه ات?اقي نمي ا?تد ولي اگر ?ردايش روشن كنم باز هم ريست ميشود .
AMD>INTEL
16-08-2007, 00:11
1-اپ ديت درايورها
2-تست رم با اين برنامه
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Memory-Tweak/Microsoft-Windows-Memory-Diagnostic.shtml
در ويستا هم ريست ميشود . ضمنا من سخت ا?زار جديدي نصب نكردم كه مشكل به آن ربط پيدا كند . مشكل اينه كه ?قط در اولين روشن شدن . مثلا اگر كامپيوتر را خاموش كنم بعد از 2 ساعت ديگه ات?اقي نمي ا?تد ولي اگر ?ردايش روشن كنم باز هم ريست ميشود .
حاجي راست ميگه شايد مشکل از ناسازگاري نرما?زارهاي جديدي که نصب کردي با درايور هاي سختا?زارت باشه ٬ به همين خاطر پيشنهاد ميشه که يک بار کامپيوترت رو Safe mode بياري بالا و ببيني که بازم restart ميشه يا نه ؟
اينجوري مطمئن ميشي که مشکل نرما?زاريه يا سختا?زاري
حاجي بابا دلمون تنگ شده بيد برات :)
AMD>INTEL
16-08-2007, 00:23
درسته . براي ?هميدن مشكل نرما?زاري ميشه اين كار رو كرد . ولي چون random ريست ميشه معمولا از رم يا پاور هست . معمولا ريستارت هاي مربوط به نرما?زار همون موقع بالا اومدن ويندوز خودشون رو نشون ميدن
profesorjd
16-08-2007, 01:40
بله مشكل همينه . روشن ميشه و ص?حه آبي Wellcome در XP و ص?حه سوئيچ ويستا ديده ميشود ريست ميشه .
اونم نه هميشه مثلاً گاهي بعد از دو روز . خودم بيشتر به مادر برد شك كردم ( اسلت رم ) آيا برنامهاي هست كه بشو د مادربرد را تست كرد ( مخصوصاً اسلت رم رو )
AMD>INTEL
16-08-2007, 01:43
به لينك پست 6 نگاه كن
profesorjd
16-08-2007, 01:44
رييس اين كه مي?رماييد حا?ظه را چك ميكند . مادربرد را هم چك ميكنه. ضمناً نتايج رو ميريزه رو ديسك كه حالا ديسك از كجا بيارم؟!!!
AMD>INTEL
16-08-2007, 02:09
hiren boot cd رو اگر پيدا كني . عالي ميشه
DX10 killer
16-08-2007, 02:12
ممکنه از پاورت باشه.با یه پاور دیگه سیستمت رو امتحان کن
profesorjd
16-08-2007, 14:31
سلام مجدد
امروز به يك مورد برخوردم شايد عزيزان بتوانند راحتتر كمك نمايند ! امروز كه كامپيوتر رو روشن كردم و قبل از اينكه ص?حه Wellcom ويندوز بياد ريست كرد . وقتي طبق عادت ويندوز ( و خودم ) خواست كه هارد را كنترل كنه نگذاشتم و ... دوباره ريست !!! د?عه سوم و ... بازهم ريست !!!! د?عه چهارم چك ديسك رو انجام داد . دو تا ?ايل ارور و .. ريست نشد !! الانم يك ساعتي است كه بدجوري دارم بهش ?شار ميارم ( با ?يلم و ?تو شاپ و .. ) ولي از ريست خبري نشده . اما ............ ريست شد نه كاري مي كردم و نه برنامه سنگيني ?عال بود !
ببین اگر می خوای ب?همی مشکلت از گرما هست یا نه در کیست را باز کن اگر تونستی ببرش نزدیک کولر یا اگر پنکه دستی دم دستت بود بذار کنارش ببین اگر مشکل حل شد یک جایی از سیستم داره داغ می شه
اتصالات راچک کنید.ممکن است بدلیل یک کانکتور یا سوکت شل باشد.
AMD>INTEL
16-08-2007, 18:58
تو ريستارت اول رم و بعد پاور بايد تست شود .
Commando-BIG
16-08-2007, 20:46
اگه ميتوني برخي قطعاتتو كه بهشان مشكوكي رو دو تا سيستم ديگه امتحان كن به خاذنهاي پاورتم يه سري بزن ممكنه تركيده باشن
profesorjd
16-08-2007, 22:56
?ن Cpu رو عوض كردم . اورجينالشو گذاشتم . اگه از گرما باشه چرا وقتي اولين بار روشنش ميكنم ريست ميكنه ! نكته گرماييش كجا ممكنه باشه . رمها رو تست كردم ايراد نداشت . به يكي از اسلتهاي رم مشكوكم . اما چون مادربردم دوكاناله نميدونم چكار كنم . ?علاً با 3 اسلت دارم كار ميكنم ( به اسلت چهارم كه مشكوكم كاري ندارم) ولي بازهم ريست شد !! نكته عجيب اينكه اولا روي كيس ( دقيقاً بالاي پاور) گرمه ! خاموشم كه هست گرمه ( البته از پريز در نيارمش ) اما وقتي روشنه گرمتره ! ممكنه ربط داشته باشه ؟ پردازنده و رم مشكلي ندارند . كارت گرا?يك هم همينطور . برنامهاي هست كه درست و دقيق مادربرد و قطعات رو تست كنه ( حتي پاور رو ) و جواب درست بده ؟ ضمناً به راحتي هم سيستم دومي در اختيار نيست كه براحتي قطعات رو جابجا كنم . روي هاردم اطلاعات مهمي هست كه اطمينان نميكنم سيستمم را به شركتي ببرم مگر اينكه هارد روش نباشه ولي يكبار كه بردم طر? ?وري گ?ت ايرادي نداره و از هارده ( چون هارد نداشت !!) . چطوري خازنهاي پاور رو ببينم بدون اينكه درش رو باز كنم ؟ ( اگه بشه از گارانتي است?اده كرد)
Commando-BIG
17-08-2007, 07:16
ببر گارانتي بگو يه همچين مشكلي داره باز ميكنن اگه داشت درستش ميكنن اگرم نداشت بايد روش برچسبو دوباره بزنن اين پاورو كي خريدي كه ببينيم امكان تركيدن خاذنهاش چقدر بوده
AMD>INTEL
17-08-2007, 09:40
با تست تحت ?شار يا همون stress test بايد به نتيجه رسيد . البته بايد بصورت مرحله اي پله به پله اقدام كرد تك تك قطعات رو تست كرد ديد از كدام قطعه هست
profesorjd
17-08-2007, 14:27
پاور رو خرداد 84 . 30 ماه گارانتي هستش . اكثر قطعات رو تست كردم ! مشكل اينه نميشه درست تشخيص داد . علتش اينكه در بدو روشن شدن ( روشن شدن اوليه نه ري استارت كردن ) ريست ميكنه . بنابراين در مورد گرما نميتوان نظر قطعي داد ! وقتي دارم به سيستم ?شار ميارم ( با برنامههاي گرا?يكي و .. ) ريستي صورت نگر?ته ولي يه شطرنج ساده ويندوز اونو ريست كرده ( نه هميشه بلكه گاهي ) . اسلت چهارم وقتي رم رو محكم سر جاش نميزارم اول Post اصلاً سيستم بالا نمياد چه برسه بخواد ريست كنه . دو بار به دو شركت بردم ولي چون هارد روش نبود بي منطق گ?تند ايراد از هاردشه . ولي مطمئن هستم تست درست حسابي نكردند . پردازنده رو دراوردم و دوباره سرجاش گذاشتم . كيس را بادتكوني كردم! رمها و كارت گرا?يك رو تعويض كردم . تنها چيزهايي كه عوض نشدند پاور - هارد و مادربرد .
AMD>INTEL
17-08-2007, 15:06
پاور رو حتما بايد چك كنيد
profesorjd
18-08-2007, 19:30
با سلام
بالاخره امروز پاور نازنين گرين Gp300 S4-d را درآوردم و جاش يك پاور الگانس گذاشتم . ?علاً كه هنوز ات?اقي نيا?تاده . ?قط .... سيم و كانكتور كم آوردم ! اگر مشكلم ر?ع شد ( با تشكر از دوستان) ايا ميشود با رابط از يك انشعاب پاور چند انشعاب براي هارد و Cd و .. گر?ت ؟ مشكلي از نظر ضع? و .. پيش نميآيد ؟
profesorjd
19-08-2007, 20:25
با سلام
ضمن تشكر از تمامي دوستاني كه راهنمايي كردند بخصوص Dx10 و مدير انجمن و هومن عزيز ! . امروز كه پاور قبليم رو روي يك دستگاه ديگر تست ميكردم يكد?عه ديدم دود بلند شد و سيم آتش گر?ت ! معلوم شد سيم كانكتور درايور ?لاپي اتصالي داشته و تو اين تست و جابجايي اتصالش بيشتر و آتش سوزي ! اينهمه وقت سركار گذاشتن و اذيت كردن ( خودم و دوستاني كه راهنمايي ميكردند) تشكر ويژهام از اين 3 بزرگوار بخاطر توجه دادن من به پاور بود . الحمداله از ديروز تا حالا ريستي صورت نگر?ته و بنظر قريب به يقين ايراد از همان اتصال بود چرا كه الان آن سيستمي كه پاور قبلي روش هست مشكلي نداره سيستم خودم كه گوش شيطان كر و خداراشكر مشكلي ندارد .
سلام:
من میگم مشکل از سیستم عامل هست چون سخت ا?زار اول بوت گیر میده بعد هم سیستم عامل رو با یه و یندوز توپ عوض کن انشا الله حل میشه اگر نشد رم و اسلات رم خود را سرویس کن باید درست بشه... مؤید باشید
DX10 killer
12-09-2007, 22:03
سلام:
من میگم مشکل از سیستم عامل هست چون سخت ا?زار اول بوت گیر میده بعد هم سیستم عامل رو با یه و یندوز توپ عوض کن انشا الله حل میشه اگر نشد رم و اسلات رم خود را سرویس کن باید درست بشه... مؤید باشید
دوست عزیز این تاپیک ما چند وقت پیش هست واین دوستمون هم مشکلش حل شده
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.