مشاهده نسخه کامل : شباهت کیسهای جدید گرین به کیسهای lian li
داشتم توی سایت newegg می گشتم که به چیز عجیبی برخوردم.
سه نمونه کیس lian li که شباهت بسیار زیادی به کیس های جدید گرین دارند. در واقع خودشونند. :eek::eek::eek:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112137
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112124
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112109
PLEASE HELP ME
http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/11-112-124-02.jpg
Abolfazl-R
17-08-2007, 01:08
خب اينا دقيقا همونا هستن ....
آقاي عمراني الآن نيستن ولي اشاره كردن.
AMD>INTEL
17-08-2007, 01:15
بله مشكلي نيست . چون با شركت lian li قرار داد بستند. بدون اجازه اين شركت اين كار رو نكردند. نميدونم چه مشكلي هست . قيمتش كه مناسب هست .
درست. اما واقعا تقلید از یه شرکت دیگه درسته.
کمترشرکت ایرانی راپیدا می کنید که خودش محصولاتش راطراحی کند.درواقع بیشتر شرکتهای ایرانی یا مونتاژکارندویاواردکننده بنام تولیدکننده.
AMD>INTEL
17-08-2007, 09:33
lian li مستقيما كه جنسهاش وارد ايران نميشه . شما روي اسم مشكل داريد. شما هميشه نيخواهيد مشكل ايجاد كنيد . مهندس عمراني رو من پيدا نكردم . ماموريت هستند صبر كنيد تا خودشون بيان . مثلا درباره thermaltake ?كر ميكنيد خودش بعضي از مدلهاش رو توليد ميكنه ؟؟؟ . پاورش مال cwt هست . شركت گرين اينقدر معتبر هست كه اين شركت ها اجازه ?روش اين كيس ها به نام خود گرين ميدهد. تازه بعضي از مذلها توسط گرين اصلاحاتي انجام ميشه . حر?تان كاملا غير منطقي هست .
lian li مستقيما كه جنسهاش وارد ايران نميشه . شما روي اسم مشكل داريد. شما هميشه نيخواهيد مشكل ايجاد كنيد . مهندس عمراني رو من پيدا نكردم . ماموريت هستند صبر كنيد تا خودشون بيان . مثلا درباره thermaltake ?كر ميكنيد خودش بعضي از مدلهاش رو توليد ميكنه ؟؟؟ . پاورش مال cwt هست . شركت گرين اينقدر معتبر هست كه اين شركت ها اجازه ?روش اين كيس ها به نام خود گرين ميدهد. تازه بعضي از مذلها توسط گرين اصلاحاتي انجام ميشه . حر?تان كاملا غير منطقي هست .
لط?ا به این ابهامات پاسخ دهید:
1-چه کسی می خواهد همیشه مشکل ایجاد کند؟
2-چه کسی گ?ت "گرین" معتبر نیست؟
3-کدام حر? غیرمنطقی است؟
چرا عصبانی می شی.
مگه من چی گ?تم. واقعا شما مونتاژ رو ا?تخار می دونین.
چرا تا اسم انتقاد از یه شرکت ایرانی می یاد همگی جوش میارن.
همینه که ایرانی ها پیشر?ت نمی کنن.
من میگم گرین باید خودش خلاقیت به خرج بده.
لط?ا به این ابهامات پاسخ دهید:
1-چه کسی می خواهد همیشه مشکل ایجاد کند؟
2-چه کسی گ?ت "گرین" معتبر نیست؟
3-کدام حر? غیرمنطقی است؟
من ?کر می کنم دوستمون دچار توهم شدن.
جنابamd>intel من مدت زیادی نیست که عضو این سایت شده ام وشناختی ازاعضای این سایت ندارم.بهمین دلیل پرسیدم"چه کسی همیشه مشکل ایجاد می کند".اما با دیدن پستهای کاریر Pc Full ,متوجه شدم که حق با شما بوده است. مسلما شناخت شما از اعضای سایت بیشتر ازمن است.من ازشما عذر می خواهم.
AMD>INTEL
17-08-2007, 13:09
مسئله اي نيست ?قط متاس?م براي اين دوستمون . تمام اين حر?ها به دليل برنده نشدن تو مسابقه گرين هست . مهم ارائه جنس خوب و خوش قيمت هست به دست مصر? كننده برسد. بازار كيس رو گرين نجات داد . با اون كيسهاي غير متعار? كه تو بازار بود هميشه مشكل تو بستن سيستم حر?ه اي داشتيم. ولي با وجود حضور گرين , tt اين خلا پر شد. حق مصر? كننده هست كه جنسي كه كي?يتش خوب هست و خوش قيمت هست تهيه كنه . مهم اين هست كه از خريدش راضي هست . گرين تغييراتي تو كيس هائي كه وارد ميكنه ميده . كاش مهندس عزيز بود و ابهامات ذهن شما رو برطر? ميكرد
من درمورد"گرین" ابهامی ندارم وکی?یتش را قبول دارم.چه کیس چه پاور.من شرکتهایی را می شناسم که بنام تولید, پاور200 واتی وارد می کنند وبنام 500وات ودرتیراژ وسیع دربازار می ?روشند.اما "گرین" درمورد کی?یت محصولاتش به مردم دروغ نمی گویدواین درجامعه ای که دروغ در آن نهادینه شده, پیشر?تی بزرگ بحساب می آید.منظور من زیر سوال بردن "گرین" نبود.
بیشترشرکتها درایران,کار طراحی انجام نمی دهند.نه بدلیل اینکه نمی توانند, بلکه به این دلیل که برایشان مقرون بصر?ه نیست.حتی شرکتهای بزرگتری مثل صاایران, پارس الکتریک , شرکتهای خودروسازی و... هم تمامی محصولاتشان کپی سازیست وبس.وقتی طراحی وتولیدپرهزینه وکم سوداست وواردات پرسود وکم دردسر,هرکسی بود همین کار را می کرد.
من نمی خواهم کار دوستانمان رادر "گرین" کوچک وکم اهمیت جلوه دهم.بلکه با وجود تنگناهایی که درمورد طراحی وتولید درکشور وجوددارد,کار دوستانمان در"گرین" قابل ارج وستایش است.اما حقایق را نیز باید گ?ت.
AMD>INTEL
17-08-2007, 14:55
حر? شما درست . ولي حداقل 60% از كيس هاي گرين تو كارخانه تهران و سيرجان ساخته ميشوند . من به شخصه در د?تر مديريت گرين حضور داشتم و ديدم پاور طراحي شده گرين با مشابه خارجيش كه شما ميگيد مقايسه كردم. هم خازنها هم كي?يت المنت هاي ديگر تقويت شده بود . اگر باور نميكنيد من ميتونم بهتون ثابت كنم . گرينه سمپل ميگيره ولي دوباره طراحي ميكنه در واقع مشكلات سمپل رو ر?ع ميكنه . اين شركت داراي بهترين مهندسان الكترونيك هست . مهندس اگر ه?ته بياد با عكس و ... راحت تر ميتونند توضيح بدهند. روي سخن من با شما هومن جان نبود .
حق با شماست .درست می ?رمایید.
اولا من نگ?تم گرین بی کی?یته.
دوما من در قرعه کشی گرین شرکت نکردم.
سوما پست های من مشکلی نداشت.
چهارما لازم نیست برای من متاس? باشید.
ببینید دوستان من از اینکه ایران و شرکتاش به خودک?ایی برسند آرزومه. من در اولین پستم گ?تم که چرا اینا به هم شبیهند و از این بابت متعجب بودم که با پست های بی ربط تاپیک منحر? شد.
من همینجا اگه بی احترامی شده معذرت می خواهم.
به امید روزی که بقیه ی شرکت از شرکتهای ایرانی اجازه ی مونتاژ بگیرند.
AMD>INTEL
17-08-2007, 15:49
مشكل اينجاست كه اگر با پروسه كاري شركت گرين آشنا بشيد . چنين حر?ي نميزنيد . تو مسئله قرعه كشي هم شما اعتراض داشتيد . هيچ كدوم از ما مديران هم برنده نشديم . سعي ميكنيم از انصا? ?اصله نگيريم . باز هم قرار شد روي اعتراض شما بررسي شود . ولي شما باز به قصد تخريب اين شركت اقدام به ايجاد تاپيك كردي . اميدوارم بتونيد يكي از اعضاي خوب تالار سخت ا?زار باشيد
J.Omrani
18-08-2007, 13:02
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
?کر می کنم که مطلب مورد نظر شما، با کمی جستجو در میان تاپیک " بحث و گ?تگو و پیشنهادات درباره محصولات گرین " پیدا می شد.
http://forum.sakhtafzar.com/showpost.php?p=11540&postcount=183
من سعی کردم که در این تالار گ?تگو، هیچ نمای پنهانی از ?عالیت گرین ، برای دوستان خود قرار ندهم. موردی که به جرات کمتر شرکتی تمایل به عنوان آن دارد، همین بحث تامین کنندگان می باشد.
از نظر تولید نیز ، بالغ بر 70 درصد از حجم ?روش محصولات گرین ، در ایران تولید می گردد و همانطور که امید جان اشاره داشتند، محصول اولیه ای که برای ما ارسال می گردد ، در بعضی اوقات با محصول نهایی مورد عرضه بسیار ت?اوت پیدا می کند. ( البته ت?اوت به سمت کی?یت بالاتر و نه پایین تر!)
پیشنهاد و بحث، یک اصل در جهت حرکت به سمت جلو می باشد. ولی به شرط آنکه به تمامی جوانب اصلی و ?رعی کار اشرا? داشته باشید. تولید محصولات Lian Li قطعا برای ما هم یک ا?تخار خواهد بود. ولی آیا خود شما حاضر هستید که همان محصول اصلی را که با نام گرین، 130 هزار تومان به ?روش خواهد ر?ت را در صورت تولید کامل در ایران 180 هزار تومان خریداری ?رمایید؟ ( در مورد کی?یت هم بهتر است که بحث نکنیم)
گرین همواره سعی در عرضه محصولات به روز جهانی با قیمت مناسب در بازار ایران را داشته است و ?کر نمی کنم که این موضوع به ضرر مصر? کنندگان عزیز تمام شود. جواب این موضوع را می توان از بازار گر?ت.
با تقدیم احترام
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.