مشاهده نسخه کامل : آيا كمي تعداد سيم پاور مشكل ايجاد نميكند ؟
profesorjd
19-08-2007, 20:30
با سلام . من تازگي يك پاور گر?تم كه ?قط 4 كانكتور درايو هارد و Cd - و يك كانكتور ?لاپي و يك كانكتور هارد ساتا دارد .
با توجه به اينكه من دو هارد Ide- يك اپتيكال - دو Cd ( رايتر و Dvd ) دو ?ن كانكتوري دارم حداقل 3 كانكتور كم دارم ! انشعاب گر?تن از كانكتور ( با اتصالات نر و مادگي ) ?شار بر سيمها - پاور و كانكتورها نميآورد ؟ و كلاً ضرر نميرساند ؟
masoud123
19-08-2007, 21:08
چرا دوست من مشكل ايجاد مي كنه نه براي كانكتور يا سيمها بلكه براي خود پاور ايجاد مشكل مي كنه ، يك پاور حد معيني از ولتاژ رو مي تونه تامين بكنه و گر?تن وات اضا?ه از پاور به پاور ?شار مي آورد و در داراز مدت پاور دچار مشكل مي شود و حتي در كوتاه مدت نويز و نوسانات مدار پاور را نيز دچار مشكل مي كند.
مهندس عمرانی بهتر میتونند توضیح بدن
J.Omrani
20-08-2007, 09:56
با سلام . من تازگي يك پاور گر?تم كه ?قط 4 كانكتور درايو هارد و Cd - و يك كانكتور ?لاپي و يك كانكتور هارد ساتا دارد .
با توجه به اينكه من دو هارد Ide- يك اپتيكال - دو Cd ( رايتر و Dvd ) دو ?ن كانكتوري دارم حداقل 3 كانكتور كم دارم ! انشعاب گر?تن از كانكتور ( با اتصالات نر و مادگي ) ?شار بر سيمها - پاور و كانكتورها نميآورد ؟ و كلاً ضرر نميرساند ؟
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
اگر منظور شما پاور GP430A که در مشخصات سیستم شما قرار دارد، می باشد ، باید عرض کنم که این پاور دارای 7 خروجی Molex و 2 خروجی SATA است.
http://i10.tinypic.com/4mlt4js.jpg (http://www.green-case.com)
ولی اگر غیر از این باشد، همانطور که دوستان عزیز نیز اشاره ?رمودند، تعداد خروجی ها در هر پاوری که استاندارد تولید می گردد، وابسطه به توان ، ویرایش و ساختار داخلی آن است. از طر? دیگر است?اده از تبدیل یک به دو نیز به دلیل ا?زایش دامنه نویز ، برای قطعاتی مثل HDD, ODD پیشنهاد نمی گردد ولی برای تغذیه حتی 5 عدد ?ن هم ، است?اده از تبدیل مشکلی ایجاد نمی نماید.
به همین دلیل همیشه توصیه می گردد که انتخاب پاور، آخرین انتخاب شما در قطعات سخت ا?زاری باشد تا آن را متناسب با سخت ا?زار تهیه نماییم.
با تقدیم احترام
AMD>INTEL
20-08-2007, 13:00
اين مشل به بخشي كه مطرح شده ندارد .
profesorjd
20-08-2007, 19:10
سلام جناب مهندس
بنده يك مشكلي داشتم كه بدليل اتصالي كانكتور ?لاپي مجبور شدم يكي از كانكتورها را ببرم . چون كامپيوترم ريست ميكرد و بدليل جابجايي پاور اين كانكتور ذوب !! شد . در اين ?اصله از يك پاور ديگر Tsco است?اده كردم كه كمبود كانكتور داشت ! حالا شما ب?رماييد پاور گرين 23 تا 24 هزار توماني بخرم يا بخاطر يك كانكتور اضا?ي ( يا كسري) يا پاور 12 تا 13 هزار توماني Tsco ؟! آنچه كه دوستان مي?رمايند رو هم قبول دارم ولي چيزي رو كه ندارم پوله ؟؟!!!
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=1504&page=3
البته اگر شما تخ?ب? بدهي ( يا پاور قبليم درست بشه توسط شركت يا ... ) ماهم گرين رو قبول داريم !
J.Omrani
21-08-2007, 09:30
سلام جناب مهندس
بنده يك مشكلي داشتم كه بدليل اتصالي كانكتور ?لاپي مجبور شدم يكي از كانكتورها را ببرم . چون كامپيوترم ريست ميكرد و بدليل جابجايي پاور اين كانكتور ذوب !! شد . در اين ?اصله از يك پاور ديگر Tsco است?اده كردم كه كمبود كانكتور داشت ! حالا شما ب?رماييد پاور گرين 23 تا 24 هزار توماني بخرم يا بخاطر يك كانكتور اضا?ي ( يا كسري) يا پاور 12 تا 13 هزار توماني Tsco ؟! آنچه كه دوستان مي?رمايند رو هم قبول دارم ولي چيزي رو كه ندارم پوله ؟؟!!!
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=1504&page=3
البته اگر شما تخ?ب? بدهي ( يا پاور قبليم درست بشه توسط شركت يا ... ) ماهم گرين رو قبول داريم !
دوست خوب من؛
سلام،
شما می توانید با ارسال پاور خود برای این حقیر به آدرس گارانتی، از یک پاور نو بهره مند گردید. اگر پاور شما مدل GP300S4-D باشد ، آنرا با یک مدل GP330A و بدون اخذ مابه الت?اوت تعویض می نمایم.
با تقدیم احترام
profesorjd
21-08-2007, 23:35
سلام و خسته نباشيد
1- دوست گرامي ?رق GP300S4-d با مدل GP330A چيست ؟
2- قيمت هر كدام چند است ؟
3- ب?رماييد كجا بروم براي تعمير يا تعويض يا گارانتي يا خريد جديد ؟
4- امروز عليرغم گذشت 3 روز است?اده از پاور TSCO كه ات?اقي ني?تاده بود ! دوباره براي اطمينان از ايراد پاور گرين آنرا نصب كردم و ... همان اول روشن شدن كامپيوتر ريست شد . ميتوان نتيجه گر?ت كه ايراد از پاور بود ( با توجه به مطالبي كه در تاپيك قبلي بيان كرده بودم و لينكش در پست قبليم هست )
5- آيا پاور خراب شده است ؟ پس چرا ?قط هنگام روشن شدن اوليه رياستارت ميكند و گاهي وسط ويندوز كه معمولاً كار خاصي انجام نمي دهم ؟
J.Omrani
22-08-2007, 10:03
سلام و خسته نباشيد
1- دوست گرامي ?رق GP300S4-d با مدل GP330A چيست ؟
2- قيمت هر كدام چند است ؟
3- ب?رماييد كجا بروم براي تعمير يا تعويض يا گارانتي يا خريد جديد ؟
4- امروز عليرغم گذشت 3 روز است?اده از پاور TSCO كه ات?اقي ني?تاده بود ! دوباره براي اطمينان از ايراد پاور گرين آنرا نصب كردم و ... همان اول روشن شدن كامپيوتر ريست شد . ميتوان نتيجه گر?ت كه ايراد از پاور بود ( با توجه به مطالبي كه در تاپيك قبلي بيان كرده بودم و لينكش در پست قبليم هست )
5- آيا پاور خراب شده است ؟ پس چرا ?قط هنگام روشن شدن اوليه رياستارت ميكند و گاهي وسط ويندوز كه معمولاً كار خاصي انجام نمي دهم ؟
دوست خوب من؛
سلام،
1- ت?اوت این دو مدل در توان، ویرایش، کی?یت و ... می باشد و قیمت مدل GP300S4-D ( که بیش از 1.5 سال است که از رده تولید خارج شده است) در زمان خود 20 هزار تومان و قیمت GP330A هم در حال حاضر 28 هزار تومان می باشد.
2- برای است?اده از طرح تعویض پاور خود می توانید به آدرس خیابان سمیه - بین قرنی و ویلا - جنب دادگاه شهید بهشتی - پلاک 157 - طبقه همک? - (عمرانی ) مراجعه ?رمایید.
3- تا زمانی که پاور شما رویت و چک نشود ، نمی توان در مورد آن قضاوت نمود و انشاا.. زمانی که تشری? آوردید، می توان در مورد آن بحث و نتیجه را در این گ?تگو به اطلاع دوستان رساند.
با تقدیم احترام
AMD>INTEL
22-08-2007, 10:27
اگر از همون اول انتخاب درستي ميكردند دوستانچ نين مشكلاتي به وجو نمياد. الان 6 تا 7 توم هزينه اضا?ه واقعا هزينه اي نيست
AMD>INTEL
22-08-2007, 10:29
من دقيق مشكل شما رو متوجه نميشم پاور گرين خود رو خراب كردي ؟؟
profesorjd
22-08-2007, 21:43
سلام مدير انجمن ( من هنوز ن?هميدم مدير همه انجمنها هستيد يا اين انجمن !)
من پاورم گرين بود مدل GP300 . دو سه ه?تهاي بود كه كامپيوترم تا روشنش ميكردم قبل از اينكه ص?حه Wellcome ويندوز Xp يا ويستا بياد ريست ميشد ! در تاپيك http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=1504 مشكلي كه علتش را نميدانم ؟ مطرح كردم دوستان منجمله جنابعالي بنده رو به سمت پاور سوق داديد . از يكي از دوستانم يك پاور TSCO امانتي قرض گر?تم كه مشكل ر?ع شد . براي تست پاور گرين رو يه دستگاه ديگه نصب كردم كه تا كامپيوتر رو روشن كردم يك د?عه سيم كانكتور درايور ?لاپي آتش گر?ت كه سر سيم و قطع كردم تا ببينم ايراد از همين بوده يا نه كه ظاهراً همين بوده ولي بنظرم رسيد پاور ضعي? شده باشد بنابراين دوباره (بعد از 3 روز كه روي اون دستگاه خوب كار كرده بود ) روي دستگاه خودم گذاشتم كه دوباره ريست شروع شد . از آنجا كه با پاور دوستم و دستگاه دوستم با پاور من مشكلي نداشت ولي كامپيوتر من از نظر تجهيزات و قدرت ( 2 هارد - 3 درايور سي دي و DVD و اپتيكال - رم 1 گيگ و .. ) تقريباً 2 برابر دستگاه دوستم بود تصميم گر?تم كه پاور TSCO بخرم و مابقي قضاياي اين تاپيك و .. اينكه جناب مهندس راهنماييم كردند . اما ...
J.Omrani
23-08-2007, 08:50
دوست خوب من؛
سلام،
انشاا.. امروز یا شنبه حتما منتظر شما خواهم بود تا در این مورد یک گزارش کامل آماده و به اطلاع سایر دوستان عزیز برسانیم. متاس?انه تا محصول بررسی ?نی نشود، به هیچ عنوان نمی توان در مورد آن اظهار نظر نمود.
به امید دیدار شما و با تقدیم احترام
profesorjd
23-08-2007, 20:24
با سلام و تشكر بسيار
بنده با كمك جناب مهندس عمراني امروز پاور گرين را نصب كردم . ضمن اينكه مدل جديد بنظرم بهتر و كاراتر از مدل قبلي است مشكلم مبني بر ريست كامپيوتر را نيز مرت?ع نموده است . اگرچه اين انجمن در مورد پاور نيست ولي به پاور ختم شد چراكه بنظرم پاور قلب كامپيوتر است كه اگر قلب ضعي? عمل كند همه قسمتهاي ديگر را تحت الشعاع قرارداده و ضعي? مي نمايد . در اين يك ه?ته اخير من 3 نوع پاور را تست كردم پاور TSCO و الگانس و گرين .
بنظرم بايد هر قطعهاي از كامپيوتر مشخصات كامل و ?ني را در دسترس داشته باشد تا براساس آن تصميم گيري نمود . در هر صورت اگر بنظر دوستان ادامه بحث ضروري باشد بنظرم ميبايد در انجمن پاور ادامه يابد كه هم تخصصي تر است و هم راهنمايي انجمني در پي خواهد داشت .
در پايان ضمن تشكر بسيار از جناب عمراني لازم ميبينم دوباره از جناب AMD> Intel و DX10 و هومن نيز تشكر كنم كه راهنماييهاي ايشان مشكل من را مرت?ع نمود
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.