مشاهده نسخه کامل : مادربوردهای اینتل ( ساخت کارخانه اینتل ) چطور مادربوردهایی هستند ؟
mahdi1535
25-08-2007, 16:34
مادربوردهای اینتل ( ساخت کارخانه اینتل ) چطور مادربوردهایی هستند . البته به غیر از ناتوانی بایوس این مادربوردها در اور کلاک . آیا مادربوردهای سازگاری هستند و برای کارهای میکس و تدوین مناسب هستند . اصلا از این مادربورد صحبت نمیشه .علت خاصی داره ؟
galerydevil
29-08-2007, 19:22
مادربوردهای اینتل ( ساخت کارخانه اینتل ) چطور مادربوردهایی هستند . البته به غیر از ناتوانی بایوس این مادربوردها در اور کلاک . آیا مادربوردهای سازگاری هستند و برای کارهای میکس و تدوین مناسب هستند . اصلا از این مادربورد صحبت نمیشه .علت خاصی داره ؟
این مادر بورد ها مادر بوردهای بسیار خوب و با کی?یتی هستند و در تمام کارها بسیار پایدار میباشند ولی همان طور که گ?تی قابلیت overclock زیادی ندارند ولی در موارد دیگر بسیار عالی هستند
البته اين ?اکتور رو هم مد نظر قرار بديد که قيمت اين مادربردها در مقايسه با امکاناتي که دارند ٬ خيلي بالا هست و به هيچ وجه گزينه به صر?هاي از نظر ملاک کارايي به قيمت نيستند
البته یکی از ?ایده های این مادربرد ها سازگاری کامل با cpu های شرکت خودشه!
galerydevil
30-08-2007, 21:45
البته اين ?اکتور رو هم مد نظر قرار بديد که قيمت اين مادربردها در مقايسه با امکاناتي که دارند ٬ خيلي بالا هست و به هيچ وجه گزينه به صر?هاي از نظر ملاک کارايي به قيمت نيستند
البته این مادر بورد ها با تستی که شخصا انجام داده هم بسیار پایداری خوبی در مدت زمان های طولانی دارند ولی همین طور که شما ?رمودید امکانات جانبی زیادی ندارند
hamed-pc
10-09-2007, 03:44
با سلام
بنده در امر کامپیوتر مبتدی میباشم . مادربرد بنده intel 965lt میباشد و در زمینه کپچرینگ و کنورتورهای طولانی و رندرهای متعدد با این مادربرد هیچ گونه مشگلی نداشتم. میخواسم بپرسم که از لحاظ امکانات جانبی که می?رمایید که زیاد امکانات نداره منظورتون چه امکاناتی است؟ (البته بجز امکانات اوورکلاک کردن ) اصلا اوور کلاک کردن خوب نیست مثل این میمونه که انسان از خد معمولش بیشتر غذا بخوره اونوقت . دلدرد میگیره و معدش اذیت میشه .. به زحمت میا?ته و ... البته اینتل از پشتیبانی درایور و آپدیت بایوس خوبی برخورداره . توصیه میکنم که همیشه بایوس و درایورهای خودتون رو آپدیت نگه دارید
alidadash
15-09-2007, 06:50
البته به اين نكته هم توجه كن كه اين محصولات رو شركت اينتل نميسازه بلكه Foxccon به صورت س?ارشي به اسم اينتل توليد ميكنه.
يكي از ?عاليتهاي عمده ?اكسان همين هست كه واسه برندهاي مختل? مادربورد توليد ميكنه
مثل: SOYO و Winfast
AmirSaed110
20-09-2007, 20:33
با سلام خدمت دوستان :
ممنون می شم توصیه های خودتونو بگید .
در حال تهیه Intel Core2Quad Q6600 هستم که از رم باس Patriot Dual 800 Mkz و خوب هاردی با 7200 Rpm و 16X با?ر . نکته این جاست که به من این مادر برد اینتل رو پیشنهاد کردن ( D975 XBX 2Kr ) که دو نکته دارم با این مادر برد .
مشخصات مادربرد:
http://www.intel.com/products/motherboard/d975xbx2/index.htm
1- طبق لینک زیر این مادر برد از eSata و مخصوصا Sata 3.0 Gb/s که جهت سرعت در انتقال اطلاعات هست پشتیبانی نمیکنه . سوال این جاست که من از چه محصول اینتل با این امکانات است?اده کنم که سرعت کا?ی رو برای من تامین کنه و با هارد هم خونی داشته باشه .
http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-020811.htm
2- مورد دوم عدم پشتیبانی از باس 800 در رم ها بود که خوب به حول و قوه الهی و کمک دست های پشت پرده در ورژن جدید این برد ها ( 2Kr ) حل شده .
البته من توی برند گیگیا هم تو همین سایز مادر برد های جالبی رو دیدم که این مشکلات رو نداشتن و عشق تکنولوژی و سرعت منو جواب می داد . اما اولویت با این محصول هست و ممنون میشم که دوستان توصیه خودشونو در هر زمینه مربوط بگن .
با سلام خدمت دوستان :
ممنون می شم توصیه های خودتونو بگید .
در حال تهیه Intel Core2Quad Q6600 هستم که از رم باس Patriot Dual 800 Mkz و خوب هاردی با 7200 Rpm و 16X با?ر . نکته این جاست که به من این مادر برد اینتل رو پیشنهاد کردن ( D975 XBX 2Kr ) که دو نکته دارم با این مادر برد .
مشخصات مادربرد:
http://www.intel.com/products/motherboard/d975xbx2/index.htm
1- طبق لینک زیر این مادر برد از eSata و مخصوصا Sata 3.0 Gb/s که جهت سرعت در انتقال اطلاعات هست پشتیبانی نمیکنه . سوال این جاست که من از چه محصول اینتل با این امکانات است?اده کنم که سرعت کا?ی رو برای من تامین کنه و با هارد هم خونی داشته باشه .
http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-020811.htm
2- مورد دوم عدم پشتیبانی از باس 800 در رم ها بود که خوب به حول و قوه الهی و کمک دست های پشت پرده در ورژن جدید این برد ها ( 2Kr ) حل شده .
البته من توی برند گیگیا هم تو همین سایز مادر برد های جالبی رو دیدم که این مشکلات رو نداشتن و عشق تکنولوژی و سرعت منو جواب می داد . اما اولویت با این محصول هست و ممنون میشم که دوستان توصیه خودشونو در هر زمینه مربوط بگن .
حتما بايد از مادربوردهاي اينتل است?اده كنيد؟
AMD>INTEL
20-09-2007, 21:48
ساخت شركت ?اكسان هستند
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.