مشاهده نسخه کامل : سلام بر پاورهای فوق العاده Ocz
J.Omrani
26-08-2007, 09:28
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
خوشحالم که ا?تخار اولین خوش آمد گویی به دوستان و همکاران محترممان در شرکت معظم ان?ورماتیک گستر ، نصیب این حقیر شد. امیدوارم که حضور این شرکت و نماینده محترمشان در تالار گ?تگوی سایت سخت ا?زار، پیوسته برای ما آموزنده باشد.
در این بحث لازم می دانم از این شرکت محترم بابت عرضه محصولات کم نظیر OCZ ( خصوصا پاورهای OCZ ) در بازار ایران تشکر و قدردانی نمایم. وجود پشتوانه محکمی همچون شرکت ان?ورماتیک گستر، جهت خدمات گارانتی این محصولات با کی?یت ، همه ما را به تهیه آن تشویق خواهد نمود.
http://www.ocztechnology.com/images/products/accessories/b/PXS_1000W.jpg (http://www.infogostar.com/)
با تقدیم احترام
با سلام
بنده هم بنوبه خودم ورود نماينده اين شرکت محترم و با سابقه رو به اين سايت تبريک گ?ته و خوشحال هستم که تلاش دوستان در اين مجموعه و ?روم باعث ميشه تا شرکتهای تاثير گذار در عرصه سخت ا?زار کشور برای حضور در جمع دوستان خودشون ترغيب شوند.
يقينا اين حرکت نو ميتواند جنبه مثبتی در کنار بحث رقابت سالم بوجود آورد که در اين ميان بهترين تاثير برای مخاطبين خواهد بود
infogostar
26-08-2007, 15:25
با سلام
با تشکر از جنابعالی جهت لط? شما به این شرکت .
امیدواریم در امر اطلاع رسانی در مورد محصولات OCZ از طریق این سایت محترم مو?ق باشیم .
OCZ PSU, Mouse , Memory , VGA , Cooler
Alireza123
31-10-2007, 00:40
حالا از تشکرات بیاییم بیرون... در مورد رمهای ocz برای ما اطلاعات بیشتری بدین مخصوصا رمهای SLI
infogostar
01-11-2007, 13:34
حالا از تشکرات بیاییم بیرون... در مورد رمهای ocz برای ما اطلاعات بیشتری بدین مخصوصا رمهای SLI
سلام
اگر سوالی دارید من در خدمتم ...
ashubgar
01-11-2007, 13:40
سلام - براي شروع لط?ا آدرس سايت و ليست محصولات رو لينک بدين.
ممنونم.
Alireza123
06-11-2007, 13:41
سلام
اگر سوالی دارید من در خدمتم ...
خیلی از شما ممنون هستم :)
من در مورد رمهای SLI OCZ سوال داشتم به چه صورتی کار میکنه
من مادربورد ASUS M2N SLI PREMIUM VISTA EDITION دارم و در بایوس این مادر بورد من قسمت منو رم 533/667/800/1066 تنظیمات داره تا جایی که من میدونم رمهای DDR2 تا سرعت 800 بیشتر ندارن ایا این مربوط به همون رمهای SLI میشه؟
javadshahvand
06-11-2007, 13:53
http://www.techpowerup.com/?43796
Alireza123
17-11-2007, 12:50
سلام اقا کسی در مورد رمهای Sli Ocz چیزی نیمدونه رویه چه چیپست هایی کار میکنند ایا با چیپ 590 Sli کار میکنه؟
infogostar
18-11-2007, 12:47
سلام اقا کسی در مورد رمهای Sli Ocz چیزی نیمدونه رویه چه چیپست هایی کار میکنند ایا با چیپ 590 Sli کار میکنه؟
سلام
حا?ظه های SLI با چیپستهای Nvidia سریهای 570SLI به بالا کار می کنند . یکی از بهترین چیپستها برای پشتیبانی کامل از مزیات این حا?ظه ها همان 590 SLI است .
Alireza123
18-11-2007, 18:12
سلام
حا?ظه های SLI با چیپستهای Nvidia سریهای 570SLI به بالا کار می کنند . یکی از بهترین چیپستها برای پشتیبانی کامل از مزیات این حا?ظه ها همان 590 SLI است .
خدا بگم چیکارتون نکنه زودتر نمیشد میگ?تین
من امروز ر?تم 2 پاتریود خریدم
یعنی من اگر 2تا رم SLI بزارم میشه 1066 ؟
Alireza123
18-11-2007, 18:47
ببخشید این پست اشتباهی شده. نمیدونم از کجا اومده حر?های توی چتم اینجا پست شده
Alireza123
25-11-2007, 12:18
خدا بگم چیکارتون نکنه زودتر نمیشد میگ?تین
من امروز ر?تم 2 پاتریود خریدم
یعنی من اگر 2تا رم SLI بزارم میشه 1066 ؟
لط?ا جواب بدین
infogostar
29-11-2007, 11:12
خیلی از شما ممنون هستم :)
من در مورد رمهای SLI OCZ سوال داشتم به چه صورتی کار میکنه
من مادربورد ASUS M2N SLI PREMIUM VISTA EDITION دارم و در بایوس این مادر بورد من قسمت منو رم 533/667/800/1066 تنظیمات داره تا جایی که من میدونم رمهای DDR2 تا سرعت 800 بیشتر ندارن ایا این مربوط به همون رمهای SLI میشه؟
سلام
دوست عزیز
حا?ظه های DDRII دارای باس 1066 هم هستند . این سرعت به 800 محدود نمی شود ! حا?ظه های SLI هم مثل بقیه حا?ظه های DDRII دارای باسهای 1066 می باشند .
AMD>INTEL
29-11-2007, 14:41
دوست من از شرکت ان?ورماتیک گستر من همیشه ارادت خاصی به محصولاتی که شما وارد میکنید داشتم . مشکل گران بودن رم های ocz رو خواهش میکنم کمی مرت?ع کنید .
با سپاس و درود ?راوان
Alireza123
29-11-2007, 16:37
سلام
دوست عزیز
حا?ظه های DDRII دارای باس 1066 هم هستند . این سرعت به 800 محدود نمی شود ! حا?ظه های SLI هم مثل بقیه حا?ظه های DDRII دارای باسهای 1066 می باشند .
مرسی حالا بهتر ?همیدم
1ه?ته قبل که من ر?تم رم بخرم در بازار رمهای OCZ پیدا نمیشد
میشه به من بگید که رمهای OZC SLI با رمهای معمولی چه ?رقی داره؟
و قیمت رمهای OCZ SLI 1066 چه قیمتی داره
infogostar
03-12-2007, 10:17
دوست من از شرکت ان?ورماتیک گستر من همیشه ارادت خاصی به محصولاتی که شما وارد میکنید داشتم . مشکل گران بودن رم های ocz رو خواهش میکنم کمی مرت?ع کنید .
با سپاس و درود ?راوان
سلام
دوست عزیز ، شما لط? دارید ...
حا?ظه های OCZ جدیدا کاهش قیمت چشمگیری داشته اند ، و اکنون سطح قیمت آنها به نحوی است که بسیار نزدیک به سایر برندهای موجود در بازار می باشند ...
البته کی?یت و راندمان بسیار بالای این حا?ظه ها را در مقایسه با سایر حا?ظه ها نباید ?راموش کرد ...
infogostar
03-12-2007, 10:26
مرسی حالا بهتر ?همیدم
1ه?ته قبل که من ر?تم رم بخرم در بازار رمهای OCZ پیدا نمیشد
میشه به من بگید که رمهای OZC SLI با رمهای معمولی چه ?رقی داره؟
و قیمت رمهای OCZ SLI 1066 چه قیمتی داره
دوست عزیز ،
چند روز پیش ، بار جدید حا?ظه های OCZ رسید و به بازار ایران عرضه شد ...
حا?ظه های OCZ سری SLI با داشتن گواهینامه از nvidia برای مادربردهای دارای چیپستهای nvidia SLI بهینه شده اند . این حا?ظه ها دارای Nvidia Enhanced Performance Profile یا ?EPP برای پشتیبانی از این چیپستها می باشند . تنظیمات منحصر به ?رد OCZ برای SPD یا Serial Presence Detect نیز قابلیت دیگر این حا?ظه های سری SLI می باشد . در مجموع با بهینه سازی تایمینگ حا?ظه ها مخصوص مادربرد شما ، راندمان کلی سیستم شما به نحو چشمگیری ا?زایش می یابد ...
قیمت 2GB حا?ظه SLI 1066 حدود 270000 تومان می باشد ...
Alireza123
07-12-2007, 00:52
دوست عزیز ،
چند روز پیش ، بار جدید حا?ظه های OCZ رسید و به بازار ایران عرضه شد ...
حا?ظه های OCZ سری SLI با داشتن گواهینامه از nvidia برای مادربردهای دارای چیپستهای nvidia SLI بهینه شده اند . این حا?ظه ها دارای Nvidia Enhanced Performance Profile یا ?EPP برای پشتیبانی از این چیپستها می باشند . تنظیمات منحصر به ?رد OCZ برای SPD یا Serial Presence Detect نیز قابلیت دیگر این حا?ظه های سری SLI می باشد . در مجموع با بهینه سازی تایمینگ حا?ظه ها مخصوص مادربرد شما ، راندمان کلی سیستم شما به نحو چشمگیری ا?زایش می یابد ...
قیمت 2GB حا?ظه SLI 1066 حدود 270000 تومان می باشد ...
بله حر? شمارو من تایید میکنم من امروز بازار ایران بودم و رمهای زیادی از ocz دیدم و رمهای
Sli 1066 2 GB dual channel قیمت 260000 تومان بود
و رمهای ریپیر 2GB 1066 قیمت 290000 تومان بود
اگه میشه لط?ا در مورد رمهای ریپیر توضیح بدین چرا این رم قیمتش زیاد در صورتی که با رمهای SLI مشخصات یکی دارند
infogostar
09-12-2007, 14:14
بله حر? شمارو من تایید میکنم من امروز بازار ایران بودم و رمهای زیادی از ocz دیدم و رمهای
Sli 1066 2 GB dual channel قیمت 260000 تومان بود
و رمهای ریپیر 2GB 1066 قیمت 290000 تومان بود
اگه میشه لط?ا در مورد رمهای ریپیر توضیح بدین چرا این رم قیمتش زیاد در صورتی که با رمهای SLI مشخصات یکی دارند
حا?ظه های Reaper دارای تکنولوژی خنک کننده منحصر به ?رد می باشند . این تکنولوژی امکان overclocking بسیار مناسبی برای کاربرای حر?ه ای ?راهم می آورد . در حقیقت حا?ظه های Reaper برخلا? حا?ظه های SLI مخصوص کاربران حر?ه ای می باشند . Gamer ها می توانند با Overclock کردن حا?ظه های Reaper بالاترین راندمان مورد نیاز را بدست آورند . حا?ظه های Reaper در دو نوع معمولی و ATI Crossfire وجود دارند ...
علت اصلی گران بودن حا?ظه های Reaper نسبت به سایرین نیز همان سیستم خنک کننده ویژه آنهاست .
Alireza123
13-12-2007, 20:43
حا?ظه های Reaper دارای تکنولوژی خنک کننده منحصر به ?رد می باشند . این تکنولوژی امکان overclocking بسیار مناسبی برای کاربرای حر?ه ای ?راهم می آورد . در حقیقت حا?ظه های Reaper برخلا? حا?ظه های SLI مخصوص کاربران حر?ه ای می باشند . Gamer ها می توانند با Overclock کردن حا?ظه های Reaper بالاترین راندمان مورد نیاز را بدست آورند . حا?ظه های Reaper در دو نوع معمولی و ATI Crossfire وجود دارند ...
علت اصلی گران بودن حا?ظه های Reaper نسبت به سایرین نیز همان سیستم خنک کننده ویژه آنهاست .
مرسی جالب بود من نتیجه گر?تم به درد من نمیخوره چون من ازOverclock خوشم نمیاد
من ?کر میکنم 30 هزار تومان برای 4تا هتسینک قیمت بالایی هست
ولی رمهای SLI بهتره کاش این رمهارو میشد با 160 هزار تومان خرید
delusive1
03-02-2008, 13:50
[QUOTE=infogostar;32905]حا�?ظه های Reaper دارای تکنولوژی خنک کننده منحصر به �?رد می باشند . این تکنولوژی امکان overclocking بسیار مناسبی برای کاربرای حر�?ه ای �?راهم می آورد . در حقیقت حا�?ظه های Reaper برخلا�? حا�?ظه های SLI مخصوص کاربران حر�?ه ای می باشند . Gamer ها می توانند با Overclock کردن حا�?ظه های Reaper بالاترین راندمان مورد نیاز را بدست آورند . حا�?ظه های Reaper در دو نوع معمولی و ATI Crossfire وجود دارند ...
علت اصلی گران بودن حا�?ظه های Reaper نسبت به سایرین نیز همان سیستم خنک کننده ویژه آنهاست .[/QUOT
سلام :
یه سوال داشتم
اگر کسی بخواد رم بخره! و قدرت رم براش مهم باشه و چیپ مادربوردش هم 680i SLI باشه و یا شاید هم 780i بخواد بخره! شما رم های Reaper رو پیشنهاد میدید یا SLI ها رو؟!
وحید
AMD>INTEL
03-02-2008, 21:58
شرکت انفورماتیک گستر به نظر من قطعاتی که وارد میکند جزو بهترین ها هستند . حتی م های کینگستونی که وارد میکرد ارجینال بود . مودم های Usrobotic من برای این شرکت آرزوی موفقیت میکنم . به نظر جنس با کیفیت ارزش بیشتر هزینه کردن دارد .
delusive1
06-02-2008, 12:09
شرکت انفورماتیک گستر به نظر من قطعاتی که وارد میکند جزو بهترین ها هستند . حتی م های کینگستونی که وارد میکرد ارجینال بود . مودم های Usrobotic من برای این شرکت آرزوی موفقیت میکنم . به نظر جنس با کیفیت ارزش بیشتر هزینه کردن دارد .
امیر جان شکی درش نیست! منم قبول دارم ولی خب سوال پیش اومده که مثل اینکه کسی نیست جواب بده!:)
وحید
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.