مشاهده نسخه کامل : مودم usrobotics
سلام
اول از اینکه به عنوان نماینده ان?ورماتیک گستر به این انجمن اومدید تشکر و خوش آمد می گم و امیدوارم که این بخش هم مانند قسمتهای دیگر همچون بخش گرین م?ید باشد
اما مشکل این که من یه مودم اینترنال usrobotics گر?تم چند روز پیش برای یه بنده خدایی، اما می گه که مشکل داره و کنده و سرعتش پایین و از این چیزا. از طر?ی هم می گن که ظاهرا این مودمها ممکنه ریمارکش هم به بازار اومده باشه.
حالا نظر شما رو در این مورد می خواستم بدونم.
چون می خواستم برم یه مودم دیگه مثلا گیگا بگیرم و اون رو رد کنم بره.
infogostar
26-08-2007, 16:05
دوست عزیز
از آنجایی که شرکت ان?ورماتیک گستر نمایندگی رسمی این محصول را دارد (USRobotics) ، تنها محصولات اوریجینال و اصلی این شرکت را وارد می نماید. ولی متاس?انه چندین گزارش از وجود مودم های غیر اصلی USrobotics در بازار ایران نیز به ما رسیده است که از کانالی دیگر به بازار ایران راه یا?ته است . در نتیجه اگر مودم شما دارای گارانتی ان?ورماتیک گستر است ، و دارای سرعت پایینی می باشد حتما به بخش ?نی ما مراجعه نمایید تا در تعویض آن اقدامات لازم صورت گیرد . مدمهای USrobotics در سرعت بالا بسیار مشهور می باشند .
Commando-BIG
26-08-2007, 19:59
دوست عزیز
از آنجایی که شرکت ان?ورماتیک گستر نمایندگی رسمی این محصول را دارد (USRobotics) ، تنها محصولات اوریجینال و اصلی این شرکت را وارد می نماید. ولی متاس?انه چندین گزارش از وجود مودم های غیر اصلی USrobotics در بازار ایران نیز به ما رسیده است که از کانالی دیگر به بازار ایران راه یا?ته است . در نتیجه اگر مودم شما دارای گارانتی ان?ورماتیک گستر است ، و دارای سرعت پایینی می باشد حتما به بخش ?نی ما مراجعه نمایید تا در تعویض آن اقدامات لازم صورت گیرد . مدمهای USrobotics در سرعت بالا بسیار مشهور می باشند .
بله ، متاس?انه محصولي كه پيشتر كارخانجات توليدي ان در امريكا و هلند بود امروزه جنس چيني ان هم توليد شده است كه داراي كي?يت بسيار پاييني ميباشد (طبق گذارشات واصله )
AMD>INTEL
27-08-2007, 00:04
ت?اوت كي?ي زياد نيست . مگر اينكه محصول ريمارك باشه . تو مودم چيپ از همه مهم تر هست
Commando-BIG
27-08-2007, 05:03
ت?اوت كي?ي زياد نيست . مگر اينكه محصول ريمارك باشه . تو مودم چيپ از همه مهم تر هست
وقتي مودم قلابي درست ميكنن از چيپهاي مت?رقه است?اده ميكنن وگرنه مرض كه ندارن بخان برن از شركت اصلي چيپ بخرن اينجوري به همون قيمت اصلش در مياد تازه الان علم تقلب اونقدر پيشر?ت كرده كه اگه نري قطعه رو از شرگت اطلي بخري تشخيص اصل از ?رع واقعا مشكله
AMD>INTEL
27-08-2007, 11:32
اينطوري نيست چيپ hsfi خيلي گرون نيست. البته چيپهاي intel هم قدرت خوبي دارند. ولي بهترين مودم اكسترنال سريال همان us robotic هست
AMD>INTEL
27-08-2007, 11:33
يك بحث كلي درباره چيپست مودم ميكنيم
بحث به کجا ها کشید
البته من ?علا نمی تونم برم ببینم اون مودم گارانتی کجاست و بقیه مشخصات و از این چیزا
ولی اون رو از بازار ایران طبقه 3 یا 2 ?کر کنم، 10 تومن گر?تم. اونجا هم ?کر کنم نمایندگی ان?ورماتیک گستر باشه. اگه این جوریه که خب اونم گارنتی همونجاست و گرنه که خب ...
اگه لط? کنید و آدرس گارانتی و روز و ساعت مراجعه و دیگر اطلاعاتی که ممکنه مورد نیاز قرار بگیرد را در یک تاپیک مشخص قرار دهید ?کر کنم م?ید باشه.
infogostar
27-08-2007, 16:32
آدرس گارانتی ان?ورماتیک گستر :
میدان ه?ت تیر - خیابان کریمخان زند - بین خردمند شمالی و شهید - پ 85 - طبقه 3
AMD>INTEL
27-08-2007, 16:43
دوست من كاتالوگ داريد. من عاشق كاتالوگهاي ocz هستم
infogostar
27-08-2007, 17:58
کاتالوگ را هم از همین آدرس می توانید تهیه کنید
ساعات و روز های مراجعه هم اگه لط? کنید دیگه خیلی خیلی ممنون
بالاخره اونجایی که مودم رو خریدم نمایندگی شما هست یا نه؟
infogostar
28-08-2007, 11:41
ساعات و روز های مراجعه هم اگه لط? کنید دیگه خیلی خیلی ممنون
بالاخره اونجایی که مودم رو خریدم نمایندگی شما هست یا نه؟
شما از هر جایی که مودم را خریده باشید ، با کارت گارانتی ان?ورماتیک گستر ، می توانید به آدرس داده شده تشری? بیاورید . از 9 صبح تا 6 بعد از ظهر .
M_E_H_D_I
28-08-2007, 19:02
متاس?انه بنده قبل از اينها يكus.robotics External داشتم كه واقعا ?وق العاده بود
الان با سيستم جديد كه پورت سريال نداره مجبور به ?روش آن شدم.
با خريد يك مودم Axtrom به پيشنهاد ?روشنده كار را در ويندوز ويستا شروع كردم كه به علت نداشتن Voice كه اصلا معلوم نيست داره شماره مي گيره يا نه مجبور به خريد مارك Zoltrix 3chip كردم كه ات?اقا چيپست آن HSFi هست ولي در ويندوز ويستا قادر به شناسايي نيست كه با نصب درايور دستي مشكل حل مي شود ولي انگار شروع مي شود كه بعد از اتصال نمي توانم حتي يك موزيك با Jet-audio و اصلا كار ديگري (اتصال به اينترنت) بكنم چون ?ورا هنگ مي كنه و ص?حه آبي نمايان مي شود. كه بعد يه Us.robotics اينترنال اونم از نوع سه چيپ گر?تم كه خوشبختانه با چيپ ست HSFi ويندوز آنرا مي شناسد ولي باز هم همون مشكل هنگ كردن و ص?حه آبي ظاهر مي شود. علت چيست؟؟
- به خاطر سه چيپ بودن
- به خاطر انتظار مكالمه كه در اين مودمها موجود مي باشد.
- يا موارد ديگر...
البته مي دانم كه اين سوال نبايد در اينجا مطرح كنم چون ربطي به موضوع نداره و خواهش مي كنم كه راهنمايي كنيد.
infogostar
01-09-2007, 16:12
متاس?انه بنده قبل از اينها يكus.robotics External داشتم كه واقعا ?وق العاده بود
الان با سيستم جديد كه پورت سريال نداره مجبور به ?روش آن شدم.
با خريد يك مودم Axtrom به پيشنهاد ?روشنده كار را در ويندوز ويستا شروع كردم كه به علت نداشتن Voice كه اصلا معلوم نيست داره شماره مي گيره يا نه مجبور به خريد مارك Zoltrix 3chip كردم كه ات?اقا چيپست آن HSFi هست ولي در ويندوز ويستا قادر به شناسايي نيست كه با نصب درايور دستي مشكل حل مي شود ولي انگار شروع مي شود كه بعد از اتصال نمي توانم حتي يك موزيك با Jet-audio و اصلا كار ديگري (اتصال به اينترنت) بكنم چون ?ورا هنگ مي كنه و ص?حه آبي نمايان مي شود. كه بعد يه Us.robotics اينترنال اونم از نوع سه چيپ گر?تم كه خوشبختانه با چيپ ست HSFi ويندوز آنرا مي شناسد ولي باز هم همون مشكل هنگ كردن و ص?حه آبي ظاهر مي شود. علت چيست؟؟
- به خاطر سه چيپ بودن
- به خاطر انتظار مكالمه كه در اين مودمها موجود مي باشد.
- يا موارد ديگر...
البته مي دانم كه اين سوال نبايد در اينجا مطرح كنم چون ربطي به موضوع نداره و خواهش مي كنم كه راهنمايي كنيد.
سلام
مودم شما مشکل دارد ، حتما برای گارانتی مراجعه نمایید .
M_E_H_D_I
02-09-2007, 11:42
سلام
مودم شما مشکل دارد ، حتما برای گارانتی مراجعه نمایید .
نه ?كر كنم اشكال از اين مودم نباشد
چون مودم زورلتريكس و گيگا هم اين مشكل را دارند..
و اينكه حالا مطمئن شدم كه اشكال از مودم و يا شكا? PCI مي باشد. چون وقتي قرار باشه از مودم است?اده بشه مثل اتصال به اينترنت و يا حتي تماس با منزل و اجراي برنامه ID Caller اگه در حال كاري باشم (كار با سيستم) اونموقع است كه هنگ مي كنه!!!
باز هم از راهنماييتون ممنون.
infogostar
02-09-2007, 13:36
نه ?كر كنم اشكال از اين مودم نباشد
چون مودم زورلتريكس و گيگا هم اين مشكل را دارند..
و اينكه حالا مطمئن شدم كه اشكال از مودم و يا شكا? PCI مي باشد. چون وقتي قرار باشه از مودم است?اده بشه مثل اتصال به اينترنت و يا حتي تماس با منزل و اجراي برنامه ID Caller اگه در حال كاري باشم (كار با سيستم) اونموقع است كه هنگ مي كنه!!!
باز هم از راهنماييتون ممنون.
بخش ?نی ما آماده کمک به شما در این مورد می باشند .
88812353
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.