مشاهده نسخه کامل : خبرنامه ان?ورماتیک گستر
infogostar
26-08-2007, 16:19
دوستان عزیز
با تشکر از مدیریت سایت سخت ا?زار ، , کلیه دوستان گرامی که به شرکت ان?ورماتیک گستر لط? دارند ، امیدواریم بتوانیم اطلاعات ?نی مورد نیاز در زمینه محصولات شرکت ان?ورماتیک گستر را به آگاهی شما دوستان عزیز برسانیم .
در این راستا ، شرکت ان?ورماتیک گستر ، اقدام به ارسال Email های ه?تگی نموده است . اگر شما عضو این خبر نامه نیستید ، می توانید بااعلام آدرس Email خود به ما ، از اطلاعات جالب ه?تگی بهره مند شوید .
www.infogostar.com
(عضویت در خبر نامه)
AMD>INTEL
26-08-2007, 16:25
خوشحالم كه به ?روم ما اومديد . ان?ورماتيك گستر از شركتهائي هست كه هميشه قطعات و برندهاي خوبي رو وارد بازار ايران نموده . مثل ocz .البته يك مقدار اطلاع رساني قويتر باعث ميشه اين شركت رشد بهتري داشته باشد
دوستان عزیز
با تشکر از مدیریت سایت سخت ا?زار ، , کلیه دوستان گرامی که به شرکت ان?ورماتیک گستر لط? دارند ، امیدواریم بتوانیم اطلاعات ?نی مورد نیاز در زمینه محصولات شرکت ان?ورماتیک گستر را به آگاهی شما دوستان عزیز برسانیم .
در این راستا ، شرکت ان?ورماتیک گستر ، اقدام به ارسال Email های ه?تگی نموده است . اگر شما عضو این خبر نامه نیستید ، می توانید بااعلام آدرس Email خود به ما ، از اطلاعات جالب ه?تگی بهره مند شوید .
www.infogostar.com
(عضویت در خبر نامه)
سلام
من يکي دو مورد از اين خبرنامه ها رو ديدم ٬ اگه امکان داره ترتيبي بديد تا متن اين خبرنامهها در زير بخش اختصاصي ان?ورماتيک گستر که توي تالار گ?تگوي سايت اختصاص داده شده هم انعکاس داده بشه . اينجوري امکان بحث و گ?تگو پيرامون موضوع خبرنامهها ?راهم ميشه و دوستان ميتونند راجع به کاربردها و تواناييهاي تکنولوژيهاي جديدي که در خبرنامهها معر?ي ميشوند ٬ قضاوت کنند.
دوستان عزیز
www.infogostar.com
(عضویت در خبر نامه)
جناب عابدينی نسب
بار ديگر حضور شما و شرکت محترم ان?ورماتيک گستر رو به جمع دوستان در اين ?روم و سايت خوب تبريک گ?ته و اميدوارم که اين امر باعث گرمتر شدن روابط و اطلاع رسانی مطلوبتر به مخاطبين شما گردد.
بشخصه هم از اينکه دوستان و همکاران قديمی خودم رو در اين مح?ل ميبينم بسيار خوشحالم.
در مورد بحث خبرنامه هم بايد عرض کنم با توجه به حجم و تنوع محصولات شرکت شما، با اينکه قدری دير اقدام به انجام اين کار نموديد اما باز هم حرکت خوبی است که در راستای حمايت از مصر? کننده اثرات مثبتی را به همراه خواهد داشت.
شاد باشيد و مو?ق...
farzad68
26-09-2007, 08:52
آقاامید شما رایتر دارین سوزوکی چه قیمت
farzad68
26-09-2007, 08:54
آیا شمادرشهرستان اندیمشک استان خوزستان نماینده ان?ورماتیک گستردارین
با سلام،آیا شما تو شیراز یا استان ?ارس هم نمایدگی دارین؟
دوستان عزیز
www.infogostar.com
(عضویت در خبر نامه)
خیلی خوب شد
ازتون ممنونم
من هم عضو خبرنامه شما میشم
آقا در این خبرنامه شما نمیشه عضو شد..!
من دو روزه هر چی ایمیلم رو وارد میکنم و submit رو میزنم میزنه can't find...
چرا؟
آقا کسی نیست به ما بگه چرا نمیشه تو این خبرنامه عضو شد؟
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.