مشاهده نسخه کامل : مشكل عجيب با هارد ساتا
سلام دوستان.
من يه مشكل عجيب با هارد 160 مكستور (ساتا) دارم. اونم اينه كه هر وقت دلش بخواد كار ميكنه.
چند وقت پيش در حين كار هنگ كرد و ديگه بالا نيومد. منم يه بار ?ورمت و بعد دوباره ويندوز نصب كردم درست شد. شب سيستم رو صحيح و شالم خاموش كردم ?ردا دوباره همونجوري شد. ولي يه كم بدتر. موقع ?ورمت كردن هاردي پيدا نميكرد. ر?تم تو بايوس رو نگاه كردم اونجا ديتكت شده بود. ولي وقتي تو داس وارد ميشدي نميشناخت هاردو. بازش كردم گذاشتم رو يه سيستم ديگه. اونجا هم تو بايوس ميشناخت ولي وقتي ويندوز اون سيستم بالا ميومد بازم هارد منو نميشناخت.
خواستم از اول پارتيشن بنديش كنم بازم ميگ?ت هارد ديسك نداري. بي خيال شدم تا ببرمش گارانتي. اما يكي دو روز بعد، قبل از اينكه بخوام ببرمش گارانتي ات?اقي وصلش كردم ديدم خيلي راحت اومد بالا. و خيلي خوبم كار كرد.
چند روز بعدش دوباره همين مشكل پيش اومد و البته هارد موقعي كه خاموش بود اگه تكونش ميدادي انگار يه مشت پيچ و مهره توش ريختن. بازم بعد از كلي بدبختي وقتي به هيچ صراطي مستقيم نبود بردمش گارانتي. اونجا با كمال پر رويي حسابي ضايه مون كرد. طر? با Powermax كامل چكش كرد و مي گ?ت هيچ مشكلي نداره. هرچي هم كه من گ?تم بازم قبول نكردن. وقتي آوردمخونه خودم با چند تا نرم ا?زار تست هارد حسابي چكش كردم ولي بازم هيچ مشكلي نداشت.
تورو خدا اين كاره ها بگين هاردم چش شده.
خسته شدم از بس اذيت ميكنه.
?کر کنم پاورت مشکل داره. هاردت صدا نمی ده
بعد اینکه مشخصات سیستم چیه و پاورت مدلش چیه و چند واته؟
سلام دوستان.
من يه مشكل عجيب با هارد 160 مكستور (ساتا) دارم. اونم اينه كه هر وقت دلش بخواد كار ميكنه.
چند وقت پيش در حين كار هنگ كرد و ديگه بالا نيومد. منم يه بار ?ورمت و بعد دوباره ويندوز نصب كردم درست شد. شب سيستم رو صحيح و شالم خاموش كردم ?ردا دوباره همونجوري شد. ولي يه كم بدتر. موقع ?ورمت كردن هاردي پيدا نميكرد. ر?تم تو بايوس رو نگاه كردم اونجا ديتكت شده بود. ولي وقتي تو داس وارد ميشدي نميشناخت هاردو. بازش كردم گذاشتم رو يه سيستم ديگه. اونجا هم تو بايوس ميشناخت ولي وقتي ويندوز اون سيستم بالا ميومد بازم هارد منو نميشناخت.
خواستم از اول پارتيشن بنديش كنم بازم ميگ?ت هارد ديسك نداري. بي خيال شدم تا ببرمش گارانتي. اما يكي دو روز بعد، قبل از اينكه بخوام ببرمش گارانتي ات?اقي وصلش كردم ديدم خيلي راحت اومد بالا. و خيلي خوبم كار كرد.
چند روز بعدش دوباره همين مشكل پيش اومد و البته هارد موقعي كه خاموش بود اگه تكونش ميدادي انگار يه مشت پيچ و مهره توش ريختن. بازم بعد از كلي بدبختي وقتي به هيچ صراطي مستقيم نبود بردمش گارانتي. اونجا با كمال پر رويي حسابي ضايه مون كرد. طر? با Powermax كامل چكش كرد و مي گ?ت هيچ مشكلي نداره. هرچي هم كه من گ?تم بازم قبول نكردن. وقتي آوردمخونه خودم با چند تا نرم ا?زار تست هارد حسابي چكش كردم ولي بازم هيچ مشكلي نداشت.
مطمئن باش پاورته در ضمن بهت بگم که هاردت آسیب دیده هیچ کاریش هم نمی تونی بکنی تنها کار اینه که پاورت رو عوض کنی که بیشتر از این هاردت آسیب نبینه.
AMD>INTEL
07-09-2007, 15:42
بله اول بايد با يك پاور ديگه تست كنيد . شما با تبديل وصل كرديد ؟ برق هارد رو . البته احتمال خرابي كنترلر ساتا مادربرد هست . اول حداقا يك پاور 430 real green تهيه كن .
Beverly Hills Cop
07-09-2007, 20:58
سلام دوستان.
هاردت هنگ نمیکنه ، خاموش میشه مگه نه؟ هارد منم همین مشکلو داشت هر کاری کردم درست نشد ولی ?کر کنم هاردتون بایه بد سکتور گیری درست بشه اگه درست نشد یا پاورت ضعی?ه یا یه جای سیستم اتصالی داره. ایشون مشکل نرم ا?زاری رو چک کردن ، سخت ا?زاری رو که چک نکردند.
دستتون درد نكنه
با راهنمايي هايي كه دوستان كردند ?كر كنم مشكل همون پاور باشه. اگه ?علا روشنش كنم كه مشكلي نداره؟ تا يه پاور بخرم. براي برق هارد هم از تبديل است?اده ميكنم. مگه اين كار اشكالي ايجاد ميكنه؟
AMD>INTEL
08-09-2007, 18:13
100% است?اده از تبديل درست نيست . به نظر من هر چه زودتر يك پاور خوب بگير . گرين 430 وات تهيه كنيد .
md_bluelily
09-09-2007, 20:12
دوست عزیز مشخضات مادربورد و هاردتون رو اعلام کنید.
هاردم كه همون مكستور 160 ساتا.
مادربردم هم Msi مدلش رو راستش يادم نيست.
AMD>INTEL
11-09-2007, 00:32
دوست من دنبال معجزه نباش همين است?اده از تبديل اشتباه هست .
md_bluelily
11-09-2007, 15:53
چیپست مادربوردتون دقیقا چیه ؟
مو?ق باشید.
دوست عزيز پاور رو عوض كردم. من متوجه نشدم آخه پاور من كانكتور خاصي واسه برق هارد ساتا نداره. (قبليه نداشت، اينم نداره.) مجبورم از همون تبديلي كه روي مادربرد هست است?اده كنم. نميدونم منظورتون اونه يا چيز ديگه. من از اون است?اده ميكنم.
AMD>INTEL
12-09-2007, 18:32
چه پاوري خريدي ؟
md_bluelily
13-09-2007, 00:08
اگر چیپست مادربورد شما nForce 2 یا nForce 3 هست و یا ?قط Sata I رو ساپورت میکنه و اگر هاردتون Sata II هست، تقریبا هیچ راهی نداره.
مو?ق باشید.
دوست عزيز پاور رو عوض كردم. من متوجه نشدم آخه پاور من كانكتور خاصي واسه برق هارد ساتا نداره. (قبليه نداشت، اينم نداره.) مجبورم از همون تبديلي كه روي مادربرد هست است?اده كنم. نميدونم منظورتون اونه يا چيز ديگه. من از اون است?اده ميكنم.
مگه میشه
شما یه پاور گرین 480 یا 530 بگیر دو تا برق ساتا داره
هیچ نیازی هم به تبدیل نداره
پاورهای ACBel هم اینجوریه.
حتما یه پاور مطمئن بگیر
AMD>INTEL
13-09-2007, 16:27
بله تبديل روش درستي نيست .
اگر چیپست مادربورد شما nForce 2 یا nForce 3 هست و یا ?قط Sata I رو ساپورت میکنه و اگر هاردتون Sata II هست، تقریبا هیچ راهی نداره.
مو?ق باشید.
آقا میشه یه توضیح بدی
من هاردم ساتا2 است ولی میتونم با گذاشتن یه جامپر به ساتا1 تبدیلش کنم.
یعنی با پایین آوردن سرعتش
پس دیدید یه راهی داره.
md_bluelily
14-09-2007, 21:39
راستش من یه K7n2Delta2 داشتم که با هارد Sata II 160 همین مشکل دوستمون رو داشت.
با شرکت گارانتی مادربورد صحبت کردم و حتی مادربورد رو بردم و گ?تند که این چیپست قادر نیست هاردهای SataII رو Support کنه حتی اگر Jumper رو تغیر بدین. من حتی Firmware هارد رو Upgrade کردم ولی هیچ نتیجه ای حاصل نشد. حتی Maxtor هم همین حر? رو بهم زد. در نهایت یک هارد Sata I 80 گر?تم و مشکلم به کلی ر?ع شد.
از این بابت بود که ?کر کردم شاید این مشکل هم همون باشه.
به هر حال.
پس دیدید یه راهی داره.
منظورتون رو ن?همیدم. ببخشید.
مو?ق باشید.
AMD>INTEL
14-09-2007, 21:54
هاردهاي مكستور يكسري با مادربردهاي كه چيپ ان?ورس داشتند مشكل داشت .البته به خاطر مكستور بودنشون نه به خاطر ساتا 2 بودنشون . معمولا وسترن و سامسونگ سازگارترين هاردها هستند
راستش من یه K7n2Delta2 داشتم که با هارد Sata II 160 همین مشکل دوستمون رو داشت.
با شرکت گارانتی مادربورد صحبت کردم و حتی مادربورد رو بردم و گ?تند که این چیپست قادر نیست هاردهای SataII رو Support کنه حتی اگر Jumper رو تغیر بدین. من حتی Firmware هارد رو Upgrade کردم ولی هیچ نتیجه ای حاصل نشد. حتی Maxtor هم همین حر? رو بهم زد. در نهایت یک هارد Sata I 80 گر?تم و مشکلم به کلی ر?ع شد.
از این بابت بود که ?کر کردم شاید این مشکل هم همون باشه.
به هر حال.
منظورتون رو ن?همیدم. ببخشید.
مو?ق باشید.
شما گ?ته بودید تقریبا راهی نداره من گ?تم راه داره.
هرگز به خود نگویید هرگز
قضیه خیلی سادس ، هارد های ساتا2 رو نمیشه روی مادربرد های ساتا1 است?اده کرد مگه اینکه جامپر تبدیل به ساتا 1 رو ?عال کنید که بعضی ای هارد های ساتا2 این امکان رو ندارن.
البته همونطور که دوستمون md گ?ت :
AMD>INTEL
21-09-2007, 20:21
اون براي زماني هست كه تو ستاپ سيستم ساتا تو حالت Raid باشد
سلام
دوست من منهم این مشکل را داشتم در سیستم های شرکت
یعنی هارد ساتا مکستور موقع نصب ویندوز یا حتی بعضی اوقات موقع بووت شناخته نمی شد
ماشا ئالله از خیرو برکات این جنس های خوب مکستور است دیگه !!!!!;)
چاره اش یک ?لاپی با ?ایل های زیر است که می تونی دانلود کنی و قبل از دیتکت کردن هارد آن را داخل ?لاپی رام
بگذاری
?ایلها رو از حالت زیپ خارج کن یک ?لاپی را ?رمت کن ?ایهارو سند تو ?لاپی کن :d
AMD>INTEL
21-09-2007, 22:54
مادربردهاي شركت شما با مادربرد اين دوستمون يكي هست. د?ترچه برد همه توضيحات رو داده يك نگاهي بندازيد .
md_bluelily
21-09-2007, 22:55
این ?ایلها برای زمانی که Raid ?عال هست و یا driver های chipset sothbridge توسط ویندوز شناخته نمیشه مورد است?اده قرار می گیرند.
مو?ق باشید.
AMD>INTEL
21-09-2007, 22:59
من هم همين رو گ?تم كي گوش ميكند. تو حالت طبيعي ساتا بايد روي حالت ahci يا ide باشد
سلام
دوست من منهم این مشکل را داشتم در سیستم های شرکت
یعنی هارد ساتا مکستور موقع نصب ویندوز یا حتی بعضی اوقات موقع بووت شناخته نمی شد
ماشا ئالله از خیرو برکات این جنس های خوب مکستور است دیگه !!!!!;)
چاره اش یک ?لاپی با ?ایل های زیر است که می تونی دانلود کنی و قبل از دیتکت کردن هارد آن را داخل ?لاپی رام
بگذاری
?ایلها رو از حالت زیپ خارج کن یک ?لاپی را ?رمت کن ?ایهارو سند تو ?لاپی کن :d
اين درايور مال مادربورد شما هست يا مادربورد اون دوستمون؟
با سلام آقا این مال مادر بردهای شرکت خودمون است
من نمیدونم آیات?اوتی دارد برای است?ادهی دیگران یا نه
مادربرهای ما msiاست سنگ م?ت گنجیشک م?ت بگذارید امتحان کنه شاید مشکلش حل شه
md_bluelily
23-09-2007, 20:13
دوستمون میتونند گاهی اوقات حتی Windows رو روی هاردشون نصب کنند، پس به نظر میاد احتیاجی به درایور مذکور نباشه.
ولی به قول شما سنگ م?ت گنجیشک م?ت بگذارید امتحان کنه شاید مشکلش حل شه.
مو?ق باشید.
AMD>INTEL
23-09-2007, 20:24
تنظيم بايوس رو حالت Ide يا Ahic باشد لازم نيست . اين ?قط براي حالت Raid هست بستگي به چيپست دارد احتياج به ?لاپي دارد براي هر مادربرد و چيپست ?رق دارد
واقعا دم همگي گرم. ممنون از اين همه راهنمايي.
راستش مشكل من حل شد ولي با تعويض هارد با يه هارد ديگه مثل قبلي. يعتي مكستور 160 ساتا. جالبه كه با اين يكي اصلا مشكلي وجود نداره. البته اون پاورم كه مشكل داشت همونجور كه دوستان گ?تن عوض كردم.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.