مشاهده نسخه کامل : مشکل رم Ballistix 8500 با Abit Ip35-Pro
Mod chip
28-08-2007, 04:17
سلام من بالاخره سیستم رو گر?تم البته چه گر?تنی رمه Ballistix 8500 Tracer یا IP35 pro مشکل داره .
جریان از این قراره رمه من 1066 هست ولی که بصورت Default تو بایوس DDR800 در نظر گر?ته میشه و CL هم 5-5-5-18 که من خودم CL رو 5-5-5-15 کردم اولا این Abit Ip35-pro واقعا اندازه 20Mhz هم نمیتونه این رم رو از کلاک اصلیش اورکلاک کنه یعنی روی مثلا کلاک 1110 سیستم کرش میکنه حالا این اصلا مهم نیست تو کلاک های پایینتر هم سیستم مشکل داره . تو ویستا به مشکل برخوردم تا الان دو بار دامپینگ مموری داده که نمیدونم چرا بعضی از برنامه ها مثل Visual Studio رو هم نصب نمیکنه که احتمال 90% بخاطره رمه چون تو شروع نصب یکی از همین برنامه ها یبار دامپینگ داد الانم باس رو روی 800 هست ?قط دیگه تا الان دامپینگ نداده ولی هنوزم اون برنامه ها رو نصب نمیکنه بایوس رو هم اپدیت کردم ولی انگار نه انگار تکون نخورد یه بدیه خیلی بزرگم که این بایوس IP-35 داره اینه که نمیزاره خودت ?رکانس رم رو دستی بدی باید بصورت مقیاسی با CPU بدی که همین خیلی کارو سختر کرده . واقعا نمیدونم چیکار کنم اعصابم خورد شده برای خرید این سیستم خیلی زحمت کشیدم و از چندین ماه پیس پس انداز کردم و سعی کردم بهترین قطعات رو نسبت به بودجم بگیرم ولی اخرش ! میخواستم یه Review از سیستم بزارم ولی الان مشکل داره سیستم وگرنه واقعا اون Led های Tracer با Led های خیلی باحال Blue Orb Fx تو Tuniq 2 قشنگه :( ولی حی? که ?قط ظاهرشون خوبه . من عقلم الان به جایی قد نمیده دوستان میشه راهنمایی کنید گ?تم شاید رم ها رو ا حالت Dual خارج کنم اوضاع بهتر بشه ؟
بایوست را آپدیت کن ببین درست می شه یا نه
ببین اگر چیپستت p35 هستش ?رکانس رم با نسبتی نسبت به FSB مادربردت کار می کنه نه با نسبتی به سرعت cpu(این ماله amd که اینطوریه). در ضمن با این مادربرد حتما یکی از cpu های core 2 duo را گر?تی پس هم مینت و هم cpu ات مشکلی برای اورکلاک نداره نداره.
من خودم که زیاد با رمهات آشنایی ندارم ولی ?کر نمی کنم از اون رمهای معرو? باشه( البته گ?تم من اصلا مارکش رو نمی شناسم) چند گر?تیش؟
ببین رم تو به طور پیش ?رض چه مقداری داره ؟از حر?ات درست ن?همیدم با این چیزایی که نوشته بودی حدس زدم سرعت ddr2-1066 باشه (با توجه به اسم رمت) و همینطور که گ?تی تایمینگش روی cl-5-5-18 میخوام ببینم سیستمت با این سرعت و تایمینگ باز هم ارور میده؟
ببین سعی نکن به مینت ایراد بگیری! چون در مورد اورکلاک هیچ مشکلی نداره مشکل یا از رمته یا از این که رمت با مینت سازگار نیست. من هم یک همچین مشکلی داشتم یعنی رم باس 800 ام رو 667 کار می کرد که میبینی یک تاپیک هم براش ایجاد کردم.
برای حل مشکلم اول بایوس را آپدیت کردم. البته تاثیر نذاشت. (البته در خیلی از موارد با آپدیت بایوس مشکل حل می شه) بعد هم ولتاژ رم را از حالت auto در آوردم و خودم دستی بهش مقدار دادم که مشکلم حل شد.
البته قبل از همه این کار ها یک بار memtest را اجرا کن
Mod chip
28-08-2007, 11:26
رمها رو با Prime 95 تست کردن 5:28 دقیقه طول کشید البته بعدش دیگه من Stop کردم هیچ Error پیدا نکرد ولی الان با Memtest رم ها رو چک کردم (البته 950مگش رو) و چندین تا error داد و میگه نمیتونه اطلاعات رو تو رم ذخیره کنه چیکار کنم یکی کمک کنه .
Mod chip
28-08-2007, 11:53
ببین اگر چیپستت p35 هستش ?رکانس رم با نسبتی نسبت به FSB مادربردت کار می کنه نه با نسبتی به سرعت cpu(این ماله amd که اینطوریه). در ضمن با این مادربرد حتما یکی از cpu های core 2 duo را گر?تی پس هم مینت و هم cpu ات مشکلی برای اورکلاک نداره نداره.
من خودم که زیاد با رمهات آشنایی ندارم ولی ?کر نمی کنم از اون رمهای معرو? باشه( البته گ?تم من اصلا مارکش رو نمی شناسم) چند گر?تیش؟
ببین رم تو به طور پیش ?رض چه مقداری داره ؟از حر?ات درست ن?همیدم با این چیزایی که نوشته بودی حدس زدم سرعت ddr2-1066 باشه (با توجه به اسم رمت) و همینطور که گ?تی تایمینگش روی cl-5-5-18 میخوام ببینم سیستمت با این سرعت و تایمینگ باز هم ارور میده؟
ببین سعی نکن به مینت ایراد بگیری! چون در مورد اورکلاک هیچ مشکلی نداره مشکل یا از رمته یا از این که رمت با مینت سازگار نیست. من هم یک همچین مشکلی داشتم یعنی رم باس 800 ام رو 667 کار می کرد که میبینی یک تاپیک هم براش ایجاد کردم.
برای حل مشکلم اول بایوس را آپدیت کردم. البته تاثیر نذاشت. (البته در خیلی از موارد با آپدیت بایوس مشکل حل می شه) بعد هم ولتاژ رم را از حالت auto در آوردم و خودم دستی بهش مقدار دادم که مشکلم حل شد.
البته قبل از همه این کار ها یک بار memtest را اجرا کن
مرسی دوست عزیز از راهنمایی م?یدت ولتاژ رو دستی ست کردم جالب بود که IP35 -pro خودش به صورت Default به این رم 1.8 ولت داده بود که ?کر کنم ولتاژ استاندارد DDR2 هست ولی ات?اقا تو سایت crucial (http://www.crucial.com/store/listmodule/DDRII/~LED~/list.html)متوجه شدم ولتاژ رمم در حالت دی?الت 2.2 ولته که دستی تغییرش دادم الان با memtest دوباره 950 مگش رو تست گر?تم جالبه که هیچ اروری نداد دیگه ولی متاس?انه هنوزم نمیتونم اون چند تا برنامه رو نصب کنم ممکنه ویستا دچار مشکل شده باشه .
Abolfazl-R
28-08-2007, 17:16
مرسی دوست عزیز از راهنمایی م?یدت ولتاژ رو دستی ست کردم جالب بود که IP35 -pro خودش به صورت Default به این رم 1.8 ولت داده بود که ?کر کنم ولتاژ استاندارد DDR2 هست
JEDEC ميگن ?ك كنم.
================================================== =================
ويندوز دوباره بريز
masoud123
28-08-2007, 17:42
عزيزم يك بار ديگه ويندوز بريز و درايورهارو كامل نصب كن ، و بعد ببين اون برنامه هايي كه داري ، ويستا رو ساپورت مي كنند يا نسخه هاي قديمي هست ، بايد ورژن جديدش رو نصب كني
حتي مي توني يكبار Xp نصب كني ببيني آيا تو Xp هم نصب نمي شن يا مشكل از ويستا هست.
Mod chip
28-08-2007, 19:00
از همه دوستان ممنونم XP ریختم ?علا مشکلی نیست ظاهرا البته XP رو هم با بدبختی ریختم Visual Studio هم نصب روش البته قبلا تو ویستا Visual Studio کار میکردم .ولی واقعا این مینبورد در مقابل تغییر کلاک رم خیلی بی ثباته من تقریبا 10-15 حالت مختل? رم رو با کلاکهای مختل? و تایمینگ های مختل? روی این مینبورد تست کردم ولی تو اکثر اوقات سیستم بالا نمیاد و با سختی تونستم یه حالت با ثبات برای مینبورد پیدا کنم یکمی هم CPU رو اورکردم اینم CPUz .
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/a7567d1c7b.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/fc7c56f935.jpg
به نظر من اگه میتونی رم ها رو روی یک سیستم دیگه تست بزن.
بهتره رم ها رو با memtest هم کاملا تست کنی. ولتاژ رو هم روی 2.1 یا 2.2 بزار در ?رکانس 1066
ات?اقا من همچند روز پیش یک ip35 pro به دستم رسید.کلا من هم با abit IP35 Pro خیلی راضی نیستم حداقل از نظر طراحی برد و جایگذاری قطعات بخصوص مونتاژ سایلنت OTES خوب کار نشده شاید هم به خاطر ساخت چین بودنش باشه. من ?کر میکنم همین p35-ds3r به این مین بیارزه حداقل در تایوان ساخته شده!
?کر کنم این روزها دیگه تایوان و چینش مطرح نیست این روزها چیزی که مهمه برنده
asus که یکی از بزرگترین تولید کننده های مادربرده هم بیشتر مین هاشو تو چین می سازه!
Mod chip
29-08-2007, 02:17
خوب تو اورکلاک Cpu مینبورد خوب جواب میده و استیبله ولی با اور رم مشکل دارم برای باس 930 چه ولتاژی مناسبه روی 2.2 بود الان اوردمش روی 2.05 نظرتو چیه . از دوستان اور کار میشه کمک کنن .
خوب تو اورکلاک Cpu مینبورد خوب جواب میده و استیبله ولی با اور رم مشکل دارم برای باس 930 چه ولتاژی مناسبه روی 2.2 بود الان اوردمش روی 2.05 نظرتو چیه . از دوستان اور کار میشه کمک کنن .
شما با تایمینگ 18 6 6 6 و ولتاژ 2.2 و 2.3 تست بزن ببین روی 1066 استیبل میشه یا نه.
همونطور که گ?تم بهتره رم رو روی یک سیستم دیگه هم تست کنی. p35 تا سرعت 1150 برای رم اصلا مشکلی نداره بعید میدونم از مادربرد باشه.
?کر کنم این روزها دیگه تایوان و چینش مطرح نیست این روزها چیزی که مهمه برنده
asus که یکی از بزرگترین تولید کننده های مادربرده هم بیشتر مین هاشو تو چین می سازه!
نظارت بر ساخت هم بحث مهمیه. من ABIT AX8 ساخت تایوان رو داشتم 3 سال تمام آورکلاک بود بدون هیچ مشکلی و کاملا هم از نظر ساخت درست و حسابی بود. اما همین IP35 pro وقتی نحوه مونتاژ قطعات الکتریکی روش رو ببینی متوجه منظور من میشی. مثل کیت چشمک زن چهارلامپه که یه نوجوان 10 12 ساله ساخته باشه مونتاژ شده.
سلام :
متا س?انه اکثر مینهای ابیت مشکل بایوس دارند اگر بایوس رو آپدیت کنی مشکلت انشا الله حل میشه من با مین های ابیت این مشکلات رو داشتم و آپدیت بایوس همه آنها رو حل کردم بعد میبینی که ابیت چه سرعتی داره پیروز باشید
AMD>INTEL
12-09-2007, 14:45
احتمالا اين مشكل با اپ ديت بايوس حل ميشه . يكسري از رم ها تو ليست ساپورت برد شما هستند
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.