مشاهده نسخه کامل : تستر پاور گرين و راحتي در عيب يابي
AMD>INTEL
28-08-2007, 08:21
شركت آينده سيما اقدام به ساخت يك تستر پاور نموده . مهندس عمراني خوبم يكي به من تحويل داد. ميشه گ?ت كار راه انداز ترين تستري كه دارم هست. تمام اين تاپيك ها و .... به خاطر اشتراك گذاري تجربيات ناچيزي كه بدست آوردم هست . به دوستاني كه تو كار عيب يابي سيستم و تعميرات سيستم هستند حتما توصيه ميكنم. اين تستر در اصل ولتاژ هاي مختل? رو تست ميكند واعلام ميكند پاور تمام ولتاژ ها رو به درستي اعلام ميكند يا نه !!
حتي تو خريد پاورهاي دست دوم هم من رو ياري ميرسونه. در واقع خواستم با معر?ي اين تستر به دوستان يك ئسيله خوب براي عيب يابي رو معر?ي كنم. مطمئن باشيد شما رو از همراه بردن يك پاور اضا?ه به محل راحت ميكند. با تمام پاورهاي جديد 24 پين و 8 پين هم ساپورت ميكند
AMD>INTEL
28-08-2007, 08:29
http://www.green-case.com/products/tester/tester_pic.gif
AMD>INTEL
28-08-2007, 08:30
http://www.green-case.com/products/tester/index.html
AMD>INTEL
28-08-2007, 08:45
براي من كه خيلي عالي شد هميشه مجبور بود يك پاور سنگين براي تست با خودم بيارم. البته نثل هميشه دامنه اطلاعات من پائين هست و منتظر توضيحات خوب استاد خوبمون مهندس عمراني هستيم .
راجب شیوه ی کارش هم یه توضیح بدید بد نیست . دقیقا این تستر چه کاری انجام میده ؟
Commando-BIG
28-08-2007, 10:09
راجب شیوه ی کارش هم یه توضیح بدید بد نیست . دقیقا این تستر چه کاری انجام میده ؟
?كر كنم اين تستر كاري شبيه مالتي مترو انجام بده
شرایط لود رو چطور ?راهم میکنه؟
AMD>INTEL
28-08-2007, 11:05
آنچنان هم پيشر?ته نيست ولي تا حدي با مقاومت هائي كه داره تست ميگيره. مطمئن ميشه شد پاور كار ميكنه يا نه. شب ميام بيشتر توضيح ميدم
infogostar
28-08-2007, 11:56
پس باید محصول مناسبی باشد . اگر اطلاعات کاملی از آن داشته باشیم بهتر است . باید از دوستانمان در Green Case تشکر کنیم .
با وجود این تستر دیگه احتمال است?اده از پاور معیوب (چه نو چه دسته دوم) و آسیب رسیدن به قطعات جلوگیری میشه این وسیله برای هرکس که در کار مونتاژ سیستم هست واقعا ضروریه.
انواع مختل?ی از این تستر در بازار هست که به نظر من این تستر (اگه اشتباه نکنم خود آقای عمرانی این تستر رو طراحی کردند) از بقیه کامل تر هست.
امید خان مبارکه! بده ما هم یک دوری بزنیم :d
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.