PDA

مشاهده نسخه کامل : آيا هر پاوري براي كار تو شرايط اقليمي ايران مناسب هست ؟؟؟؟

AMD>INTEL
28-08-2007, 09:19
شرايط آب و هوائي و كي?يت برق تو ايران كه شامل ?ركانس و ولتاژ ميشه تو عمر پاورها تاثير دارند. چرا تيم طراحي ?ني گرين روي پاورها بيشتر كار ميكنند چون پاور رو با اينشرايط سازگارتر كنند. به خاطر همين واقعا اسم جان سخت روي پاورهاي گرين كاملا متناسب پاورهاي اين شركت هست . همه ?كر ميكنند من به خاطر تبليغ و .. و دوستي با مهندس اين كار ر. مبكنم. اشتباه نكنيد. من به خاطر شما اين همه جوش ميزنم. چون پاوري كه قاعدتا تو ايران باشد بايد داراي پروتكشن هاي قويتريباشد . من ?كر ميكنم پاوري كه با برق 220 طراحي ميشود كمي جان سخت تر هست . ديرتر خراب ميشود ولي مثلا پاورهاي ديگر معمولا با برق 110 تايوان اپتيمايز شدن . پروتكشن ها و ... تواين ولتاژ بهتركار ميكنند. وضعيت ?ركانس برق ايران هم خيلي جالب نيست .البته من در حد معلومات ضعي? خودم ميگم. چون خرابي پاورهاي tt و .. تو ايران بيشتر هست اين حدس من هست كه ?كر نكنم غلط باشد. يك پيشنهاد هم به ر?يق و دوست خوبم دارم. اضا?ه كردن يك محا?ظ ولتاژ به جعبه پاور هست . البته به صورت optonak در اصل پاور يك محا?ظ خارجي ديگه هم داشته باشد. جسارت نشه شركتهاي ديگر بيشتر باد دنبال اين كار باشند. هزينه اي هم تو تيتراژ بالا ندارد. شرمنده كه تو كار بزرگان دخالت كردم. بايد بهترين شرايط رو ايجاد كنيم. هميشه هراز گاهي با دستگاه باد خاك هاي درون پاور رو پاك كنيم. مثلا ن.ع لحيم كري ديروز تو اون پاور ديديم در دراز مدت مشكل ايجاد ميكند. كا?يست اون لحيم شل شود. مهندس عزيزم كه مثل برادرم ميمونه اينها رو يادمون داده.

شاگرد كوچيك شما اميد

J.Omrani
28-08-2007, 09:33
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

امید جان؛
سلام،

همانطور که قبلا هم اشاره نمودم، نمی توان این مشکل را به طور کامل حل نمود. بلکه ?قط می توان پاور را در برابر این نوسانات مقاوم تر نمود و درحقیقت ما صورت مسئله را پاک می کنیم و این یک راه ایده آل و صددرصد Safe نمی باشد.

برای این منظور شما و جناب پیام عزیز حضورا ملاحظه ?رمودید که یک پاور گرین در نمونه اولیه خارجی اش با پاور نهایی گرین که در ایران عرضه می گردد، چقدر مت?اوت می باشد. قطعا وجود ?اکتورهایی مثل APFC نیز در این مسئله کاملا تاثیر گذار خواهند بود ولی بدون وجود این ?اکتور نیز می توان به نتیجه مطلوبی رسید.

اگر اجازه ?رمایید من این بحث را ادامه ندهم، چرا که این حق را برای شرکت گرین باید در نظر داشته باشیم تا برگهای تعیین کننده را رو ننماید . شما می دانید که هد? من گ?تار صادقانه در این تالار می باشد ولی محدودیت هایی هم برای من از طر? شرکت تعیین شده و اجازه ?رمایید تا این مسائل مح?وظ بماند.

با تقدیم احترام

AMD>INTEL
28-08-2007, 09:41
قصدم ?قط تشكر از تلاشهاي بخش ?ني شركت ?ني گرين بود. برادر كوچيك شما اگر اجازه بديد چون من برادري ندارم

Hwt
28-08-2007, 10:08
شرايط آب و هوائي و كي?يت برق تو ايران كه شامل ?ركانس و ولتاژ ميشه تو عمر پاورها تاثير دارند. چرا تيم طراحي ?ني گرين روي پاورها بيشتر كار ميكنند چون پاور رو با اينشرايط سازگارتر كنند. به خاطر همين واقعا اسم جان سخت روي پاورهاي گرين كاملا متناسب پاورهاي اين شركت هست . همه ?كر ميكنند من به خاطر تبليغ و .. و دوستي با مهندس اين كار ر. مبكنم. اشتباه نكنيد. من به خاطر شما اين همه جوش ميزنم. چون پاوري كه قاعدتا تو ايران باشد بايد داراي پروتكشن هاي قويتريباشد . من ?كر ميكنم پاوري كه با برق 220 طراحي ميشود كمي جان سخت تر هست . ديرتر خراب ميشود ولي مثلا پاورهاي ديگر معمولا با برق 110 تايوان اپتيمايز شدن . پروتكشن ها و ... تواين ولتاژ بهتركار ميكنند. وضعيت ?ركانس برق ايران هم خيلي جالب نيست .البته من در حد معلومات ضعي? خودم ميگم. چون خرابي پاورهاي tt و .. تو ايران بيشتر هست اين حدس من هست كه ?كر نكنم غلط باشد. يك پيشنهاد هم به ر?يق و دوست خوبم دارم. اضا?ه كردن يك محا?ظ ولتاژ به جعبه پاور هست . البته به صورت optonak در اصل پاور يك محا?ظ خارجي ديگه هم داشته باشد. جسارت نشه شركتهاي ديگر بيشتر باد دنبال اين كار باشند. هزينه اي هم تو تيتراژ بالا ندارد. شرمنده كه تو كار بزرگان دخالت كردم. بايد بهترين شرايط رو ايجاد كنيم. هميشه هراز گاهي با دستگاه باد خاك هاي درون پاور رو پاك كنيم. مثلا ن.ع لحيم كري ديروز تو اون پاور ديديم در دراز مدت مشكل ايجاد ميكند. كا?يست اون لحيم شل شود. مهندس عزيزم كه مثل برادرم ميمونه اينها رو يادمون داده.

شاگرد كوچيك شما اميد
خوب من نمیدونم این حر? چقدر پشتوانه ی علمی داره .میشه به لحاظ الکترونیکی این مساله باز بشه . هر چند که من تخصصی ندارم . اما به هر حال درک کردن این مساله بدون باز شدن زوایای مختل? مساله برام کار ساده ای نیست . اینکه گرین با شرایط اقلیمی ایران سازگارتره یک تبلیغه خیلی خیلی خیلی بزرگه که نیاز به اثبات داره .