مشاهده نسخه کامل : محصول جدید Ocz
infogostar
28-08-2007, 13:49
دوستان عزیز
یک ?ایل word الحاق شده است . در مورد ابزاری جدید از OCZ که بسیار جالب است .
OCZ با تولید این محصول نشان داده است که در زمینه Gaming پیشتاز و بی رقیب است .
faramarzdd
03-11-2008, 23:23
سلام و خسته نباشید !
عذر میخوام ! راستش من با یک مورد خیلی عجیب برخورد کردم ! به این صورت که در سایت انفورماتیک گستر همه چی دیدم الا حتی یک اشاره کوچولو به محصولات و برند ocz !
اگه میشه لطف کنید لینک سایت اصلی انفورماتیک رو بذارید ! و اگه علت خاص دیگه ای داره که اسمی از ocz نیست هم ! لطف کنید ما رو در جریان بذارید !
نکته دوم اینکه چند وقتیه که ocz محصولات جدید و جالبی رو عرضه کده همچون رم های سری FLEX II یا اون چیلره Cryo-Z و ....
که اگه براتون مقدوره اونارو و عملکردشون رو واسه ما تشریح کنید !
نکته سوم هم اینکه میخواستم بدونم ایا سی پی یو واتر کولینگ جدید OCZ HydroFlow HF-MK1 CPU Waterblock
و موس پد جدید OCZ بنام OCZ Behemoth Regulator Mousepads رو میشه از طریق انفورماتیک گستر تهیه کرد یا نه ؟
و اما نکته اخر هم اینکه در عکسی که از این موس پد در سایت OCZ گذاشته شده ! یک موس روی اون ( موس پد ) دیده میشه بنام G7 از LOGITECH !
لازم بذکره که این موس ( G7 ) تنها در 2 رنگ ! یکی مشکی / شطرنجی و دیگری هم نقره ای / سبز ( یشمی ) تولید شده !
اما نکته سوال بر انگیز اینجاست که در این عکس بر روی موس پد OCZ یک G7 مشکی / نارنجی دیده میشه !
حالا میخوام بدونم که جریان رنگ این موس چیه ؟ ایا لاجیتک اونو اختصاصی واسه OCZ زده و یا .... یا اینکه یک ترفند نرم افزاریه ( فتوشاپ ) ؟؟؟
امیدوارم هنوز هم در سایت سخت افزار فعالیت داشته و پاسخگو باشید !
اگر سایر اساتید هم ! درباره موارد یاد شده ! اطلاعاتی دارند ! خواهشمندم راهنمایی بفرمایند ! با تشکر فرامرز
اینم عکس قطعات مورد نظر ( فوق )
http://forum.sakhtafzar.com/attachment.php?attachmentid=798&stc=1&d=1227866294
AMD>INTEL
04-11-2008, 00:48
دوست من لطف كنيد از فونت كوچيك تر استفاده كنيد .
برای منم عجیبه
چرا هیچ نامی از OCZ تو وبسایت انفورماتیک گستر نیست؟
نکنه دیگه نمی خواد OCZ وارد کنه؟
بله حق با شماست مثل اینکه انفورماتیک کلا بی خیال OCZ شده
شاید دلیلش تشدید تحریم ها باشه همیشه یه شرکت هایی کاسه داغ تر از آش می شن
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.