PDA

مشاهده نسخه کامل : محصول جدید Ocz

infogostar
28-08-2007, 13:49
دوستان عزیز
یک ?ایل word الحاق شده است . در مورد ابزاری جدید از OCZ که بسیار جالب است .
OCZ با تولید این محصول نشان داده است که در زمینه Gaming پیشتاز و بی رقیب است .

faramarzdd
03-11-2008, 23:23
سلام و خسته نباشید !
عذر میخوام ! راستش من با یک مورد خیلی عجیب برخورد کردم ! به این صورت که در سایت انفورماتیک گستر همه چی دیدم الا حتی یک اشاره کوچولو به محصولات و برند ocz !
اگه میشه لطف کنید لینک سایت اصلی انفورماتیک رو بذارید ! و اگه علت خاص دیگه ای داره که اسمی از ocz نیست هم ! لطف کنید ما رو در جریان بذارید !

نکته دوم اینکه چند وقتیه که ocz محصولات جدید و جالبی رو عرضه کده همچون رم های سری FLEX II یا اون چیلره Cryo-Z و ....
که اگه براتون مقدوره اونارو و عملکردشون رو واسه ما تشریح کنید !

نکته سوم هم اینکه میخواستم بدونم ایا سی پی یو واتر کولینگ جدید OCZ HydroFlow HF-MK1 CPU Waterblock
و موس پد جدید OCZ بنام OCZ Behemoth Regulator Mousepads رو میشه از طریق انفورماتیک گستر تهیه کرد یا نه ؟

و اما نکته اخر هم اینکه در عکسی که از این موس پد در سایت OCZ گذاشته شده ! یک موس روی اون ( موس پد ) دیده میشه بنام G7 از LOGITECH !
لازم بذکره که این موس ( G7 ) تنها در 2 رنگ ! یکی مشکی / شطرنجی و دیگری هم نقره ای / سبز ( یشمی ) تولید شده !

اما نکته سوال بر انگیز اینجاست که در این عکس بر روی موس پد OCZ یک G7 مشکی / نارنجی دیده میشه !

حالا میخوام بدونم که جریان رنگ این موس چیه ؟ ایا لاجیتک اونو اختصاصی واسه OCZ زده و یا .... یا اینکه یک ترفند نرم افزاریه ( فتوشاپ ) ؟؟؟

امیدوارم هنوز هم در سایت سخت افزار فعالیت داشته و پاسخگو باشید !

اگر سایر اساتید هم ! درباره موارد یاد شده ! اطلاعاتی دارند ! خواهشمندم راهنمایی بفرمایند ! با تشکر فرامرز
اینم عکس قطعات مورد نظر ( فوق )
http://forum.sakhtafzar.com/attachment.php?attachmentid=798&stc=1&d=1227866294

AMD>INTEL
04-11-2008, 00:48
دوست من لطف كنيد از فونت كوچيك تر استفاده كنيد .

mhaf
04-11-2008, 19:49
برای منم عجیبه
چرا هیچ نامی از OCZ تو وبسایت انفورماتیک گستر نیست؟
نکنه دیگه نمی خواد OCZ وارد کنه؟

koorosh
05-11-2008, 08:37
بله حق با شماست مثل اینکه انفورماتیک کلا بی خیال OCZ شده
شاید دلیلش تشدید تحریم ها باشه همیشه یه شرکت هایی کاسه داغ تر از آش می شن