مشاهده نسخه کامل : انتخاب مادربرد
سلام دوستان من می خوام سیستمی رو بخرم این مشخصات سیستم جدیده حالا موندم مادربرد چی باشه:
Cpu: 6600 Quad
Ram: 2 Gb Gskil
H.d.d : 320 Sata Samsung
Case: تونیک 3 و پاور گرین 1030 W و یک کولر برای سی پی یو
Vga: Xfx 8800 Gts 320
حالا دوستان من موندم بین دو مادربرد P35-dq6 و مادربرد Asus -striker Extreme
همچنین موندم مارک کارت گرا?یکم Asus باشه و یا Xfx چون میگن قدرت این دو یکیه؟
لط?ا کمک کنید....
اگه نیاز به SLI نداری Striker Extreme به دردت نمیخوره. همون P35-DQ6 خوبه.
مارک کارت گرا?یک هم ?رقی نمیکنه XFX قابلیتهای خوبی برای اورکلاک داره.
murizaki_2000
28-08-2007, 16:47
با سلام
نظر من هم اينه كه اگر نمي خواهيد sli كنيد نيازي به اين همه هزينه نيست : gigabyte p35-ds3r با قيمت 180 تومن و نيز p35-s3 با قيمت 155 تومن جوابگوي نيازتون هست . كارت گرا?يك هم يا xfx بگير يا evga ..... هر دوتا تو بازار هست .
دوستان ممنون از کمکتون من ?قط می خوام بدونم این مادربرد ایسوز اگر بخوام 5 سال دیگه ارتا بدم به درد می خوره؟ و یا p35-dq6 ؟
بعد میگن سیتم کولینگ و اور و خیلی چیز های دیگر مادربرد ایسوز بهتره....
همون p35-ds3r خوبه ! همین الان ddr3 اومده. تا 5 سال دیگه حتما باید مادربوردت رو عوض کنی. زیاد خرج مادربورد نکن.
masoud123
28-08-2007, 17:53
هيچ سيستمي بعد 5 سال ارزش ارتقاء نداره دوست من
دوستان ممنون از کمکتون من ?قط می خوام بدونم این مادربرد ایسوز اگر بخوام 5 سال دیگه ارتا بدم به درد می خوره؟ و یا p35-dq6 ؟
بعد میگن سیتم کولینگ و اور و خیلی چیز های دیگر مادربرد ایسوز بهتره....
این Striker Extreme مادربورد خیلی خوبیه ولی وقتی قراره PCI-Express 2.0 و DDR3 بیان دیگه ارزش نداره این همه هزینه برای مادربورد. همون P35-DS3R یا دیگه نهایتا P35-DQ6 .
الان قیمت رم های ddr3 و ... خیلی بالاست حدود 700 تومن یه دو گیگ و من هم قصد ندارم ?علا ddr3 بگیرم!
اما چون می خوام مادربردم خوب باشه موندم کدوم باشه!
حالا یکیتون میگه p35-ds3r یکی تون هم می گه p35-dq6 پس یعنی این ایسوز خوب نیست؟
بعد مگه چقدر اختلا? قیمت دارن مادربرد ایسوز 50 تومن اختلا? قیمت داره!
در ضمن چیپست کدوم یکی بهتره؟
الان قیمت رم های ddr3 و ... خیلی بالاست حدود 700 تومن یه دو گیگ و من هم قصد ندارم ?علا ddr3 بگیرم!
اما چون می خوام مادربردم خوب باشه موندم کدوم باشه!
حالا یکیتون میگه p35-ds3r یکی تون هم می گه p35-dq6 پس یعنی این ایسوز خوب نیست؟
بعد مگه چقدر اختلا? قیمت دارن مادربرد ایسوز 50 تومن اختلا? قیمت داره!
در ضمن چیپست کدوم یکی بهتره؟
اون Striker Extreme خیلی هم مادربورد خوبیه ولی سه تا PCI Express داره که شما ?قط از یکیش است?اده میکنید. یا کارت صدایی که داره حتما باید یه اسپیکر عالی داشته باشید تا ت?اوتش با کارت صداهای معمولی مشخص بشه.
همیشه چیزی که گرونتره برای همه بهتر نیست باید دید آیا امکاناتی که Striker Extreme داره به درد شما میخوره یا نه. برای همین دوستان میگن P35-DS3R چون یک اسلات PCI Express داره و شما در حقیقت پولی برای امکاناتی که ازشون است?اده نمیکنید نمیدید.
در مورد مقایسه P35 و nForce 680i باید دوستان متخصص نظر بدن. چون با چند تا بنچمارک نمیشه نتیجه گیری قطعی کرد.
p35-dq6
با بودجه کمتر : p35-ds3r
amir-hosine
29-08-2007, 14:52
محسن جان.
من تو دارینوس هم گ?تم.
استریکر یک مادربرد خوب هست.چیپستش بسیار خوبه و برای بازی طراحی شده است.ولی در برابر p35 قدیمی هست...
قیمتش هر روز داره کاهش پیدا میکنه...
dq6 خیلی مادربرد تر و تمیز و خوبیه.
ولی اگه اونو نمیخوای من بهت abit ip35 pro رو پیشنهاد میدم با قیمت 190 تومن خدای مادربرد ها!!
نقدشم تو سایت هست...
منظورم اینه که تو این رنج قیمت،این مادربرد بهترینه....
اگه قرار ds3r بگیری،من بهت ip35 رو پیشنهاد میدم...
از نظر کولینگ هم واقعا بهتره...
با حر? ورجیل جان هم کاملا م?اوقم که نمیشه ?رقشونو با بنچ مارک دید!!هر دو مادربرد ?وق العاده قدذرتمند هستند....
طی صحبتی که با مهندس عمرانی گل داشتم ایشون برای سیستم شما،پاور green gp680b را با قیمت 120 تومن کاملا گزینه ی مناسبی دیدند....
ولی به گ?ته ی ایشون اگر قصد خرید 8800gtx دارید،حتما از پاور 780 یا بالاتر باید است?اده کنید....
در ضمن.خیالت از بابت پاور 680 گرین راحت باشه.چون EPS است و توان مورد نیاز را برای اور کلاک و بازیهای خ?ن در اخیتارت میگذارد.
مادربرد IP35 کاملا تایید شده است و کگی?یت بسیار خوبی داره.
دوباره میگم:
قدرت و کی?یت و جنس سایر قطعات اصلی را ?دای مادربرد نکنید!!
زیرا هرچه هم باشد چند سال بعد به خاطر PCI-E2.0 و 3.0 و رم های دی دی ار 3 باید عوض کرد!!
حالا چه میهخوای DS3R بگیر چه میخوای DQ6 بگیر!!
کیس هم انتخاب کملا حر?ه ای هست و ?قط به ?کر یه کولینگ خوب هم باش.یه THERMALTAKE SONIC TOWER بگیر هم زیبا و هم کار امد.با قیمت 40-45 تومن...
در ضمن دوست عزیز.به قیمت و اختلا?شون ?کر نکن!!
کارت گرا?یک اشغال 6800اولترا الان تو یکی از مغازه دیدم 470 تومن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به قیمت نگاه نکن.پر?ورمنس رو ببین...
در کل اگر قصد خرید مادربردی کار امد داری که خوب برات کار کنه و خوب مچ بشه ABIT IP35 PRO رو بگیر...
مو?ق باشی...
Kernel-F
29-08-2007, 15:10
P35t-DQ6 قابلیت پشتیبانی از DDR3 رو داره.
http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2519
امیر حسین ممنون
طی تحلیلی که تو سایت در مورد p35-dq6 نوشته شده بود من تصمیم گر?تم به طور صد درصد dq6 رو بگیرم.
در مورد کارت گرا?یک هم به دلیل اینکه شرکت asus عملکرد بهتری داشت9ه و شناخته تر شدست تصمیم گر?تم گرا?یک رو هم ایسوز بگیرم.
حالا بین این دو کارت گرا?یک یه مقایسه دوستان بزارند ببینم کدوم بهتره چون این قضیه مهمه!
Commando-BIG
29-08-2007, 19:06
این Striker Extreme مادربورد خیلی خوبیه ولی وقتی قراره PCI-Express 2.0 و DDR3 بیان دیگه ارزش نداره این همه هزینه برای مادربورد. همون P35-DS3R یا دیگه نهایتا P35-DQ6 .
بله حر? شما درسته ولي مطمئنا مثل كارتهاي قبل از سري 8 اويديا وسري 2000 اي تي اي ميشه چون تمام كارتهايي كه تا قبل از اين دو سري توليد ميشدند از PCI-E 8x هم پشتيباني ميكردند تازه اگر طرز ?كر ادماينطوري باشه كه تا ابد الدهر نبايد سيستم بخره چون هي تكنولوژي جديدي در ميكنند
Commando-BIG
29-08-2007, 19:09
امیر حسین ممنون
طی تحلیلی که تو سایت در مورد p35-dq6 نوشته شده بود من تصمیم گر?تم به طور صد درصد dq6 رو بگیرم.
در مورد کارت گرا?یک هم به دلیل اینکه شرکت asus عملکرد بهتری داشته و شناخته تر شدست تصمیم گر?تم گرا?یک رو هم ایسوز بگیرم.
حالا بین این دو کارت گرا?یک یه مقایسه دوستان بزارند ببینم کدوم بهتره چون این قضیه مهمه!
اصلن به مقايسه احتياجي نيست .ايا شما به مرام و معر?ت ورقابت سالم معتقدي؟?قط با اره يا نه جواب بده تا بهت بگم كدوم بهتره.
بله حر? شما درسته ولي مطمئنا مثل كارتهاي قبل از سري 8 اويديا وسري 2000 اي تي اي ميشه چون تمام كارتهايي كه تا قبل از اين دو سري توليد ميشدند از PCI-E 8x هم پشتيباني ميكردند تازه اگر طرز ?كر ادماينطوري باشه كه تا ابد الدهر نبايد سيستم بخره چون هي تكنولوژي جديدي در ميكنند
من با حر? شما موا?قم.
این قضیه تموم شده ?علا بحث سر کارت گرا?یکه !
اصلن به مقايسه احتياجي نيست .ايا شما به مرام و معر?ت ورقابت سالم معتقدي؟?قط با اره يا نه جواب بده تا بهت بگم كدوم بهتره.
بله با مرام و معر?ت موا?قم
amir-hosine
29-08-2007, 19:12
P35t-DQ6 قابلیت پشتیبانی از DDR3 رو داره.
http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2519
بله بله.درسته.ولی p35-dq6 دی دی ار2 هست.
قیمت این مادربرد رو دارید؟
amir-hosine
29-08-2007, 19:21
امیر حسین ممنون
در مورد کارت گرا?یک هم به دلیل اینکه شرکت asus عملکرد بهتری داشت9ه و شناخته تر شدست تصمیم گر?تم گرا?یک رو هم ایسوز بگیرم.
دوست عزیز.من اینهمه در دارینوس و هم در اینجا بهتون گ?تم xfx بگیرید!!
اینمه دوستان هم گ?تند ایکس ا? ایکس بگیر!!
دیگه تصمیم با خودته!
دقیقا هرچی من گ?تم و بچه های دیگه گ?تند شما برعکسش کردید!!:D
ما قصدمون کمک به شماست....نتیجه گیری و انمتخاب نهایی رو میذاریم بر عهده ی خودت.چون ما چیزی رو به زور به کسی توصیه نمیکنیم!!
ما مشواره رو میدیم شما باید تصمیم بگیری دیگه...
ایسوز شاید برند شناخته تر و بهتری باشه!!
ولی ارزش دادن 350-340 تومن پول رو نداره!!
الان ایکس ا? ایکس 320 تومنه.واقعا از نظر کولینگ و اور کلاک حر? نداره...
ولی از نظر قدرت مثل هم هستند تقریبا.ولی xfx تا حدی بهتر و ارزان تر است!!گاغرانتیش هم بسیار مناسبه.
xfx یعنی شناخته نیست دوست من؟!!!
ایکس ا? ایکس تقریبا بهترین برند گرا?یک هست که واقعا هم ارزونه هم با کی?یت.
ولی به طور کلی برند کارت گرا?یک در قدرت اون زیاد موثر نیست.?قط ممکنه در کولینگ-اور کلاک-قیمت ?رق داشته باشه که اکس ا? ایکس اور کلاکش بهتره و قیمتشم کمتره...
حالا دیگه خودت میدونی و خودت!!!:D
عزیزم.شما اگر dq6 بگیری بعدش که بخوای کارت pci-e2 بگیری چی؟!!
بعدش اگه دی دی ار 3 ارزون شد چی؟!!
اگه خواستی دی دی ار 3 بگیری چی؟باید این مادربرد گرون قیمت و خ?ن رو ب?روشی!!اونم با قیمت کم!!
شما برو abit ip35 pro رو بگیر خدای مادربرده!!
قیمتشم منص?انه هست.بعدشم اگه خاوستی عوض کنی راحتی...
خوب.لالن اینهمه چپول مادربرد دادن اشتباهه.اینهمه تکنولوژی جدید داره میاد.شما میتونی 100 تومنی که زیاد میاد رو بری باهاش رمتو 3 گیگ کنی!!
یا یه کارت ?یزیک برای بازیها بگیری!!
و.............................
با تشکر...
Commando-BIG
29-08-2007, 19:32
بله با مرام و معر?ت موا?قم
پس بذا برات تعري? كنم اين شركت بي معر?ت بي مرام ور داشته بر عليه يكي از رقباش تبليغ ناسالم كرده:( .چه جوري؟ همتون ديدين كه يه سري كارت گرا?يك XFX:mad: روشون عكس يه سگه كه گلاب به روت داره چلغوز پرت ميكنه واسم EVGA به طور محسوسي تواون گلاب به روت نوشته شده:confused:
البته تا چند وقت دیگه مدل های GA X38 DQ6 و GA X38T DQ6 میان تو بازار ؛ این مدل ها آماده ی ?روش هستن ؛ مدل Ga X38 DQ6 برای رم های DDR2 آماده شده و اون یکی برای رم های DDR3 ، هر دوشون منطبق بر چیستهای X39 اینتل هستن و از درگاه های گرا?یک PCIe2 پشتیبانی میکنن ؛ پیش بینی شده با قیمتی معادل GA.P35 DQ6 عرضه بشه ؛
برای اطلاعات بیشتر همین مدل ها رو تو گوگل جستجو کنین ؛
بردی که درگاه رمش سبز و صورتی هست برای رم های DDR3 آماده شده ؛ و بردی که اسلات رمش زرد و قرمز هست برای DDR2 آماده شده ؛
اول اينكه هنوز بطور دقيق و صد در صد معلوم نيست كه P35 پشتيباني از PCIe V 2.0 داره يا خير . بنابراين بطور قطع ?علا نميشه نظر داد . ثانيا PCI e 2.0 همانطور كه در مشخصاتش اومده Backward Compatible هست ..
در مورد DDR3 هم اصلا ?كر نكنيد . هنوز DDR2 هست كه بتونه به راحتي DDR3 را پشت سر بگذاره .
به مقاله اي كه در اين مورد در سايت XBitLabs نوشته شده مراجعه كنيد ...
مو?ق باشيد /.
دوست عزیز.من اینهمه در دارینوس و هم در اینجا بهتون گ?تم xfx بگیرید!!
اینمه دوستان هم گ?تند ایکس ا? ایکس بگیر!!
دیگه تصمیم با خودته!
دقیقا هرچی من گ?تم و بچه های دیگه گ?تند شما برعکسش کردید!!:D
ما قصدمون کمک به شماست....نتیجه گیری و انمتخاب نهایی رو میذاریم بر عهده ی خودت.چون ما چیزی رو به زور به کسی توصیه نمیکنیم!!
ما مشواره رو میدیم شما باید تصمیم بگیری دیگه...
ایسوز شاید برند شناخته تر و بهتری باشه!!
ولی ارزش دادن 350-340 تومن پول رو نداره!!
الان ایکس ا? ایکس 320 تومنه.واقعا از نظر کولینگ و اور کلاک حر? نداره...
ولی از نظر قدرت مثل هم هستند تقریبا.ولی xfx تا حدی بهتر و ارزان تر است!!گاغرانتیش هم بسیار مناسبه.
xfx یعنی شناخته نیست دوست من؟!!!
ایکس ا? ایکس تقریبا بهترین برند گرا?یک هست که واقعا هم ارزونه هم با کی?یت.
ولی به طور کلی برند کارت گرا?یک در قدرت اون زیاد موثر نیست.?قط ممکنه در کولینگ-اور کلاک-قیمت ?رق داشته باشه که اکس ا? ایکس اور کلاکش بهتره و قیمتشم کمتره...
حالا دیگه خودت میدونی و خودت!!!:D
اگه خواستی دی دی ار 3 بگیری چی؟باید این مادربرد گرون قیمت و خ?ن رو ب?روشی!!اونم با قیمت کم!!
شما برو abit ip35 pro رو بگیر خدای مادربرده!!
قیمتشم منص?انه هست.بعدشم اگه خاوستی عوض کنی راحتی...
خوب.لالن اینهمه چپول مادربرد دادن اشتباهه.اینهمه تکنولوژی جدید داره میاد.شما میتونی 100 تومنی که زیاد میاد رو بری باهاش رمتو 3 گیگ کنی!!
یا یه کارت ?یزیک برای بازیها بگیری!!
و.............................
با تشکر...
امیر حسن والله ?علا ما پول pci-2.0 رو نداریم. اگر هم داشته باشیم باید تا کریسمس وایسیم.
همین سیستمی که برام معر?ی کردی حداقل 3 سال برام کار میکنه!
اوه خدا بزرگه تا سه سال دیگه من 16 سالمه یجوری مادربرد رو عوض میکنم.
الان سی پیو چهار هسته یه ماهه اومده اونموقع شما میگی چرا اینهمه خرجش میکنی به هر حال ممنون از پیشنهاد هایی که بهم کردی.
اول اينكه هنوز بطور دقيق و صد در صد معلوم نيست كه P35 پشتيباني از PCIe V 2.0 داره يا خير . بنابراين بطور قطع ?علا نميشه نظر داد . ثانيا PCI e 2.0 همانطور كه در مشخصاتش اومده Backward Compatible هست ..
در مورد DDR3 هم اصلا ?كر نكنيد . هنوز DDR2 هست كه بتونه به راحتي DDR3 را پشت سر بگذاره .
به مقاله اي كه در اين مورد در سايت XBitLabs نوشته شده مراجعه كنيد ...
مو?ق باشيد /.
شما درست میگید من با شما موا?قم الان رم های ddr2 که با باس 1033 به بازار ارزه شدن کاملا اندازه باس یه رم ddr3 قدرت دارند با این ت?اوت که ddr3 قیمتش سه برابر ddr2 هستش!
پس ?علا ?کر عاقلانه خرید ddr2 هستش.
AMD>INTEL
29-08-2007, 21:10
براي كامل شدن و نتيجه گيري ddr2 هنوز بهترين انتخاب هست . چون قيمت ddr3 بالاست
amir-hosine
29-08-2007, 21:27
براي كامل شدن و نتيجه گيري ddr2 هنوز بهترين انتخاب هست . چون قيمت ddr3 بالاست
بله.کاملا تایید میشه امید جان.
همچنین ?علا بازی ای ساخته نشده که چنین رمی بخواد!!
700 دلار هم ظلمه!!
تازه هنوز مسئله قیمت برای رم نیست!!مادربردشم خدا تومنه!!
امید جان.رم دی دی ار 3 در ایران نیست؟:confused:
به نظرت ارزون تر هم میشه؟(در حد 200-300تومن)؟
به احتمال کم نمیشه چون چنین ات?اقی تا حالا دیده نشده!
Kernel-F
29-08-2007, 21:35
بله بله.درسته.ولی p35-dq6 دی دی ار2 هست.
قیمت این مادربرد رو دارید؟
متاس?انه قیمت این مادربرد رو ندارم ،خودم هم تازه دیدم ،کسی چیزی در موردش نمی دونه؟:confused:
قیمتش تو سایت گیگا بایت دور و بره 300 تومن بود.
Commando-BIG
30-08-2007, 06:42
?كر مبكنم تو بازار رضا كه قيمت كردم 350 بود
?كر مبكنم تو بازار رضا كه قيمت كردم 350 بود
از کدوم مغازه؟
Kernel-F
30-08-2007, 12:41
مادر برد p35t-DQ6 بر مبنای چیپ p35 ساخته شده که DDR3 هم ساپورت میکنه.با این قیمت(350) باید منتظر چیپ
X38 بمونید.
Commando-BIG
30-08-2007, 13:35
از کدوم مغازه؟
والا ما عادت نداريم اسم مغازه رو بپرسيم ولي يادمونه هموني بود كه داخلش يه اسانسور داشت هي باهاش بالا پايين مير?ت اسانسوره عين يه ك?ي بود مير?تن روش يه دكمرو ميزدن مير?ت طبقه بالا
Commando-BIG
30-08-2007, 13:42
به احتمال کم نمیشه چون چنین ات?اقی تا حالا دیده نشده!
شما اون موقع هارو يادت نمياد كه DDR 400 رو باظر?يت 512 ميخريديم 150 تومن ، پنتيوم EE 965 به قيمت يه ميليون تومن ،كارت ATI 9250 256mb رو ميخريديم 200 هزار تومن ، اتلون 64 3500 رو ميخريديم 250 تومن و....... يادش به خير اونموقع اين سيستمو خريده بوديم 550 تومن بهترين بود الان 60 تومنم نميخرنش.:(
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.