مشاهده نسخه کامل : داغ شدن هارد ساتا
با سلام
من وقتی که کار سنگینی با سیستمم انجام میدم،هاردم شدیداً داغ می کنه،?کر می کنم تا 60-70 درجه هم دماش بالا بره. به نظر شما این مساله برای یک هارد ساتای 160 گیگا بایتی (مکستور) طبیعیه ؟
حقیقتش هارد ها که خیلی داغ می کنن ولی تا 60 70 درجه اش را نمی دونم. ولی ?کر کنم مشکلی نباشه
Evanescence
29-08-2007, 10:10
دمای 60-70 رو از کجا آوردی ؟
معیارت برای داغ کردن چیه ؟
با سلام
من وقتی که کار سنگینی با سیستمم انجام میدم،هاردم شدیداً داغ می کنه،?کر می کنم تا 60-70 درجه هم دماش بالا بره. به نظر شما این مساله برای یک هارد ساتای 160 گیگا بایتی (مکستور) طبیعیه ؟
شما با چه برنامه دمایه هارد رو مونیتور میکنید؟
کیستون از سیستم تهویه مناسب برخورداره؟
دما رو دستی اندازه گر?تم(به کمک دماسنج ص?حه ای)
سیستم تهویه هم هیچ مشکلی نداره
منظورم قسمتی از سطح برد مدار چاپی هست که نزدیک محل اتصال کابل تغذیه هارد قرار داره ...
روش دستی برای اندازه گیری دمای هارد,روش مناسبی نیست.
دمای دقیق هارد را می توانید با ?عال کردن SMART در بایوس و سپس یک نرم ا?زار Hardware Monitor مثل SpeedFan اندازه بگیرید.
http://www.almico.com/speedfan.php
DX10 killer
30-08-2007, 02:55
شما برنامه HD tune رو نصب کن ودمای هاردت رو نگاه کن واینجا بنویس تا ببینیم جریان چیه
javadshahvand
30-08-2007, 10:28
حقیقتش هارد ها که خیلی داغ می کنن ولی تا 60 70 درجه اش را نمی دونم. ولی ?کر کنم مشکلی نباشه
دمای هارد از 40 درجه نباید تجاوز کنه
AMD>INTEL
30-08-2007, 11:52
اين ?نهاي تك ?ن هارد هم بد نيست . به نظر من دما روي هارد مهم هست
DX10 killer
30-08-2007, 17:02
دمای هارد از 40 درجه نباید تجاوز کنه
دمای هاردتا 50 درجه کاملا عادی است ومشکلی رو ایجاد نمی کنه.البته همانطور که دوستان گ?تند میتونید با است?اده از ?ن دمای هارد رو هم کاهش بدید
دمای هاردتا 50 درجه کاملا عادی است ومشکلی رو ایجاد نمی کنه.البته همانطور که دوستان گ?تند میتونید با است?اده از ?ن دمای هارد رو هم کاهش بدید
این ?نهایی که می گید ، سرعت هارد رو پایین میاره، خصوصاً وقتی که دارید هاردتون رو پارتیشن بندی می کنید می تونید این مساله رو به وضوح مشاهده کنید، پس بهتره که اصلاً ازش است?اده نکنید.
شما برنامه HD tune رو نصب کن ودمای هاردت رو نگاه کن واینجا بنویس تا ببینیم جریان چیه
HDTUNEنمی تونه دمای هاردم رو نشون بده،ضمناً مادربوردم گزینه ای به اسم اسمارت نداره
این ?نهایی که می گید ، سرعت هارد رو پایین میاره، خصوصاً وقتی که دارید هاردتون رو پارتیشن بندی می کنید می تونید این مساله رو به وضوح مشاهده کنید، پس بهتره که اصلاً ازش است?اده نکنید.
کا?یه یه ?ن بزاری بالاش یا بغلش دما 10 درجه میاد پایین ولی این گرما مستقیما وارد کیس میشه پس باید ?ن پشت کیس خیلی قوی باشه که هوا رو سریعا به بیرون هدایت کنه
حق با دوستانه.. من هم با هارد قبلی این مشکل رو داشتم (80 مکستور). خیلی داغ میکرد البته ناگ?ته نماند که بازدهیه سیستم خیلی پایین اومده بود و کلا خیلی کند کارمیکرد. مجبور شدم براش ?ن تهیه کنم که به طور چشمگیری دما رو پایین اورد.
AMD>INTEL
29-09-2007, 23:50
از هاردهاي مخصوص هارد است?اده كنيد .
vigor_engineer
08-11-2007, 21:12
با سلام
اگر مطمئني كه از لحاظ علمي و ?ني بدنه آلومينيومي هاردت به اين دما ميرسه و مشكل تهويه و... نداري
اين هاردت مشكل اساسي داره اگه گارانتي داره ببرش گارانتي و...
هواي داخل اون پر ?شار شده و اصطكاك زياد هوا در هارد باسرعت 7000 به بالا باعث ايجاد همچين دمايي ميشه
البته من شايد 2 يا سه هارد ديده باشم كه همچين مشكلي داشته .
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.