مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد خروجي كارت گرا?يك براي Tv و ?يش مربوطه
internet
08-11-2006, 19:33
با سلام
من يه كارت گرا?يك ATI 64 radeon
دارم كه دو تا خروجي براي مانيتور داره و در قسمت وسط اون هم يه خروجي مثل سوكت ورودي موس
حالا اين سوكت چيه ؟
به احتمال زياد خروجي براي تلويزيون هست درسته ؟
خوب حالا من رابطي توي بازار گيرم مي ياد بزنم بهش كه خروجي زرد رنگ تلويزيون يا همون تصوير بهم بده ؟
و كجا بايد برم ؟
با تشكر و سپاس
اسم این خروجی S-Video یا super video هست و ?کر کنم لوازم کامپیوتری یا الکترونیکی بتونی پیدا کنی
internet
08-11-2006, 23:11
با تشكر و سپاس
internet
19-11-2006, 10:44
با سلام
عرض ادب و احترام
بنده اين ?يش و کابل و تهيه کردم و تلويزيون هم که LG15 اينچ داشتم که هم داراي خروجي هم داراي ورودي صدا و تصوير هست خوب اون رو مستقيم وصل کردم به ?يش زرد رنگ ورودي تصوير و کامپيوتر رو روشن کردم کارت گرا?يک هم Ati radeon 64mb 7000 هست ولي متاس?انه کي?يت تصوير بسيار بد هست و يه حالت پارازيت مانند و حالت دو تا شدن همه چيز هست و حتي ?يلم هم که مي زارم توي کامپيوتر و تمام ص?حه مي کنم روي ص?حه تلويزيون با کي?يت بد نمايش داده مي شه در ضمن خطوط مورب هم در تصوير وجود داره که دال بر کي?يت بد تصوير هست در قسمت diesplay هم تغييراتي رو انجام دادم اعمال هم مي شه ولي کي?يت تصوير کلهم خراب و داراي خطوط مورب هست و چون از کارت DVB است?اده مي کنم دوست دارم توي تلويزيون هم بتونم تصاوير ماهواره اي رو داشته باشم ولي با اين ت?اسير که خدمتتون عرض کردم تا کنون که مو?ق نشدم کي?يت تصويري خوبي رو داشته باشم
در ضمن ?يش و رابطي که خريدم داراي دو تا خروجي هست که زدم به s-video يکي قرمز رنگ و ديگري مشکي رنگ يکي که اصلا تصوير نداره و ديگري همين تصوير خراب مورب شکل که در بالا عرض شد.
اگه راهي هست لط?اً ب?رمائيد اگه هم بايد کارت گرا?يک رو عوض کنم و درست مي شه باز هم ب?رمائيد
با تشکر و سپاس ?راوان
سلام.
?کر نمیکنم مشکل از کارت گرا?یکت باشه. من چند سال قبل با کارت Trident 9750 4mb کی?یتی در حد مانیتور بر روی تلویزیون داشتم. احتمالا یا تنظیمات شما درست نیست و یا ا اینکه کی?یت و حتی نوع کابلی که تهیه کردی استاندارد نیست.
سعی کن تنظیمات مختل?ی رو امتحان کنی همینطور در اینترنت برای این مشکل جستجو کن. سر آخر هم بهتره از دوستان دیگر یه کابل s-video اصلی (همراه بسته بندی کارت گرا?یک) بگیری و امتحان کنی که مشخص بشه مشکل از کارته یا کابل.
شاید هم از تلویزیون باشه!
internet
19-11-2006, 17:13
با سلام
البته قبلا يه کارت گرا?يک 128 داشتم که مشکلي نداشت اين که گذاشتم اين طوري هست در ضمن يک بار هم تلويزيون رو دادم تعمير ولي بعيد مي دونم از تلويزيون باشه يا از کارت گرا?يک هست يا از اين کابلي که خريدم که خروجي ا?تضاحي داره
با تشکر
AMD>INTEL
19-11-2006, 23:42
تنها راه حل تست كارت با يك تلويزيون ديگر هست.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.