مشاهده نسخه کامل : شبکه با مودم ؟
سلام
اگر کسی بتواند به من بگوید که چطوری با است?اده از مودم و بدون خط تل?ن می شود بین دو رایانه ?ایل انتقال داد ممنون می شوم
سلام
اگر کسی بتواند به من بگوید که چطوری با است?اده از مودم و بدون خط تل?ن می شود بین دو رایانه ?ایل انتقال داد ممنون می شوم
بدون خط تل?ن نميتونيد اين كار را از طريق مودم انجام بديد ، مثل اينكه بخواهيد كامپيوتر رو بدون برق روشن كنيد، براي انتقال اطلاعات توسط مودم هم به برق تل?ن نياز هست.
javadshahvand
02-09-2007, 09:57
سلام
از طریق شبکه میتونی با مودم نمیشه
ممنونم از شما که .....................
با سلام.
البته با مودم wireless میشه .!
اینکار شدنی است.اما به یک شبیه سازخط تل?ن نیاز دارید تا ولتاژ بایاس خط وسیگنال زنگ را تولید کند.مودمها را به شبیه ساز متصل می کنید و از یک نرم ا?زار ترمینال مانند HyperTerminal ویندوز برای تبادل اطلاعات است?اده می کنید.
بجای شبیه ساز شاید بتوانید دستگاه Telephone Tester را که تعمیرکاران تل?ن است?اده میکنند, بکار ببرید.البته اگر دو خط باشد.مطمئن نیستم که نوع دوخطش موجود باشد و یا دراین کاربرد خاص قابل است?اده باشد.در غیر اینصورت باید به ا?راد وارد س?ارش دهید تا برایتان بشکل دست ساز بسازند.این دستگاه باید قادر باشد که بعضی عملکردهای مرکز تل?ن را ایجاد نماید.من توانایی ساختش را دارم .اگر خواستید درخدمتتان هستم.
اگر درمحلتان تل?ن سانترال موجود باشد نیز می توانید از آن است?اده نمائید
javadshahvand
13-09-2007, 10:54
سلام
آموزش شبکه کردن 2 کامپیوتر از طریق کابل
http://forum.systempanel.net/showpost.php?p=1080&postcount=1
سلام
دوست عزيز دليل شما براي وصل كردن كامپيوتر با مودم چيست؟
عدم وجود كارت شبكه در سيستم يا سيستم هاي شما؟ و يا...!
ولي به نظر من شما با است?اده از كابل UTP و دو كارت شبكه (كه اكثر mainها به صورت Onboard دارند!) ميتوانيد اين كار را انجام دهيد. مزاياي بسياري هم از جمله سرعت بالا نسبت به خطوط تل?ن دارد.
AMD>INTEL
13-09-2007, 16:12
با كارت شبكه بهتر هست با است?اده از كابل كراس .
نه با مودم و بدون خط تل?ن هم میشه این کار رو کرد
تو یکی از کتابهای سیصدو خورده ای مدار در موردش کامل توضیح داده
هر پیدا کردم میزارم اینجا ?قط یادمه مه میامد یه ولتاژ 12 ولت تو مدار بر قرار میکرد و شما با یکی از ?رمانهایat&f یا یه چیزی تو این مایه ها مودم رو روشن میکردین این طوری اتصال برقرار میشد.
AMD>INTEL
14-09-2007, 18:15
ولي با كارت شبكه عمومي تر هست . دردسرش هم خيلي كمتر هست .
بله خوب حر? شما کاملا درسته من خودم هیچ وقت چنین کاری نمی کنم چون Lan خیلی بهتر از مودم عمل میکنه
ولی جهت اطلاع گ?تم چنین کاری هم میشه کرد.
AMD>INTEL
14-09-2007, 22:19
درست هست . ولي خيلي سخت هست . از نظر تئوري خيلي راحت هست ولي در عمل خيلي اعصاب خورد كن هست
نه با مودم و بدون خط تل?ن هم میشه این کار رو کرد
تو یکی از کتابهای سیصدو خورده ای مدار در موردش کامل توضیح داده
هر پیدا کردم میزارم اینجا ?قط یادمه مه میامد یه ولتاژ 12 ولت تو مدار بر قرار میکرد و شما با یکی از ?رمانهایat&f یا یه چیزی تو این مایه ها مودم رو روشن میکردین این طوری اتصال برقرار میشد.
با این روش می توان بین مودمها ,صدا را انتقال داد.اما دیتا رامطمئن نیستم.
نه این روش برای اطلاعات دیتا هست نه صدا.
ولی همون که امید جان گ?ت سخت و اعصاب خورد کن
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.