مشاهده نسخه کامل : سوالاتي در رابطه با ليبل پاورم
AMIR.P30
31-08-2007, 22:12
با سلام خدمت مهندس عمراني عزيز
من اين عکس را از پاور سيستمم تهيه کردم و براي قسمت هاي مختل? ليبلش که برام جاي سوال بود شماره گذاري انجام دادم :
http://i14.tinypic.com/3yxnozk.jpg
اگه ميشه لط? کنيد يه توضيح درمورد هر قسمت بديد ممنون ميشم.
در ضمن براي قسمت 1 چرا 380 وات به دو قسمت 360 و 20 وات تقسيم شده اند؟
و براي قسمت 8 نيز ميخواستم بپرسم آيا اين پاور مجهز به سوئیچ تغییر سطح ولتاژ يا همان Auto Range است که ?رکانس 50~60 بروي ليبل نقش بسته است؟
ممنون
البته میخواستم توضیح بدم
ولی دیدم آقای عمرانی این کارو بکنن بهتره
J.Omrani
01-09-2007, 12:49
با سلام خدمت مهندس عمراني عزيز
من اين عکس را از پاور سيستمم تهيه کردم و براي قسمت هاي مختل? ليبلش که برام جاي سوال بود شماره گذاري انجام دادم :
http://i14.tinypic.com/3yxnozk.jpg
اگه ميشه لط? کنيد يه توضيح درمورد هر قسمت بديد ممنون ميشم.
در ضمن براي قسمت 1 چرا 380 وات به دو قسمت 360 و 20 وات تقسيم شده اند؟
و براي قسمت 8 نيز ميخواستم بپرسم آيا اين پاور مجهز به سوئیچ تغییر سطح ولتاژ يا همان Auto Range است که ?رکانس 50~60 بروي ليبل نقش بسته است؟
ممنون
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
1- مجموع توان خروجی های پاور در شاخه های اصلی و ?رعی ، توان کلی خروجی پاور را تشکیل می دهند.
2- حداقل راندمان پاور. ( عموما عرضه کنندگان پاور، در صورت اعلام راندمان، آنرا در حالت حداکثر بیان می نمایند ولی گرین از معدود شرکتهایی است که حداقل راندمان را بیان می نماید)
3- Power Supply Unit
4- شاخه های اصلی پاور در قسمت خروجی به صورت مجزا دارای یک توان مجموع با شاخه هم ردی? خود هستند. عموما برای 5 و 3.3 یک مجموع توان و برای شاخه های 12 نیز یک توان مجموع در نظر گر?ته می شود که خود اینها نیز در آخر یک توان مجموع کلی در شاخه های اصلی پاور دارند.
5- میزان توان خروجی های 5V/SB , _12V پاور.
6- این پاور قادر است در مدت زمان یک دقیقه تا 530 وات خروجی را تحمل نماید. توان Peak نباید برای هیچ کس ملاک انتخاب پاور باشد. انشاا.. همانطور که این قسمت را از لیبل پاورهای GP480A به بالا حذ? نمودیم، از سایر لیبل ها نیز حذ? خواهیم نمود.
7- حداکثر میزان آمپراژ ورودی ( ما این میزان را در حالت 110 در نظر گر?ته ایم) . در حالت 220 ورودی ، این رقم تا 4 آمپر تنزل پیدا می کند.
8- این پاور دارای سوئیچ تعیین سطح ولتاژ در قسمت پشت می باشد. در حالت 110 ولت تحت ?رکانس کاری 60 و در حالت 220 ولت ، تحت ?رکانس کاری 50 هرتز می باشد.
با تقدیم احترام
AMIR.P30
02-09-2007, 17:15
بسيار ممنون و متشکر آقاي عمراني عزيز
لط? کرديد.
ببخشيد يه سوال ديگه هم داشتم .
ت?اوت هاي پاورهايي که مجهز به Eps هستند با پاورهايي همانند پاور من . از منظر ?ني و تبليغاتي (عمومي) چيه؟
ت?اوت هاي پاورهايي که مجهز به Eps هستند با پاورهايي همانند پاور من . از منظر ?ني و تبليغاتي (عمومي) چيه؟
آقای عمرانی قبلا در مورد EPS توضیح دادند
یه سرچ بکنید **چشمک**
AMD>INTEL
02-09-2007, 17:54
اطلاعات خوبي دارد اين سايت
http://www.playtool.com/pages/psuconnectors/connectors.html
AMD>INTEL
02-09-2007, 17:55
بله مهندس توضيح دادند. بايد پستهاي اين استاد جائي جمع آوري شود .
J.Omrani
02-09-2007, 18:47
بسيار ممنون و متشکر آقاي عمراني عزيز
لط? کرديد.
ببخشيد يه سوال ديگه هم داشتم .
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
EPS ابزار و یا آپشن خاصی نیست که پاور به آن مجهز باشد . EPS یک نوع استاندارد تعیین شده از طر? Intel است که پیرامون پارامترهای مختل? پاور، چهارچوب سختگیرانه تری نسبت به استاندارد ATX تعیین نموده است. این استاندارد در ابتدا برای پاورهای Server در نظر گر?ته شده بود ولی با توجه به ورود سخت ا?زارهای حر?ه ای به چرخه عرضه ، اکنون این نوع پاورها با استقبال عمومی بیشتری مواجه شده اند.
ویژگی پاورهای EPS :
- ا?زايش عمرم?يد منابع تغذيهEPS از 50000 ساعت به 100000 ساعت كاركرد م?يد در شرایط متعار? استاندارد.
- ا?زايش راندمان منبع تغذيه در كليه مقاطع (Low Load~High Load) به بالاتر از 80 درصد بازدهی کامل.
- ا?زایش دامنه ولتاژ و ?رکانس ورودی (90V AC ~ 260V AC) که این مورد با توجه به نوسانات برق شهری که گریبان گیر اغلب پاورهای معمولی می باشد ، نکته ای بسیار مثبت تلقی می گردد.
- تعبیه Power Factor Correction به صورت Active با بالاترین حالت کارآیی.
- ا?زايش مجدد توان شاخه 12+ و ارائه آن در حداقل 2 تا 4 شاخه مجزا متناسب با توان کلی پاور .
- كاهش درصد خطاي كليه خروجي ها تحت 75 درصد توان خروجی.
- كاهش درصدخطاي كليه تايمينگها واصلاح نويزوريپل دررتبه بندي شاخه هاي 12ولت خروجی پاور.
- چیدمان و تناسب کلیه تامینگها صر?ا بر اساس خروجی اصلی یا همان 12 ولت. چرا که در کلیه ویرایش های ATX کلیه تایمینگها بر اساس خروجی 5 ولت تعری? شده بودند.
- ا?زايش حداقل ميزان بار مصر?ي ازمنبع تغذيه(Low Load) جهت اصلاح ( Cross Regulation)
- ا?زايش توان شاخه 5 ولت استند بای تا 3.0 و اصلاح درصد خطا از حداقل تا حداکثر میزان بار مصر?ی.
- كاهش توان مجموع شاخه هاي3/3 و 5 ولت تا حداكثر 170 جهت تامين توان مورد نیاز شاخه هاي 12 ولت خروجی.( که البته این موضوع در Rev2007 تا 200 و حتی 250 وات ا?زایش یا?ته است)
- ارائه پروتكشن هاي ايمني جديد كه در محصولات گذشته امكان تعبيه آنها به دليل هزينه بالا وجود نداشت . مانند OCP, OTP و اصلاح OVP .
- اصلاح تداخل عملکرد SCP با OCP به گونه ای که قبل از ?عال شدن SCP ، پاور توانایی تشخیص و ?عال سازی سریع پروتکشن OCP را در خروجی های 12 ولت خود داشته باشد.
با نگاهی گذرا به موارد ?وق ، ملاحظه می گردد که هزینه پرداختی در هنگام خرید اینگونه محصولات با تکنولوژی EPS ، با طول عمر بالا و مصر? پایین انرژی و بالاترین کارآیی پاورهای EPS عملا جبران می گردد.
نکته ای که حائز اهمیت می باشد ، ورود نسل جدید کارتهای گرا?یکی باقابلیتهای ویژه می باشند که مصر? ?وق العاده ای از شاخه 12 ولت پاور دارند. به عنوان مثال کارتهای سری GeFORCE 8800GTX/8900GTX/8950GX2 و ATi R600 Series قادرند از یک خروجی 12 ولت پاور ، جریانی بیش از 22 آمپر بکشند . این موضوع با اصل اضا?ه شدن شاخه دوم 12 ولت به شرط ا?زایش مصر? بالاتر از 18 آمپر در تضاد می باشد. از این رو در ویرایش جدید EPS سال 2007 میلادی ، پاورهایی با قدرت بالاتر از 850 وات معر?ی شده اند، که استثنائا قادرند در خروجی چهارم 12 ولت خود ، جریانی در حدود 26 آمپر را تحمل نمایند. این مورد توسط استاندارد ATX12V تایید شده است و شاخه های دیگر قادرند این ا?زایش میزان مصر? را در شاخه چهارم ، به نوعی تامین نمایند . درحقیقت به نوعی بالانس خروجی درچهار شاخه 12 ولت خروجی این مدل پاورها،به ن?ع خروجی چهارم قابل تنظیم می باشند . همچنین در این روش جدید، مجددا تاثیر گذاری OCP بر SCP اصلاح گردیده است ونقطه اتصال لاین چهارم 12 ولت به برد اصلی به صورت مجزا ایزوله و تقویت شده است. نمونه این ویرایش جدید در مدل پاور GP1030 شرکت تولیدی سیستمهای آینده سیما GREEN مشاهده می گردد.همچنین راهکار دیگری از سوی برخی تولید کنندگان مورد است?اده قرار گر?ت که در آن خروجی 12 ولت در یک شاخه خلاصه گردید.
با تقدیم احترام
AMIR.P30
03-09-2007, 22:04
ممنون از لينکي که دادي اميد جان بسيار خوب بود .
و همچنين ممنون از مهندس عزيز به خاطر راهنمايي هاي خوبشان
دوستاني که مديريت انجمن ها را بر عهده دارند و پست هاي خوب آقاي عمراني را ميدانند که در کدام قسمت ها هستند رو لط? کنن لينکشون رو يه جا جمع آوري کنن تا همه دوستان بتونن از اون پست ها است?اده کنن.
من خودمم شخصا ميشينم با سليقه ?ايل Pdf اين مجموعه رو تهيه ميکنم.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.