مشاهده نسخه کامل : خرید موس برای گیم
تقریبا با 20 تومن چه موسی برای گیم میتونم بگیرم؟
a4tech و farassoo چطورن ؟
قیمت mx-518 چنده؟
همون ?راسو بگیر. با 20 تومن میشه یه موس خوب ?راسو گر?ت.
?کر کنم با 25 تومن بشه موس های کریتیو بالای 2000 dpi گیر آورد.
مطمئنی بالای 2000DPI?
موس های razer 1600 DPI کمتر از 40 تومن نیست!
بهترین موس برا بازی razer ه
ولی گرونه
پدش 20 تومنه!
مطمئنی بالای 2000DPI?
موس های razer 1600 DPI کمتر از 40 تومن نیست!
بهترین موس برا بازی razer ه
ولی گرونه
پدش 20 تومنه!
razer قیمتاش مثله لاجیتک نجومی است. مطمئن بودنش که نه ولی از یه ن?ر شنیدم.
Razer موس خیلی خوبیه. یه مدت Copperhead داشتم 2000DPI عالی بود.
AMD>INTEL
03-09-2007, 02:02
من x7 kaser a4tech
FLM-3165 خوب به نظر میاد انگار یکمیم شبیه mx518 هست از نظر ارگونومی چطوره؟
یعنی دست بعد مدت طولانی درد نمیگیره؟
,واقعا 2200 dpi هست یا هرچی دوست داشتن نوشتن
http://farassoo.com/product/mouse/flm-3165.htm
کسی قیمت لاجیتکو نداشت ؟ mx518
قیمت HD7600L چنده؟ توسایت خودش زده 19 دلار تو newegg زده 40 دلار
Mod chip
03-09-2007, 02:35
موس ارزونم خواستی این 3165 ?راسو (http://www.farassoo.com/product/mouse/flm-3165.htm)هست که تا 2200DPI داره من خودم یکی از اینا خریدم اولش یکمی با بزرگیش مشکل داشتم و عادت نداشتم ولی الان کاملا بهش عادت کردم و به نظرم خیلی خوش دست میاد مخصوصا ?رور?تگیهای جالبی کنارش داره که انگشتا خوب توش جا میشن اون کلید Back و Forward ش هم برعکس خیلی از موس ها که روی موس هست و زدنش سخته این دقیقا کنار موس زیر انگشت شسته که خیلی کاربردیم هست و کار کردن باهاشون راحته . کلا به نظرم مایس بدی نیست میتونی دقتش رو هم انتخاب کنی 800 , 1600 , 2200 البته من وقتی دقتش رو از 800 بالاتر میبرم یکمی تو ویندوز مشکل پیدا میکنه ولی تو بازیها کار میکنه نمیدونم واقعا 2200 DPI میشه یا نه ولی دقتش بیشتر میشه . این موس هم Laser هست از این جهتم خوبه روی همه سطحی میشه باهاش کار کرد . منم یکی دو ه?ته پیش خریدم 14 تومن . تا الانم که دارم هر روز باهاش کلی کار میکنم ازش راضی هستم به نظرم نسبت به قیمتش می ارزه.
موس ارزونم خواستی این 3165 ?راسو (http://www.farassoo.com/product/mouse/flm-3165.htm)هست که تا 2200DPI داره من خودم یکی از اینا خریدم اولش یکمی با بزرگیش مشکل داشتم و عادت نداشتم ولی الان کاملا بهش عادت کردم و به نظرم خیلی خوش دست میاد مخصوصا ?رور?تگیهای جالبی کنارش داره که انگشتا خوب توش جا میشن اون کلید Back و Forward ش هم برعکس خیلی از موس ها که روی موس هست و زدنش سخته این دقیقا ب?له موس زیر انگشت ها هستش که خیلی کاربردیم هست کبل به نظرم مایس بدی نیست میتونی دقتش رو هم انتخاب کنی 800 , 1200 , 2200 البته من وقتی دقتش رو از 800 بالاتر میبرم یکمی تو ویندوز مشکل پیدا میکنه ولی تو بازیها کار میکنه نمیدونم واقعا 2200 DPI میشه یا نه ولی دقتش بیشتر میشه . این موس هم Laser هست از این جهتم خوبه روی همه سطحی میشه باهاش کار کرد . منم یکی دو ه?ته پیش خریدم 14 تومن . تا الانم که دارم هر روز باهاش کلی کار میکنم ازش راضی هستم به نظرم نسبت به قیمتش می ارزه.
دقتش از رو خود موس تنظیم میشه یا درایور ؟چون انگار برای ویستا درایور نداره
کلا این درایور چیکار میکنه؟
برنامه ای چیزی نیست بشه باهاش دقتشو ?همید:confused:
دکمه - من شبیه این موس را دارم driverless است.
Mod chip
03-09-2007, 18:48
با دکمه ار روی خوده موس تنظیم میشه درایور هم نمیخواد . یه برنامه همراهش داره که کلیداش رو ?کر کنم تنظیم میکنی باهاش که من اصلا نصبش نکردم نمیدونم دقیقا چیه .
سلام !!!
من الان موس Razer Copperhead و S & S Steel Series دارم عالیه !!!
ولی به نظر من اگه میخوای گیمر حر?ه ای باشی پد رو هم باید داشته باشی چون دقتت بالا میره !!!
MX-518هم موس خوبیه ولی موتورش نوریه ولی ماله من لیزره !!!
قیمتش هم 50 تومانه !!! 1600 DPI است و نسبت به قیمتش بدرد نمیخوره !!! Razer با این قیمت عالیه !!!
سلام !!!
ولی به نظر من اگه میخوای گیمر حر?ه ای باشی پد رو هم باید داشته باشی چون دقتت بالا میره !!!
قیمتش هم 50 تومانه !!! 1600 DPI است و نسبت به قیمتش بدرد نمیخوره !!! Razer با این قیمت عالیه !!!
اره razer خیلی باحاله سرعتش ?وق العادست
من خودم نداشتم ولی یه گیم نتی میر?تیم که موساش razer بود
خدا بود
ولی حواستون باشه موس خوب یه ادم معمولی رو گیمر حرغه ای نمیکنه بلکه لذت بازی کردن رو بیشتر میکنه
سلام !!!
شما این دو تا رو باهم چند گر?تی؟
alidadash
30-09-2007, 21:45
من با اين قيمت A4TECH X-750BF رو پيشنهاد ميكنم.
به نظر من بهترين موس تو اين رده قيمتي هست
DPI قابل تنظيم با دكمه تعبيه شده روي موس تا 2500DPI
به علاوه اين موس داراي دكمه 3X Fire هست كه در بازي ها اين امكان رو به شما ميده كه با ?شار دادن اين دكمه سه شليك پشت سر هم انجام بدين و كاربرد ديگه اين دكمه اينه كه در محيط ويندوز به عنوان double click عمل ميكنه
قيمتي كه من دارم 20000 تومن هست
http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=102&SCID=103&MNO=X-750BF
من با اين قيمت A4TECH X-750BF رو پيشنهاد ميكنم.
به نظر من بهترين موس تو اين رده قيمتي هست
DPI قابل تنظيم با دكمه تعبيه شده روي موس تا 2500DPI
به علاوه اين موس داراي دكمه 3X Fire هست كه در بازي ها اين امكان رو به شما ميده كه با ?شار دادن اين دكمه سه شليك پشت سر هم انجام بدين و كاربرد ديگه اين دكمه اينه كه در محيط ويندوز به عنوان double click عمل ميكنه
قيمتي كه من دارم 20000 تومن هست
http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=102&SCID=103&MNO=X-750BF
البته به موتور موس هم بستگی داره !!! این موسی که شما میگید کارش خوبه ولی به پای Razer و Logitech نمیرسه !!!
این موس رو من هم برای خونه دارم است?اده میکنم موس خوبیه ولی همونطور که گ?تم به اینا نمیرسه !!!
با هم 75 کلا !!! ولی کاراییشون عالیه !!!
پد من برای چند بار به عنوان بهترین پد جهان انتخاب شده !!!
www.sk-gaming.com
www.steelseries.com
www.razerzone.com
alidadash
01-10-2007, 15:18
البته به موتور موس هم بستگی داره !!! این موسی که شما میگید کارش خوبه ولی به پای Razer و Logitech نمیرسه !!!
این موس رو من هم برای خونه دارم است?اده میکنم موس خوبیه ولی همونطور که گ?تم به اینا نمیرسه !!!
خوب مشخصه كه به پاي اين دو نميرسه ولي با توجه به قيمتش عالي هست
راستي پد خوب از كجا ميتونم بخرم؟
و اينكه قيمتش چند در مياد؟
من که از گرگان خریدم و عالیه !!!
حالا شما کجایید من نمی دونم !!!
امروز خریدمش razer copperhead
ولی پد s&s نداشت کسی میدونه کجامی?روشن تهران ؟ اصلا واقعا پد لازم هست؟ چندهست؟
لط?ا يك موس از razer با قيمتي در حدود 50 هزار تومان براي بازي معر?ي كنيد .
با تشكر
لط?ا يك موس از razer با قيمتي در حدود 50 هزار تومان براي بازي معر?ي كنيد .
با تشكر
?کر کنم همون Copperhead برای شما مناسب باشه.
آقا من یه موس ?راسو دارم مدل 2120 .
یه نیگا به عکسش بکنین:
http://www.farassoo.com/product/mouse/fom-2120.htm
چیزه باحالیه
برا بازی بد نیست.
الانم دو ساله که دارمش آخ نگ?ته.
MX500 داداشم سر 6 ماه خراب شد. Microsoft Intelli 3 من هم 1 ساله خراب شد اما این عمرش توپه.
به یه درد هم می خوره! اونم اینه که چون یه ه?ته طول می کشه تا دستت بهش عادت کنه، بقیه نمیان با کامپیوترت بازی کنن! یا اگه بخوان جلوت پز بیان می مونن توش;)!
اینو جدی می گم!:D
Design by Gamer for Gaming
This is Razer
Mouse: RAZER
Keyboard: RAZER
Mouse Pad: RAZER
Headset: RAZER
Sound Card: RAZER
No Doubt, Just RAZER ..... :cool:
Design by Gamer for Gaming
This is Razer
Mouse: RAZER
Keyboard: RAZER
Mouse Pad: RAZER
Headset: RAZER
Sound Card: RAZER
No Doubt, Just RAZER ..... :cool:
Mouse Pad های Razer کجا گیر میاد ؟
پدهای Razer توسط پارسی گیم بین گیم نتهای ?عال تهران پخش شده ?ک کنم !!!
حالا کدوم مدل رو میخواهید ؟؟؟
با سلام
پارسی گیم از بچه های باحال و خوش ذوقی هستند که سابقا رو محصولات RAZER ?عالیت محدودی داشتند.
من تیم این شرکت رو میشناسم.
در حال حاضر شرکت خاصی در مورد محصولات RAZER بصورت رسمی ?عالیت نداره و به امیدوارم بتونم برای سال آینده میلادی یعنی 2008 قرار هست که یک شرکت رو به عنوان نماینده رسمی محصولات این شرکت انتخاب کنیم.
اگه موس پد یا موس و یا کیبرد این شرکت مد نظرتون هست شاید بتونم براتون بصورت محدود پیدا کنم.
اگه کسی خواست PM بده تا یه Search بکنم ...!
Mouse Pad های Razer کجا گیر میاد ؟
پد ریزرو که ?کرنم همه جادارن خودم mantis speed گر?تم ولی استیلپد جایی نبود.
راستی هدستش نمیاد؟
خوب برای بازی یا Razer Copperhead بگیر یا MX 518.518 قیمتش 50-55 تومن هست و Copperhead هم قیمتش 54 تومان.پد هم اگه Copperhead می گیری Mantis برای Speed یا eXactmat برای Control بگیر یا Steel S&S.518 هم با پدی مثله S&S یا کلا پد های Steelseries & Razer خوب کار می کنه.اگر می خوای تو مایه های 30 تومان Mouse بگیری پیشنهاد می دم A4Tech X7 بگیر.برو پایتخت - شماره 217 تک سیستم اینارو داره.یا پاساژ ایرانیان
موفق باشید
AMD>INTEL
27-01-2008, 16:43
دوستانی که موس لیزر ارزون میخوان که کیفیت بهتری از فراسو داشته باشه A4 Tech بهترینه
ولی هیچ کدوم از َA4Tech & Farasoo ها به هیچ کدوم از کمپانی های Razer,Microsoft,Steelseries.... هیچ وقت نمی رسه !:)
Alexilver
15-02-2008, 23:12
ولی هیچ کدوم از َA4Tech & Farasoo ها به هیچ کدوم از کمپانی های Razer,Microsoft,Steelseries.... هیچ وقت نمی رسه !:)
Logitech فراموش نشه!
البته درست میگین. ولی خب برای مدلهای "ارزون" Farassoo و A4 Tech انتخابهای خیلی خوبی هستند.
Logitech فراموش نشه!
البته درست میگین. ولی خب برای مدلهای "ارزون" Farassoo و A4 Tech انتخابهای خیلی خوبی هستند.
A4Tech رو من ترجیح میدم نسبت به فراسو ...
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.