مشاهده نسخه کامل : پاور هاي Enermax در ايران؟
Beverly Hills Cop
03-09-2007, 19:18
از دوستان عزيز كسي پاور هاي Enermax را در ايران ديده چون من بد جوري دنبال يكي از مدلهاي اين برند ميباشم.
J.Omrani
03-09-2007, 19:32
از دوستان عزيز كسي پاور هاي Enermax را در ايران ديده چون من بد جوري دنبال يكي از مدلهاي اين برند ميباشم.
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
متاس?انه در ایران هنوز شخص یا شرکتی به طور رسمی برروی این برند عالی، کار نمی کند. شما حتما دنبال سری Galaxy هستید؟
کیوان جان بیا که در عشق خود، یک رقیب جدید پیدا کردیم!
با تقدیم احترام
J.Omrani
03-09-2007, 19:37
دوست خوب من؛
سلام،
پاور Thermaltake Toughpower 1500w را از کجا تهیه ?رموده اید؟!
با تقدیم احترام
سلام
میشه یه تعداد محدودی استارت زد ولی خیلی گرونه
AMD>INTEL
03-09-2007, 22:00
Enrmax برند خوبيه كسي كه ميخواهد بياره بايد واقعا حر?ه اي باشه . قيمتش بالاست . همين پاورهاي قيمت مناسب رو با هزار نصيحت تو ذهن مردم اينداختيم . عادت كرده بودند به پاور هاي 10 تومني پاسكال و حومه
اين برندها تو كشوري مثل ايران ?قط دوست داره قيمت مناسب باشه شانسي نداره . چون هم كي?يت و هم كميت بايد مهم باشه . البته شركت آينده سيما تلاشهائي زيادي كرد كه حداقل قشر تحصيلكرده مملكت به سوي پاور هاي كيليوئي نروند. ولي قيمت هاي وسوسه كننده همه رو گول ميزند . اسم هاي دروغين مثلا Tvm پاور 1000 وات داشت كه حداكثر 300 وات واقعي بود . منبع اطلاع رساني خوب هم مهم هست . گرين خيلي زحمت كشيد خيلي
Beverly Hills Cop
04-09-2007, 06:16
دوست خوب من؛
سلام،
پاور Thermaltake Toughpower 1500w را از کجا تهیه ?رموده اید؟!
با تقدیم احترام
خوبه شما ميدوني كه پاوراي 1500 وات تو ايران نيومده(يا حداقل اون موقع كه ما خريديم نيومده بود الانو نميدونم )
من هم دنبال مدل 1500 وات بودم تو سايت ?ونيرانم تبليغشو ديده بودم ولي وقتي زنگ زدم گ?ت COMING SOON!
ولي من يه ابتكاري زدم ر?تم يه پاور 1200 خريدم يه پاور 250 واتم چسبوندم گلش كه روهم شد 1450 وات كه با خرج كمتري تموم شده حدودا 410 تومن
J.Omrani
04-09-2007, 10:05
خوبه شما ميدوني كه پاوراي 1500 وات تو ايران نيومده(يا حداقل اون موقع كه ما خريديم نيومده بود الانو نميدونم )
من هم دنبال مدل 1500 وات بودم تو سايت ?ونيرانم تبليغشو ديده بودم ولي وقتي زنگ زدم گ?ت COMING SOON!
ولي من يه ابتكاري زدم ر?تم يه پاور 1200 خريدم يه پاور 250 واتم چسبوندم گلش كه روهم شد 1450 وات كه با خرج كمتري تموم شده حدودا 410 تومن
دوست خوب من؛
سلام،
پس علت ذکر Thermaltake Toughpower 1500w در مشخصات پرو?ایل شما چگونه است؟
با تقدیم احترام
AMD>INTEL
04-09-2007, 10:23
جالبه از كدوم روش براي كار كردن دو پاور است?اده ميكنيد ؟ ميشه عكسي اپلود كنيد .
Beverly Hills Cop
04-09-2007, 11:30
دوست خوب من؛
سلام،
پس علت ذکر Thermaltake Toughpower 1500w در مشخصات پرو?ایل شما چگونه است؟
با تقدیم احترام
به علت علاقه شديد به اين پاور و همچنين اينكه توان پاور Toughpower 1200 به اونيكي ميچربد.
Beverly Hills Cop
04-09-2007, 11:36
جالبه از كدوم روش براي كار كردن دو پاور است?اده ميكنيد ؟ ميشه عكسي اپلود كنيد .
از چه روشي؟ پايه هاي 12و14 پاور 250 را بهم اتصال دادم كه بدون كامپيوترم روشن شه بعدم يه كابل برق بهش وصل كردم ازش است?اده كردم البته ?قط از Molex هاي پاور 250 است?اده ميكنم
J.Omrani
04-09-2007, 13:14
از چه روشي؟ پايه هاي 12و14 پاور 250 را بهم اتصال دادم كه بدون كامپيوترم روشن شه بعدم يه كابل برق بهش وصل كردم ازش است?اده كردم البته ?قط از Molex هاي پاور 250 است?اده ميكنم
دوست خوب من؛
سلام،
یک راه بهتر هم خواهید داشت.
http://i16.tinypic.com/4pckdgg.jpg (http://www.sakhtafzar.com)
با این روش، هر دو پاور تحت کنترل ?رمان شما خواهند بود.
با تقدیم احترام
Beverly Hills Cop
04-09-2007, 13:40
با تشكر ?راوان از شما اين راه حل بهترو از كجا ميشه تهيه كرد؟
J.Omrani
04-09-2007, 13:53
با تشكر ?راوان از شما اين راه حل بهترو از كجا ميشه تهيه كرد؟
دوست خوب من؛
سلام،
http://i16.tinypic.com/4pckdgg.jpg (http://www.sakhtafzar.com)
حتما نیاز نیست که این کانکتور را مجزا تهیه ?رمایید. مهم الگو گر?تن از این شیوه است. شما به راحتی همان کاری که اکنون انجام داده اید، می توانید دو رشته سیم سبز (PS-ON) و مشکی ( ?رقی ندارد که از کدام خروجی گر?ته باشید) پاور دوم خود را به پاور اصلی متصل نمایید.
با تقدیم احترام
حالا که این بحث پیش اومد میخواستم بدونم چجوری میشه پاور رو روشن کرد؟
یعنی کدوم پینها رو باید بهم وصل کنیم؟
J.Omrani
04-09-2007, 16:09
حالا که این بحث پیش اومد میخواستم بدونم چجوری میشه پاور رو روشن کرد؟
یعنی کدوم پینها رو باید بهم وصل کنیم؟
دوست خوب من؛
سلام،
قبلا در این مورد بحث نموده ایم. توجه شما را به خواندن آن جلب می نمایم؛
1- اتصال کوتاه کابل سبز رنگ PS/ON ( این رنگ - سبز - ?قط برروی کانکتور 24 پین پاور معرو? به Main Connector مشاهده می شود ) با هر یک از خروجی های مشکی رنگ پاور . در این مورد توجه داشته باشید که پاورهای جدید با ویرایش 01/2 به بالا در زمینه PS/ON خود بسیار حساسند . چرا که سیگنال ارسال شده توسط Main متناسب با استانداردTTL و طراحی عمومی در این گونه پاورها می باشد . پس تکرار این روش به کرات و اتصال طولانی مدت دو کابل ، موجب آسیب دیدگی بخش PS/ON پاور شما می گردد .
2- حتما در نظر داشته باشید جهت دستیابی به ولتاژ مورد نظر در خروجی یک پاور ساپلای سوییچینگ ، حتما نیاز به تعری? حداقل بار Low Load برای خروجی های اصلی پاور خود دارید . همانطور که مستحضرید کلیه خروجی ها در مدار PWM تحت کنترل و نیازمند بالانس می باشند و شما مجبور به رعایت این اصل مهم می باشید . به طور معمول می توان اشاره داشت که برای خروجی 12+ پاور حداقل نیاز به اعمال بار 1 تا 2 آمپر و برای خروجی 5+ پاور نیاز به اعمال بار حداقل 3 تا 5 آمپر را دارید . همانطور که قبلا اشاره شد خروجی 3/3+ و 5+ پاور از یک منشاء واحد می باشند و نیاز به اعمال بار در این تست ابتدایی بر روی شاخه 3/3+ نمی باشد. در مورد شاخه های ولتاژ من?ی هم همینطور می باشد . در مورد شاخه مجزای 5+ استندبای هم نیاز به اعمال بار نمی باشد . چرا که این شاخه تنها شاخه مجزا و اصلی پاور می باشد که نیاز به اعمال بار Low Load ندارد و رقم اعمال بار حداقل آن بسیار ناچیز و در حد ص?ر می باشد.
3- جهت دریا?ت ولتاژ هر شاخه می توانید از ولت مترهای معمولی است?اده ?رمایید . بدین صورت که اول حداقل بارها را اعمال نمایید . سپس پروب مشکی رنگ ولت متر را داخل یکی از کانکتورهای خروجی مشکی پاور قرار دهید ( این پروب مشکی را تا تست آخرین ولتاژ دست نزنید ، چرا که تمام کابلهای مشکی خروجی ، گراند پاور و از یک نقطه – به طور معمول – منشعب می باشند ) . در مرحله بعد PS/ON را ?عال نمایید و بلا ?اصله پروب قرمز رنگ ولت متر را بر روی همه خروجی ها و بنا به رنگ آنها قرار دهید . توجه داشته باشید که رنگ زرد معر? خروجی 12+ رنگ قرمز خروجی 5+ رنگ نارنجی خروجی 3/3+ رنگ س?ید خروجی 5- رنگ آبی خروجی 12- رنگ بن?ش خروجی 5+ استندبای می باشند . ( حتما خروجی 5+ ولت استند بای چک شود چرا که اغلب مشاهده می شود این خروجی مهم ، جهت تست از قلم می ا?تد ).
نکته انحرا?ی : خروجی س?ید رنگ پاورها ( 5- ولت ) مربوط به تغذیه کارتهای آیزا و مادربردهای قدیمی می باشد . مطابق استاندارد جدید ATX تولیدکنندگان پاور می توانند این خروجی را از محصول خود حذ? نمایند. در نظر داشته باشید اگر برای مادربرد قدیمی خود پاور تهیه می کنید ، حتما از وجود این خروجی (5- ولت که س?یدرنگ می باشد) بر روی آن مطمئن شوید .
4- بحث مهم در این روش چگونگی تشخیص ولتاژ مناسب می باشد . به عبارت دیگر برای هر ولتاژ مثبت در خروجی پاور، دامنه کاری مشخص 5-/+ در صد و برای ولتاژ من?ی دامنه کاری 10-/+ درصد در نظر گر?ته شده است . طبیعی است که هرچه ولتاژ به دست آمده به ولتاژ حقیقی نزدیک تر باشد ، پاور شما صحیح تر عمل می نماید . به دامنه های کاری خروجی های پاور مطابق استاندارد ذیل توجه داشته باشید:
---------- 12+ ولت خروجی پاور در محدوده 60/12+ و 40/11+ مجاز می باشد.
---------- 5+ ولت خروجی پاور در محدوده 25/5+ و 75/4+ مجاز می باشد.
---------- 3/3+ ولت خروجی پاور در محدوده 46/3+ و 14/3+ مجاز می باشد.
---------- 5+ ولت استند بای خروجی پاور در محدوده 25/5+ و 75/4+ مجاز می باشد.
---------- 12- ولت خروجی پاور در محدوده 80/10- و 20/13- مجاز می باشد.
---------- 5- ولت خروجی پاور در محدوده 50/4- و 50/5- مجاز می باشد.
توجه داشته باشید که پروتکشن OVP تعبیه شده در پاورهای استاندارد ، به طور اتوماتیک ولتاژ خارج از محدوده پاور را قطع می نماید و پاور را خاموش می کند . این نکته توجه شما را به اهمیت وجود پروتکشن های خروجی و ورودی پاور استاندارد جلب می نماید . که لازم است به صورت م?صل تری در مورد آنها صحبت کنیم .
5- توجه کا?ی به کارکرد ?ن پاور خود داشته باشید . هرگونه کند چرخیدن ?ن و صدای اضا?ی ?ن پاور می تواند در دراز مدت بر کارکرد پاور شما تاثیرات من?ی بگذارد.
6- در بسیاری موارد می توانید از پشت شیارهای پاور ، خازنهای الکترولیت خروجی را ملاحظه ?رمایید. چرا که در صورت نشتی آنها ( بادکردن ) ، معمولا شما از این طریق تست متوجه اشکال نخواهید شد . پس به آن توجه کا?ی داشته باشید.
7- به تغییر رنگ کانکتورهای خروجی پاور توجه کا?ی داشته باشید . در بسیاری موارد مشاهده شده است که با جریان کشیدن زیاد از یک خروجی خاص رنگ کانکتور تغییر و متمایل به قهوه ای می گردد . این موضوع هشداری در جهت چک نمودن سخت ا?زار و پاور شما توسط تجهیزات مختص خود می باشد .
با تقدیم احترام
AMD>INTEL
04-09-2007, 16:25
مهندس تل?ات هم احتمالا پاور دوم دارد . اين باعث حرارت بيشتر سيم ها و شاسي پاور نميشه . ولتاژ معكوس چي ؟
J.Omrani
04-09-2007, 16:44
مهندس تل?ات هم احتمالا پاور دوم دارد . اين باعث حرارت بيشتر سيم ها و شاسي پاور نميشه . ولتاژ معكوس چي ؟
امید جان؛
سلام،
در این روش ، عملا هیچ کنترلی برروی تایمینگهای پاور دوم وجود نخواهد داشت. تنها عامل مشترک این دو، مربوط به Ps-on است و از نظر ولتاژ هیچ تاثیری برروی یکدیگر نخواهند گذاشت. بهتر است از پاور دوم ?قط برای راه اندازی ?نها و اپتیکال درایوها است?اده گردد.
با تقدیم احترام
ببخشید ولتاژ معکوس که امید جان گ?تند چیه؟
شرمنده اینقدر سوال میکنم!
AMD>INTEL
04-09-2007, 21:43
راستش گيگا جان البته اسم كو چيكت هم نميدونم . زياد مطمئن نبودم !
راستش گيگا جان البته اسم كو چيكت هم نميدونم . زياد مطمئن نبودم !
اوچکتیم!!!
داریوش هستم
مخلصیم!
من میخوام بدونم ولتاژ معکوس چیه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.