PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در ویستا

hamid1635
05-09-2007, 09:16
با سلام

من ویستا 32 بیتی نصب کردم و به صورت کامل هم نصب شد و با این سیستمی که دارم خیلی از Xp بهتر جواب میده نه تنها سرعتش پایین تر نیست بلکه از اکس پی هم کمتر داغ می کنه.

اما موقع ریست کردن یه ص?حه آبی میاد و درست ریست نمیشه و مجبورم از روی کیس ریست کنم .

بعد از چند بار تکرار این پیام دیگه ویندوز بالا نمیاد حتی با سی? مود.
اما با سی? مود اکس پی میاد بالا و وقتی چندتا ?ایلی که توی درایو سی کپی شدن رو پاک می کنم درست میشه.
اما بازم اون ص?حه آبی میاد.

به نظر شما چه کنم.

آیا با نصب ویستا 64 بیتی درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamid1635
07-09-2007, 07:54
سلام

یه سایت با این همه مهندس یکشون حال نمی کنه مشکل من رو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Beverly Hills Cop
07-09-2007, 08:14
شما نبايد انتظار داشته باشي تا يه سوال كني همه بهت جواب بدن گاهي اوقات يه سوال كه ميكنن تايكي دوسال اونورتر بهش جواب داده ميشه
نسخه ايكه رو كامپيوترت نصب كردي كرك داره؟ نسخه چندشه؟ تو اكس پي هم اين مشكل برات پيش مياد؟داخل اون ص?حه ابي چه خطايي به شما ميده؟

AMD>INTEL
07-09-2007, 10:32
مشكلتون دقيقا چي هست . بايد كاملتر توضيح بديد . تا بيبينيم راه حلش چي هست .

DEXON
07-09-2007, 20:07
ویستا نسخه retail یا rtm ?

hamid1635
10-09-2007, 15:01
با سلام

يه پيامي با اين متن مياد
البته تقريبا

stop 0x000007E

البته بعضي وقتا يه پيام ديگه هم كه شبيه همون بالايي اما دو حر? آخرش يه چيز ديگه اس كه من الان يادم نيست.
اما اكثرا همون اوليه.

تازه گي ها توي اكس پي هم مشكل پيدا كرده. مثلا اگه چيزي با مديا پلير بزارم بعد از چند دقيقه ق?ل مي كنه هم اكس پي هم ويستا.

ممنون اگه كمكم كنيد.

Stream
12-09-2007, 20:38
http://www.google.com/search?q=%22stop+0x000007F%22&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial

hossein61
13-09-2007, 00:35
با سلام

يه پيامي با اين متن مياد
البته تقريبا

stop 0x000007E

البته بعضي وقتا يه پيام ديگه هم كه شبيه همون بالايي اما دو حر? آخرش يه چيز ديگه اس كه من الان يادم نيست.
اما اكثرا همون اوليه.

تازه گي ها توي اكس پي هم مشكل پيدا كرده. مثلا اگه چيزي با مديا پلير بزارم بعد از چند دقيقه ق?ل مي كنه هم اكس پي هم ويستا.

ممنون اگه كمكم كنيد.

من احتمال می دم که مشکل از رم شما باشه.ظاهرا رمهای Apacer کی?یت مناسبی ندارن.چون من رم سیستم خودم هم Apacer هست و توی حالت Dual Channel به شدت اذیت می کنه و Blue Screen ظاهر میشه و یا سیستم Reset میشه و اصلا قابل است?اده نیست.اول ?کر می کردم که با مادربرد من مشکل داره ولی روی 2 تا مادربرد دیگه Socket AM2 که تستش کردم اصلا مو?ق به نصب ویستا نشدم ! ولی توی حالت Single Channel خیلی کم اذیت می کنه.پیشنهاد من اینه که یه رم دیگه هم روی سیستم تست کنید و یا این رمو روی یه سیستم دیگه هم تست کنید و حتی به جای Dual Channel به صورت Single Channel رمتونو نصب کنید و ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.

javadshahvand
13-09-2007, 10:53
با سلام

من ویستا 32 بیتی نصب کردم و به صورت کامل هم نصب شد و با این سیستمی که دارم خیلی از Xp بهتر جواب میده نه تنها سرعتش پایین تر نیست بلکه از اکس پی هم کمتر داغ می کنه.

اما موقع ریست کردن یه ص?حه آبی میاد و درست ریست نمیشه و مجبورم از روی کیس ریست کنم .

بعد از چند بار تکرار این پیام دیگه ویندوز بالا نمیاد حتی با سی? مود.
اما با سی? مود اکس پی میاد بالا و وقتی چندتا ?ایلی که توی درایو سی کپی شدن رو پاک می کنم درست میشه.
اما بازم اون ص?حه آبی میاد.

به نظر شما چه کنم.

آیا با نصب ویستا 64 بیتی درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رم سیستم رو عوض کن ویندوز رو روی یه درایو دیگه نصب کن....احتمال داره که پاور هم ایراد داشته باشه

Beny
14-09-2007, 21:43
سلا م !!! ببخشید که من از این تاپیک است?اده میکنم !!!
من توی ویستا چند مشکل دارم اونها هم اینن که مثلا یه بازی GRAW 2 رو با Task manager میبندم باز نمیشه و چند تا بازی دیگه هم اینطوری میشه !!! و پیامی معادل Don't Send ویندوز XP میده !!! این مشکل با نصب مجدد بازیها هم درست نمیشه !!! ?قط بازیهایی که با Taskmanager بستم اینطوری میشه !!!
و دوم این که این Security ویستا رو چه طور میشه غیر ?عال کرد تا اعصابمون رو خورد نکنه !!!

AMD>INTEL
14-09-2007, 22:24
من اپ ديت بايوس رو توصيه ميكنم . تمام درايورهاي ويستا رو هم دانلود كنيد

alisunboy
19-09-2007, 14:54
به نظر من اشكال از پاورته يا خرابه و مشكل داره يا به احتمال زياد نميتونه ولتاژ مورد نياز همه قطعات رو تامين كنه

و كم كم داره خراب ميشه

Dante_Vergil
19-09-2007, 16:01
به نظر من بهتره اصلا ويستا نصب نكنيد.?علا كه ويندوز اكس پي جواب ميده پس چرا خودتون رو اذيت كنيد؟اگرم ميخواين Halo 3 بازي كنيد بريد تو كلوب بازي كنيد كه سيستمتون مشكل نداشته باشه.

AMD>INTEL
19-09-2007, 16:11
بايوس رو اپ ديت كنيد