PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با Autoplay شدن پارتیشن پس از ویروسی شدن

alaveh
05-09-2007, 19:26
سلام

من برای مدت خیلی کمی دستگاهم ویروس گر?ت و پاکش کردم . یکی از پارتیشن هام رو که ?رمت کردم مشکلی نداره الآن ولی 2 تا پارتیشن دیگه دارم که روی هر کدوم بیشتر از 120gb اطلاعات دارم . وقتی می خوام اینا رو باز کنم ارور میده بهم و مثل اینه که می خواد مثلا یک Cd آتوران اجرا کنه . کسی می تونه کمک کنه ؟

khmusic
05-09-2007, 21:44
?کر کنم اگه روی درایو کلیک راست کنی و گزینه open رو انتخاب کنی مشکلت حل میشه یعنی دبل کلیک نکنی (البته تا اونجایی که من از سوالت ?همیدم)

ARH
06-09-2007, 00:06
من هم با اين مشكل به كرات برخورد كرده‌ام ، البته نه روي پارتيشن‌هاي هاردم، بلكه روي Flash memory ام ، با توجه به اينكه اين ويروس ناقلا مي‌ره و تنظيمات MBR اون درايور رو دست‌كاري مي‌كنه، وقتي كه پاكش هم مي‌كني ، باز هم Autoplay درست نمي‌شه .

من كه نتونستم راه‌كاري براش پيدا كنم و ناچار درايو Flash ام رو ?رمت مي‌كنم تا درست بشه .

اما حتمي يك راهي داره كه بدون ?رمت بشه درستش كرد ، من دنبالش نر?تم حقيقتش.

AMD>INTEL
06-09-2007, 00:31
http://ask-leo.com/c000142.html

AMD>INTEL
06-09-2007, 00:34
اينم راه حلش

http://www.download3k.com/System-Utilities/Registry-Shell-Utilities/Download-Autoplay-Repair.html

Beverly Hills Cop
06-09-2007, 06:12
بابا چقدر كارو براش سخت ميكنيد .اول يه ص?حه باز كن مثل ماي كامپيوتر بعد برو تومنوي Tools بعد برو Folder Option بعد برو تو تب VIEW بعد از ليست گزينه Hide protected operating system files(Recomended رو تيكشو وردار (اگه ورداشته بود كه هيچ).بعد OK كن .بعدبرو تو يكي از درايوات يه پوشه مخ?ي اضا?ه شده به نام System Volume Information يه ?ايل هم به نام AUTORUN هم ايجادشده كه دقيقا عين ?ايل AUTORUN توي سي ديه . كاري كه ميكني اينه كه بگيز ?ايل AUTORUN رو از تو درايوت پاك كن اگه داخل خود درايو نبود تو پوشه System Volume Information رو بگرد.بعد اين ?ايل رو از روي تمام درايوات به همين صورتي كه گ?تم پاك كن.

AMD>INTEL
06-09-2007, 08:43
راه حل سختي نيست

alaveh
06-09-2007, 15:25
بابا چقدر كارو براش سخت ميكنيد .اول يه ص?حه باز كن مثل ماي كامپيوتر بعد برو تومنوي Tools بعد برو Folder Option بعد برو تو تب VIEW بعد از ليست گزينه Hide protected operating system files(Recomended رو تيكشو وردار (اگه ورداشته بود كه هيچ).بعد OK كن .بعدبرو تو يكي از درايوات يه پوشه مخ?ي اضا?ه شده به نام System Volume Information يه ?ايل هم به نام AUTORUN هم ايجادشده كه دقيقا عين ?ايل AUTORUN توي سي ديه . كاري كه ميكني اينه كه بگيز ?ايل AUTORUN رو از تو درايوت پاك كن اگه داخل خود درايو نبود تو پوشه System Volume Information رو بگرد.بعد اين ?ايل رو از روي تمام درايوات به همين صورتي كه گ?تم پاك كن.

بی مقدمه
ایییییییی ول
خیلی عالی بود
حر? نداشت
خییییلی دنبال این گشتم که یه جوری ?ایل های سیستمی که توی روت پارتیشن نشستن رو ببینم ولی نشد . دستت درد نکنه . واقعا کمک بزرگی بود چون جا بجا کردن نزدیک به 300GB اطلاعات خیلی زمان می برد و خسته کننده بود .
البته همه اینو می دونن ولی برای دوستانی که ممکنه این تاپیک رو ببینند و همچین مشکلی داشته باشند عرض می کنم . این ?ایل مخ?ی هست و باید از Folder option گزینه Show hidden file رو هم ?عال کنید .
بعد از پاک کردن این ?ایل هم باید دستگاه رو ریست کنید .

alaveh
06-09-2007, 15:26
اينم راه حلش

http://www.download3k.com/System-Utilities/Registry-Shell-Utilities/Download-Autoplay-Repair.html

از شما هم به خاطر لط?تون ممنون