مشاهده نسخه کامل : باورهاي غلط قشر بيسواد سخت ا?زار
AMD>INTEL
06-09-2007, 00:17
من امروز تو يكي از مغازه هاي محل خودمون ر?ته بودم عموما براي تهيه cd به اونجا ميرم . داشت با مشتري صحبت ميكرد ميگ?ت كلا گيگابايت مادربردهاش از رم مادربرد share ميكنه . حوصله ارشاد و اينا نداشتم . سعي نميكنه كمي مطالعه كنه مثل من بيسواد وقت بذاره براي مطالعه . خيلي سخته هر روز اينطور آدم ها رو ببيني مثلا يكي ازبهترين مغازه هاي بازار رضا ?رق core2 e660 با q6600 نميدونست . واقعا دردناكه .
Beverly Hills Cop
06-09-2007, 05:57
آره منم اينقدر حرص ميخورم وقتي اين بيسواد ها رو ميبينم.واز خودم ميپرسم اين چه دنياييه كسي كه تو كار كامپيوتر مهندسي داره بره چي بايد بره شغل ديگه واون يكه هيچ چي از كامپيوتر حاليش نيست بايد بياد بشه مغازه دار. يه د?عه ر?ته بودم بازار ايران به صاحاب مغازه گ?تم با?ر اين سي دي رايتر چنده گ?ت مگه سي دي رايترم با?ر داره؟!يه بار ديگه ام ر?ته بودم نمايندگي كلاب دنبال كارت X1650 Pro AGP مغازه دار گ?ت مگه اين كارت PCI-E نيست .يعني خودشم نميدونست ميره چي مياره مي?روشه.خوشبختانه آدم وقتي چند تارو ميبينه براش عادي ميشه.
امید جان بعضی از ?روشنده ها، صر?ا ?روشنده هستن حالا ?رقی نداره کامپیوتر ب?روشن یا نخود و لوبیا. شما غصه نخور!
AMD>INTEL
07-09-2007, 00:32
?روشنده هم نيست . توي عمر پر بركتش cpu قويتر 3ghz اينتل نميشناسد . منظورم نداشتن علم كا?ي براي بستن سيستم و اسمبل ميباشد .
mohammad66
07-09-2007, 00:36
بعضی ا?راد هم برای قالب کردن جنس خودشون
میان و اصلاعات غلط در اختیار مردم میزان... (از این کارها متن?رم)
AMD>INTEL
07-09-2007, 00:36
متاس?انه اين آدم ها تو جداره شركتهاي بزرگ هم هستند. واقعا تاس? برانگيزه . مشترياني كه به خاطر تشكيلات و محل د?تر اين شركت ها گول ميخورند . متاس?انه بايد تاوان اشتباهشون رو بايد بپردازند
AMD>INTEL
07-09-2007, 00:38
من آدمي رو ميشناسم كه از روي كتاب اسمبلينگ رو ياد گر?ته و داره تو بخش ?ني يكي از شركتها كار ميكنه
آره !!!
خیلی ناجوره کسی که چیزی بلد نیست و با کلماتی مانند Full Cash و کارت گرا?یک 512 MB جنس هاشون رو به مردمی که ?قط میخواند صاحب کامپیوتر بشن قالب میکنن !!!
تقریبا همون موقع هایی که من قرار شد سیستم بخرم و تاپیک بزنم ر?تم یه دوری تو مغازه هایی که میدونستم هیچی نمیدونن بزنم مگر اینکه بتونم از اینجا با قیمت تهران بتونم قطعاتمو بگیرم !!!
صاحب مغازه داشت یه سیستم رو برای یه ن?ر آماده میکرد (منظورم بسته بود و داشت کارتوناشو میداد !!!) دیدم یه باکس کارت گرا?یک و سی پی یوی FX5200 و 2.4 Celeron D رو روی وسایل گذاشته و داره میده به پیر مرد و ازش 520 هزار تومان گر?ت !!!
از همون لحظه ای که از اون مغازه اومدم بیرون با خودم عهد کردم دیگه وارد هیچ مغازه کامپیوتری نرم و خدا رو شکر تا حالا نشدم !!!
AMD>INTEL
07-09-2007, 05:15
بيخواي حساب كني نداشتن سواد و باورهاي غلط و طمع باعث ميشه كه اين بازار آلوده بشه . به خدا قصدم توهين به كسي نيست . ميخوام ش?ا? سازي بشه . اصطلاح كارت حر?ه اي رو زياد شنيديد يعني كارت 128 مگ به بالا ميشه حر?ه اي !!! . داغ شدن بيش ازحد پردازنده هاي Amd كه سر اين موضوع داستانها داشتم . من براي خودم ناراحت نيستم چون مسيري رو طي كردم به مرحله اي رسيدم بتونم تشخيص بدم تا 90%
وقتي كارت گرا?يك سويو تو يكي از شركت ها يك برند آمريكائي كه تو چين توليد ميكنه معر?ي بشه بماند .
روي مقدار حا?ظه براي كارت گرا?يك ديدم هميشه دقت ميشه . لامصب اوني كه زيرش ?ن يا سينك هست مهمه نه اون ظر?يت رم
مثلا يك كارت 512mb ميخره مياد خونه ?كر ميكنه آخرشه چند تا گيم Run ميكنه تازه مي?همه عجب اشتباهي كرده .
اينتل روي اينتل
مادربردهاي اينتل حداكثر كارائي رو با پردازنده هاي اينتل دارند . اون برد رو كه ?اكسان ميزنه چه اهميتي دارد !!چون بايد گشت دنبال گوش شنوا . چون بردهاي اينتل زماني ساخت Asus بودند خيلي بهتر بودند حر?ي براي گ?تن داشتند ولي بايوسشون خيلي ابتدائي هست . اسم شده كتاب مقدس .
اين موارد زياد هستند. سعي ميكنم اندازه توانائي خودم ادامه بدم. من قصد ناراحت كردن كسي رو ندارم . هر گروهي احتياجي به يكسري منتقد داره . من ?قط ميخوام كمك كنم اين گروه به خود بيان و با خوندن تو سط كتاب حداقل مطالعه كاتالوگ ها به خود بياند .
AMD>INTEL
07-09-2007, 05:25
مسئله ديگر پاور هست . اين از همه وضعش خراب تره . اگر گرين نبود واقعا هيچ پاور خوب ديگري هم وارد نميشد . شده كنسروي كيس رو باز ميكنند مادربرد و بقيه رو مي?رستند داخل . نگاه نميكنن كه پاوري كه نوشته 500 وات اونم از نوع turbo ميتونه جوابگوي سيستم من باشه . من ديدم سيستمي مه بعد از نيم ساعت كار به رعشه ميو?تاد . يا پاورهائي كه با يك نوسان برق سوختند يا .... خلاصه ريشه خيلي از خرابي سيستم ها از همين پاورها هست . اين پاورها غير استاندارد هستند . مشكل دارند باعث خرابي قطعه ميشود بعد ما گارانتي مثلا مادربرد رو ?حش ميديم كه اين چه مادربردي كه به ما دادي نميدونيم كه اين پاور ضعي? اين سيستم هست كه مشكل رو ايحاد ميكند . گاهي اين مسئله به چندين بار تكرار ميشود. حداقل راهي كه ديگران به اشتباه ر?تن رو ما تكرار نكنيم
Beverly Hills Cop
07-09-2007, 07:08
اره مثلا يه د?عه داشتيم تو مجتمع پايتخت گشت ميزنيم ديدم يكي از اين دسته دوم?روش ها زده پنتيوم3 ?ول كش! ر?تم بپرسم كشش چنده گ?ت 256!يا مثل اونموقعي كه همه پنتيوم 4 سوكت 775 رو ميگ?تند پنتيوم 5
بهتره بیشتر از این اعصاب خودمون خورد نکنیم چون از این قبیل ا?راد زیادند !!!
به قول Amd>intel بهتره ما این کار ها رو تکرار نکنیم !!!
Beverly Hills Cop
07-09-2007, 20:06
وای خدا یاد یه قضیه خنده دار ا?تادم داشتم برای پسرم دنبال زمین میگشتم یکد?عه چشمم ا?تاد به یه اگهی ?روش کامپیوتر های قسطی یک تبلیغی دیدم توش نوشته بود مادر برد حر?ه ای 2007 128 بیتی!ای رو دمو گر?تم از خنده یا یکی دیگه سیستمم زده بود پنتیوم 5 حر?ه ای.
نمی دانم چی ?کر می کنن من اگر یک قطعهای بخواهم بخرم که اصلاسر رشته ای ازش نداشته باشم
یک ن?ر کارشناس مراجعه می کنم 100 جاقیمت می گیرم دل و جیگر محصولو از تو اینترنت میکشم بیرون
و.... حالا اینا یا خودشون آدمهای ن?همی اند یا اینکه مردم را .... ?رض کردند
نمی دانم چی ?کر می کنن من اگر یک قطعهای بخواهم بخرم که اصلاسر رشته ای ازش نداشته باشم
یک ن?ر کارشناس مراجعه می کنم 100 جاقیمت می گیرم دل و جیگر محصولو از تو اینترنت میکشم بیرون
و.... حالا اینا یا خودشون آدمهای ن?همی اند یا اینکه مردم را .... ?رض کردند
همه كه مثل شما ?كر نميكنند. بعضي ها تو خريد سيستم كمتر از خريد از سوپر ماركت دقت ميكنند.
AMD>INTEL
27-09-2007, 21:58
بعضي ها وقت اين كار رو دارند و بعضي ها همش پيشنهاد ميشن .
?قط هم این نیست
من یه شرکت رو میشناسم به اسم کاردان سیستم
خیلی وقتها که خواستم کاری بکنم یا چیزی بخرم به این شرکت زنگ زدم
اونها هم وصل کردن قسمت ?نیشون و به من کلی اطلاعات خوب و مجانی دادن.
دستشون درد نکنه.
ولی بعضی ها هم هستن به خاطر قالب کردن جنساشون دروغ میگن
مثلا یارو به من میگ?ت مانیتور سونی اصلا به درد نمی خوره بیا همین الجی که من دارم بخر.....
AMD>INTEL
27-09-2007, 23:32
اطلاعات مجاني دادن جزئي از سيستم ?روش هست . مهم اين هست كه موقع ?روش هم همينطور خوب باشند. عموما هم به خاطر رقابت تو اين بخش هست
اطلاعات مجاني دادن جزئي از سيستم ?روش هست . مهم اين هست كه موقع ?روش هم همينطور خوب باشند. عموما هم به خاطر رقابت تو اين بخش هست
حالا خدا رو شکر با وجود این انجمن ما نیازی به اطلاعات اونا نداریم !!!
حالا ?روشنده باید وجدان کاری داشته باشه تا بتونه خوب کار کنه و گرنه نمیشه !!!
طر? میتونه با 700 تومان یه سیستم روز با CPU دو هسته ای و Dx10 بهش بده ولی روش میذاره Geforce Fx 5500 حالا تازگی ها پیشر?ت کردن و میذارن 6200 Tc !!! :D
خدایی میگم بیایم هرچی سوتی وهرچی چیزهای خنده دار دیدیم تو این تاپیک بگیم از برنامه مستر بین خنده دار تر می شه
تو انقلاب بودم دیدم ی پسره ی برگه داد دستم در باره ?روش سیستم بود
سیستمی با مشخصات زیر را ببین چجوری به ملت غالب میکنند
نام شرکت سازه پرداز تحلیلگر
?روش ویزه ی پاییزی کامپیوتر های حر?ه ای ( یاد بوتیک و?روش پاییزی رخت و پوشاک ا?تادم )
cpu =6550core 2------------>(حالا معلوم نیست نواست یا دست دوم)
mb=giga --------->(حالا کدوم مدلش خدا میدانه)
ram=1024---------->(چه مارک و چه باسی خدا میدانه value یاperformance)
vga=512------------>???????
modem=zoltrix 3 chip --------------->(?قط همینیکقلموکامل نوشته) --->بازی باکلماتو داشتی!!!!
fdd
h.d.d=320sata---------->؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت =9750000 ریال
من شرط میبندم یارو حراجی لباس داشته جمع کرده اومده تو کار اسمبل تو آنجا (حراجی لباس هم نمی زنه 1000 تومان مینویسه 999 تومان اینم برای اینکه 100000 تومان ننویسه 25 کم کرده)
این شرکته بیشتر تعمیرات دارن
?روششون خیلی کمه بیشتر سودشون از تعمیر سخت ا?زار هست
من خودم شخصا ازشون تشکر میکنم
AMD>INTEL
04-10-2007, 22:48
اطلاعات غلط هم بدترین و تلخترین چیزی هست . تو ?روم یکی دو مورد دیدم از دوستانی که بر اساس بی اطلاعی پست زدن خواهش میکنم ادیت کنند . چون باید پاسخگو مشکلاتی که در اثر اطلاعات غلط بوجود میاورد باشند .
سلام به همه دوستان.حالا اينهايي که گ?تيد که خوبه.يادمه يکي دو سال پيش که هنوز اينترنت آنالوگ روي کار بود وارد يک مغازه خيلي شيک و مدرن کامپيوتر شدم.که روي تابلو مغازه نوشته بود اريه انواع خدمات حر?ه اي سخت ا?زاري و .........بعد ?روشنده محترم هم يک ريش پر?سوري زيبا گذاشته بودندو بسيار مطمعن و با اعتماد به ن?س مشغول ارايه خدمات بودند.خواستم ازش يک کارت اينترنت بخرم گ?تم اين کارت آنالوگ هست يا E1؟؟ گ?ت من زياد به اين چيزا وارد نيستم خودت نگاه کن ............:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::ee k::D:D:D:D:D:D:D
alidadash
05-10-2007, 02:26
متاس?انه اين مشكلات به مراجع تخصصي مثل مطبوعات هم راه پيدا كرده.
مثلا در شماره آخر دو ه?ته نامه عصر شبكه آنچنان از شركت كرسي رايانه تعري? كرده بودند كه آدم ?كر ميكرد يه شعبه از Dell تو ايران هست
در حالي كه اين شركت هم (اينطوري كه من تو تبليغات سيستم ها ديدم) ?اقد كاركناني با اطلاعات اوليه سخت ا?زاري هست.
متاس?انه نشريه عصر شبكه از نظر مقالات و خبرهاي سخت ا?زاري ضعي? عمل ميكنه و گه گاه سوتي هاي عجيب غريبي ميدن
Babak_Aria
05-10-2007, 03:22
جديدا كرمانشاه هر كسي ميخواد سيستم بخره و مشماوره بده اينطوري ميگه:
يه مادربر حر?ه اي
يه گرا?يك 512 اگه خواستي حر?ه اي باشه 2 تا (مثلا 7300 ميدن)
يه رم 1 گيگ
يه هارد 160
مانور الجي السيدي هم به درد نمي خوره
دي وي دي رام
سي پي يو 3.6 ?ول
كيس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بقيش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا آخر عمرت برات ميره
2 تا دسته هم اگه خواستي ببر
.................................................. .
به خدا تو برگه ي پيشنهاد هم يه اينطور چيزي مي نويسند.برند ها كه اصلا معلوم نيستن.مادربرد و گرا?يك و ... هم كه خودتون نگاه كنين.
يه بار ر?تم يه مغازه اي گ?تم رم جي اسكيل گ?ت kingstone ببر هركي اينو بهت گ?ته خواسته كلاه بذاره سرت...
به نظر شما چه بايد كرد؟
Evanescence
06-10-2007, 11:45
متاس?انه تو تمام شهرستانها همین آش هست و همین کاسه
این کرسی رایانه دیگه چیه تو شهرستان ما هم شعبه زده !!!
Pentium 4 رو میگه حر?ه ای !!!
تا وقتی ملت ?کر میکنن پنتیوم 5 وجود داره همین جوریه که هست
این شرکت ها دست میذارن رو نقاط ضع? که محصولاتشون رو ?روش کنند
متاس?انه اين مشكلات به مراجع تخصصي مثل مطبوعات هم راه پيدا كرده.
مثلا در شماره آخر دو ه?ته نامه عصر شبكه آنچنان از شركت كرسي رايانه تعري? كرده بودند كه آدم ?كر ميكرد يه شعبه از Dell تو ايران هست
در حالي كه اين شركت هم (اينطوري كه من تو تبليغات سيستم ها ديدم) ?اقد كاركناني با اطلاعات اوليه سخت ا?زاري هست.
متاس?انه نشريه عصر شبكه از نظر مقالات و خبرهاي سخت ا?زاري ضعي? عمل ميكنه و گه گاه سوتي هاي عجيب غريبي ميدن
دوست عزیز حالا کجاش رو دیدی:عصر شبکه می خواد تنها نشریه تخصصی سخت ا?زار در کشور بشه؟
سیستم های کرسی هم که حسابی قیمت بالا هستند،برای اینکه باد نکنه رو دستشون می گن می تونید تا 5 روز سیستم را بیارید پس بدید؟اگه این 5 روز درست باشه که طر? وقتی کارش گیر باشه می ره می گیره و در پایان 5 روز هم می ره پس میده،در غیر این صورت سیستمی که معلوم نیست چند تا 5 روز دست(اون هم معلوم نیست ) کی کار کرده رو می خوان قالب کنن به ملت.
AMD>INTEL
16-10-2007, 01:08
کرسی رایانه بحث طولانی داره که باید باهاش از طر? سایت یک ارتباط برای ر?ع مشکلاتشون بشه اگر قبول کنند
Axl Rose
24-10-2007, 18:50
نصب انتی ویروس 20000 تومان!
نصب ویندوز 8000 تومان!
assemble قطعات 15000 تومان!
(اخه وجدانتون کجا ر?ته بی انصا?ها !!!!!!!!!!!!!!!!!)
باورتون میشه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه میخواهید بیشتر تعجب کنید و البته بیشتر هم بخندید ص?حه ا گهی های همشهری رو بخونید.. تا ببینید چه ?جایعی تو این بازار اش?ته ی pc ات?اق میو?ته...البته این وضعیت بیشتر گریه دار و ناراحت کننده س تا خنده دار.
Axl Rose
24-10-2007, 19:11
دوستان واقعا چکار باید کرد که نسل ?روشنده ی بی سواد و کلاه بردار بر چیده بشه؟ من یکی که دوست دارم یه مبارزه ی همه جانبه با این ا?راد صورت بگیره
AMD>INTEL
24-10-2007, 19:36
دوست من نصب مثلا 8000 تومن میدونید ر?ت و آمد و ..... چقدر هست . شخصی که آگهی میده هر د?عه 6500 تومن میده خودتون حساب کنید . منظور برای ایجاد تاپیک تعر?ه خدمات نیست . بلکه سودهای بالای 200 تومن و سودهای آنچنانی ?روشنده ها و ?ریب ملت هست . من خودم کارم خدمات هست . وقتی برای یک سیستم میرم نزدیک 3 ساعت وقتم گر?ته میشود . این پول حلال حلال هست
Axl Rose
24-10-2007, 23:31
دوست من نصب مثلا 8000 تومن میدونید ر?ت و آمد و ..... چقدر هست . شخصی که آگهی میده هر د?عه 6500 تومن میده خودتون حساب کنید . منظور برای ایجاد تاپیک تعر?ه خدمات نیست . بلکه سودهای بالای 200 تومن و سودهای آنچنانی ?روشنده ها و ?ریب ملت هست . من خودم کارم خدمات هست . وقتی برای یک سیستم میرم نزدیک 3 ساعت وقتم گر?ته میشود . این پول حلال حلال هست
منظور من اگهی ها نبودن یکی از اشنایان من کیس رو خودش برده مغازه طر? 8000 تومان برای نصب ویندوز ازش گر?ته . دوما نصب انتی ویروس و اسمبل رو چی میگید؟ ?روش سیستمهای عجیب و غریب تو همون اگهی ها رو چی میگید؟ ضمنا خیلی از همونهایی که اگهی میدن روی حمل ونقل رایگان تاکید میکنندبر ?رض که حر? شما درست ایا ?روختن سیستم دست دوم به اسم نو به با قیمتهای عجیب و غریب بخاطر هزینه ی حمل و نقله؟؟؟
یکی از همین اقایون باصطلاح متخصص!!!! برای ارتقا سیستم از یکی از دوستهای من 240 تومان گر?ت برای نصب انتی ویروس 20000 تومان !!! ?ردا ?اکتورشو میگیرم و اینجا مینویسم. در ضمن 6500 درست. ایا بخاطر جبران این هزینه ی اگهی باید سود همه ی قطعات رو دولا بهنا حساب کنن این اقا برای همه ی قطعات تعویض شده 10 تومان اضا?ه حساب کرده و اخر از همه هزینه ایاب و ذهاب رو هم با این بنده خدا حساب کرده این بدبخت هم از همه جا بیخبر بولو دودستی تقدیم کرده
اگر هم حر? منو قبول ندارید شماره تماس این شرکت رو در اختیارتون میذارم
در ضمن منظور من همه نبود بله ا?رادی هم هستن که واقعا منص?انه حساب میکنن اما متاس?انه بین این همه ا?راد متقلب گم میشن . امیدوارم سو ت?اهم بیش نیومده باشه.
AMD>INTEL
25-10-2007, 00:02
شما جمع نبندید بگید ?لان شرکت چنین اشتباهی کرده . البته اینا شرکت نیستند. تو هر کاری یکسری سودجو هست ولی این با عنوان تاپیک ?رق میکنه . این تاپیک منظورش اشتباهات علمی هست . تو هر صن?ی چنین ا?رادی هستند مثلا تو مکانیکی ها و .. . آدم کلاه بردار هست ولی شرایط اقتصادی عامل این مشکل هست
یه باور غلط که یه عده خاص دارن در ?روم ها گسترش می دن این هست با هر قیمتی به هر دلیلی چشم رو قیمت مناسب و کارایی بهتر دیگر پاور ها ببند و ?قط ?قط گرین بخر کسی هم حر? بزنه 100% مخال? حمایت برند داخلی ( البته تولید داخلی نیست ?قط مونتاzh در داخل هست ) و هزاران برچسب مثل بی سواد و ... هم زده میشه حالا منا?ع شخصی و یا تبلیغی و یا متعصبی در کار هست خدا می داند
خلاصه مردم عادی قطعه بخر ما هزاران بار مورد سوء است?اده و سودجویی ا?راد در بازار آش?ته ما می شوند این بار هم خریدن یه گرین هم روش
این رو هم به دوستان بگم بنده مخال? گرین نیستم بلکه 100% موا?قم 1030 واتی گرین با اون قیمت رو کدوم برند می خواد در اون رده باهاش رقابت کنه و 100% بنده به همه می گم گرین بخر ولی در وات های پایین 100% در بعضی از موارد برند های دیگه هم هست که از نظر قیمت و کارایی گرین رو جا می گذارند
ashubgar
25-10-2007, 02:37
یه باور غلط که یه عده خاص دارن در ?روم ها گسترش می دن این هست با هر قیمتی به هر دلیلی چشم رو قیمت مناسب و کارایی بهتر دیگر پاور ها ببند و ?قط ?قط گرین بخر کسی هم حر? بزنه 100% مخال? حمایت برند داخلی ( البته تولید داخلی نیست ?قط مونتاzh در داخل هست ) و هزاران برچسب مثل بی سواد و ... هم زده میشه حالا منا?ع شخصی و یا تبلیغی و یا متعصبی در کار هست خدا می داند
خلاصه مردم عادی قطعه بخر ما هزاران بار مورد سوء است?اده و سودجویی ا?راد در بازار آش?ته ما می شوند این بار هم خریدن یه گرین هم روش
این رو هم به دوستان بگم بنده مخال? گرین نیستم بلکه 100% موا?قم 1030 واتی گرین با اون قیمت رو کدوم برند می خواد در اون رده باهاش رقابت کنه و 100% بنده به همه می گم گرین بخر ولی در وات های پایین 100% در بعضی از موارد برند های دیگه هم هست که از نظر قیمت و کارایی گرین رو جا می گذارند
اينو باهاتون موا?قم - پاور 85 تومني بايد هم خوب باشه 117 تومن يا اون 175 تومني يا اون 199 تومني
اگه مردين پاور تو مايه هاي 30 تومن توليد کنين
همه دست دوم ?روشای مرکز کامپیوتر ایران بیسوادند
چند روز پیش ر?ته بودم یه 9800ایکس تی 125 رو ب?روشم یارو میگ?ت من دارم 5200 256 رو 30 تومن می?روشم تازه مال تو هم atiهست هم 128 بعد من مال تو رو گرونتر بخم؟
تو طبقه اول هم 6600 گیگا رو 150000می?روشه
تو همشهری زده جی?ورس 512 حر?ه ای (6100)
بعد زنگ زدم بهشون به یارو گ?تم که میخوام با 1200 سیستم بخرم که برا گیم باشه
گ?ت:
p5 3600
ram 1gb
monitor lcd lg 15
case control dar
dvdrw
gf 8400gs
speaker microlab
hdd500
این تاپیک رو دیدم که یاد یه خاطره نسبتا مضحک ا?تادم !!!
یادم میاد پارسال تابستون برای خرید بازی به یکی از کامپیوتری های محل ر?ته بودم و یارو ازم پرسید گرا?یکت چنده؟؟
منم در پاسخش گ?تم :256
و سپس پرسید چند خریدی؟ و منم گ?تم 67 هزار تومن !!
یارو با کلی تعجب برگشت گ?ت خیلی گرون خریدی:eek::eek: !! یارو بهت انداخته !!! آدم سواد سخت ا?زار نداشته باشه همینه !!! ایکاش میومدی مشاوره !!!!:D:D
چند بار خواستم دهنمو پر کنم بگم آخه مرتیکه ..... !!!!
تو چجور ادعات میشه سخت ا?زار بلدی؟؟؟؟
به کارت گرا?یک جی?ورس 8600gts هم میگن 256 و به کارت گرا?یک مدل جی?ورس fx5500 هم میگن 256 !!! منتها قیمت این یکی 5 برابر قیمت کارت جی?ورس 5500 هست !!!
(( یاد آوری میکنم که بنده تابستان 85 یک عدد کارت گرا?یک geforce 6200 agp- 256mb ddr رو به مبلغ 67 تومن از بازار رضا خریدم که به عقیده اون ?روشنده میشد کارتهای ارزونتری خرید و من خیلی گرون خریدم !!!!:o
AMD>INTEL
25-10-2007, 22:07
اينو باهاتون موا?قم - پاور 85 تومني بايد هم خوب باشه 117 تومن يا اون 175 تومني يا اون 199 تومني
اگه مردين پاور تو مايه هاي 30 تومن توليد کنين
من منظور شما رو ن?همیدم .
ashubgar
27-10-2007, 01:22
من منظور شما رو ن?همیدم .
منطورم با اين قيمتهاي گرين بايد هم پاور خوبي باشن
اصلا 75 تومن بدي بايد هم جنس خوب باشه تا به پولي که مي دي بيرزه
AMIR.P30
27-10-2007, 03:26
من منظور شما رو کامل ن?هميدم .
شما روي صجبتتون با بچه هاي اين ?روم هست يا ?روشنده ها؟
اگه با بچه هاي اين ?روم هست بايد به اطلاع برسانم که بچه هاي اين ?روم به چند دليل بيشتر گرين رو پيشنهاد ميدن.
نه صر? اين که اين شرکت در اينجا بخش جداگانه داره و يا اين که با آقاي عمراني دوستي دارند و ....
خيلي وقتها هم شده که مارک هاي معتبر و معرو?ي مثله سيلوراستون - اسي بل - او سي زي و .... هم پيشنهاد شده .
در ضمن اون دسوتمون هم که گ?تند اگه مردين روي 30 تومن پاور بزنيد منظورشون اينه که پاورهاي رنج پايين گرين خوب نيستند و از کي?يت مطلوب برخوردار نيستند؟
J.Omrani
28-10-2007, 10:54
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
اگر به پیشنهادات این حقیر در مورد معر?ی پاور به دوستان خود در این تالار توجه ?رمایید، متوجه خواهید شد که به هیچ عنوان برروی نام گرین پا?شاری نمی کنم و معمولا در صورت پیشنهاد گرین ، مدلهایی از TT, AcBel, OCZ,.. به ?راخور شرایط نیز به ایشان پیشنهاد می کنم ( مگر اینکه ایشان ?قط تمایل به انتخاب از بین مدلهای گرین داشته باشند). چرا که عقیده دارم وجود چنین رقبای ممتازی ، در دراز مدت موجب عدم ایستایی گرین و همچنین موجب جا ا?تادن محصولات با کی?یت در بازار خواهد شد و قطعا در دراز مدت نیز به ن?ع گرین تمام خواهد شد. شاید ?کر کنید که چگونه این موضوع به ن?ع گرین تمام خواهد شد؟
وقتی شما در هنگام خرید پاور متوجه این موضوع شوید که برند گرین از نظر کی?یت قابل رقابت با محصولات ممتاز هم رده خود می باشد، ?اکتورهایی مانند قیمت و خدمات گارانتی نیز مد نظر قرار داده خواهد شد. خوشبختانه با توجه به حجم س?ارش و خرید گرین از کمپانی های مطرحی همچون Seventeam,hec قیمت تمام شده این محصول برای مصر? کننده ایرانی بسیار مناسب خواهد بود و از نظر گارانتی نیز ?کر نمی کنم ( حقیقتا ?کر نمی کنم) شرکت رقیبی در ایران وجود داشته باشد که اینگونه خدماتی مانند گرین به مشتری خود ارائه نماید.
شاید زمانی من هم مانند شما به این موضوع ایمان داشتم که محصول یک برند خارجی بسیار بهتر از محصول برند ایرانی عمل خواهد نمود. ولی حقیقتا اینجا بحث اصلی برسر تبلیغات بین المللی خارجی برروی برندهای خاص می باشد. شما در نوشته های این حقیر در مورد نقد پاورهای موجود در بازار (http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=1033)، ملاحظه ?رمودید که حتی برندهای معرو?ی همچون کولر مستر نیز دارای اشتباهات بسیار زیادی در اعلام توان حقیقی پاورهایشان دارند و مثلا همان پاور 500 واتی کمپانی Seventeam را با دو نوع لیبل 600 و 650 وات ! به بازارهای جهانی عرضه می نمایند. خوب موضوع خیلی ش?ا? است. کولر مستر به قدری تبلیغات نموده است که کا?ی است تا من و یا هر ?رد ناآگاهای را مجاب نماید که این توان اعلام شده واقعی می باشد. یا به عنوان مثال شما می دانید که Seventeam برای کمپانی های مشهوری همچون TT, Silver Stone, Ultra, Cooler Master,...به صورت OEM پاور تولید می کند یا کرده است و در حقیقت رقابت اصلی بین برندهای عرضه کننده این پاورها می باشد. گرین نیز یکی از این برندها می باشد که دست بر قضا ایرانی است. آیا چون این برند ایرانی است ، نمی تواند از نظر محتوا جوابگوی نیاز مصر? کننده ایرانی باشد؟ طبیعی می باشد که از نظر بین المللی و تبلیغات برند سازی ( جا انداختن نام بین عموم مصر? کنندگان خارجی) گرین نمی تواند با سایر برندهای نام برده شده رقابت نماید ولی آیا محتوای آن نیز چنین است؟
تمام هد? من از حضور در این تالار گ?تگو، شناساندن شرایط یک پاور استاندارد به دوستان عزیزم (http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=663)( در حد توان ناچیزم) است و اگر دوستان با این شرایط آشنا شوند، خود بهترین قاضی در این میدان خواهند بود. ولی قطعا تعصب بی جا و بی مورد نه تنها به این موضوع کمک نخواهد نمود، بلکه موجبات ضربه زدن به این برند را ?راهم می سازد. چرا که خود من هم حتی دوست دارم بعضی اوقات خلا? جهت آب شنا کنم مگر اینکه ...
من شخصا سعی نمودم به هیچ عنوان یکجانبه به موضوع نگاه نکنم و حتی شما در تاپیک مربوط به " پاور ردمکس و پاور گرین (http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=2304)" ملاحظه ?رمودید که علی رغم اینکه دوست خوبمان "جناب آقای هادی" از ابتدا ، بحث را با مسخره کردن نوشته های این حقیر ( کپی کردن آنها) شروع نمودند تا مرا تحریک نمایند ، سعی نمودم تا هیچ صحبت غیر ?نی و نا معقولی با ایشان نداشته باشم و جواب ایشان را به صورت کاملا ?نی و بررسی منص?انه دو مدل مورد اشاره ایشان دادم. حتی دوستان جدیدی نیز یک شبه به جمع ما اضا?ه شدند تا بحث رنگ و بوی دیگری به خود بگیرد.
این حقیر به هیچ عنوان قبول ندارم که پاور گرین بدون نقص و بدون عیب می باشد. ممکن است در پروسه تولید یا حمل و نقل دچار اشکالات غیر قابل پیش بینی شود ( همانگونه که این موضوع در مورد سایر برندها نیز صدق می نماید) ولی این را قبول دارم که نباید با اولین اشتباه صورت گر?ته ، کلیت یک مجموعه را زیر سوال ببریم.
مرا ببخشید که سخن به درازا کشید .
با تقدیم احترام
Axl Rose
28-10-2007, 14:53
حدود یکی دو ماه بیش برای خرید ال سی دی ر?تم بازار. در نظر داشتم مانیتور واید بخرم . وارد ?روشگاه که شدم قیمت یه سری از مانیتورهای واید و معمولی رو از ?روشنده برسیدم . بعد ?روشنده بر گشت بهم گ?ت که چرا میخوای واید بخری؟ گ?تم چطور؟ گ?تش که اخه این مانیتورهای واید بدرد بازی نمیخورن .برسیدم چرا؟ گ?تش که چونکه این مانیتورها ( واید ها) از دو طر? کشیده میشن!!!!برای همین توی بازیها دو طر? ص?حه دو تا نوار سیاه (چب و راست ص?حه)ایجاد میشه و نمیتونه که همه ی تصویر رو نشون بده !!!!!!!!!!!!!!!!!
یه بار هم ر?ته بودیم برای یکی از دوستان سیستم ببندیم ?روشنده میگ?ت که حتما amd x2 ببند که از core 2 duo intel بهترن هرچی براش با دلیل توضیح دادم که اینجوری نیستش قبول نکرد که نکرد
حدود یکی دو ماه بیش برای خرید ال سی دی ر?تم بازار. در نظر داشتم مانیتور واید بخرم . وارد ?روشگاه که شدم قیمت یه سری از مانیتورهای واید و معمولی رو از ?روشنده برسیدم . بعد ?روشنده بر گشت بهم گ?ت که چرا میخوای واید بخری؟ گ?تم چطور؟ گ?تش که اخه این مانیتورهای واید بدرد بازی نمیخورن .برسیدم چرا؟ گ?تش که چونکه این مانیتورها ( واید ها) از دو طر? کشیده میشن!!!!برای همین توی بازیها دو طر? ص?حه دو تا نوار سیاه (چب و راست ص?حه)ایجاد میشه و نمیتونه که همه ی تصویر رو نشون بده !!!!!!!!!!!!!!!!!
یه بار هم ر?ته بودیم برای یکی از دوستان سیستم ببندیم ?روشنده میگ?ت که حتما amd x2 ببند که از core 2 duo intel بهترن هرچی براش با دلیل توضیح دادم که اینجوری نیستش قبول نکرد که نکرد
در مورد مانیتورهای واید یه کم راست گ?ته
من خودم هر کاری کردم نتونستم بازی Hitman رو رو مانیتور واید دل بیارم
در حالی که رو مانیتور معمولی خیلی خوب میاد
ولی در مورد AMD میشه گ?ت در کل بازده سی پی یو های AMD دو درصد بیشتر از اینتل است
Evanescence
28-10-2007, 19:47
ولی در مورد AMD میشه گ?ت در کل بازده سی پی یو های AMD دو درصد بیشتر از اینتل است
عجب !
.
ممکنه تو بعضی بازیها اینطور باشه ولی منظوره دوستمون ناشی بودن مغازه دار بود نه چیزه دیگر !!!
Axl Rose
29-10-2007, 01:07
در مورد مانیتورهای واید یه کم راست گ?ته
من خودم هر کاری کردم نتونستم بازی Hitman رو رو مانیتور واید دل بیارم
در حالی که رو مانیتور معمولی خیلی خوب میاد
دوست عزیز شما دیگه چرا؟
resolution در هر بازی بر اسا س اندازه مانیتور تعیین میشه مثلا شما در یه مانیتور 19 اینچ بیشترین resolutin که میتونی بگیری 1280 در 1024 هستش اما در یه مانیتور مثلا 22 میشه 1680 در 1050 .
دوما
بله تا قبل از ساخته شدن core2duo ها amd ها بمراتب قویتر بودند اما الان core2duo ها بدلالیل زیر حتی از مدلهای خیلی بیشر?ته amd مثل fx74 هم بهتر هستند:
1.به دلیل طراحی 65 نانومتری: قطر دوایر سیلیکونی کوچکتر . تولید حرارت کمتر. سرعت بردازش اظلاعات بالاتر مصر? انرزی کمتر و سرعت هسته بالاتر نسبت به athlon 64 به دست میاید amd از طراحی 90 و 110 نانومتری است?اده میکنه
2.برخورداری از SSSE 3
pentium D , athlon از سری instruction های SSE تا SSE3 ( دستورها و ?رمول ها و الگوریتم های موجود در داخل خود cpu ) برخوردار بودند SSSE3 سری instruction جدیدی هست که تنها در core 2duo , core2quad به کار ر?ته و 16 دستورو الگوریتم اضا?ه میکنه یعنی 16 برابر عملیات بیشتری بدون رجوع به نرم ا?زار داخل سخت ا?زار انجام میشه و در نتیجه سرعت process بیشتر میشه
3.میدانید که هر چه اندازه cache بیشتر باشه سرعت محاسبات بالاتر میره و از طر?ی همه ی برنامه ها قادر نیستند که از دو یا چهار هسته ی بردازنده های چند هسته ای است?اده کنن. در اینجاست که طراحی core2duo ها به نرم ا?زار این اجازه رو میده که از هر کدام از core های موجود که بهره میبرد بتواند کل L2-cache را در اختیار داشته باشد.
اما pentium D , athlon x2 این خاصیت رو ندارن و مثلا دو حا?ظه یک مگابایتی L2 CACHE جداگانه برای هر کدوم از هسته ها در اختیار دارن.
4.است?اده از حا?ظه های 1066 : بدون شک است?اده از حا?ظه های سریعتر سرعت را بالاتر میبرد و همچنین قابلیت overclock رو هم همینطور .
دوست عزیز شما بهتره به جای اینکه روهواحر? بزنید با دلیل و مدرک حر?تو نو ثابت کنید
Axl Rose
29-10-2007, 01:18
البته باید منتظر cpu های جدید amd یعنی phenom ها باشیم تا ببینیم ایا اونا در مقابل intel حر?ی برای گ?تن دارند یا نه
در ضمن از همه ی دوستانی که تو بحث این تابیک شرکت دارند معذرت میخوام چونکه ?کر میکنم با توجه به عنوان این تابیک بحث کمی به بیراهه ر?ت البته مجبور بودم جواب این دوستمون رو بدم که احیانا بقیه در مورد قدرت این دو cpu دچار اشتباه نشن
با تشکر
ashubgar
29-10-2007, 13:16
?قط 2 درصد ؟!
جل الخالق !!!
AMD>INTEL
29-10-2007, 17:02
دوستان لط? با بحث های درست و بر اساس منابع مستند حر?ی بزنید . خوب الان زمان برتری حدودی اینتل هست
شرمنده اینو بگم که بعضی بازیها مستطیل رو یعنی همون واید رو پشتیبانی نمیکنن
حالا هر چی ?حش دوست دارین بگین
ولی این یه واقعیته
ashubgar
30-10-2007, 21:41
دوستان لط? با بحث های درست و بر اساس منابع مستند حر?ی بزنید . خوب الان زمان برتری حدودی اینتل هست
البته من تجربه شما رو ندارم ولي من که تا حالا هميشه برتري رو از آن Amd ديدم. ( البته در شرايط مساوي و در توانهاي برابر )
البته من تجربه شما رو ندارم ولي من که تا حالا هميشه برتري رو از آن Amd ديدم. ( البته در شرايط مساوي و در توانهاي برابر )
من هم همین رو میگم
من تو تحقیق دیدم نوشته بود بازده اینتل 42 درصده و بازده AMD 45 درصد
تعصب؟؟؟
الان اینتل
دیروز ای ام دی
?ردا؟
ashubgar
31-10-2007, 19:33
تعصب؟؟؟
الان اینتل
دیروز ای ام دی
?ردا؟
بحث تعصب نيست
من از هيچکدام اين شرکتها براي تبليغ محصولاتشون پول نمي گيرم
ولي با توجه به قيمت ، amd انتخاب بسيار صحيحي مي باشد. ولي باز هم معتقدم بدون توجه به ?اکتور قيمت باز هم amd بهتر است.
بحث تعصب نيست
من از هيچکدام اين شرکتها براي تبليغ محصولاتشون پول نمي گيرم
ولي با توجه به قيمت ، amd انتخاب بسيار صحيحي مي باشد. ولي باز هم معتقدم بدون توجه به ?اکتور قيمت باز هم amd بهتر است.
با توجه به قیمت در رده متوسط AMD میتونه کمی بهتر باشه. ولی همونطور که پارسال AMD مو?قتر نشون داده بود، الان Intel به خصوص در رده قیمت پایین ( مثل Pentium E2160 ) و رده های بالا ( مثل E6850 یا Q6600 ) بهتر و به صر?ه تر نشون داده.
Axl Rose
31-10-2007, 20:43
دوستان من این مقایسه رو انجام دادم تا یه سری از شبهات برطر? بشه نه اینکه بحث سر برتری این دو سی بی یو راه بیو?ته خواهشا موضوع تابیک رو عوض نکنید
نمیدونم چرا هر تابیکی که ایجاد میشه در نهایت به کل کل ختم میشه؟
AMD>INTEL
31-10-2007, 22:15
دوستان بحث علاقه شخصی با واقعیت دو بحث جداگانه هستند . amd یکی از بهترین شرکت ها در حوزه دید شخصی من هست ولی این نظر رو نمیتونم به کسی تحمیل کنم . amd بنا به امکاناتی داره همیشه از اینتل ثروتمند جلوتر هست . چون باید قبول کرد هزینه تحقیقات amd 1/3 تحقیقات اینتل هست . با مراجعه به سایت ها مختل? کاملا متوجه میشوید
سلام دوستان
خوب آخر این ها که گ?تیت چه شد ؟!
البته عزر خواهی میکنم اما شما خود را مسئول اطلاع رسانی بیشتر نمیدانید؟
خریدار باید توسط اهل ?ن هدایت شود تا از خرید اشتباه نجات پیدا کند.
AMD>INTEL
07-11-2007, 23:35
نرود میخ آهنی بر سنگ
Axl Rose
08-11-2007, 01:40
سلام دوستان
خوب آخر این ها که گ?تیت چه شد ؟!
البته عزر خواهی میکنم اما شما خود را مسئول اطلاع رسانی بیشتر نمیدانید؟
خریدار باید توسط اهل ?ن هدایت شود تا از خرید اشتباه نجات پیدا کند.
من منظور این دوستمون رو نگر?تم اگه کسی ?همیده به من هم بگه لط?ا
نرود میخ آهنی بر سنگ
عوضش من منظور امید جان هم ن?همیدم
امید جان مخ کی سنگه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.