PDA

مشاهده نسخه کامل : كنكور كارشناسي ارشد معماري كامپيوتر، بايدها و نبايدها ، منابع مطالعاتي

ARH
06-09-2007, 21:29
به موازات كار خوبي كه دوستمون mahmood در تاپيك مرجع معر?ي و بررسي درس‌ها و کتاب‌هاي گرایش سخت‌ا?زار (http://www.sakhtafzar.com/forum/showthread.php?t=1492) براي معر?ي دروس و منابع تدريس رشته مهندسي كامپيوتر سخت‌ا?زار انجام مي‌دهند، من هم قصد دارم اينجا در رابطه با كنكور كارشناسي ارشد رشته مهندسي كامپيوتر سخت‌ا?زار يك بحث مختصري داشته باشيم تا در وحله اول بايد‌ها و نبايد‌هايي كه احتمالا در اين زمينه وجود داره روشن بشه و در وحله دوم به منابع مطالعاتي و ارزش هر درس در كنكور كارشناسي ارشد اشاره بشه.

همونطور كه مي‌دونيد گروه مهندسي كامپيوتر چندين گرايش داره در مقطع كارشناسي ارشد كه گرايش معماري كامپيوتر اون مختص بچه‌هاي سخت‌ا?زاري هست.

من سعي مي‌كنم يك سري مطالبي كه براي خودم جالب بوده و تو سايت‌هاي ديگه ديدم، رو اينجا قرار بدم، اميدوارم كه نقل مطالب از ساير سايت‌ها با اين ديدگاه سخت‌ا?زاري ، موجب آزردگي خاطر مديران اون سايت ها نشه .

با توجه به اينكه من خودم هم امسال كنكور دارم (پنج ماه ديگه تقريبا) تقريبا تو باغ هستم و ?كر كنم بتونم دوستان رو راهنمايي بكنم، اميدوارم كه اين مطالب مورد است?اده كاربران محترم قرار گر?ته و اونها هم در بحث شركت كنند، همچنين اگر حال و هوايي پيدا كرديد ، ما رو هم ?راموش نكنيد كه بتونيم از زحماتون امسال نتيجه بگيريم. التماس دعا

ARH
06-09-2007, 21:56
مواد امتحاني كنكور معماري كامپيوتر عبارتند از :

1- زبان عمومي و تخصصي (انگليسي) 25 تست ، ضريب 1

2- رياضيات (آمار و احتمال - رياضيات مهندسي - محاسبات عددي - ساختمان گسسته) 24 تست ، ضريب 2

3- دروس مشترك (ساختمان داده - مدارهاي منطقي - معماري كامپيوتر - سيستم عامل - نظريه زبانها و ماشينها) 30 تست ، ضريب 4

4- دروس تخصصي سخت ا?زار (مدارهاي الكتريكي - Vlsi - الكترونيكديجيتال - انتقال داده) 25 تست ، ضريب 2

ARH
06-09-2007, 21:58
حقيقتش اين ليست به هيچ وجه كامل نيست و در برخي موارد چندين مرجع وجود دارد كه به دليل عدم تجربه نمي‌تونم بينشون تميز قائل بشم. اميدوارم با كمك دوستان بهتر بشه

- ساختمان داده

ال?) كتاب ارشد ساختمان داده و الگوريتم‌ها تالي? مهندس رهنمون،انتشارات پوران پژوهش

ب)Data structure in C++ . By E. Horowitz

ج)کتاب تست: ساختمان‌داده‌ها، دکتر مقسمی، درس و کنکور.

د) جزوه‌ی ساختمان‌داده‌ها، دکتر محمد قدسی، دانشگاه شری?.

2- نظريه زبان‌ها و ماشين‌ها

ال?) كتاب ارشد نظريه‌ زبان ها و ماشين ها تالي? مهندس سهرابي و مهندسمقصودي، انتشارات پوران پژوهش

ب) مقدمه‌اي بر نظريه زبان ها و ماشين ها تالي? لينتز ترجمه دكترصرا?

ج)Element of the Theory of computation. By sudkamp

3- مدارهاي منطقي

ال?) كتاب ارشد مدار منطقي، تالي? مهندس يوس?ي انتشارات پورانپژوهش

ب) Digital Design. By Mano

ج) Digital logic circuit Analysis and Design. By Nelson

4- معماري كامپيوتر

ال?) كتاب ارشد معماري كامپيوتر تألي? مهندس يوس?ي انتشارات پورانپژوهش

ب)Computer system Architecture. By Mano

ج) Computer Organization and Design patterson

د) معماری و سازماندهی کامپیوتر، استالینگز.

5- سيستم‌ عامل

ال?) كتاب ارشد سيستم عامل، تالي? دكتر ابراهيمي مقدم، انتشارات پورانپژوهش

ب)Operating System : Design and Implementation. By Tanebaum

ج)Operating System : Internals and design Principles. By Stallings

د)Operating System :By silberschatz

ج) تست: سیستم‌عامل، مقسمی، درس و کنکور.

6- ساختمان گسسته

ال?) كتاب ارشد ساختمان گسسته، تالي? شهاب بهجتي، انتشارات پورانپژوهش

ب) رياضيات گسسته و تركيباتي از ديدگاه كاربردي تالي? گريمالدي ترجمهدكتر عميدي

ج)کتاب درس: ساختمان‌های گسسته، دکتر قلی زاده.

7- رياضي مهندسي

ال?)كتاب ارشد رياضي مهندسي تالي? ?رزين حاجي‌جمشيدي، انتشارات پورانپژوهش

ب) مجموعه گزينه‌هاي چهار جوابي طبقه بندي شده رياضي كارشناسي ارشد،جلد پنجم، تالي? دكتر نيكوكار

ج) كتاب درس و تست تالي?ي دكتر معتقدي - پارسه

د) كتاب تست هاي كنكور دكتر معتقدي - پارسه

8- آمار و احتمال مهندسي

ال?)كتاب ارشد آمار و احتمال، تالي? دكتر هژبر انتشارات پورانپژوهش

ب)مجموعه گزينه‌هاي چهارچوبي طبقه بندي شده رياضي كارشناسي ارشدتألي? دكتر نيكوكار

ج)کتاب درس و تست: آمار و احتمال، دکتر نیکوکار.

9- محاسبات عددي
ال?) Numeical Methods for Mathematics, science and Engineering. By Mathews
ب) محاسبات عددي تالي? دكتر قلي‌زاده
ج) روش‌هاي محسابات عددي ترجمه دكتر ?ائزه توتونيان
د) آناليز عددي و روش‌هاي كامپيوتري ترجمه دكتر منصورنيكخواه
ه) نخستين گام‌ها در آناليز عددي ترجمه دكتر بابليان و ميركمالميرنيا

10- مدارهاي الکتريکي
ال?) مدارهاي الكتريكي ترجمه دكتر جبه‌دار مارالاني
ب) كتاب تست مدار دكتر دليل‌روي انتشارات پردازش

11- VLSI
ال?) كتاب دكتر صاحب‌زماني كه اينجا (http://www.sakhtafzar.com/forum/showthread.php?t=1492)معر?ي شد

الكترونيك ديجيتال :
ال? ) كتاب دكتر صديقي انشارات امير كبير كه اينجا (http://www.sakhtafzar.com/forum/showthread.php?t=1492)معر?ي شد

انتقال داده‌ها :
ال?) "انتقال داده ها و شبکه های کامپیوتری" نوشته استالینگ و ترجمه دکتر سپیدنام ، ه?ت ?صل ابتدايي

ARH
06-09-2007, 22:00
سر ?صل‌هاي امتحاني هر يك از دروس رو هم ميتونيد از اينجا دانلود كنيد :

http://home.student.uu.se/s/shmo1693/topics/

ARH
12-09-2007, 10:34
سلام

نمونه سوالات کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر در سالهای گذشته رو می توانید از سایت دکتر قدسی دانلود کنید :

http://sharif.edu/~ghodsi/grad-exams/index.html

همچنین ParsTech مجموعه سوالات کنکور کارشناسي ارشد، مهندسي کامپيوتر بهمراه پاسخها 217 ص?حه به ?رمت PDF را گردآوری کرده که اون رو هم می تونید از اینجا (http://www.parstech.org/eBooks/1311.zip) دانلود کنید .

http://www.developercenter.ir/download/Kar2.jpg
http://www.developercenter.ir/download/Kar3.jpg

mahmood
12-09-2007, 10:44
کتاب های انتشارات آزاده هم خوب هستند. از کتاب های پوران پژوهش هم که من خیلی راضی هستم مخصوصاً ریاضات مهندسی.

کتاب های سیستم عامل هم ?ارسیشون موجود هست.

کتاب نظریه ترجمه صرا? خیلی خلاصه است (حداقل اون چاپی که دیدم). به نظر می آید که کتاب ترجمه نشده بلکه خلاصه شده. در عوض پوران پژوهش نکات مهم کتاب لینز را آورده (به اضا?ه چند کتاب دیگه). البته اگر اصل انگلیسی لینز را داشته باشید که خیلی خوبه

کتاب محاسبات عددی دکتر نیکوکار هم مناسبه. هم کتاب درسیه و هم چون خود دکتر نیکوکار در زمینه کنکور و تست و این چیزا کار میکنه، توی کتابش هم تست آورده و هم نکات مهم را. به نظر من می ارزه بخریدش

راستی علیرضا... انتاقال داد یادت ر?ت مثل اینکه...

ARH
12-09-2007, 19:19
راستی علیرضا... انتاقال داد یادت ر?ت مثل اینکه...

ممنون محمود ، حقيقت در مورد انتقال داده هيچ ايده‌اي ندارم ،‌?قط تو كتاب‌هاي چهار جلدي مهندسي كامپيوتر؛ انتقال داده رو ديدم كه داشت و من هم خريدمش، از اين رو منبع مناسبي براش سراغ ندارم.

سر كلاس بهمون كتاب دكتر ?تحي رو درس دادند به نظر شما براي مطالعه كتاب خوبي هست ، خيلي حجيمه ....

ميشه لط? كنيد برنامه زماني كه ?كر مي‌كنيد تو اين چهار ماه باقي مانده بايد داشت براي خوندن هر يك از درس ها را بگيد ؟

من از رياضي مهندسي و منطقي شروع كردم، منطقي تموم شده رياضي مهندسي هم سه ه?ته ديگه تمومه ،‌امار رو به وسط‌هاش رسوندم ، معماري‌هم دارم از روي خود كتاب انگليسي پترسون Computer Organization and Design مي‌خونم .

E.T
13-09-2007, 14:15
در مورد انتقال داده منظرتون کدوم كتاب‌هاي چهار جلدي مهندسي كامپيوتره؟
کتاب راهیان ارشد چی؟ برای انتقال خوبه؟

mahmood
13-09-2007, 15:56
انتاقال داد

چی نوشتم!!!....:eek:

در مورد انتقال داده چند تا نکته هست:
1- کتاب مرجع برای این درس، 7 ?صل اول کتاب"انتقال داده ها و شبکه های کامپیوتری" نوشته استالینگ و ترجمه دکتر سپیدنام هست.

2- ناشر کتابهای راهیان ارشد همین انتشارات آزاده است. اون جلدی که انتقال داده (این د?عه درست نوشتم!:)) را درس داده اکثر مطالبش مال همین کتاب استالینگ هست. البته چون خلاصه هست و موارد مهم را آورده و سئوالهای سالهای قبل را حل کرده کتاب خیلی خوبیه.

3- یک کتاب به نام "3000 مساله حل شده شبکه های کامپیوتری و انتقال داده ها" نوشته دکتر ?تحی و ص?ایی هست که از اسمش مشخصه چی داره... خوندشو به همه توصیه می کنم

4- الان ?کر کنم کتاب های بیشتری از این دو نویسنده هم باشه. کلاً مرجع انتقال داده دانشگاه علم و صنعت هست!!
اگر چیز دیگری یادم اومد خواهم گ?ت...

ميشه لط? كنيد برنامه زماني كه ?كر مي‌كنيد تو اين چهار ماه باقي مانده بايد داشت براي خوندن هر يك از درس ها را بگيد ؟

من از رياضي مهندسي و منطقي شروع كردم، منطقي تموم شده رياضي مهندسي هم سه ه?ته ديگه تمومه ،‌امار رو به وسط‌هاش رسوندم ، معماري‌هم دارم از روي خود كتاب انگليسي پترسون Computer Organization and Design مي‌خونم .

به نظرم درس ها را به صورت موازی بخونید بهتره. چون این جوری یک درس را که تمام کردید و درس دیگری را شروع کنید در پایان اون درس اولی به نوعی ?راموش میشه.

باید به گونه ای برنامه ریزی کنید که در ه?ته تمام درس های مورد نیاز خوانده بشن (حتی به مقدار کم). تا آخر آذر هم اگر درس ها تمام بشوند خیلی خوبه ولی برای کسانی که سال آخر هستند و به نوعی درگیر درس و پروژههای ترم هستند کمی سخته... کلاً اگر در این ترم درسهای کمتر و به قول معرو? گلابی بگیرید به ن?عتان هست

ARH
15-09-2007, 10:12
در مورد انتقال داده منظرتون کدوم كتاب‌هاي چهار جلدي مهندسي كامپيوتره؟
کتاب راهیان ارشد چی؟ برای انتقال خوبه؟

سلام
منظورم همون كتاب‌هاي راهيان ارشد بود كه انتشارات آزاده منتشر كرده، البته ?كر مي‌كنم توضيحات محمود در مورد انتقال داده كا?ي باشه ?قط يك سوال داشتم:

اون كتاب 3000 مسئله حل شده شبکه های کامپیوتری و انتقال داده ها، سوالاتش در حد و اندازه تست‌هاي كنكور هست، يعني اينكه ارزش داره وقت بگذاريم و در كنار تست‌هاي خود كنكور سوالات اون رو هم حل كنيم ؟

ARH
15-09-2007, 10:27
در مورد درس سيستم عامل من چند تا كتاب دارم :

1. كتاب درسي تنن‌باوم
2. كتاب درسي سيلبرشاتز
3. كتاب درس و كنكور مقسمي ( نسخه قديميش كه تست‌هاي تالي?ي داره )
4. كتاب راهيان ارشد (انتشارات آزاده)

?كر نكنم ?رصت بشه هرچهار‌تاي اين كتاب‌ها رو مطالعه كنم، به نظر شما بهتر نيست مرجع مطالعه رو بگذارم روي كتاب مقسمي و ?قط تمرين‌هاي آخر ?صل اون دو تا كتاب ديگه رو حل كنم؟

mahmood
15-09-2007, 10:33
در گوشی بگم... سئوالهای انتقال داده اکثراً از علم و صنعت هستند... و چون اون کتاب ماب اساتید علم و صنعت هست می ارزه سئوالهایش را یک مروری بکنید.

البته سئوالهاش مت?اوته. از خوب داره تا بیخود ولی برای این که با مسائل انتقال داده آشنا بشید و ببینید که از انتقال داده چه سئوال هایی ممکنه بدن و دستتون پر بشه این کتاب را توصیه می کنم.

البته همون طور که گ?تم این نویسندگان کتاب های دیگری هم دارند ولی نمی دونم که چه جوری هستند.

در ضمن لازم نیست که 3000 مسئله این کتاب را حل کنید. چند ?صل که منطبق با ?صول 1 تا 7 کتاب استالینگ هستند مناسبند. بقیش می ره تو بحث روتینگ که به درد کنکور نمی خوره

ARH
15-09-2007, 10:42
مجموعه مهندسی کامپیوتر مشتمل بر گرایشات نرم­ا?زار، هوش مصنوعی، سخت­ا?زار و گرایش جدید الگوریتم و محاسبه می­باشد. دربارۀ گرایش الگوریتم و محاسبه تنها این نکته را ذکر می­کنیم که این گرایش در سال 85 بعنوان یک گرایش از مهندسی کامپیوتر نبوده است بلکه تنها بعنوان شاخه­ای از علوم کامپیوتر در دانشگاه تهران محسوب می­شده است. دانشجویان پذیر?ته شده در آن سال بعنوان مهندس محسوب شده­اند و از آن زمان محاسبه و الگوریتم از جمله گرایشات مهندسی کامپیوتر است. د?ترچه­های آزمون 86 بصورت زیر می­باشد:

1ـ د?ترچۀ شمارۀ 1 عصر جمعه 11/12/85

این د?ترچه حاوی 25 سوال زبان انگلیسی بوده و مدت پاسخگویی به آن 40 دقیقه بوده است. در این د?ترچه 6 متن داده شده است و بطور متوسط، از هر متن 4 سوال طراحی شده است. باید توجه داشت که در آزمونهای سراسری در رشته کامپیوتر در درس زبان، تأکید عمده بر روی درک مطلب می­باشد. توصیه می­شود داوطلبان از مرجع Longman برای ارت?اع سطح زبان خود بهره جویند.

2ـ د?ترچه شمارۀ 2 عصر جمعه 11/12/85

این د?ترچه حاوی 54 سوال بوده و مدت پاسخگویی به آن 140 دقیقه بوده است. جدول تعداد سوالات در زیر آمده است و توضیحات مربوطه در جلوی آنها آورده شده است.

ریاضی مهندسی
سوالات به دو بخش اعداد مختلط و معادلات دی?رانسیل با مشتقات جزئی تقسیم شده است که در هر بخش سه سوال داده شده است. به نظر می-رسد که اگر تنها در یکی از این بخش­ها قوی باشید و بتوانی به 3 تست پاسخ بدهید، برای ریاضی مهندسی کا?ی می­باشد ولی س?ید گذاشتن این بخش غیر قابل چشمپوشی است.

آمار و احتمال
تنها امسال تأکید عمده آزمون بر روی بخش، «آزمون و ?رضی» بوده است و به نظر می­رسد تمایل طراحان به این بخش زیاد شده است. در سال 84 نیز یک سوال از این بخش داده شده بود ولی امسال 3 سوال آمده بود و بقیه سوالات از متغیرهای تصاد?ی مطرح شده بود. دانشجویان عمداً با این سوالات غا?لگیر شدند و به سوالات دیگر نیز نتوانستند پاسخ بگویند.

محاسبات عددی
بالعکس روند سالهای گذشته که سوالات به سمت و سوی م?هومی شدن و است?اده کمتر از ?رمولها می­ر?ت، امسال سوالات بگونه­ای طراحی شده بود که همگی آنها با جایگذاری در ?رمولها حل می­شد. نگاهی گذرا به گزینه­ها، ترس محاسبات طولانی را در نگاه اول بودجه می­آور ولی این محاسبات عمداً طی یک یا دو مرحله پایان می­پذیر?ته.

ساختمان گسسته
تست­های امسال نسبت به سالهای گذشته نسبتاً آسان­تر بوده است. ولی سوال 47 آن به اشتباه طرح شده بود.

ساختمان داده
3 سوال مربوط به مبحث درختها و 2 سوال آن مربوط به پیچیدگی زمانی بوده است که این دو سوال کمی پیچیده بوده است و داوطلبانی با این سبک آشنایی نداشته­اند دچار تشویش شده­اند.

نظریه زبانها و ماشین­ها
5 تا از سوالات امسال به سادگی قابل پاسخ­گویی بودند ولی در سوالی ثابت لم تزیق مورد سوال قرار گر?ته بود که کمی داوطلبان را دچار سردرگمی کرد. داوطلبان گرامی باید توجه داشته باشد که لزومی به پاسخ­گویی تمامی تست­ها نمی­باشد بلکه کا?یست در دروس مشترک حداکثر به 60 درصد سوالات پاسخ صحیح داده شود.

مدار منطقی
در سوال اول مبحث PLA از دیدگاه سخت ا?زاری بیان شده است که پاسخ­گویی به آن برای داوطلبان رشته نرم ا?زار ساده بنود. از سوال سوم نیز گزینه 2 و 3 یکسان بوده­اند. در کل سوالات نسبت به سالهای قبل کمی پیچیده­تر بوده است.
در سوال 4 گزینه صحیح وجود نداشته است.

معماری کامپیوتر
سوالات معماری کامپیوتر نسبت به سالهای گذشته اندکی ساده­تر بوده است و توجه به مباحث ح?ظی بیشتر از مباحث ?همیدنی بوده است. ولی متأس?انه دانشجویی که نتوانستند انتظار پاسخگویی خوب به درس مدار منطقی را مرت?ع سازند، در این بخش هم با روحیه ضعی? وارد شدند و باعث شکست خیل کثیری از دانشجویان شد.

ـ د?ترچه شماره 1 صبح شنبه 12/12/85

این د?ترچه حاوی 50 سوال بوده است و مدت پاسخگویی به سوالات آن 60 دقیقه بوده است. لازم به یادآوری است که در این ?ترچه سوالات تخصصی گرایشهای نرم­ا?زار و سخت­ا?زار آمده است. که داوطلبان با توجه به تصمیم خود، به سوالات مربوطه پاسخ می­گویند. دروس کامپایلر، زبانهای برنامه­سازی، طراحی الگوریتم، پایگاه داده جزو دروس تخصصی نرم­ا?زار بوده و ضریب هر یک از آنها برای گرایش مذکور 2 می­باشد. در گرایش محاسبه و الگوریتم پایگاه داده جزو دروس تخصصی نرم ا?زار بوده و ضریب هر یک از آنها برای گرایش مذکور 2 می­باشد. در گرایش محاسبه و الگوریتم نیز همین دروس بعنوان دروس تخصصی محسوب می­شود، با این ت?اوت که در آن گرایش، ضریب هر یک از این دروس 3 می­باشد دروس مدارهای الکتریکی، VLSI، الکترونیک دیجیتال و انتقال داده از دروس تخصصی معماری کامپیوتر می­باشند و مزیت هر یک از آنها در گرایش مذکور 2 می­باشد. تعداد سوالات هر درس و توضیحات مربوطه در جدول زیر آمده است.

مدار الکتریکی

سوالات امسال نسبت به سالهای پیش ساده­تر بودن و با کمی تحلیل مدارهای داده شده می­توانستیم به جواب مناسب برسیم. در جمع از آنجایی که این درس پایه و اساس گرایش معماری کامپیوتر می­باشد داوطلبان بایستی توجه ویژه به آن داشته باشند. زیرا نه تنها خود یک درس نمره­آور است بلکه می­تواند در ?هم دروس دیگر نیز کمک شایانی داشته باش.

VLSI
سوالات امسال نسبت به سالهای گذشته ساده­تر بودند و با کمی حل تست­های سالهای گذشته می­توانستیم به آنها پاسخ دهیم.

الکترونیک دیجیتال
سوالات نسبتاً سنگین بودن و تمامی آنها بصورت م?هومی همراه با نکته بوده­اند که بدون توجه کا?ی نمی­توانستیم به آنها پاسخ گویند.

انتقال داده
طبق معمول سوالات این درس نسبتاً ساده بودند و با همان ?رمولها و روشهای سالهای قبل به آسانی به آنها پاسخ داده می­شد.

د?ترچه شمارۀ 2 صبح شنبه 12/12/85
این د?ترچه حاوی 25 سوال می­باشد و مدت پاسخگویی به آن 60 دقیقه می­باشد. در این د?ترچه صر?اً سوالات تخصصی گرایش نرم­ا?زار مطرح شده است و داوطلبان می­توانند با توجه به علاقه خود به آن پاسخ گویند یا اینکه آن را س?ید تحویل دهند. توصیه می­شود که داوطلبان این د?ترچه را س?ید تحویل ندهند. دروس این د?ترچه مدارالکتریکی طراحی الگوریتم و هوش مصنوعی می­باشد. شرح این دروس در جدول زیر آمده است. ضریب هر یک از این دروس در گرایش مذکور 2 می­باشد.

مدار الکتریکی
سوالات امسال تقریباً مشابه سوالات سالهای گذشته بوده است و با کمی تحلیل مدارهای داده شده، می­توانستیم پاسخ سوالات را بیابیم.

طراحی الگوریتم
همانطور که در بخش سوالات تخصصی نرم ا?زار توضیح داده شد، سوالات طراحی الگوریتم عمدتاً م?هومی بوده و نمی­توان با یک نگرش سطحی به آنها پاسخ گ?ت لذا از آنجایی که درس طراحی الگوریتم پایه و شالوده درسهای دیگر کامپیوتر می­باشد، از دانشجویان تقاضا می­گردد که این درس را با دقت مضاع? مورد مطالعه قرار گیرد. توصیه می­شود که در مرحله ابتدایی این درس را از روی کتاب طراحی الگوریتم هرویتز که با بیانی دقیق و ساده نوشته شده است مطالعه کنید و پس از کتاب مقدمه­ای بر طراحی الگوریتم (Cormen) را مطالعه کنید. در ضمن سوال سوم امسال اشتباه طراحی شده بود.

هوش مصنوعی
سوالات این درس نیز مانند طراحی الگوریتم م?هومی می­باشد. اگر داوطلبی با سوالات آزمونهای سالهای گذشته آشنایی کامل داشت می­توانست حداقل به 7 سوال پاسخ صحیح دهد و دو سوال دیگر نیز با توجه به استعداد داوطلب قابل حل بود.

هرساله بطور متوسط ده هزار ن?ر در آزمون مهندسی کامپیوتر شرکت می­کنند که از این تعداد تقریباً 350 ن?ر وارد دانشگاه­های سراسری و غیرانت?اعی می­شوند. با توجه به اینکه رشته کامپیوتر رشته درآمدزا و بسیار پرکاربرد می­باشد، اغلب دانشجویان در طی دوره­های تحصیل خود وارد بازار کار می­شوند و اکثر آنها در حالی که به کاری مشغول هستند، سعی در قبولی در آزمون دارند که مسلماً شانس آنها نسبت به رقبایی که تمام وقت خود را صر? آزمون می­کنند کمتر است. لذا به داوطلبان توصیه اکید دارم که از کار کردن در طی دوره آمادگی کنکور پرهیز کننده لازم است که داوطلبان شغل خود را از ابتدای تابستان برای همیشه رها کنند. مسلماً تنها یک یا دو ماه بیکاری نمی­تواند دردی را دوا کند و بدتر باعث تشویش آنها خواهد شد. تجربه­ها ثابت کرده است که داوطلبانی که از ابزارهای کمک آموزشی از جمله کلاسهای آموزشی، جزوات طبقه­بندی شده و آزمونها است?اده می­کنند شانس بیشتری در قبولی دارند. زیرا بطور مثال استادان متبحر می­توانند تجربه سالها تدریس خود و همچنین مرور چندین کتاب مرجع را در یک دوره آموزشی کوتاه در اختیار دانشجویان قرار دهند. آزمونهای آزمایشی مطلب مهم دیگری می-باشد که باید به آن توجه ویژه مبذول داشت. شرکت در آزمونهای آزمایشی سبب ا?زایش قدرت و سرعت دانشجویان در پاسخگویی به تست­ها می­شود همچنین داوطلبان با نحوه زمانبندی آزمون آشنا می­شوند که نقش بسیار بزرگی در پیروزی در آزمون دارد. جزوات آموزشی هم در جای خود می­توانند به دانشجو کمک شایانی کنند. اینها همگی در کنار هم به دانشجو کمک می­کند بدون هیچ اضطراب و استرس به مطالعه بپردازد.

نویسنده :آقای منوچهر زاده - موسسه ماهان
منبع : http://www.mahan.ac.ir/tahlil/9.htm

mahmood
15-09-2007, 10:48
سیستم عامل را ننوشته بود؟ سیستم عامل جز درسهایی است که می توان به راختی نص? سئوال ها را جواب داد.

درس الکترونیک دیجیتال هم با شیب مثبت به سمت سخت تر شدن می ره... از 4 سال اخیر میشه ?همید

ARH
15-09-2007, 11:16
سیستم عامل را ننوشته بود؟ سیستم عامل جز درسهایی است که می توان به راختی نص? سئوال ها را جواب داد.

درس الکترونیک دیجیتال هم با شیب مثبت به سمت سخت تر شدن می ره... از 4 سال اخیر میشه ?همید

حقيقتش من ?قط نقل كننده بودم :) لينك مطلب رو گذاشتم چون يك سري تحليل هم براي نرم ا?زار داشت كه من ذكر نكردم .

در مورد الكترونيك ديجيتال ?قط بايد به همون كتابي كه از انتشارات اميركبير معر?ي شد بسنده كنيم ؟ كتاب ديگه‌اي سراغ نداري كه يك كم كنكوري تر باشه ؟

mahmood
19-09-2007, 16:23
سلام
ببخشید دیر جواب می دم. ایمیلی از پست شما برام نیومده بود. حقیقتش کتاب کنکور خوب همون راهیان ارشد هست. بخش الکترونیک دیجیتال نوشته آقای حسن زاده مطالب مهم کتاب دماسا را آورده.

چون سئوال های سال پیش را هم حل کرده ?کر کنم مرجع مناسبی باشه

من یک چیز یادم ر?ت بگم... در مورد درس مدار، اگر وقت داشته باشید و بتوانید تمرین های کتاب جبه دار را حل کنید خیلی خوب است (کتاب حل تمرین هایش هم توی بازار هست). چون سئوال های کنکور را هم که نگاه کنید می بینید که ولتاژ یا جریان ?لان نقطه یا پاسخ گذرا و از ایم چیزا می خواهد. تمرین های کتاب جبه دار هم همین جوری هستند. برای پر شدن دست و سرعت عمل پیدا کردن خوبه.

ARH
19-09-2007, 20:27
سلام
ببخشید دیر جواب می دم. ایمیلی از پست شما برام نیومده بود. حقیقتش کتاب کنکور خوب همون راهیان ارشد هست. بخش الکترونیک دیجیتال نوشته آقای حسن زاده مطالب مهم کتاب دماسا را آورده.

چون سئوال های سال پیش را هم حل کرده ?کر کنم مرجع مناسبی باشه

من یک چیز یادم ر?ت بگم... در مورد درس مدار، اگر وقت داشته باشید و بتوانید تمرین های کتاب جبه دار را حل کنید خیلی خوب است (کتاب حل تمرین هایش هم توی بازار هست). چون سئوال های کنکور را هم که نگاه کنید می بینید که ولتاژ یا جریان ?لان نقطه یا پاسخ گذرا و از ایم چیزا می خواهد. تمرین های کتاب جبه دار هم همین جوری هستند. برای پر شدن دست و سرعت عمل پیدا کردن خوبه.

ممنون محمود جان از راهنمايي‌هاي بي دريغت

در مورد مدار ، من كتاب مدار پردازش نوشته دكتر دليل‌روي رو تهيه كردم ، اما اين كتاب براي رشته برق نوشته شده و من شنيدم مدار كامپيوتري ها با برقي ها تا حدودي ت?اوت داره ، يعني بهتره بگم ساده تر هست !

شما ميدوني كه اين ت?اوت ها چي هست ؟ شما پيشنهاد مي‌دي براي مدار به تست‌هاي سال‌هاي قبل بسنده كنيم ؟

mahmood
20-09-2007, 17:30
من این کتاب را ندیدم... حقیقتش اصلاً نشنیدم:confused:

کتاب مرجع مدار برای رشته برق و کامپیوتر همون طور که می دونین کتاب ارنست کوه ترجمه دکتر جبه دار هست. برقی ها در مدار 2، جلد دوم کتاب را می خوانند ولی کامپیوتری ها چون یه مدار بیشتر ندارند به همون جلد اول بسنده می کنند.

از همین جلد اول هم مدار های سه ?از (?صل 7*) و قسمتی از ?صل سل? تزویجی (میشه 8 ?کر کنم) برای کامپیوتری ها درس داده نمی شه.

در مورد سئوال ها... اگر از سال 76 حساب کنیم تا الان، سئوال های مدار زیاد هستند و برای تمرین مناسبند. ولی تمرین های کتاب جبه دار هم به نظرم توی سرعت عمل پیدا کردن خوبه. به هر حال دیدن ?صل اولش ضرر نداره. می توانید امحتان ککنید و خود تصمیم بگیرید

ARH
20-09-2007, 20:33
من این کتاب را ندیدم... حقیقتش اصلاً نشنیدم:confused:

کتاب مرجع مدار برای رشته برق و کامپیوتر همون طور که می دونین کتاب ارنست کوه ترجمه دکتر جبه دار هست. برقی ها در مدار 2، جلد دوم کتاب را می خوانند ولی کامپیوتری ها چون یه مدار بیشتر ندارند به همون جلد اول بسنده می کنند.

از همین جلد اول هم مدار های سه ?از (?صل 7*) و قسمتی از ?صل سل? تزویجی (میشه 8 ?کر کنم) برای کامپیوتری ها درس داده نمی شه.

در مورد سئوال ها... اگر از سال 76 حساب کنیم تا الان، سئوال های مدار زیاد هستند و برای تمرین مناسبند. ولی تمرین های کتاب جبه دار هم به نظرم توی سرعت عمل پیدا کردن خوبه. به هر حال دیدن ?صل اولش ضرر نداره. می توانید امحتان ککنید و خود تصمیم بگیرید

ممنون از راهنماييتون ، يك سوال برام پيش اومده كه ربطي به كنكور نداره ، مگه شما مدار2 پاس نكرديد ؟ الكترونيك 2 چي ؟
خيلي برام جالبه سر?صل دروس ما با شما و دانشجويان دانشگاه تهران ?رق مي‌كنه !

به ما الكترونيك 2 تدريس نمي‌شه ، در حالي كه به دانشجويان دانشگاه تهران تدريس مي‌شه ، مدار 2 هم ما پاس مي‌كنيم كه ترم پيش با هزار زحمت تونستم پاسش كنم. (خدا نصيب كسي نكنه) :D

ARH
20-09-2007, 20:44
بخش‌هايي از جزوه درسي مدار منطقي دكتر تابنده ، دانشگاه شري?:

?هرست (http://ee.sharif.edu/~logic_circuits_t/ebooks/classnotes/00.pdf)
مبحث اول - مقدمه، اعداد و كدها (http://ee.sharif.edu/~logic_circuits_t/ebooks/classnotes/01.pdf)
مبحث دوم - آشكارسازي و تصحيح خطا (http://ee.sharif.edu/~logic_circuits_t/ebooks/classnotes/02.pdf)
مبحث سوم - مدارهاي منطقي تركيبي (http://ee.sharif.edu/~logic_circuits_t/ebooks/classnotes/03.pdf)

mahmood
22-09-2007, 13:01
دانشگاههایی که برق و کامپیوترشون یکی هست این جوری هستند (تهران، شاهد، شهید بهشتی ?کر کنم و...) و درسهای برقی به شدت همون برقی ها به کامپیوتریها تدریس میشه

اساساً مدار 2 برای کامپیوتری ها ضروری نیست و توی امیرکبیر و شری? به عنوان درس اختیاری ارائه میشه. بگذریم که هیچ وقت هم تشکیل نمیشه!

الکترونیک 2 هم همین جور ولی توی کامپیوتر این جوری هست که توی الکترونیک 1، دیود و BJT خوانده بشه بعداً توی دیجیتال و VLSI ?ت ها تدریس بشن اون هم با رویکرد دیجیتالشون نه تقویت کنندگی و مدل small signal.

دانشگاه تهرانی ها توی رودربایستی با برقی مجبورن اون جور درس ها را هم بخوانند....

AMIR.P30
26-09-2007, 21:36
عليرضا جان من اين ترمي درس مدار منطقي دارم .

اين 4 تا پي دي ا?ي که گذاشتي جالب بود . آيا منبعي براي نسخه کامل اين جزوه رو سراغ داري؟

ARH
26-09-2007, 21:44
عليرضا جان من اين ترمي درس مدار منطقي دارم .

اين 4 تا پي دي ا?ي که گذاشتي جالب بود . آيا منبعي براي نسخه کامل اين جزوه رو سراغ داري؟

متاس?انه بخش‌هاي ديگرش رو تو سايت نگذاشته بودند كه بخوام لينك بدم ، اينجا رو خودتون يك نگاه بندازيد :
http://ee.sharif.edu/~logic_circuits_t/ebooks.html

ARH
29-09-2007, 13:14
کنکور هاي ازمايشي موسسه پارسه به خاطر اينکه سوالاتش تالي?ي هست و به سوالات کنکور نزديک هستند، بيشتر مورد توجه شرکت کننده ها قرار مي گيره براي رشته کامپيوتر من يک تحقيقي کردم در اين مورد و ديدم واقعا خيلي زياد و غير منطقي دارند پول مي گيرند، اينجور که من متوجه شدم براي ثبت نام در تمامي آزمون ها بايد تمام جزوه ها رو هم خريد و طبق قانوني که اخيرا گذاشته اند بايد دو تاکلاس از کلاس هاي پارسه رو هم حتمي شرکت کرد، من ?کر مي کنم همون آزمون هاي آخرش که جامعه آماري مناسب تري داره ، خيلي بهتر از اين باشه که از ابتدا با آزمون هاي پارسه، سر?صل هاي درسي رو جلو ببريم.

خوبي اين آزمون ها اينه که به صورت برنامه ريزي شده اي سر?صل هاي درسي دو بار حداقل مرور مي شه و ميشه به واسطه اون مديريت زمان خوبي رو براي اين چهار ماه باقي مانده داشت.

برنامه زمان بندي آموزن هاي پارسه رو مي تونيد از اينجا دانلود کنيد :
http://www.parseh.ac.ir/Arshad%2086/kamputer.pdf

در اين برنامه هر سر ?صل هاي هر درس به چهار بخش ترکيب شده اند که تقريبا استقلال م?هومي از هم دارند.

ARH
07-11-2007, 10:47
چند نمونه از کارنامه شرکت کنندگان در آزمون سال گذشته که رتبه های خوبی آوردند رو می تونید از لینک زیر دریا?ت و مشاهده کنید :

http://www.nasir.ir/uploaded_files/128671/1/07.pdf

در این ?ایل ، از تمامی گرایش های کامپیوتر یک کارنامه از ?ردی که قبول شده قرار داده شده است، اینجوری حساب کار دست آدم می آید که برای هر درسی تا چه اندازه ای باید خودش رو به آمادگی برسونه .

به عنوان نمونه رتبه 21 آزمون سال گذشته در گرایش معماری که معدلش هم 15.26 بوده درصد هاش اینجوری هست :
زبان: 50
ریاضی: 40
مشترک: 65.5
تخصصی: 13.33

iroonikids
09-11-2007, 15:13
اقا يه چند تا منبع خوب نام مي بريد
كه يعني ديگه كتاب مرجع رو نخوانم اون كتاب رو بخوانم
چون ميگن مال پارسه يه سري كتاباش خوبه ويه سري كتاب ها هم مال پوران پژوهش

ميشه بگيد براي رشته اي تي از كدام جزوات است?اده كنم كه ?قط همان رو خوب بخوانم
سال 4هستم
راستي جايي نميشه دست دومش رو گير اورد مثلا امسال كساني كه پارسه شركت كردند سال بعد بدند به ما با قيمت پايين تر؟
iroonikids{at}yahoo.com

ARH
10-11-2007, 09:01
اقا يه چند تا منبع خوب نام مي بريد
كه يعني ديگه كتاب مرجع رو نخوانم اون كتاب رو بخوانم
چون ميگن مال پارسه يه سري كتاباش خوبه ويه سري كتاب ها هم مال پوران پژوهش

ميشه بگيد براي رشته اي تي از كدام جزوات است?اده كنم كه ?قط همان رو خوب بخوانم
سال 4هستم
راستي جايي نميشه دست دومش رو گير اورد مثلا امسال كساني كه پارسه شركت كردند سال بعد بدند به ما با قيمت پايين تر؟
iroonikids{at}yahoo.com

سلام

اگر دقدقه زمانی دارید، همون جزوه های پارسه رو بگیرید و در آزمون هاش شرکت کنید، م?ید هست ، جزوه های دست دوم رو میتونید از انقلاب تهیه کنید اما خوب قیمتش بالا است.

در مورد منبع خوب هم موردی اگه بگید در خدمتون هستم ;)

iroonikids
10-11-2007, 13:33
سلام

اگر دقدقه زمانی دارید، همون جزوه های پارسه رو بگیرید و در آزمون هاش شرکت کنید، م?ید هست ، جزوه های دست دوم رو میتونید از انقلاب تهیه کنید اما خوب قیمتش بالا است.

در مورد منبع خوب هم موردی اگه بگید در خدمتون هستم ;)

دقدقه زماني كه نه چون از الان تا كنكور سال بعد
امسال كه قصدم جدي نيست درواقع الكي است الان
ولي كتاب مرجع رو نميخوام بخوانم ميخوام جزو يا كتابي رو بخوانم كه باخوندم اينها گام به گام جلو برم ياد بگيرم خوب باشه
دوستام امسال تو ازمون هاي پارسه شركت دارند ميكنند ماندم بعد امتحان ببينم راضي هستند يا نه:d

كتاب خوب كه ?قط اون رو بخوانم
سيستم عامل .شبكه پايگاه داده طراحي الگوريتم معماري هوش

وكه بدرد پيام نور هم بخوره شايد شركت كرديم

درضمن من تهران نيستم رشت هستم

mahmood
17-11-2007, 10:23
مهلث ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد 87 تمدید نمی‌شود

جهت یادآوری... البته مطمن هستم که دوستان بیشتر به ?کر هستند

منبع: http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=587664

A.S.Roma
21-11-2007, 19:52
با سلام

جدا مجموعه غنی را در این تاپیک گردآوری کرده اید.
از همه کسانی که در این تاپیک پست زده اند تشکر می کنم و امیدوارم این تاپیک پایدار بماند.

یک سوال دارم که جدایی از مباحث علمی است .
بعد از دریا?ت مدرک کارشناسی تا چند وقت ?رصت برای کنکور دادن داریم ؟! ( چون بنده امکان اتمام دوره کارشناسی در 7 ترم را دارم )
می خواهم ببینم اگر 7 ترمه تمام کنم بن?عم است یا 8 ترمه !؟

یعنی اگر 7 ترمه تمام کنم چند سال می توانم کنکور ارشد بدهم و اگر 8 ترمه تمام کنم ( تیر ماه ?ارغ التحصیل شوم ) چند سال می توانم کنکور بدم .

در حال حاضر دانشجوی ترم 5 می باشم . آیا این امکان وجود دارد تا سال دیگر کنکور دهم ( مثلا برای خودآزمایی ) و در پی آن سال بعدش هم کنکور دهم !؟

ممنون می شوم پاسخم را بدهید.

یک پیشنهاد هم در مورد درس " الکترونیک دیجیتال " دارم .
بهترین مرجع در این زمینه به نظر من تنها کتاب Thomas A Demassa می باشد ( رو دست این کتاب نیست ! ) درسته یکم زیاده ولی قوق العادست !

خوش باشید ...

ARH
21-11-2007, 20:41
با سلام

جدا مجموعه غنی را در این تاپیک گردآوری کرده اید.
از همه کسانی که در این تاپیک پست زده اند تشکر می کنم و امیدوارم این تاپیک پایدار بماند.

یک سوال دارم که جدایی از مباحث علمی است .
بعد از دریا?ت مدرک کارشناسی تا چند وقت ?رصت برای کنکور دادن داریم ؟! ( چون بنده امکان اتمام دوره کارشناسی در 7 ترم را دارم )
می خواهم ببینم اگر 7 ترمه تمام کنم بن?عم است یا 8 ترمه !؟

یعنی اگر 7 ترمه تمام کنم چند سال می توانم کنکور ارشد بدهم و اگر 8 ترمه تمام کنم ( تیر ماه ?ارغ التحصیل شوم ) چند سال می توانم کنکور بدم .

در حال حاضر دانشجوی ترم 5 می باشم . آیا این امکان وجود دارد تا سال دیگر کنکور دهم ( مثلا برای خودآزمایی ) و در پی آن سال بعدش هم کنکور دهم !؟

ممنون می شوم پاسخم را بدهید.

یک پیشنهاد هم در مورد درس " الکترونیک دیجیتال " دارم .
بهترین مرجع در این زمینه به نظر من تنها کتاب Thomas A Demassa می باشد ( رو دست این کتاب نیست ! ) درسته یکم زیاده ولی قوق العادست !

خوش باشید ...

سلام دوست من ،

شما از زمانی که خودتون رو ?ارق التحصیل کنید ، ?قط شش ماه ?رصت دارید تا خودتون رو به نظام وظی?ه معر?ی کنید. در غیر این صورت ، اضا?ه خدمت می خورید.
با این توصی?ات 8 ترمه ?ارق تحصیل بشی بهتره ، چون یک سال دیگه هم میتونی تو کنکور شرکت کنی

به صورت آزمایشی هم امسال میتونی شرکت کنی ، ?قط باید گزینه المپیاد رو تیک بزنی

ARH
21-11-2007, 20:43
مهلث ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد 87 تمدید نمی‌شود

جهت یادآوری... البته مطمن هستم که دوستان بیشتر به ?کر هستند

منبع: http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=587664

سلام محمود جان ...
دو ماه دیگه بیشتر نمونده ! ?قط ما رو دعا کن... دعا کن تا پشت سد کنکور متوق? نشیم!

mahmood
22-11-2007, 00:31
مهلت ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد تمدید شد

باز هم جهت یادآوری...

منبع: خبرگزاری مهر http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=591050

سلام محمود جان ...
دو ماه دیگه بیشتر نمونده ! ?قط ما رو دعا کن... دعا کن تا پشت سد کنکور متوق? نشیم!

شما که خودت استادی... اگر شما قبول نشی پس کی بشه؟ جدی میگم
مو?ق باشید...

ARH
25-11-2007, 12:22
به نقل از خبر گزاری مهر : (http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=592020)

آزمون کارشناسی ارشد 1387 بهمن ماه امسال با حضور داوطلبان این مقطع تحصیلات تکمیلی برگزار می شود. یکی از شاخصهای ارزیابی در آزمون کارشناسی ارشد معدل داوطلبان در دوره کارشناسی است که نحوه اعمال آن در کنکور امسال با تغییراتی همراه بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از اینکه در سال گذشته آ.ت. ت از آزمون کارشناسی ارشد دانشگاهها حذ? شد، تاثیر معدل ارزش ویژه تری یا?ت.

تصویب نحوه اعمال معدل دوره کارشناسی در کنکور کارشناسی ارشد

دکتر عبدالرسول پورعباس در زمینه تاثیر معدل در کنکور کارشناسی ارشد به مهر از تصویب نحوه اعمال معدل دوره کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد سال 1387 خبر داد و گ?ت : جزئیات این مصوبه قابل بیان نیست ولی بر طبق آن 20 درصد معدل کارشناسی با ?رمولی مشخص تراز و معدل تراز شده اعمال خواهد شد.

دکتر عبدالرسول پورعباس اضا?ه کرد : ?رمول جدید، توزیع جمعیتی مناسبتری نسبت به سالهای گذشته به ما ارائه دهد. این ?رمول با نظر کارشناسان آمار نزدیک به یکسال است که بر روی آن کار شده و بر روی چهار آزمون گذشته نیز اعمال شده است و در مشاهده نتیجه مساعدی حاصل شده است.

دکتر حسین توکلی - معاون سازمان سنجش نیز در گ?تگو با مهر از تاثیر معدل تراز شده داوطلبان کنکور دوره کارشناسی ارشد در سال 1387 خبر داد.

دکتر حسین توکلی گ?ت: د?ترچه راهنمای ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد درج شده است که معدل لیسانس داوطلبان 20 درصد نمره کل را تشکیل می دهد که به صورت تراز شده اعمال می شود.

توکلی ا?زود: نمره کل داوطلب در کنکور سال گذشته ترکیبی از معدل تراز نشده داوطلب (با هر معدلی مثل 18، 14 و .. ) به اضا?ه نمره 80 درصد کنکور بود اما امسال معدل داوطلبان تراز می شود.

وی ادامه داد: در سال آینده 20 درصد معدل در هر کد رشته ای که داوطلب در آن شرکت می کند به صورت تراز شده اعمال می شود.

دکتر ابراهیم خدایی معاون سازمان سنجش نیز در توضیح معدل تراز شده و تاثیر آن در کنکور کارشناسی ارشد سال آینده گ?ت: مبنای اصلی این طرح این است که معدل داوطلبان در هر دانشگاه و رشته تحصیلی تراز شود یعنی معدل داوطلبان دانشگاه تهران در رشته تحصیلی ریاضی با کل ?ارغ التحصیلان این رشته در دانشگاه تهران در نظر گر?ته شود.

حالا این جزئیات چی هست که قابل بیان نیست .... ؟ چرا ش?ا? کار نمی کنند ؟ میترسند صدای دانشجو ها در بیاد یا اینکه به کام عده اندکی شیرین بیاد ؟

ARH
26-11-2007, 10:54
به گ?ته دکتر توکلی ، در خبر قبلی سازمان سنجش سال گذشته معدل های خام رو در اون 20% تاثیر داده ، اما این معدل برای هر دانشگاهی به احتمال زیاد یک ضریبی داشته که به عنوان مثال دانشجوی دانشگاه آزاد رو از دانشجوی دانشگاه شری? که معدلش کمتر شده ، پایین تر بیاره !

اما مهم این هست که چه کسی صلاحیت قرار دادن این ضریب رو داره و چرا اون رو علنی نمی کنند و از تصمیماتشون د?اع کنند.

برام خیلی جالبه که دو سال پیش ، جزو ن?رات برتر (1 تا 20 ?کر کنم) گرایش معماری ، ?قط یک ن?ر از دانشگاه تهران دیده می شد ، در حالی که سال گذشته که آت.ت برای اولین سال حذ? شد و معدل اومد جاش، اکثریت رتبه های ممتاز رو به صورت کاملا غیر عادی دانشجویان دانشگاه تهران بردند ، طوری که ن?ر اول هر سه گرایش نرم ا?زار/ معماری/ هوش ، یک ن?ر شده بود و ن?رات برتر دیگه هم به همین ترتیب .

این موضوع از دو جنبه قابل بررسی هست :

1. ضریب معدل دانشجویان دانشگاه تهران، به صورت نا عادلانه بالا بوده که اینطور غیر عادی قبولی دادند
جالب اینجاست که باز به این مقدار قانع نیستند و بچه خبر دادند جبه دار ، رئیس دانشکده ?نی دانشگاه تهران ، گ?ته که به خاطر اینکه سازمان سنجش ضریب معدل دانشجویان دانشگاه تهران در کنکور ارشد رو اونجوری که اونها می خواند ،اعمال نمی کنه ، اونها هم می خواند سازمان سنجش رو تحت ?شار بگذارند و امسال برای طراحی سوالات کنکور ، از دانشکده ?نی تهران بهشون استاد ندهند.

2. اساتید طراح سوال اکثرا از دانشگاه تهران بودند و اینقدر سوالات رو سخت و پرت داده بودند که ?قط دانشجویان خودشون که می دونستند این مطالب رو بهشون تدریس کردند، تونستند مو?ق باشند، طوری که طر? با 10 درصد تخصصی بهترین دانشگاه قبول میشه ! خدا کنه اختلا? سازمان سنجش با دانشگاه تهرانی ها بالا بگیره تا حداقل امسال سوالات ما رو ندند به طراحان دانشگاه تهرانی و شاهد یک کنکوری مثل دو سه سال گذشته باشیم.

به قول یکی از دوستان ، کنکوری که 5 درصد اختلا? دروس تخصصی ، ?رق بین دانشگاه تهران و کرمانش باشه، توانایی بسیار بسیار اندکی در ت?کیک دانشجویان خوب و بد داره !

mahmood
28-11-2007, 11:38
معدل تاثیر داره ولی بیشتر رتبه و درصد هاست که مهمه. زمان ما ?کر 20 درصد معدل بود.

بعید می دونم دانشگاهی باشه که کسی را که رتبش مثلاً زیر 50 هست به خاطر معدلش رد کنه

ARH
05-12-2007, 10:24
چند روز پيش دکتر عبدالرسول پورعباس، رييس سازمان سنجش، از تصویب نحوه اعمال معدل دوره کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد سال 1387 خبر داد و گ?ت : جزئیات این مصوبه قابل بیان نیست ولی بر طبق آن 20 درصد معدل کارشناسی با ?رمولی مشخص تراز و معدل تراز شده اعمال خواهد شد.
به محض اعلام اين خبر داغ که با توجه به عدم توضيح جزييات تقريبا هيچ کاربردي براي دانشجويان نداشت، سوال ها در اين زمينه شروع شد و همه مي خواستند جزييات بيشتري در اين زمينه بدانند تا اينکه به علت پرسشهاي مکرر آقاي توکلي معاون چندين ساله سازمان سنجش موضوع را اين طور توضيح داد: نمره کل داوطلب در کنکور سال گذشته ترکیبی از معدل تراز نشده داوطلب (با هر معدلی مثل 18، 14 و .. ) به اضا?ه نمره 80 درصد کنکور بود اما امسال معدل داوطلبان تراز می شود.
وی ادامه داد: در سال آینده 20 درصد معدل در هر کد رشته ای که داوطلب در آن شرکت می کند به صورت تراز شده اعمال می شود.
اما اينها پاسخ هايي نبود که به کار آيد و سوالات همچنان ادامه داشت تا اينکه آقاي خدايي تا حدودي موضوع را تبيين کردند، گرچه اميدواريم که سازمان سنجش به صورتي واضح و ش?ا? تر اين موضوع را تبيين نمايد.
دكتر خدايي معاون ?ني و آماري سازمان سنجش با اشاره به ميانگين معدل دانشجويان دانشگاه‌هاي مختل? اظهار كرد: در کنکور کارشناسی ارشد سال 86، میانگین معدل دانشجویان دانشگاههای دولتی 15، دانشگاه پیام نور 09/14، غیرانت?اعی 69/15 و آزاد 66/14 بوده است که با توجه به تصمیم وزارت علوم مبنی بر تاثیر 20 درصدی معدل کارشناسی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد به صورت تراز شده، میانگین معدل دانشجویان این دانشگاهها تغییر می کند.
وی در توضیح معدل تراز شده و تاثیر آن در کنکور کارشناسی ارشد سال آینده گ?ت: مبنای اصلی این طرح این است که معدل داوطلبان در هر دانشگاه و رشته تحصیلی تراز شود یعنی معدل داوطلبان دانشگاه تهران در رشته تحصیلی ریاضی با کل ?ارغ التحصیلان این رشته در دانشگاه تهران در نظر گر?ته شود.
خدایی در مورد آمار پذیرش دانشجویان دانشگاه آزاد و پیام نور در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه های دولتی ا?زود: 23/2 درصد دانشجویان دانشگاه آزاد در سال گذشته و 69/1 درصد دانشجویان این دانشگاه امسال در مقطع ارشد دانشگاه های دولتی پذیر?ته شدند. 84/2 درصد دانشجویان دانشگاه پیام نور نیز در سال گذشته و 75/2 درصد دانشجویان پیام نور در سال جاری مو?ق به پذیرش در مقطع ارشد دانشگاه های دولتی شدند.
همچنین دانشگاه صنعتی شری? بالاترین درصد قبولی در کنکور کارشناسی ارشد سال جاری را نسبت به شرکت کننده های خودش داشته است.

mahmood
17-01-2008, 11:23
با این که این خبرها قدیمی هستند و همه قبلاً خبردار شدن ولی خوب...

زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد 1387 تغییر کرد
زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 1387 بر اساس اعلام سازمان سنجش به تعویق افتاد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان سنجش آموزش کشور با توجه به شرایط سخت جوی و بدی آب و هوا در چند روز گذشته و احتمال ادامه آن در روزهای آینده در سراسر کشور که موجب تعطیلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و به تعویق افتادن امتحانات پایان ترم و تداخل زمانی این امتحانات با آزمون کارشناسی ارشد سال 1387 شده است، همچنین به دنبال درخواست تعداد زیادی از دانشگاهها و داوطلبین، اقدام به تغییر زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 87 کرد.

بر اساس موافقت وزیر علوم تحقیقات و فناوری آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی ( دوره های کارشناسی ارشد نا پیوسته داخل) سال 1387 در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه 1 اسفندماه، پنجشنبه 2 اسفندماه، جمعه 3 اسفندماه و صبح شنبه 4 اسفندماه سال 1386 برگزار می شود.

به گزارش مهر، پیش از این قرار بود آزمون کارشناسی ارشد سال 1387 در روزهای 10، 11، 12 و 13 بهمن ماه سال جاری و یک ماه زودتر از سالهای گذشته برگزار شود.
به نقل از مهرنیوز http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?pr=s&NewsID=618913

توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد 87 در 29 و 30 بهمن ماه
زمان توزیع کارت ورود به جلسه کنکور ارشد 87 از سوی معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به تعویق زمان برگزاری امتحانات آزمون کارشناسی ارشد، کارت ورود به جلسه آزمون در روزهای دوشنبه و سه شنبه 29 و 30 بهمن ماه توزیع می شود.

وی اظهار داشت: آزمون کارشناسی ارشد سال 87 با توجه به وضعیت آب و هوایی و درخواست بسیاری از داوطلبان مبنی بر تغییر زمان آزمون، در صبح و عصر روزهای 1، 2، 3 و صبح 4 اسفندماه برگزار می شود.

معاون سازمان سنجش در مورد تغییرات احتمالی در ازمون کارشناسی ارشد 87 گفت: این آزمون هیچ تغییری نسبت به آزمون سال گذشته نخواهد داشت. تنها فرق کنکور ارشد 87 با سالهای گذشته تأثیر 20 درصدی معدل تراز شده کارشناسی است. در سالهای گذشته 20 درصد کنکور ارشد به معدل کارشناسی اختصاص داشت که امسال این 20 درصد به صورت تراز شده اعمال می شود.
به نقل از مهرنیوز http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?pr=s&NewsID=618968

mahmood
22-02-2008, 13:27
سلام...
از کنکور چه خبر علیرضا؟...

این هم آخرین خبر به نقل از مهر:
زمان انتشار نتایج و کلید سئوالات کنکور کارشناسی ارشد اعلام شد
معاون سازمان سنجش از انتشار کلید اولیه سئوالات آزمون کارشناسی ارشد 87 در 15 اسفند ماه خبر داد و گفت: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد نیمه دوم اردیبهشت ماه اعلام می شود.

دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: حدود 200 هزار نفر در صبح و بعد ازظهر امروز در کنکور کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1387 با یکدیگر به رقابت می پردازند و صبح روز آینده نیز در حدود 80 هزار نفر دیگر در کنکور ارشد شرکت خواهند کرد.

وی گفت: ظرفیتهای کنکور ارشد تاکنون تکمیل نشده است و در صورتی که بنا بر اعلام وزارت علوم 37 هزار نفر در این آزمون پذیرش شوند نسبت به کنکور سال گذشته که تعداد پذیرفته شدگان 27 هزار نفر بود با رشدی در حدود 35 درصد مواجه خواهیم بود.

معاون فنی و آماری سازمان سنجش در مورد اعلام نتیجه این کنکور افزود: نتایج اولیه این آزمون نیمه دوم اردیبهشت ماه و یا اوایل خرداد ماه اعلام می شود.

وی اظهار داشت: کلید اولیه سئوالات 15 اسفند ماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار می گیرد و داوطلبان می توانند با مشاهده کلیدها، سئوالات و اشکالات خود را به مدت یک ماه از تاریخ 15 اسفند از طریق پست به سازمان سنجش آموزش ارسال کنند.

منبع: http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=642964

Saeed
22-02-2008, 13:57
کنکور رشته ما که چهارشنبه بود و سوالات تخصصی مثل همیشه چند مورد مشکل داشتند.

برای دوستان کامپیوتری بخصوص علیرضای عزیز خودمون آرزوی موفقیت میکنیم همگی!

ARH
22-02-2008, 20:12
سلام...
از کنکور چه خبر علیرضا؟...

سلام
من هم براي همه آرزوي موفقيت مي‌كنم ، امروز كنكور اول رو داديم و فردا هم دروس تخصصي رو امتحان مي‌ديم و خلاص، بهتر در مورد امروز قضاوت نكنم و بگذارم براي بعدا، اما فقط اين رو بگم كه كلا آرايش سوال‌ها عوض شده بود و زمان كل آزمون امروز هم 20 دقيقه كم شده بود، 10 دقيقه از زبان و 10 دقيقه از دفترچه دوم ، اما تعداد سوالات همون 80 تا بود.
دو نكته جالب كه در كنكور امسال به چشم من اومد و الان خاطرم هست :
1. سيستم عامل فقط سه تا سوال داده بودند، حيف شد سه تا كتاب رو براش جوويده بودم.
2. تو سوال‌هاي مدار منطقي يك سوال از كد Verilog فليپ‌فلاپ داده بودند كه براي من جالب بود.

ARH
22-02-2008, 20:16
وی اظهار داشت: کلید اولیه سئوالات 15 اسفند ماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار می گیرد و داوطلبان می توانند با مشاهده کلیدها، سئوالات و اشکالات خود را به مدت یک ماه از تاریخ 15 اسفند از طریق پست به سازمان سنجش آموزش ارسال کنند.

محمود خداييش من اصلا روحيش رو ندارم اين كار رو بكنم، ميدونمم كه هيچ كي در بين اين 5-6 هزار نفر شركت كننده، پايه نيست سوال ها رو تا آن زمان بررسي كنه و غلط هاش رو در بياره ، از تيپ سوال ها مشخص بود كه سوال ها از سمت دانشگاه تهران نبوده... همون سمت شماست ، وقت كردي يك نگاهي بهشون بنداز...

امسال هم مثل سال‌هاي گذشته نبايد انتظار داشته باشيم كه پاسخ‌نامشون غلط نداشته باشه .

mahmood
23-02-2008, 10:57
کنکور رشته ما که چهارشنبه بود و سوالات تخصصی مثل همیشه چند مورد مشکل داشتند.

شما IT دادید؟ اولین دوره که IT برگزار شد (83) سئوالاتش واقعاً راحت بود(بجز معماری) چون اون موقع هنوز خیلی از مواد امتحانی تعریف درستی نداشتند. بعد از سال 83 یک دفعه سئوالاتش استخوان دار شدند...

دو نكته جالب كه در كنكور امسال به چشم من اومد و الان خاطرم هست :
1. سيستم عامل فقط سه تا سوال داده بودند، حيف شد سه تا كتاب رو براش جوويده بودم.
2. تو سوال‌هاي مدار منطقي يك سوال از كد Verilog فليپ‌فلاپ داده بودند كه براي من جالب بود.

جالبه... منقطی جز درس های عمومی هست در صورتی که بعداً verilog برای سخت افزاری ها درس داده میشه. اون وقت نرم افزاری ها چه کارمیکنن؟

Saeed
23-02-2008, 12:26
نه محمود جان من عمران بودم/

ARH
23-02-2008, 12:57
جالبه... منقطی جز درس های عمومی هست در صورتی که بعداً verilog برای سخت افزاری ها درس داده میشه. اون وقت نرم افزاری ها چه کارمیکنن؟

نرم افزاري ها بايد برند غاز بچرونند ، تازه تو سوالات معماري، يك سوال ديجيتال هم داده بودند كه منطق يك شبكه ترانزيستوري MOS رو مي‌خواست!!!

mahmood
23-02-2008, 15:10
نه محمود جان من عمران بودم/

موفق باشید

نرم افزاري ها بايد برند غاز بچرونند ، تازه تو سوالات معماري، يك سوال ديجيتال هم داده بودند كه منطق يك شبكه ترانزيستوري MOS رو مي‌خواست!!!

امتحان جالبی بوده پس...!!

vahid_6485
23-02-2008, 17:02
سلام به همگی
بلاخره کنکور کارشناسی ارشد سال 87 هم گذشت!! اما چه گذشتنی!!:confused:
گویا تو این سالهای اخیر هرکسی که برا ارشد میخونه باید سر جلسه و در مواجه با سوالات کلی متعجب بشه:eek:
چون تو این سالهای اخیر مخصوصا از 86 به بعد چینش سوالات مدام عوض میشه و از قسمتهایی سوال میاد که تاحالا ازشون سوال نیومده مثل همین verilog که دوستمون هم گفت نه اینکه مطالب سختی باشن چون تو سرفصل نیستن ادم تعجب میکنه!! نمونه دیگشون هم سوالات قسمت اسنکرون بود که از سال 76 به این ور سوالی از اونجا نیومده بود و گویا اونم از سرفصل حذف شده!!!
از اینا گذشته دوست دارم بیشتر در مورد نظر بچه هایی که شرکت کردن تو حوزه های مختلف صحبت کنیم
به نظر من :
تغییراتی که تو نوع سوالات زبان ایجاد کرده بودن علارقم کمتر شدنه وقتش مثبت بود
اما کم شدنه زمان مشترک و ریاضی یه چیزی تو مایه های فاجعه بود!!:eek: چون با این سوالات سنگین و وقت گیر بعید میدونم کسی تونسته باشه هم به سوالات ریاضی و هم مشترک برسه و همه ی اون سوالات وقت گیر رو تو اون وقت و فضای کم( که اینم داستانی بودا!!! :D) حل کنه و اگر کسی به این مهم دست یافته از همینجا بهش تبریک میگم;) .
و اما سوالات تخصصی که گویا امسال یکم با بچه ها را اومده بودن (حالا من که معماری رو دیدم بهتر بود) اما من تعداد زیادی از بچه ها رو میدیدم که 16-17 تا از سوالات تخصصی رو چه نرم افزار و چه معماری رو زده بودن (حالا درست و غلطش بماند:o) اما این بهر حال تغیر مهمی تو سوالات تخصصی بود که یکم سطح درصد ها از صفر فاصله بگیره!!
راستی از بچه های اینجا کی میتونه سوال ها رو گیر بیاره هر کی تونست خبر بده!!;)

ARH
23-02-2008, 20:46
سلام به همگی
بلاخره کنکور کارشناسی ارشد سال 87 هم گذشت!! اما چه گذشتنی!!:confused:
گویا تو این سالهای اخیر هرکسی که برا ارشد میخونه باید سر جلسه و در مواجه با سوالات کلی متعجب بشه:eek:
چون تو این سالهای اخیر مخصوصا از 86 به بعد چینش سوالات مدام عوض میشه و از قسمتهایی سوال میاد که تاحالا ازشون سوال نیومده مثل همین verilog که دوستمون هم گفت نه اینکه مطالب سختی باشن چون تو سرفصل نیستن ادم تعجب میکنه!! نمونه دیگشون هم سوالات قسمت اسنکرون بود که از سال 76 به این ور سوالی از اونجا نیومده بود و گویا اونم از سرفصل حذف شده!!!
از اینا گذشته دوست دارم بیشتر در مورد نظر بچه هایی که شرکت کردن تو حوزه های مختلف صحبت کنیم
به نظر من :
تغییراتی که تو نوع سوالات زبان ایجاد کرده بودن علارقم کمتر شدنه وقتش مثبت بود
اما کم شدنه زمان مشترک و ریاضی یه چیزی تو مایه های فاجعه بود!!:eek: چون با این سوالات سنگین و وقت گیر بعید میدونم کسی تونسته باشه هم به سوالات ریاضی و هم مشترک برسه و همه ی اون سوالات وقت گیر رو تو اون وقت و فضای کم( که اینم داستانی بودا!!! :D) حل کنه و اگر کسی به این مهم دست یافته از همینجا بهش تبریک میگم;) .
و اما سوالات تخصصی که گویا امسال یکم با بچه ها را اومده بودن (حالا من که معماری رو دیدم بهتر بود) اما من تعداد زیادی از بچه ها رو میدیدم که 16-17 تا از سوالات تخصصی رو چه نرم افزار و چه معماری رو زده بودن (حالا درست و غلطش بماند:o) اما این بهر حال تغیر مهمی تو سوالات تخصصی بود که یکم سطح درصد ها از صفر فاصله بگیره!!
راستی از بچه های اینجا کی میتونه سوال ها رو گیر بیاره هر کی تونست خبر بده!!;)

سلام

ما حوزمون دانشگاه امام حسين بود، با اين مسيرش واقعا دور بود، اما به خاطر اينكه فقط كامپيوتر رو امتحان مي‌گرفتند خيلي مناسب بود و برخلاف سال گذشته، بلند گو سالن مدام نمي‌گفت كه وقت امتحان فلان رشته تموم شده و دفترچه اون يكي رشته توزيع بشه.

تغييرات زبان به نظر من مثبت نبود، چون متن آخرش رو بيش از اين زمان مي‌برد تا بخوايم بخونيم و پاسخ بديم، من كه اصلا متن آخر رو نگاه نكردم.

تغييرات دروس مشترك هم به نفع كساني شد كه روي درس سيستم عامل زياد سرمايه گذاري نكرده بودند و بيشتر روي معماري و منطقي تمركز داشتند، البته من خودم جزو اين دسته بودم و شايد يكي از دلايلي كه به نتايج اميدوار نگه‌داشته من رو همين باشه.
متاسفانه يك ديدگاه كلي اشتباهي هست ميگن " تغييرات براي همه يكسان بوده، لذا عدالت برقرار شده" به نظر من اين موضوع براي رشته ما با 13 تا درس صدق نمي‌كنه، شايد براي رشته برق با 7 تا درس درست باشه چون خواسته با ناخواسته هيچ كس نمي‌تونه با آمادگي كامل براي 13 تا درس سر جلسه حاضر بشه، مطالب اينقدر زياد و گسترده هستند كه تا بخواي روي يكي مسلط بشي، تسلط كامل بر ديگري رو از دست دادي.
اينطور مي‌شه كه كسي كه خيلي روي يكي از دروس خيلي مسلط بوده اما در يكي دو هفته آخر اون رو تو در حاشيه مطالعه مي‌كرده تا بيشتر روي ساير دروس تمركز كنه، اگه اون درس رو سخت بدند نسبت به بقيه ضرر مي‌كنه.
يكي از اصلي ترين دلايلي كه درصدها كنكور كامپيوتر بر خلاف كنكور علوم كامپيوتر و IT اينقدر پايين هست هم همينه تنوع بسيار زياد دروس هست.

در مورد سوال‌هاي تخصصي موافقم، برخلاف پيش بيني محدود، سوال‌ها امسال آسون تر شده بودند.

من دفترچه هاي روز دوم رو از جلسه آوردم بيرون اما روز اول رو نتونستم.

mahmood
24-02-2008, 08:41
سلام...
رشته کامپیوتر که واقعاً تعداد درسهاش زیاده و معلوم نیست کی میخوان تجدید نظر کنن. هیچ رشته ای 14 تا ماده امتحانی نداره.

در ضمن شما چه جوری تونستی سئوال ها را بیاری بیرون؟؟؟!! من واقعاً نمی دونم بعضی ها چه جوری می تونن سئوال ها را با خودشون بیارن. زمان ما هم وقتی یه نفر می تونست سئوال ها را بیاره همه می ریختن سرش...

راستی اگر تونستی سئوال ها را اسکن کن بذار ببینیم چی بوده...

mahmood
20-05-2008, 10:50
بالاخره نتایج اولیه اعلام شد...

جستجو بر اساس شماره داوطلبی (http://82.99.202.139/karsh87/m1/davm1/index.php)

جستجو بر اساس شماره پرونده (http://82.99.202.139/karsh87/m1/parm1/index.php)

Kaykha
25-06-2008, 11:52
سلام
اميدوارم اونهايي كه امتحان داشتن موفق بشن
من مي خواستم بدونم كه آيا سرفصلهاي كنكور ارشد واسه رشته كامپيوتر سخت افزار مشخصه كه از هر درسي چه مباحثي مياد..
و از كجا ميشه اين جور اطلاعات رو كسب كرد
ممنون از پاسختون

ARH
11-07-2008, 07:47
سلام
اميدوارم اونهايي كه امتحان داشتن موفق بشن
من مي خواستم بدونم كه آيا سرفصلهاي كنكور ارشد واسه رشته كامپيوتر سخت افزار مشخصه كه از هر درسي چه مباحثي مياد..
و از كجا ميشه اين جور اطلاعات رو كسب كرد
ممنون از پاسختون

سلام
يك سري سرفصل‌ها رو وزارت علوم اعلام كرده كه دانشگاه ها اساس كلاس‌هاي درسيشون قرار بدند، براي كنكور هم همون سرفصل ها مدنظر هست كه خوب متاسفانه چون براي هر درس خيلي زياد هست كه در اكثر دانشگاه ها نمي تونند همش رو پوشش بدند، مباحثي كه تو كنكور از هر درس مياد بيشتر قرار دادي هست.
به عنوان مثال تو مدار 1 اصلا به ما مدارات سه فاز رو درس ندادند ، در حالي كه تو سرفصل هست، اما تو كنكور هم نمي‌آيد چون تو اكثر دانشگاه ها فرصت نمي شه كه اين رو درس بدند و طراح هاي كنكور هم اين قضيه رو ميدونند.
بنابر بهترين منبع براي پيدا كردن سرفصل هاي اصلي و مهم هر درس همون تست‌هاي سال هاي گذشته هست.

A.S.Roma
14-07-2008, 19:32
سلام

واسه ساختمان داده ها برای کنکور چه کتابی رو پیشنهاد می کنین !؟
ARH عزیز ؛
در صورت امکان لیست کتابهایی رو که ( مثلا خود شما ) واسه کنکور استفاده کردین رو اگه اینجا ذکر کنین خیلی ممنون میشم !

خوش باشید ...

ARH
29-07-2008, 19:38
سلام

من براي ساختمان داده كتاب مقسمي و كتاب راهيان ارشد رو مي‌خوندم.

core2
24-08-2008, 13:00
سلام به همه

امروز تو روزنامه نوشته بود نتایج ارشد تا آخر هفته اعلام خواهد شد:):(:D:(:):(:D:):(:D

core2
24-08-2008, 17:25
http://www2.sanjesh.org/Arshad/1387/870603_01.php

فهرست‌ اسامي‌ قبول‌ شدگان‌ نهايي‌ 130 كد رشته امتحاني از 138 كد رشته امتحاني از ساعت 18 روز سه شنبه 5/6/87بر روي سايت اين سازمان به نشانيwww.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

core2
05-09-2008, 07:11
سلام
من همه ی کتابای تستم رو می فروشم

اگه کسی می خواد بگه لیستش رو بزارم