PDA

مشاهده نسخه کامل : پرسش و پاسخ درباره مشكلات در نصب و اجراي بازيها

AMD>INTEL
08-09-2007, 10:22
دوستاني كه سوال هائي درباره نحوه ونصب يا اجراي بازيها دارند يا موارد مشابه اينجا مطرح كنند :

amir-hosine
09-09-2007, 14:15
امید جان.واقعا شرمنده ام.منو ببخش.به خدا قصد تخریب تاپیک رو ندارم.
ولی در اوایل بنده همین را تاپیک را تاسیس کردم که در ص?حه ی 2 این مبحث موجود است.ادرس:
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=972

تصمیم با خودته امید جان.منو ببخش.ولی اگه می شد اونجا ادامه بدی بهتر بود.
ممنون.

AMD>INTEL
09-09-2007, 14:23
امير حسين جان . من اين تاپيك رو ايجاد كردم. تاپيك شما رو من ديروز نديدم . از دوستان خواهش ميكنم تو همين تاپيك سوالاتشون رو مطرح كنند .

rockstar
25-11-2007, 10:16
سلام دوستان

یک مشکل داشتم من هر چی بازی نصب میکنم بعد از اینکه مسیر نصب مشخص شد و instal رو زدم دیگه هیچی نمیبینم

جالب اینجاست که هیچ برنامه ای اجرا نیست اما 10 دقیقه بعد finish میده و بازی اجرا میشه:confused:
تمام نصب هایی که با winRaR انجام میشه مشکل نداره که بالعکس تو vista 3 ساعت طول میکشه اما نصب دوم از رو هارد اینجوریه

اقا این هارد هم مشکوک میزنه چطوری تستش کنم dvd Rom هم صدا میده

windows XP SP2

OM1D
25-11-2007, 11:13
یادش بخیر دو سه سال پیش یه همچین تاپیکی زدیم تو یه ?روم اینجا
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
بخیال

حالا اینجا در خدمت دوستان هستیم اگر که کمکی از دستمون بر بیاد ;)

=============
سلام دوستان

یک مشکل داشتم من هر چی بازی نصب میکنم بعد از اینکه مسیر نصب مشخص شد و instal رو زدم دیگه هیچی نمیبینم

جالب اینجاست که هیچ برنامه ای اجرا نیست اما 10 دقیقه بعد finish میده و بازی اجرا میشه:confused:
تمام نصب هایی که با winRaR انجام میشه مشکل نداره که بالعکس تو vista 3 ساعت طول میکشه اما نصب دوم از رو هارد اینجوریه

اقا این هارد هم مشکوک میزنه چطوری تستش کنم dvd Rom هم صدا میده

windows XP SP2

اسم یکی دو تا از این بازیها که اینطوری بوده را میگید ؟
بعد بازی ها که میگیرید برای کدوم شرکت هست ؟
همون بازیها رو روی سیستم دیگه ای یا ویندوز دیگه ای تست کردین ببینین همینطوری اونجا هم یا نه ؟

rockstar
25-11-2007, 11:44
bebakhshid font farsi tatile

roo yeki dige ham nasb kardam oon moshkel nadasht

Kan&Lynch ham nasb kardam bazi ro bedoone seda tamoom kardam :(
yani seda bood adama seda nadashtand :eek:

OM1D
26-11-2007, 10:25

پس احتمالا مورد از ویندوزت هست
kane & kynch رو هم من نصب دارم رو سیستمم و صدا دارن آدما توش
بازی که شما گر?تین شاید اینطوری بوده
بازی من برای مدرن هست ;)

geo5457
12-12-2007, 21:10
دوستان من مشکلات زیادی با انواع و اقسام بازیها دارم و انقدر زیاد هستند که بهتر دیدم یکی یکی مطرح کنم شاید بتوانید کمک کنید
1-بازی battke for the pacific را مو?ق شدم نصب کنم اما ادمها و برخی تصاویر به صورت رنگین کمانی مشخص هستند در صورتی که در مراحل نصب یا معر?ی بازی همه چی عادی است یعنی اون اولش که ?یلمی درباره بازی نشون میده خیلی خوبه اما زمان بازی حال میگیره ضمنا کارت گرا?یکم را اپدیت کردم اما مشکل حل نشد.اینم بگم که من لپتاپ dell 1501 دارم
خب اولی را حل کنید تا دومی را بگم

Axl Rose
18-12-2007, 18:12
مشکل در نصب بازی Gears Of war
این بازی دو تا دی وی دی هستش دی وی دی اول مشکلی نداره و کامل نصب میشه اما اخرای دیسک دوم یه د?عه این پیغام ظاهر میشه :
The wrong volume is in the drive. Please insert volume GOW_DVD 1 into drive I
وقتی دوباره دی وی دی 1 رو میذارم هیچ ات?اقی نمیو?ته ?قط ستاپ بصورت اتوماتیک میاد بالا که میپرسه بازی رو نصب کنم یا نه ؟
اینم بگم که این بازی مثه بعضی بازیهای دیگه هستش که اول کل ستاپ روی یکی از درایو ها ریخته میشه و بعد باید از اون درایو بازی رو نصب کرد.
مشکل چیه ؟ مرسی

Stream
18-12-2007, 20:06
?کر کنم ایراد از شرکت ایرانی ارائه کننده بازی باشه. من همچین مشکلی با Dvd تکین نداشتم.

Beny
18-12-2007, 21:39

سلام
من هم این گیم رو وقتی نصب کردم همین مشکلو داشتم ولی برای حلش هنوز اقدامی نکردم ....
به احتمال زیاد باید از تنظیمات صدای ویندوز یا بازی باشه چون اوایل که من سیستم رو گر?تم این مشکل رو با Lost Planet داشتم که حل شد با چند بار نصب مجدد ویندوز و درایور ...
البته مشکل من توی Lost Planet به خاطر 5.1 بودن اسپیکر ها بود و بعد از تنظیم درست شد ولی هنوز دست به Kane & Lynch نزدم ...

khosro_parviz2
14-04-2008, 12:53
درود دوستان. من بازی Assassins creed رو نصب کردم رو XP اجرا میشه، ولی وقتی می خوام رو ویستا 64 بیتی سرویس پک یک اجراش کنم ( با استفاده از آیکون اجرا با دایرتکس 10 ) eror دایرتکس می ده، دایرتکس 10 رو هم نصب کردم. دایرتکس مخصوصی بری ویستا 64 وجود داره؟ و اگه داره لطف کنید بگید از کجا گیر بیارم.
سپاس.