PDA

مشاهده نسخه کامل : نظرتون درباره بعضی کارها که بعضی مجریای مرد تو تلوزیون انجام میدن چیه

Beverly Hills Cop
08-09-2007, 20:51
نظرتون درباره بعضی از کارهای مجریا مثل برداشتن ابرو ، بند انداختن پیشونی ، عمل دماغ واز این چیزاکه تو تلوزیون انجام میدن و اصلن درشان یک مرد نیست چیه؟

Giga
08-09-2007, 21:34
نظرتون درباره بعضی از کارهای مجریا مثل برداشتن ابرو ، بند انداختن پیشونی ، عمل دماغ واز این چیزاکه تو تلوزیون انجام میدن و اصلن درشان یک مرد نیست چیه؟
واقعا بعضی هاشون شورشو دراوردن

masoud123
08-09-2007, 21:49
بابا اينجا يك ?روم تخصصي سخت ا?زار ديگه شورش رو در نيارين ، براي اين چيزا سايت و ?روم زياده .

Beverly Hills Cop
09-09-2007, 06:45
بابا اينجا يك ?روم تخصصي سخت ا?زار ديگه شورش رو در نيارين ، براي اين چيزا سايت و ?روم زياده .
اینجا قسمت گ?تگوی ازاده چون تاحالا کسی در این موارد صحبت نکرده دلیل ممنوع بودنش نیست

AMD>INTEL
09-09-2007, 09:56
خوب چه نتيجه ميخواهيد از اين بحث بگيريد . اين هم مهم هست . اگر تاپيك شكل منظمش رو جلو بره اشكالي نداره . ولي اگر قرار باشه به كسي توهيني بشه دور از اخلاق هست .

Ahmadi
09-09-2007, 11:08
با سلام

من هم با نظر اميد عزيز موا?قم.

اگه اون دوست خوبمون که اين تايپيک رو باز کرده، هد? خوب و ?کر مشخصی در اين مورد داشته باشه ات?اقا مباحث جالبی ميشه حتی در اين ?روم داشت که يه خورده ای هم به مسائل اجتماعی، ?رهنگی و اقتصادی رسيد. بالاخره مباحث سخت ا?زار و نرم ا?زار کمی خشک هستند و تنوعی هم لازم هست.
علاوه بر اون با نقطه نظرات ساير دوستان در باب مسائل ديگه هم آشنا ميشيم که اين خودش در بحث سخت ا?زار و نقطه نظرات ?نی از لحاظ شناخت روحيات اشخاص و طرز ?کر کلی و نزديکی دوستان به همديگه کمک شايانی ميکنه.

Saeed
09-09-2007, 11:48

البته من که تلویزیون نگاه نمیکنم و همچین موردی رو خوشبختانه ندیدم تابحال . اگه مورد خیلی شدید هست نظر من اینه که به اینطور آدما باید گ?ت شما که ذاتا از حداقل زیبایی لازم برای مجری شدن برخوردار نیستی بیخود خودتو دستکاری میکنی.

Beverly Hills Cop
09-09-2007, 11:54
اقا من از همین اول روشن کنم من اصلا کاری با ?رزاد حسنی ندارم .کسی که میخاد اینجا جواب بده یه مجری رو که ?کر میکنه اینطوریه تو ذهنش بیاره دربارش بگه اسمشم ننویسه.

AMD>INTEL
09-09-2007, 12:00
كسي اسمي از ?رزاد حسني نبرد ؟

AMD>INTEL
09-09-2007, 12:08
تا تو اين تاپيك هستم گ?تم نظر شخصي خودم رو هم بگم. بايد ساخت با مجريان چون امكانات در همين حده . وقتي يك الگوي ر?تاري ا?تاد تو يك جامعه طوري كه الان 95% آريشگاه هاي مردانه اين كار رو انجام ميدند . اشتباه هست ولي نميشه اعتراضي كرد . بايد ديد شخص چه كمبودي تو شخصيت خودش احساس ميكند كه خواسته مثلا با اين كار تا حدودي اون رو التيام ببخشد . متاس?انه دليلش هم به خاطر ?قر ?رهنگي و مشكلات شخصيتي هست .

Beverly Hills Cop
09-09-2007, 13:03
كسي اسمي از ?رزاد حسني نبرد ؟
پس منظورتون کی بود؟

AMD>INTEL
09-09-2007, 13:07
من چي گ?تم كه شما چنين برداشتي كرديد ؟

Beverly Hills Cop
09-09-2007, 13:08
ولي اگر قرار باشه به كسي توهيني بشه دور از اخلاق هست .
به خاطر این.

khmusic
09-09-2007, 22:05
البته این نظر من هست نمیدونم شما چی ?کر میکنید
به نظر من یه مجری باید ظاهری اراسته داشته باشه شما ?کر کنید یه مجری با قابلیت های بالا آیا باید به خاطر ظاهری که با کمی آرایش میشه درستش کرد از کارش محروم بشه ؟؟؟
مثلا اگه ?رزاد حسنی ابروهاش رو برنداره ?کر کنم بره تو چششاش

Motaro
09-09-2007, 22:58
آقا گ?تیدو داغ دلمو تازه کردی (خیلی وقت بود دنبال یک همنچنین بحثی بودم)

یک خانمی هست که بیشتر صبحها در برنامه خانه مهر برنامه اجرا میکند آقا یک بار tvرا روشن کردم دیدم این خانم

به قدری عقدهای هستند که یک عینک دودی به چشم زده بودند و در تمام بخش ها چه آشپزخانه چه میهمان

این عینک را از چشم بر نداشتند ( با خودم گ?م دیشب ?یلم ماتریکس دیده) و خیلی خیلی از بابت صدا و سیما متا س? شدم

یا آن آقای حسینی و احمد زاده که بیشتر به لرر هادی مخورند نه مجری یکی اشان نقش یک آدم عاقل و مذهبی

و یکی دیگر نقش خل و دیوانه و که درست در نقطه مقابل او

یا همین ?رزاد حسنی که خودم شخصا از او بدم می آید چرا که آدم دغل و زبان بازی است و با آن ابرو های برداشته

که همش در پی بد گ?تن از مجری های دیگر و اینکه یکی داره بر علیه او توطئه می کند است ( از چهره اش ذات خرابش معلوم است)

و یا .....

متاس?انه در صدا و سیما شایسته سالاری حکم ?رما نیست و پارتی بازی نقش محکم تری دارد

آ دم میزنه ماهواره و اجرای مجریان شبکه های خارجی را می بیند با اینکه چیز زیادی از زبانشان نمی ?همم ولی

لذت میبرم از راحت بودنشان

و یا هیمن آقای حیاتی مجری اخبار که انگار عصا قورت داده و تو این چند سال من یک لبخند روی چهره این آدم ندیدم

یا همین خانم امیر شاهی که با اینکه شخصا آدم خوبی است ولی به درد مجری شعر و شاعری میخوره با آن لحن دکلمهای اش

ابته مجریان قدری مثل عادل ?ردوسی پور داریم یا مجری برنامه باز هم زندگی کانال 4 که خیلی باهاش حال می کنم

آ قا یک کلام مجری های ما حر?ه ای نیستند مگر عدهای معدود که با پارتی بازی بالا نیامده اند

murizaki_2000
09-09-2007, 23:07
احيانا" مطلب علمي كم اومده كه اين بحثهاي خاله زنكي شروع شدند !!!!!!!!!!!!! واقعا" شرم آوره ......... حداقل اينجا تو اين سايت ....................... !!!

DEXON
10-09-2007, 00:44
من ?قط میگم این بحثا لایق وقت پر ارزش نیست
البته به خودم میگم دوستان که استادن
چون سر یه همچین بحثایی تو یه ?روم (حتما می شناسید) که البته مدیریشم بودم کارم به اخراج و ...:rolleyes:

masoud123
10-09-2007, 02:51
اين بحث ها هيچ وقت تمومي نداره ، آخرشم با جنگ و دلخوري تموم ميشه ، والا ما با اين بحث هاي خاله زنكي به هيچ جا نمي رسيم ، دردمون همينه كه بعد 2500 سال همش درجا مي زنيم و پيشر?ت نمي كنيم ، عوض اينكه سر يه چيز علمي بحث كنيم ?قط دنبال اين هستيم كه ?لاني چه كار كرد ?لاني چه كار نكرد ، آخرش كه چي ؟؟؟؟ چه چيزي از اين بحث بيهوده نصيبمون مي شه ؟؟؟

تا حالا شده يكي بياد بگه ساختار P4 اينتل با Athlon X2 AMD چه ?رقي مي كنه كه آدم يه چيزي ياد بگيره ؟

khmusic
10-09-2007, 12:18
اين بحث ها هيچ وقت تمومي نداره ، آخرشم با جنگ و دلخوري تموم ميشه ، والا ما با اين بحث هاي خاله زنكي به هيچ جا نمي رسيم ، دردمون همينه كه بعد 2500 سال همش درجا مي زنيم و پيشر?ت نمي كنيم ، عوض اينكه سر يه چيز علمي بحث كنيم ?قط دنبال اين هستيم كه ?لاني چه كار كرد ?لاني چه كار نكرد ، آخرش كه چي ؟؟؟؟ چه چيزي از اين بحث بيهوده نصيبمون مي شه ؟؟؟

تا حالا شده يكي بياد بگه ساختار P4 اينتل با Athlon X2 AMD چه ?رقي مي كنه كه آدم يه چيزي ياد بگيره ؟

اینو قبول دارم به شدت تایید میشه

Motaro
10-09-2007, 15:59
با سلام آقا حر? های شما همه ذرست

اما خواهشا به عنوان تاپیک واین گ?تگو توجه کنید

بحث درباره کسانی است که به تزریق و ترویج ?رهنگ در جامعه می پردازند ( مجریان )

درست است که اینجا سایت تخصصی سخت ا?زار است اما گه گداری این بحثها به عنوان پیام بازرگانی که این محیط

خشک کاملا علمی را یک تنوعی می بخشد توجه ?رمایید

در ضمن باز هم تاکید میکنم اینجا محل بحث آزاد است و از دوستان می خواهم مسائل علمی را در تاپیک های خود

مطرح کنند

murizaki_2000
10-09-2007, 16:06
قطره قطره جمع گردد وانگهي دريا شود .................................. ?علا" اين مباحث زيبا !!!! از ?روم بحث آزاد شروع شده و انشاءا... با حمايت دوستان " خاله زنك " - با پوزش از بزرگان - به سرتاسر سايت كشيده ميشه !!!! ميگيد نه ! ادامه بديد !!!!!
از دوستان تمنا دارم اگر حر? تازه اي براي گ?تن نداريد ، لا اقل به بيراهه نزنيد و مثل من نوعي شنونده هاي خوبي باشيد و ياد بگيريد .................... باز هم سپاسگذارم !!!!

Motaro
10-09-2007, 16:16
1-دوست عزیز شما طوری حر? می زنید که احساس می شود سایت متعلق به شماست

2 -اگر قرار باشد این مباحث به خارج از این تاپک کشیده شود مدیران هر تاپیک هستند و به موقع به کاربر مخاطی تذکر

می دهند و یا آن commentرا حذ? می کنند

3 -کلمه" خاله زنک" که شما در دو بحث تکرار کردید نوعی توهین به دیگران است

چهارما مثل شما عزیزان به مثل دوستانی است که 1.56 دقیقه سر کلاس درس خوانندن و وقتی که زنگ ت?رح میشود

این عزیزان باز هم کتاب در دست دارند و درس میخوانند!!!!

murizaki_2000
10-09-2007, 16:37
دوست عزيز !
شما احيانا" منظور من رو خوب نگر?تيد يا اينكه من خوب بيان نكردم . پس براي پيش نيومدن كدورت وظي?ه دارم توضيح بدم :
سايت متعلق به بنده نيست همانطور كه كلاس دانشگاه متعلق به من نيست !
من با معذرت خواهي از بزرگترهاي سايت و ساير دوستان كه همگي سرورهاي بنده هستند كلمه خاله زنك رو ?قط و ?قط در مورد خاله زنكها بكار بردم ..!!!
خدا رو شكر چيزي كه در اينترنت زياده سايتهاي ت?ريحي ، طنز ، كمدي ، انتقادي و.... و حتي خاله زنكيه كه هنوز ?يلتر نشدند ............... من ميگم اين سايت قداست يك كلاس درس رو داره ! همونطور كه دوست نداريم موقع درس استاد كسي حر? اضا?ه بزنه ، تيكه بندازه و مسخره بازي در بياره ، اينجا هم البته به نظر من اين مباحث همون حكم رو داره !!! هر سخن جايي و هر نكته مكاني دارد .............. استاد اگر لازم بدونه موقع درس براي ر?ع خستگي دانش آموزان شوخي هم ميكنه كه تصميمش با خودشه !!!
باز هم ميگم من قصد توهين به كسي رو ندارم ولي حالا كه عضو سايت شدم خودم رو متعلق به اون ميدونم ، نه اونو متعلق به خودم ، و براي سلامتش هر كاري ميكنم حتي .............!!!!

Motaro
10-09-2007, 16:55
من هم قبول دارم سایت علمی تخصصی است

ولی اگر یک نگاهی به تو ضیحات ?روم بیاندازید "بحث و گ?تگو در مورد همه چیز جز سخت ا?زار و نرم ا?زار!"

یعنی هرچه دل تنگت می خواهد بگو

من هم ضمن احترام به شما دوست عزیز و درک دلنگرانی شما

از شما دوستان عزیز خواهشمندم به عنوانهای ?روم توجه نمایید تا دچار سوئ ت?اهم نشویم;)

murizaki_2000
10-09-2007, 18:22
باز هم يه توضيح بدم :
عناوين بحثهاي مطرح شده در اين ?روم رو با دقت به نام ايجاد كننده تايپيك مرور كنيد ................ بعضيها توسط مديران و اعضاي ?عال سايت بوجود اومده اند كه همونطور كه قبلا" گ?تم صاحب اختيارند ( مسند استادي ) ولي اكثر تايپيكها توسط اشخاصي مثل Beverly Hills Cop بوجود اومده اند كه بدليل رعايت نكردن قوانين سايت از اينجا اخراج شده اند !!!!!!!! پس حق بديد كه ?كر كنيم بوجود اومدن اين مباحث ات?اقي نبوده و دنبال هد? مشخصي است !
پس حالا با اين توضيحات " هر چه مي خواهد دل تنگت بگوي " ..............

Motaro
11-09-2007, 23:19
درست است و دقیقا همان نکته ای است که گ?تم

یعنی هر کسی بخواهد از تعادل عدول بکند و چیز نامربوطی بنویسد

اساتید ( مدیران هر ?روم ) هستند که تنبیه و اخراجشان کنند یا تذکر دهند

پس ما هم طبق این قانون ر?تار میکنیم و هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

AMD>INTEL
11-09-2007, 23:36
من هميشه يك چيز رو قبول داشتم . ابتدا بايد خودمون رو نقد كنيم . وقتي كه تمام عيب هاي خودمون رو پيدا كرديم . ميتونيم منتقد خوبي باشيم . من بدون هيچ ترسي ميگم من كه نميتونم 10 تا كلمه هم جلوي اون همه آدم بزنم . اين حر? رو بايد كسي بزند سواد اين كار رو داشته باشد و توان و استعدادش هم همينطور . از نظر ظاهر هم سخت قضاوت

seyedali
08-10-2007, 15:45
آقا گ?تیدو داغ دلمو تازه کردی (خیلی وقت بود دنبال یک همنچنین بحثی بودم)

یک خانمی هست که بیشتر صبحها در برنامه خانه مهر برنامه اجرا میکند آقا یک بار tvرا روشن کردم دیدم این خانم

به قدری عقدهای هستند که یک عینک دودی به چشم زده بودند و در تمام بخش ها چه آشپزخانه چه میهمان

این عینک را از چشم بر نداشتند ( با خودم گ?م دیشب ?یلم ماتریکس دیده) و خیلی خیلی از بابت صدا و سیما متا س? شدم

یا آن آقای حسینی و احمد زاده که بیشتر به لرر هادی مخورند نه مجری یکی اشان نقش یک آدم عاقل و مذهبی

و یکی دیگر نقش خل و دیوانه و که درست در نقطه مقابل او

یا همین ?رزاد حسنی که خودم شخصا از او بدم می آید چرا که آدم دغل و زبان بازی است و با آن ابرو های برداشته

که همش در پی بد گ?تن از مجری های دیگر و اینکه یکی داره بر علیه او توطئه می کند است ( از چهره اش ذات خرابش معلوم است)

و یا .....

متاس?انه در صدا و سیما شایسته سالاری حکم ?رما نیست و پارتی بازی نقش محکم تری دارد

آ دم میزنه ماهواره و اجرای مجریان شبکه های خارجی را می بیند با اینکه چیز زیادی از زبانشان نمی ?همم ولی

لذت میبرم از راحت بودنشان

و یا هیمن آقای حیاتی مجری اخبار که انگار عصا قورت داده و تو این چند سال من یک لبخند روی چهره این آدم ندیدم

یا همین خانم امیر شاهی که با اینکه شخصا آدم خوبی است ولی به درد مجری شعر و شاعری میخوره با آن لحن دکلمهای اش

ابته مجریان قدری مثل عادل ?ردوسی پور داریم یا مجری برنامه باز هم زندگی کانال 4 که خیلی باهاش حال می کنم

آ قا یک کلام مجری های ما حر?ه ای نیستند مگر عدهای معدود که با پارتی بازی بالا نیامده اند

در پاسخ به این دوست محترم باید عرض کنم که خانم صادقی که من شدیدا طر?دارشون هستم ،سیستم عصبی چشمشون دچار آسیب شده بود برای همین تو برنامه عینک آ?تابی زده بود. حالا کاری با بقیه مجریها ندارم ولی در مورد ایشون نامردیه که اینجوری قضاوت کنیم.
درضمن من خودم تا چند روز دیگه دارم به همین گروه می پیوندم ولی نه به زور پارتی

mhaf
09-10-2007, 15:12
ولی از همه این حر?ها بگذریم چرا انسان باید بره دماغ عمل کنه؟
یعنی مخلوق از خالقش بیشتر میدونه؟
حتما آ?رینش یه دماغ بزرگ یا گونه کوچیک یا س... دلیلی برای خودش داره؟

Beny
09-10-2007, 17:02
من حالا از معلمان بگم که واقعا حالا معلما از نظر تکنولوژی واقعا پایین اند و اطلاعاتشون ?قط در زمینه کتاب کامله و بس !!!
مثلا من دیروز از معلم (اون هم معلم دبیرستان تیزهوشان) نظرشو راجع به نظریه ی س?ر در زمان پرسیدم که بعد همه بچه ها نظر دادند و آخر هم معلم گ?ت من اولین باره که این بحث رو میشنوم و بحث رو تموم کرد !!!
به نظ من آموزش پرورش اگه ?کری به حاله معلما نکنه در آینده نزدیک با شکست رو به رو خواهد شد !!!
حالا نظر من اینکه معلما باید حداقل توی اینترنت بگردند و اطلاعات و اخبار رو بخونند تا سطحشون بالا بره !!!
حتی بعضی ها که ماشین مدل بالا سوار شدن و ادعا دارن بلد نیستن با کامپیوتر کار کنند !!!
البته اموزش پرورش دوره های اپراتوری گذاشته که کسی بهش توجه نمیکنه !!!

Evanescence
09-10-2007, 21:07
ولی از همه این حر?ها بگذریم چرا انسان باید بره دماغ عمل کنه؟
یعنی مخلوق از خالقش بیشتر میدونه؟
حتما آ?رینش یه دماغ بزرگ یا گونه کوچیک یا س... دلیلی برای خودش داره؟
دماغی که (به هر دلیل) از ?رم خارج شده رو نباید عمل کرد ؟

عجب

mhaf
09-10-2007, 21:12
دماغی که (به هر دلیل) از ?رم خارج شده رو نباید عمل کرد ؟

عجب
نه من اینو نگ?تم
شاید دماغ کسی شکست
شاید صورتش سوخت
شاید بر اثر بیماری دماغش پلیپ گر?ت
اون وقت مجبوره عمل کنه
ولی وقتی یه دماغ سالمه و ?قط شکلش بده نباید کاریش کرد