مشاهده نسخه کامل : AIRBORNE (Medal of Honor)
با سلام به دوستان بازی خور
من ديروز يه نسخه از سری بازی Medal of Honor با نام AIRBORNE به دستم رسيد.
ک? کردم. عالی بود. بالاخره بعد از مدتها انتظار و بعد از سری Call of Duty 2 از يه بازی تو زمان جنگ جهانی دوم لذت بردم.
4 ساعتی يه بند نشسته بودم پاش و نمی تونستم دل بکنم.
گرا?يک با جزئيات بينظير محيط بازی رو خيلی زنده کرده بود و ا?کتهای صوتی بکار ر?ته در اون ?وق العاده هستند. باور کنيد وقتی اين بازی رو با يه سيستم صدای معرکه بازی کنيد ناخوداگاه وقتی صدای س?ير گلوله مياد سرتون رو کمی عقب ميکشيد يا ميخواهيد جا خالی بديد.
انتخاب اسلحه های بکار ر?ته و موقعيت های جنگی بر اساس واقعيات بوده و قرار نيست شما الکی کاری رو انجام بديد.
پشتيبانی تيمی، آتشباری و نشانه گيری و نوع نشانه روی باعث پيشر?ت شما شده و به ترتيب که جلو ميرويد شما به مهارتتان ا?زوده شده و اسلحه شما نيز تقويت و مجهزتر ميشود.
نوع مراحل بازی تا حدودی کنترلش دست خودتون هست و شما وقتی با چتر ?رود ميايد در هر منطقه ای که منشينيد نوع بازی مسيرش ?رق خواهد کرد. هرچند هد? شما يکی است ولی شروع از نقاط مختل? خواهد بود.
شايد يکی از نقاط ضع? بازی قسمت ذخيره مراحل اون باشه که شما قادر نيستيد در هر جايی که تمايل داريد اون رو Save کرده و از بازی خارج شويد يا مراحل طی کرده رو از دست ندهيد. صر?ا از قسمتهای Check Point امکان ادامه مجدد بازی وجود دارد.
اما اين موضوع از طر?ی باعث ميشه که شما تا به سرانجام نرسوندن يکی از مراحل بازی رو ول نکنيد. خوب درستش هم همينه جنگ که شوخی نيست بايد ماموريت رو تموم کرد بعد استراحت نمود.
اين بازی در 2 تا DVD بوده و من به همه اونهايی که طر?دار بازیهای زمان جنگ جهانی هستند اين رو توصيه ميکنم.
اگه ?رصت شد باز در موردش مينويسم.
ساير دوستان بازی خور هم لط? کنند و کمک کنند تا با نظراتشون اين تايپيک جالب تر بشه.
در ضمن اگه کسی خواست بهم PM بده ... :cool:
AMD>INTEL
09-09-2007, 11:12
تو بازار نيومده احمدي جان ؟ تونستي برايت براي من
خیلی ممنون
ببخشید در چه سیستمی شما اجرا کردید
راستی گیمز پات به این بازی 7 داده !
عجب پس شما هم مثل ما به یاد دوران خدمت شری? سربازی و بخصوص آموزشی ا?تادی جناب احمدی؟!
کلا بازی های جنگ جهانی حال و هوای خودش رو داره ، به نظر من که نسبت به بازی هایی که از جنگ های مدرن ساخته شدن خیلی بهتر و طبیعی تر هست. متاس?انه من ?کر میکنم بازی MoH هوش مصنوعی جالبی نداره (حداقل در سری هایی که خودم بازی کردم مثل pacific و ...) و کارهای دشمنان همه به نوعی روتین هست. حالا نمیدونم این نسخه ای که شما گ?تی از این نظر در چه حدی هست ولی حتما در برنامه خودم خریدش رو میگذارم!
چند تا screenshot هم بد نیست!
AMD>INTEL
09-09-2007, 11:45
7 : ?كر كنم خيلي پائين هست . كسي تو بازار ديده ؟ نميخوام احمدي عزيز رو اذيت كنم .
AMD>INTEL
09-09-2007, 11:47
call of duty به نظر من بهترين گيم تو اين دست بازيهاي جنگ جهاني هست . نظر دوستان چيه ؟
اره Call of Duty حر? نداره ?قط بدیش اینه که برای چی سازنده شماره 3 رو برای PC نزد !!!
راستی این بازی خیلی دیر به دست من خواهد رسید !!!
چون شما وقتی Bioshock رو شما تموم کردید اینجا تازه نوشتند بازی جدید تا چند روز دیگر ...........
amir-hosine
09-09-2007, 13:08
واقعا اینهمه سال ساخت و تاخیر برای این بازی!!
ea گیم همه رو نا امید کرد!
اینهمه روش کار کرد،ولی اصلا به عنوان یه بازی نسل بعدی قابل قبول نیست.
واقعا ?کر میکردیم مثل نسخه های قبلیش شاهکار میشه!
ولی...
این بازی عرضه شد!
از گیم اسپات هم امیتاز 7 را کسب کرد!!
در صورتی که این امتیاز برای همچین بازی به ظاهر عظیم،مناسب نیست.
گرا?یک بازی زیاد چنگی به دل نمیزنه.
از جمله نکات مثبت بازی را می توان به:
1-حال و هوای اکشن بسیار زیاد
2-بخش ان لاین بسیار خوب
3-مراحل و داستان غیر خطی
نکات من?ی:
1-نیمه ی اول بازی زیاد جالب نیست
2-هد? گیری نچندان جالب به وسیله ی سلاح ها
3-و.....
خلاصه مطلب!!
نمیگم بازی بد بود!!
ولی به هیچ وجه من الوجود برای یک بازی نسل بعدی مناسب نبود.
مثل هیمشه باید منتظر cod4 باشیم تا ببینیم می تواند از هوابرد ما جلو بزند یا نه؟!!
تصاویر:
http://image.com.com/gamespot/images/2007/246/reviews/931484_20070904_screen003.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/246/reviews/931484_20070904_screen009.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/246/reviews/931484_20070904_screen012.jpg
خوب.هر سوالی بیود در خدمتیم!!
مو?ق باشید!
amir-hosine
09-09-2007, 14:12
بچه ها.
اینم سیستم مورد نیازش:
Windows XP SP2 / Vista
2.8 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP 2800+ Processor
1GB RAM
NVIDIA Geforce 6600GT or ATI Radeon X1300PRO Graphics Card with at least 128MB RAM (Some slower GPUs with higher model number’s also not recommended.) Shader Model 3 Required!
8 GB Hard Drive Space
ولی خودمونیما!!!
هیچ چی مثل بیوشاک نمیشه!!خداییه برا خودش لا مذهب!!
AMD>INTEL
09-09-2007, 14:18
امير حسين اومده تو بازار ؟
amir-hosine
09-09-2007, 16:00
بله امید جان.
این شرکت ها پخش کردن:
www.mgi.ir
www.srayaneh.com
www.takincdcovers.com
?ردا پس ?ردا هم میتونی از طریق ?روشگاه خودمون به صورت انلاین(سیستم پرداخت)بخرید:
www.kashaneshopc.om
ولی ?کر میکنم cod4 این بار بیشتر سر و صدا کنه.چون سبکش از جنگ جهانی ر?ته به جنگ مدرن!!
ممنون از همه دوستان که همراه شدند.
بابا گ?تم بازی خور نميدونستم اينجا همه اينکارند. :rolleyes: جالب اينکه اميد اولين ن?ر بود.
راستی اميد جان اطاعت امر شد. PM خودتو چک کن.
خوب شايد به قول برخی دوستان امتيازی که اين بازی گر?ته امتياز متوسطی باشه ولی بنظر من ميـتونه به راحتی خلاء رسيدن Call of Duty 3 رو ?علا پر کنه. در ضمن يادمون هم باشه سری جديد Call of Duty ديگه به دوران جنگ جهانی دوم بر نميگرده و اسلحه های نسل جديد تو اين بازی هستند که البته قدريشون هم تخيلی هست. بنابراين اين بازی برای اونهايی که دوست دارند تو اون زمان جنگ جهانی دوم سير کنند و بجنگند ?علا غنيمت هست.
البته من خودم بشخه از طر?داران پرو پا قرص Call of Duty هستم و هنوز هم هيچ بازی به اون اندازه من رو راضی نميکنه. يه جورايی اين بازی شده نقطه قياس بازيهای اين سبکی. ولی خوب بازم ميگن بين بازيهای الان و تو اين ژانر اين سری جديد Medal of Honor چيزه بدی نيست.
مثل اينکه شما ?يلم نجات سرباز رايان رو ببينيد و بعدش هر چی ?يلم در اين ژانر هست رو ديگه خوشتون نياد و هی منتظر باشيد که يکی بهتر يا در حد اين ?يلم ساخته بشه. خوب يه خورده ای هم بعيد هست.
در مورد هوش دشمنان هم بايد گ?ت تغييرات محسوسی به چشم ميخوره و همين موضوع اون رو بنسبت سريهای گذشته کاملا متمايز کرده.
خلاصه بنظر من ?علا اين بازی چيزه خوبيه و تا آخر تابستون اين چند روزه خوب ميشه آدم باهاش سرگرم شد.::cool:
راستی سعيد خان، ?قط حال و هوای خدمت اومده تو سرم همين وگرنه همون يه دوره 2 سال کا?ی بود برام.;)
راستی دوستانی که اين بازی رو ميخواهند بهم PM بدند تا براشون رايت کنم .
amir-hosine
09-09-2007, 16:54
اوه!غلط کردیم احمدی جان!!:D
چرا میزنی!:D
به خدا منم نگ?تم بد هست!!
?قط گ?تم خیلی بیشتر انتظار می ر?ت ازش!همین!!وگرنه الان بهترین بازی جنگ جهانی هست....
مو?ق باشی....:o
Hossein_B
09-09-2007, 17:20
بازی از نظر گرا?یک ?نی و ویزگیهایی که از نظر گرا?یکی در بازیهایه جدید اضا?ه میشه دارایه نقص و کمبود هست.
البته این دلیل بر این نمیشه که بگیم گرا?یک بازی بده. به نظر خوده من با تمام کمبودهاش گرا?یکش دلنشینه.
در مورد اینکه چرا call of duty3 رویه PC نیومد ،علتش این بود که کلآ سازنده نسخه 3 با نسخه 1و2 که رویه Pc اومد ?رق داشت.
البته چون ناشر همه نسخه هایه call of duty شرکت activtion و امتیاز اسم Call ofduty هم با این شرکت هست
از همون اسم برایه نسخه 3 است?اده کرد
سازنده نسخه 1و2 Infinity ward بود که العان در حال ساخت call of duty4 هست.
amir-hosine
09-09-2007, 17:31
ممنون حسین جان...
لط?ا ?قط در مورد بازی مدال ا?تخار صحبت شود اینجا....
rockstar
09-09-2007, 17:59
به نظر من هنوز این موتور خیلی جا داره میشه بهتر باشه
بازم بعد از bioshock از MoH حالم گر?ته شد:(
شاید زیادی انتظار دارم (پرو شدم)
راستی اگه کسی از Unreal3:engine بتونه در یک تاپیک جدا توضیحاتی بده ممنون میشم:)
راستی اگه کسی از Unreal3:engine بتونه در یک تاپیک جدا توضیحاتی بده ممنون میشم
اگر واقعا وقت کنم کاملا این موتور براتون شرح میدم من خودم خیلی با این موتور جدید دارم کار مکینم واقعا ...... !!
راستی نگران نباشید غیر از مدال و Call Of Duty برادر Brothers in arms هست به نظر من که بهترین همین داستان هم به ن?س گیر ترین وقایع جنگ جهانی مربوط میشه
موتور هم Unreal 3
DX10 killer
11-09-2007, 02:39
خب این بازی رو امروز تمام کردم
اینم امتیازات من به این بازی:
گرا?یک هنری:8
گرا?یک ?نی:8
(نور پردازی ها خیلی خوب کار شده .hdr هم عالیه .ولی تکسچر ها تقریبا متوسط هستند وپایینتر از حد انتظار)
صدا:9
(این یکی واقعا عالیه )
گیم پلی: 6.8
(بازی بشدت یکنواخت هستش.همچنین بسیار کوتاه وکموبیش دارای باگ.نکته مثبت گیم پلی که نمیشه از اون گذشت هم اینه که نحوه نشانه روی خیلی بهتون کمک میکنه)
ابن امتیاز اخری رو مجبور شدم که بذارم
?یزیک:5
(اجیا واقعا شورش رو دراورده .بدون کارت ?یزیک ان?جار ها ودودها بسیار ساده هستند.خدا نکنه که نارنجک بندازید !بدون کارت ?یزیک انگار ا?کت ان?جار در یک ?ضای دو بعدی به شما نشون داده میشه)
saeid991
29-09-2007, 15:30
اقا من تا dvd رو توي سيستم ميزارم سيستم ريستارت ميشه مشخصات سيستم من هم اينه
cpu : intel cure2due 4300
motherboard : asus p5b
vga : en8600gt 256ddr3
ram1gb
power 500
mooo0oooein
26-10-2007, 14:42
سلام
بازی( airborne (medal of honor دی وی دی رو وقتی تو دی وی دی رام میزارم سیستم ریستارت میشه ... از سخت ا?زار هم کم ندارم همه ?وله .... ویندوز هم ایکس پی سرویس پک 1.............
مشکل چیه ؟؟؟
با سلام
به اين 2 دوست خوبم ابتدا توصيه ميکنم که آخرين درايورها سخت ا?زاری رو نصب نماييد و سپس نسبت به نصب مجدد اقدام نماييد.
به نظر من مشکل از ویندوز هست.
برم بشينم بازي كنم انقدر دوستان گ?تند كه :D
واقعا بازي ?ولي هست ولي از call of duty 4 نميشود به آساني گذشت
من در لودینگ این بازی مشکل دارم ، الیته در شروع بازی بعد از مرحله ?رود با چتر و اتاق بری?ینگ ، وقتی که میره گیم رو لود بکنه ، لود کامل نمیشه و هی میره به ویندوز و برمیگرده و میره به ویندوز و برمیگرده و بالاخره لود شدنش هم تموم نمیشه .
مشخصات سیستم هم همینی هست که در پرو?ایلم اومده .
به نظرتون علت از چی میتونه باشه ؟
درایور کارت گرا?یکت اپ دیت کن
Mod chip
02-11-2007, 15:34
لعنتی خیلی بازی سنگینی اصلا ?کرش نمیکردم به مراتب از BioShock سنگین تره من همین الانم BioShock رو بدون کوچکترین مشکلی تو رزولوشن 1680x1050 تو حداکثر گرا?یک بازی میکنم ولی این AirBorne رو که تازه دانلود کردم تو این رزولوشن رو حداکثر گرا?یک کاملا بازی گیر داره و خیلی جاها بازی کند میشه حالم گر?ته شد چون ?کر میکردم حداقل با این سیستمم بتونم یه یک سالی بدون مشکل بازیها رو توی گرا?یک خوب بازی کنم شیطونه میگه این کارتم رو ب?روشم برم تو ?کر 8800GT .
اين بازي رو تموم كردم مرحله آخرش هنگام ?رود گرا?يك خيلي بالاي دارد
Evanescence
02-11-2007, 16:24
کلا بازی های جنگ جهانی حال و هوای خودش رو داره ، به نظر من که نسبت به بازی هایی که از جنگ های مدرن ساخته شدن خیلی بهتر و طبیعی تر هست. متاس?انه من ?کر میکنم بازی MoH هوش مصنوعی جالبی نداره (حداقل در سری هایی که خودم بازی کردم مثل pacific و ...) و کارهای دشمنان همه به نوعی روتین هست. حالا نمیدونم این نسخه ای که شما گ?تی از این نظر در چه حدی هست ولی حتما در برنامه خودم خریدش رو میگذارم!
کاملا موا?قم . بهتر بود به جای تعدد دشمنان اندکی به هوششون اضا?ه میشد که از یک نقطه 50 کشته ندن !
?قط مرحله آخرش زیبا بود
6.5/10
لعنتی خیلی بازی سنگینی اصلا ?کرش نمیکردم به مراتب از BioShock سنگین تره من همین الانم BioShock رو بدون کوچکترین مشکلی تو رزولوشن 1680x1050 تو حداکثر گرا?یک بازی میکنم ولی این AirBorne رو که تازه دانلود کردم تو این رزولوشن رو حداکثر گرا?یک کاملا بازی گیر داره و خیلی جاها بازی کند میشه حالم گر?ته شد چون ?کر میکردم حداقل با این سیستمم بتونم یه یک سالی بدون مشکل بازیها رو توی گرا?یک خوب بازی کنم شیطونه میگه این کارتم رو ب?روشم برم تو ?کر 8800GT .
اگه جدّا قصد ?روش کارتت رو داری ، من مشتری هستم .
درایور کارت گرا?یکت اپ دیت کن
جالب اینجاست که برای جی?ورسهای سری 7 ، به این آپدیت نیازی احساس نمیشود .
نمی دونم چرا من اصلا باهاش حال نکردم حتی بعد از 3 مرحله. هموش مصنوعی اش که تعری?ی نداشت، گرا?یکش هم عادی بود چیز شاخی نداشت.
2 تا چیز جدید رو این بازی ارایه کرد
یکی این قدرتهای ویژه ای که برای اسلحه ها آپگرید می شد.
دیگه آزادی در انتخاب نقطه شروع مرحله
و گرنه از نظر بازی به گرد Cod1 هم نمی رسه.
alidadash
01-12-2007, 23:35
سلام
بازي سنگين دليل برتري گرا?يكي نيست.
half-life2 با اون گرا?يك مهشرش رو اكثر سيستمها خيلي روون اجرا ميشه
همچنين COD2
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.