amir-hosine
09-09-2007, 16:02
بنده نسشخه ی دمو را با حجم 490 مگ دانلود کردم.
خوب.
بذار از اول براتون بگم!!
4 روز پیش ساعت 3 بعد از نص? شب دانلود بازی تمام شد.
خیلی خوشحال بودم.
بازی رو نصب کردم و ایکون بازی رو اوردم رو دسکتاپ.
سرانجام رو ایکون 2 بار کلیک کردم و ر?تم بازی!
ص?حه ی بازی امد.در مرحله ی اول بایست زبان بازی را انتخاب کنیم.
سپس تذکر شرکت ایس آ گیم در مورد نسخه ی دمو،ظاهر شد.
و سر انجام ارم پر ا?تخار شرکت ea گیم ظاهر شد و دیگه شور و شوق به حد اخر رسیده بود!!
سر انجام با زدن کلید enter وارد ص?حه شدم.
خوب.بریم سراغ منوی بازی:
http://i4.tinypic.com/5yx3nlc.jpg
بدبختانه در این نسخه از بازی ?قط میتوانستیم گزینه ی اولی (بازی دوستانه)را انتخاب کنیم.
خوب!!
وارد kick-off شدیم و لیست تیم ها جلو چشمم ظاهر شد.
البته باید بگم که در این بازی ?قط می توانستیم تیم های بسیار کمی را انتخاب کنیم.مانند:برسا-اث میلان-منچستر-بایرمونیخ-لیون-و چند تیم ضایع!!!
تیم های اث میلان و بارسلونا را انتخاب کردم.(من اث میلان بودم).
بازی امکانات قابل قبول و استانداردی از جمله:
1-انتخاب رنگ پیراهن
2-انتخاب رنگ علامت بازیکن
3-چیدن ترکیب و تنظیمات
4-اطلاعات در مرود بازیکنان
5-قدرت بازیکنان
و....
را دارا بود.
اهنگ پخش شده در بازی بسیار بسیار زیبا و دلنشین بود و شور و شوق بازیکن را دو چندان می کرد.
سر انجام وارد بازی شدم.
ابتدا دوربین به سمت ورزشگاه و تماشاچیان ر?ت و نمای استادیوم را نشان داد.رانجام بازیکنان در کنار هم وارد زمین شدند.
یه نکته ی جالب در بازی این است که وقتی بازیکنان وارد زمین می شوند صحنه هایی از بازی را از ?کر بازیکنان نشان می دهد!یعنی مثلا "مالدینی"(کاپیتان اث میلان)در هنگام ورود به بازی و صحنه های گل ?کر میکند و این صحنه ها هم برای شما نمایش داده می شود!!
سوت داور به صدا امد!
بازی را شروع کردم.
گرا?یک بازی در نسخه ی دمو به خاطر نبودن گزینه ی تنظیمات،بسیار پایین بود که البته به طور 100% در نسخه ی کامل درست می شود.
پاس کاری ها به زیبایی هرچه تمام انجام می شد.تمام حرکات روان و دقیق بودند.
همکاری و همیاری بازیکنان حر? نداشت.
بازیکنان حری? نیز هوش مصنوعی بسیار بالایی داشتند.همیشه پا به پای شما برای گر?تن توپ حرکت می کنند.
یکی از نکات مثبت و زیبای بازی،طراحی بسیار خوب بازیکنان بود!
تصویر برداران کنار زمین از چهره های واقعی ساخته شده بودند.
ولی تنها چیزی که در این میان تو ذوق می زد،تماشاچیان ?ضایی ورزشگاه بود!! :D
جالبه بدونید تماشاچیان هیچ حرکتی نداشتند و کاملا دو بعدی بودند!!
ولی در کل جو ورزشگاه و سر و صدا و تشویق ها بسیار عالی بود.
گزارش گر بازی هم همان گزارش گر سابق ?ی?ا است.
خوشبختانه بازی ?ی?ا08 از نظر قضاوت و داوری کاملا پیشر?ت کرده است.
داور و کمک داور کاملا به ات?اقات درون زمین اگاه هستند.به محض بروز خطا و ?ول،داور وارد عمل می شود و در سوت خود می دمد.
همچنین گ?تنی است که در بازی خطای هند هم وجود دارد.
در هنگام خطا کردن،بازیکنان ممکن است با هم درگیر شوند و در این بین داور انها را از هم جدا میکند و به شخص خاطی کارت می دهد.
بازیکنان تیم حری? از هوش و تکنیک بسیار بالایی برخوردار هستند.همگی با هم همکاری میکنند تا به هر نحوی،به تیم حری? گل بزنند.
یکی دیگر از نکات مثبت بازی دوربین بازی است.دوربین بازی به خوبی طراحی شده و شما کاملا به بازی مسلط هستید.
یکی از نکات جالب بازی این است که اگر بازیکن شما در ا?ساید باشد،جلوی اسم بازیکن،پرچم ا? ساید نشان داده می شود و این خود کمکی است به بازیکن!!
پرتاب اوت و ضربات پنالتی و کرنر هم به زیبایی هرچه تمام تر به صورت دقیق انجام می شود.
اما باید این را بدانید که گل زدن دیگر به این راحتی ها نیست!!
در وازه بان حری?،کاملا به همه چیز مسلط هست و نمیگذارد به این سادگی ها گل بزنید!
خط د?اعی تیم حری? هم کاملا قوی است و البته باید بگم که علاوه بر این نکات،شوت زدن هم کمی سخت تر و واقعی تر و دقیق تر شده است.
ممکن است مثلا شما با دروازه بان تک به تک شوید ولی با زدن یک شوت محکم یا متوسط،توپ به تیرک دروازه بخورد!!
تماشاچیان هم به بازی مسلط هستند!!
اگر خطایی انجام دهید و داور ان را نبیند،به شدت سر و صدا میکنند!!
خوب.بازی درجه سختی مت?اوتی دارد.البته در نسخه ی دمو ?قط درجه ی سخت موجود است.
از بس جو گیر شده بودیم،تیم بارسلونای بدبخت رو با نتیجه ی 5-0 سوراخ کردم!!وقتی گلی زده میشه تماشاچیان سر و صدا میکنند و سوت میزنند و بازیکنان هم حرکات نمایشی بسیار جالبی انجام می دهند!!
گ?تنی است نسخه ی دموی بازی ?قط 1 نیمه دارد...
این هم تصاویری دیگر که خودم گر?تم:
1-تصویری از بازی و دقایق اخر بازی و نتیجه خ?ن من!(طر?داران بارسا برن گریه کن!!):
http://i16.tinypic.com/66n2e5l.jpg
2-تصویری از یک گل زده شده توسط کاکا:
http://i11.tinypic.com/6g9cppi.jpg
3-تصویری از صحنه های اینده ی بازی از نظر بازیکنان:
http://i9.tinypic.com/53yqivn.jpg
خوب بچه ها.?ی?ا08 اینبار خیلی خیلی ?رق کرده.مطمئنم این اشکالات کوچیکی که داره وقتی نسخه ی اصلی بیاد کاملا برطر? میشه و دوباره به عنوان بهترین ?وتبال شناخته میشه....
هر سوالی بود در خدمتیم!!:D
خوب.
بذار از اول براتون بگم!!
4 روز پیش ساعت 3 بعد از نص? شب دانلود بازی تمام شد.
خیلی خوشحال بودم.
بازی رو نصب کردم و ایکون بازی رو اوردم رو دسکتاپ.
سرانجام رو ایکون 2 بار کلیک کردم و ر?تم بازی!
ص?حه ی بازی امد.در مرحله ی اول بایست زبان بازی را انتخاب کنیم.
سپس تذکر شرکت ایس آ گیم در مورد نسخه ی دمو،ظاهر شد.
و سر انجام ارم پر ا?تخار شرکت ea گیم ظاهر شد و دیگه شور و شوق به حد اخر رسیده بود!!
سر انجام با زدن کلید enter وارد ص?حه شدم.
خوب.بریم سراغ منوی بازی:
http://i4.tinypic.com/5yx3nlc.jpg
بدبختانه در این نسخه از بازی ?قط میتوانستیم گزینه ی اولی (بازی دوستانه)را انتخاب کنیم.
خوب!!
وارد kick-off شدیم و لیست تیم ها جلو چشمم ظاهر شد.
البته باید بگم که در این بازی ?قط می توانستیم تیم های بسیار کمی را انتخاب کنیم.مانند:برسا-اث میلان-منچستر-بایرمونیخ-لیون-و چند تیم ضایع!!!
تیم های اث میلان و بارسلونا را انتخاب کردم.(من اث میلان بودم).
بازی امکانات قابل قبول و استانداردی از جمله:
1-انتخاب رنگ پیراهن
2-انتخاب رنگ علامت بازیکن
3-چیدن ترکیب و تنظیمات
4-اطلاعات در مرود بازیکنان
5-قدرت بازیکنان
و....
را دارا بود.
اهنگ پخش شده در بازی بسیار بسیار زیبا و دلنشین بود و شور و شوق بازیکن را دو چندان می کرد.
سر انجام وارد بازی شدم.
ابتدا دوربین به سمت ورزشگاه و تماشاچیان ر?ت و نمای استادیوم را نشان داد.رانجام بازیکنان در کنار هم وارد زمین شدند.
یه نکته ی جالب در بازی این است که وقتی بازیکنان وارد زمین می شوند صحنه هایی از بازی را از ?کر بازیکنان نشان می دهد!یعنی مثلا "مالدینی"(کاپیتان اث میلان)در هنگام ورود به بازی و صحنه های گل ?کر میکند و این صحنه ها هم برای شما نمایش داده می شود!!
سوت داور به صدا امد!
بازی را شروع کردم.
گرا?یک بازی در نسخه ی دمو به خاطر نبودن گزینه ی تنظیمات،بسیار پایین بود که البته به طور 100% در نسخه ی کامل درست می شود.
پاس کاری ها به زیبایی هرچه تمام انجام می شد.تمام حرکات روان و دقیق بودند.
همکاری و همیاری بازیکنان حر? نداشت.
بازیکنان حری? نیز هوش مصنوعی بسیار بالایی داشتند.همیشه پا به پای شما برای گر?تن توپ حرکت می کنند.
یکی از نکات مثبت و زیبای بازی،طراحی بسیار خوب بازیکنان بود!
تصویر برداران کنار زمین از چهره های واقعی ساخته شده بودند.
ولی تنها چیزی که در این میان تو ذوق می زد،تماشاچیان ?ضایی ورزشگاه بود!! :D
جالبه بدونید تماشاچیان هیچ حرکتی نداشتند و کاملا دو بعدی بودند!!
ولی در کل جو ورزشگاه و سر و صدا و تشویق ها بسیار عالی بود.
گزارش گر بازی هم همان گزارش گر سابق ?ی?ا است.
خوشبختانه بازی ?ی?ا08 از نظر قضاوت و داوری کاملا پیشر?ت کرده است.
داور و کمک داور کاملا به ات?اقات درون زمین اگاه هستند.به محض بروز خطا و ?ول،داور وارد عمل می شود و در سوت خود می دمد.
همچنین گ?تنی است که در بازی خطای هند هم وجود دارد.
در هنگام خطا کردن،بازیکنان ممکن است با هم درگیر شوند و در این بین داور انها را از هم جدا میکند و به شخص خاطی کارت می دهد.
بازیکنان تیم حری? از هوش و تکنیک بسیار بالایی برخوردار هستند.همگی با هم همکاری میکنند تا به هر نحوی،به تیم حری? گل بزنند.
یکی دیگر از نکات مثبت بازی دوربین بازی است.دوربین بازی به خوبی طراحی شده و شما کاملا به بازی مسلط هستید.
یکی از نکات جالب بازی این است که اگر بازیکن شما در ا?ساید باشد،جلوی اسم بازیکن،پرچم ا? ساید نشان داده می شود و این خود کمکی است به بازیکن!!
پرتاب اوت و ضربات پنالتی و کرنر هم به زیبایی هرچه تمام تر به صورت دقیق انجام می شود.
اما باید این را بدانید که گل زدن دیگر به این راحتی ها نیست!!
در وازه بان حری?،کاملا به همه چیز مسلط هست و نمیگذارد به این سادگی ها گل بزنید!
خط د?اعی تیم حری? هم کاملا قوی است و البته باید بگم که علاوه بر این نکات،شوت زدن هم کمی سخت تر و واقعی تر و دقیق تر شده است.
ممکن است مثلا شما با دروازه بان تک به تک شوید ولی با زدن یک شوت محکم یا متوسط،توپ به تیرک دروازه بخورد!!
تماشاچیان هم به بازی مسلط هستند!!
اگر خطایی انجام دهید و داور ان را نبیند،به شدت سر و صدا میکنند!!
خوب.بازی درجه سختی مت?اوتی دارد.البته در نسخه ی دمو ?قط درجه ی سخت موجود است.
از بس جو گیر شده بودیم،تیم بارسلونای بدبخت رو با نتیجه ی 5-0 سوراخ کردم!!وقتی گلی زده میشه تماشاچیان سر و صدا میکنند و سوت میزنند و بازیکنان هم حرکات نمایشی بسیار جالبی انجام می دهند!!
گ?تنی است نسخه ی دموی بازی ?قط 1 نیمه دارد...
این هم تصاویری دیگر که خودم گر?تم:
1-تصویری از بازی و دقایق اخر بازی و نتیجه خ?ن من!(طر?داران بارسا برن گریه کن!!):
http://i16.tinypic.com/66n2e5l.jpg
2-تصویری از یک گل زده شده توسط کاکا:
http://i11.tinypic.com/6g9cppi.jpg
3-تصویری از صحنه های اینده ی بازی از نظر بازیکنان:
http://i9.tinypic.com/53yqivn.jpg
خوب بچه ها.?ی?ا08 اینبار خیلی خیلی ?رق کرده.مطمئنم این اشکالات کوچیکی که داره وقتی نسخه ی اصلی بیاد کاملا برطر? میشه و دوباره به عنوان بهترین ?وتبال شناخته میشه....
هر سوالی بود در خدمتیم!!:D